jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Οχι βαγκον,απλα παραδεχτηκες το λαθος σου ζητησες συγγνωμη και τελος.ολα καλα.ειμαι και εγω παρεισακτος συντροφε
?
Οχι βαγκον,απλα παραδεχτηκες το λαθος σου ζητησες συγγνωμη και τελος.ολα καλα.ειμαι και εγω παρεισακτος συντροφε
?
ετσι ειναι παρολο που βγηκαν ιδιωτικα πμΟχι βαγκον,απλα παραδεχτηκες το λαθος σου ζητησες συγγνωμη και τελος.ολα καλα.
δε μ λες εσυ αμα συναντησεις την αρτεμης θα της συστηθεις με το νικνειμ σου?Οχι βαγκον,απλα παραδεχτηκες το λαθος σου ζητησες συγγνωμη και τελος.ολα καλα.
Η ανθρώπινη αδυναμία όσο αφορά τα κιλάΔεν έλεγες αυτό ....εβριζες ! Σίγουρα δεν είμαι 80+ κιλά που έλεγε ο κλώνος .....είμαι κοντά στο 1.70 , 60 κιλά , κ τη προπόνηση που βγάζω εγώ στο γυμναστήριο , θα τη ζήλευε κ θα τη θαύμαζε ο οποιοσδήποτε , χωρια τον χορό που έκανα 10+ χρόνια ..... Μιλαγες χωρίς να ξέρεις ......
ΗΔεν έλεγες αυτό ....εβριζες ! Σίγουρα δεν είμαι 80+ κιλά που έλεγε ο κλώνος .....είμαι κοντά στο 1.70 , 60 κιλά , κ τη προπόνηση που βγάζω εγώ στο γυμναστήριο , θα τη ζήλευε κ θα τη θαύμαζε ο οποιοσδήποτε , χωρια τον χορό που έκανα 10+ χρόνια ..... Μιλαγες χωρίς να ξέρεις ......
Άρτεμις άσε τους άλλους να λένε εδώ μέσα,μια χαρά κοπέλα είσαι,60 κιλά πρώτη είσαι!! Άρτεμις να ξέρεις εσύ και όλες οι κοπέλες ότι η ανθρώπινη αδυναμία όσο αφορά τα κιλά της κάθε κοπέλας λένε οι γιατροί κάνει πάρα πάρα πολύ κακό και εσείς οι κοπέλες έχετε παρά πάρα πολύ μεγάλο κίνδυνο να πάθετε νευρική ανορεξία για αυτό 60 κιλά που είσαι Άρτεμις,είσαι πρώτη,μια χαρά κοπέλα είσαι, αδιαφόρησε τι λένε οι άλλοι εδώ μέσα!!Δεν έλεγες αυτό ....εβριζες ! Σίγουρα δεν είμαι 80+ κιλά που έλεγε ο κλώνος .....είμαι κοντά στο 1.70 , 60 κιλά , κ τη προπόνηση που βγάζω εγώ στο γυμναστήριο , θα τη ζήλευε κ θα τη θαύμαζε ο οποιοσδήποτε , χωρια τον χορό που έκανα 10+ χρόνια ..... Μιλαγες χωρίς να ξέρεις ......
άσε ρε ψεύτη!απλα σε ελεγα χοντρουλα
για τα γουστα μου
τι υψος εχεις? και ποσο κιλα ζυγιζεις σε ζυγαρια?
Ρε μυστη γιατι δεν ζητας καλυτερα εκαθαριστικο της εφοριαςτα κιλα σου δεν ειναι συγκεκριμενες πληροφοριες δηλαδη ?
μαλιστα
αν εκανες λατιν θα ηταν στα υπερ σου
Τόσα χρόνια μαλάκας (και συ κι ο άλλος) δε βαρεθήκατε; Σοβαρά ρωτάω.ετσι ειναι παρολο που βγηκαν ιδιωτικα πμ
αλλα ειμαστε ανωτεροι ανθρωποι εμεις συγχωρουμε
δεν τους βγηκε στους δεξιους να μας διασπασουν
περίγελος του forum!Τόσα χρόνια μαλάκας (και συ κι ο άλλος) δε βαρεθήκατε; Σοβαρά ρωτάω.
Μα αν δεν ταιριάζανε δε θα συμπεθεριάζανε που λέει και ο θυμόσοφος.περίγελος του forum!
60 ειναι μου το ειπε μπραβο της για την αληθειαΡε μυστη γιατι δεν ζητας καλυτερα εκαθαριστικο της εφοριας
Ναι γιατί όχι σε λίγο θα κατοικούν στον Άρη ... ευκαιρία είναι λίγο πριν να πηδήξεις την ΆρτεμιςΜε εχεις παρεξηγησει,καμια ξαφνικη στροφη δεν εκανα,απλα αυτα που εγραφα ηταν περισσοτερο συμβουλευτικα.
Εισαι μια ωραια κοπελα και χαλαγες την εικονα σου τσαμπα,δεν χρειαζεται να ασχολείσαι με παρεισακτους και με διαφορους,απλα τους απαξιωνεις και συνεχιζεις μ αυτους που πιστευεις οτι αξιζουν.
Ακομα οχι δεν σε εχω συναντηση αλλα θα ηθελα καποια στιγμη στο μελλον.
Μπορεί εδώ εσύ φοράς μπλούζα με το Νίκ νειμ σουδε μ λες εσυ αμα συναντησεις την αρτεμης θα της συστηθεις με το νικνειμ σου?
Μαλακίες ρωτάς ... Ποίος θα τον διαδεχθεί στον θρόνο του mr. Malaka..... όχι πες άμα έχεις αναπληρωματικό σε προκαλώΤόσα χρόνια μαλάκας (και συ κι ο άλλος) δε βαρεθήκατε; Σοβαρά ρωτάω.
Παράσιτο είσαιειμαι και εγω παρεισακτος συντροφε
?
Πες του οτι ησουν και καλη στο σχολειο , διοτι ο συνειρμος της γραφης - σκεψης σου εχουν καθαροτητα και νοημα , μπας και μαθει να γραφει - απανταει σωστα .Δεν έλεγες αυτό ....εβριζες ! Σίγουρα δεν είμαι 80+ κιλά που έλεγε ο κλώνος .....είμαι κοντά στο 1.70 , 60 κιλά , κ τη προπόνηση που βγάζω εγώ στο γυμναστήριο , θα τη ζήλευε κ θα τη θαύμαζε ο οποιοσδήποτε , χωρια τον χορό που έκανα 10+ χρόνια ..... Μιλαγες χωρίς να ξέρεις ......
Ποίος ο πουσυ???? Ρε παίχτη τι να σου πω αισιοδοξία σου φτάνει τόσο μακριά που έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι τελικά υπάρχει mr malakas number thoΠες του οτι ησουν και καλη στο σχολειο , διοτι ο συνειρμος της γραφης - σκεψης σου εχουν καθαροτητα και νοημα , μπας και μαθει να γραφει - απανταει σωστα .
Τι να διασπασουν , τους διασπασμενους !!!!!! χαχαετσι ειναι παρολο που βγηκαν ιδιωτικα πμ
αλλα ειμαστε ανωτεροι ανθρωποι εμεις συγχωρουμε
δεν τους βγηκε στους δεξιους να μας διασπασουν