RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
Αντε να τελειώσει ο κορονοιος να το απολαύσουμε το κορίτσι, αλλά πολυ φοβάμαι ότι τότε θα πρέπει να πάρουμε χαρτάκι προτεραιότητας, θα μείνει τίποτε για μας;
Θα βρουμε κι εμεις ενα 3ωρο να το χορτασουμε που θα παει χαχα!!!Αντε να τελειώσει ο κορονοιος να το απολαύσουμε το κορίτσι, αλλά πολυ φοβάμαι ότι τότε θα πρέπει να πάρουμε χαρτάκι προτεραιότητας, θα μείνει τίποτε για μας;
Αν και οχι υπερμαχος του πατριωτισμου ανετα θα επαιζα ενα εμβατηριο με το drumstick μου στην κωλαρα σου.Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες κ στην όμορφη πατρίδα μας !!!
Ζήτω το έθνος των Ελλήνων!
Καβλααααααα.....Μουναρος...Μαγικη τρυπουλα....Εδώ.....
Θεέ μου τι κωλος είναι αυτός...να τον γλύφω μέχρι να λυποθιμησωΕδώ.....
Το baby oil ;;;;Θεέ μου τι κωλος είναι αυτός...να τον γλύφω μέχρι να λυποθιμησω
Πριν το baby oil, ετσι; Μην τρεχεις στο κεντρο δηλητηριασεων....Θεέ μου τι κωλος είναι αυτός...να τον γλύφω μέχρι να λυποθιμησω
Και με το baby oil καύλα και με σαντιγύ μαζί με όλα δεν έχω πρόβλημα...την κωλαρα σου να γλύφω και δεν θέλω τίποτα αλλοΤο baby oil ;;;;
Με τα πάντα όλα φίλε μου όλα για την κωλαρα τηςΠριν το baby oil, ετσι; Μην τρεχεις στο κεντρο δηλητηριασεων....
ΣΩΡΑΙΟΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!Με τα πάντα όλα φίλε μου όλα για την κωλαρα της
Μερακλης, βλεπω.....Ετσι θέλω την κωλαρα σου με baby oil να την κουνάς στο πρόσωπο μου
Σε ευχαριστώ πολύ!Καλή αρχή στις κριτικές. Πρεμιέρα είδα.
Μια Ελληνιδα ΟΧΙ σαν αυτες του μεσου ορου δηλαδη θερμη και πατριωτισσα..Ευ γε Αρτεμις!Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες κ στην όμορφη πατρίδα μας !!!
Ζήτω το έθνος των Ελλήνων!