Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.624
- Πόντοι
- 29.667
Κλεισμενο ραντεβού;;;;;;;;;;; Που ακυρωσες επειδή δεν ήρθες Αθήνα απ' ότι είπες....κ μου λες θα έρθω σε μια βδομάδα σίγουρα;;;;;; Αυτό εννοείς κλεισμένο;;;;; Ψεύτης είσαι εσύ κ οι όμοιοι σου βαλτοί .....ξέρεις εσύ ..... Μου τα έλεγες κ στο τηλ.... Μαζεψου κ ναι μη ξανά ασχοληθείς μαζί μου....οι πραγματικοί μου πελάτες ξέρουν πολύ καλά τι χαρακτήρας ειμαι γιατί με έχουν ΔΕΙ!!!!! Αυθάδης κ αδιάκριτος κ πολλά άλλα είσαι εσύ , που νομίζεις ότι θα κάθεται η κάθε κοπέλα στο τηλ να σου μιλάει μιση+ώρα.....ντροπή σου που εκμεταλλευτηκες την καλοσύνη κ την ευγένεια μου !
κοπελιά οι περισσότεροι που καλούν στο τηλ είναι να καυλαντίζουν για να περνά η ώρα...
το λάθος σου είναι οτι κάθεσαι αρκετή ώρα στο τηλ με τον υποψήφιο πελάτη...
σοβαρό ραντεβού δεν παίρνει πιάνω απο 2-3 λεπτά απο εκεί και πέρα είναι καυλάντα....
και ψεματα και αυδαδης και εριστικη.κλεισμενο ραντεβου και το ακυρωσες,χωρις να σηκωσεις τηλεφωνο.δεν εχω γραψει στο νημα σου και δεν θα ξαναασχοληθω μαζι σου,ουτε με αυτα που γραφεις.προφανως μπορει και να μπερδευεσαι.αγνοεις πολλα και δεν σεβεσαι.που την ειδες την επιθεση?πορεψου οπως σε παιρνει και με οσους σε παιρνει.απο εμενα τελος .λοιπόν , όπως εχω πει παααρα πολλές φορές , δεν Μ αρέσει το ξεκατινιασμα, αλλά επειδή δεν είναι σωστό να ακούγεται μόνο η μια πλευρά , θα γράψω ακριβώς τα γεγονότα όπως έγιναν.....από τη μέρα που άρχισα να έχω κινητικότητα στο νήμα μου , πήρες αμέσως τηλ , το σήκωσα κ με κράτησες 45' να μου λες κυριολεκτικά τα ίδια κ τα ίδια , αναφερθηκες όχι κ τόσο κομψά σε άτομα εδώ μέσα που έχουν μεγάλη κινητικότητα σε όλα τα νήματα σχεδόν (δε σε συμφέρει να πω τα ονόματά τους......) . Κάθε μέρα σχεδόν με έπαιρνες τηλ , ελάχιστη διάρκεια κάθε κλήσης 20' , εγώ από ευγένεια καθόμουν κ σε άκουγα χωρίς να σε προσβάλλω με οποιοδήποτε τρόπο, δεν καταλαβαινες ότι έχω δουλειά κ ότι με καθυστερείς...είπες δύο φορές ότι θα έρθεις , κανόνισα το πρόγραμμα μου για να είμαι διαθεσιμη την ώρα που ζήτησες, και τελικά και τις δύο φορές ακυρωσες λέγοντας ότι δεν ήρθες Αθήνα ...δεν κατακρίνω αυτό , συμβαίνουν αυτά ,οκ κάτι μπορεί να σου έτυχε , αλλά συνεχίσες τα τηλ ανελλιπώς κάθε μέρα μέχρι που σου είπα ότι δεν μπορώ να το σηκώνω κάθε φορά κ σε παρακάλεσα να με καλεις μόνο όταν είσαι Αθήνα κ θες συνάντηση ....δεν έχω χρόνο να κάθομαι στο τηλ μισή ώρα κ να συζητάω σα φιλεναδιτσα ...οι πραγματικοί μου πελάτες ξέρουν πόσο ευγενική είμαι κ με τρόπους ...όταν σε έβαλα στη θέση σου λοιπόν ,άρχισες την επίθεση , δε ντρέπεσαι λίγο να συνεχίζεις να πετάς σχόλια που αφήνουν υπονοούμενα χωρίς να με ξέρεις καν ;;;; Αλλά τι λέω ....μου έχουν πει για σένα , δεν θα έπρεπε να εκπλησσομαι...ακόμα κ τώρα εξαιτίας σου κάθομαι να γράφω έκθεση εδώ πέρα , κάτι που απεχθάνομαι κ που το έχω τονίσει άπειρες φορές!!!!!ωραιο σωμα,δεν μπορω να πω.αλλα?πολλα τα αλλα.
Αντε περιμένουμε κριτική καλά να περάσεις..... Και που είσαι βγάλε και μια φώτο την κωλαρα τηςΚαλησπερα στην παρεα μετα απο καιρο , πρωτη επικοινωνια με το μωρο μεσω viber ολα ενταξει . Εκτος απροοπτου θα κανονισουμε ραντεβου σημερα & θα ανεβασω κριτικη. Make love not war !
λοιπόν , όπως εχω πει παααρα πολλές φορές , δεν Μ αρέσει το ξεκατινιασμα, αλλά επειδή δεν είναι σωστό να ακούγεται μόνο η μια πλευρά , θα γράψω ακριβώς τα γεγονότα όπως έγιναν.....από τη μέρα που άρχισα να έχω κινητικότητα στο νήμα μου , πήρες αμέσως τηλ , το σήκωσα κ με κράτησες 45' να μου λες κυριολεκτικά τα ίδια κ τα ίδια , αναφερθηκες όχι κ τόσο κομψά σε άτομα εδώ μέσα που έχουν μεγάλη κινητικότητα σε όλα τα νήματα σχεδόν (δε σε συμφέρει να πω τα ονόματά τους......) . Κάθε μέρα σχεδόν με έπαιρνες τηλ , ελάχιστη διάρκεια κάθε κλήσης 20' , εγώ από ευγένεια καθόμουν κ σε άκουγα χωρίς να σε προσβάλλω με οποιοδήποτε τρόπο, δεν καταλαβαινες ότι έχω δουλειά κ ότι με καθυστερείς...είπες δύο φορές ότι θα έρθεις , κανόνισα το πρόγραμμα μου για να είμαι διαθεσιμη την ώρα που ζήτησες, και τελικά και τις δύο φορές ακυρωσες λέγοντας ότι δεν ήρθες Αθήνα ...δεν κατακρίνω αυτό , συμβαίνουν αυτά ,οκ κάτι μπορεί να σου έτυχε , αλλά συνεχίσες τα τηλ ανελλιπώς κάθε μέρα μέχρι που σου είπα ότι δεν μπορώ να το σηκώνω κάθε φορά κ σε παρακάλεσα να με καλεις μόνο όταν είσαι Αθήνα κ θες συνάντηση ....δεν έχω χρόνο να κάθομαι στο τηλ μισή ώρα κ να συζητάω σα φιλεναδιτσα ...οι πραγματικοί μου πελάτες ξέρουν πόσο ευγενική είμαι κ με τρόπους ...όταν σε έβαλα στη θέση σου λοιπόν ,άρχισες την επίθεση , δε ντρέπεσαι λίγο να συνεχίζεις να πετάς σχόλια που αφήνουν υπονοούμενα χωρίς να με ξέρεις καν ;;;; Αλλά τι λέω ....μου έχουν πει για σένα , δεν θα έπρεπε να εκπλησσομαι...ακόμα κ τώρα εξαιτίας σου κάθομαι να γράφω έκθεση εδώ πέρα , κάτι που απεχθάνομαι κ που το έχω τονίσει άπειρες φορές!!!!!ωραιο σωμα,δεν μπορω να πω.αλλα?πολλα τα αλλα.
Κλεισμενο ραντεβού;;;;;;;;;;; Που ακυρωσες επειδή δεν ήρθες Αθήνα απ' ότι είπες....κ μου λες θα έρθω σε μια βδομάδα σίγουρα;;;;;; Αυτό εννοείς κλεισμένο;;;;; Ψεύτης είσαι εσύ κ οι όμοιοι σου βαλτοί .....ξέρεις εσύ ..... Μου τα έλεγες κ στο τηλ.... Μαζεψου κ ναι μη ξανά ασχοληθείς μαζί μου....οι πραγματικοί μου πελάτες ξέρουν πολύ καλά τι χαρακτήρας ειμαι γιατί με έχουν ΔΕΙ!!!!! Αυθάδης κ αδιάκριτος κ πολλά άλλα είσαι εσύ , που νομίζεις ότι θα κάθεται η κάθε κοπέλα στο τηλ να σου μιλάει μιση+ώρα.....ντροπή σου που εκμεταλλευτηκες την καλοσύνη κ την ευγένεια μου !
λοιπόν , όπως εχω πει παααρα πολλές φορές , δεν Μ αρέσει το ξεκατινιασμα, αλλά επειδή δεν είναι σωστό να ακούγεται μόνο η μια πλευρά , θα γράψω ακριβώς τα γεγονότα όπως έγιναν.....από τη μέρα που άρχισα να έχω κινητικότητα στο νήμα μου , πήρες αμέσως τηλ , το σήκωσα κ με κράτησες 45' να μου λες κυριολεκτικά τα ίδια κ τα ίδια , αναφερθηκες όχι κ τόσο κομψά σε άτομα εδώ μέσα που έχουν μεγάλη κινητικότητα σε όλα τα νήματα σχεδόν (δε σε συμφέρει να πω τα ονόματά τους......) . Κάθε μέρα σχεδόν με έπαιρνες τηλ , ελάχιστη διάρκεια κάθε κλήσης 20' , εγώ από ευγένεια καθόμουν κ σε άκουγα χωρίς να σε προσβάλλω με οποιοδήποτε τρόπο, δεν καταλαβαινες ότι έχω δουλειά κ ότι με καθυστερείς...είπες δύο φορές ότι θα έρθεις , κανόνισα το πρόγραμμα μου για να είμαι διαθεσιμη την ώρα που ζήτησες, και τελικά και τις δύο φορές ακυρωσες λέγοντας ότι δεν ήρθες Αθήνα ...δεν κατακρίνω αυτό , συμβαίνουν αυτά ,οκ κάτι μπορεί να σου έτυχε , αλλά συνεχίσες τα τηλ ανελλιπώς κάθε μέρα μέχρι που σου είπα ότι δεν μπορώ να το σηκώνω κάθε φορά κ σε παρακάλεσα να με καλεις μόνο όταν είσαι Αθήνα κ θες συνάντηση ....δεν έχω χρόνο να κάθομαι στο τηλ μισή ώρα κ να συζητάω σα φιλεναδιτσα ...οι πραγματικοί μου πελάτες ξέρουν πόσο ευγενική είμαι κ με τρόπους ...όταν σε έβαλα στη θέση σου λοιπόν ,άρχισες την επίθεση , δε ντρέπεσαι λίγο να συνεχίζεις να πετάς σχόλια που αφήνουν υπονοούμενα χωρίς να με ξέρεις καν ;;;; Αλλά τι λέω ....μου έχουν πει για σένα , δεν θα έπρεπε να εκπλησσομαι...ακόμα κ τώρα εξαιτίας σου κάθομαι να γράφω έκθεση εδώ πέρα , κάτι που απεχθάνομαι κ που το έχω τονίσει άπειρες φορές!!!!!ωραιο σωμα,δεν μπορω να πω.αλλα?πολλα τα αλλα.
ε ρε γλεντια ο φρανκι.
κοπελλια αν σε παρηγορει να σου πω οτι δεν εισαι η μονη που στα κανει αυτα.
τα εχει ξαναγραψει και τα εχει ξανακανει σε πολλες αυτα σε ολο το φορουμ.
μονο για γελια ειναι
μην τον παιρνεις στα σοβαρα.
Για τον FRANK63 αν λίγο παρακολουθείτε τα Posts του όλα μα όλα είναι ότι η κοπέλα θα δοκιμαστεί άμεσα και ότι αύριο θα την συναντήσω και τέτοιες μαλακίες.
Πάντα όμως τυχαίνει κάτι και όποιος τον ρωτάει για το υποτιθέμενο ραντεβού, απαντάει ότι δεν πρόλαβε και άλλα τέτοια.
Αυτό δεν το κάνει μόνο με την Αρτεμις αλλά με όλες σχεδόν τις κοπέλες σε όλα τα θέματα που έχουν.
Γνωστός καληνηυχτάκιας.
Και μην με προκαλέσεις να βρω posts σου γιατί θα βρω για όλες τις κοπέλες σε όλα τα νήματα που γράφεις παρόμοια πράγματα.
Υ.Γ την Αρτεμις δεν την έχω γνωρίσει και δεν παίρνω το μέρος της απλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται!