Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 37.279
ζητα το κ έγινε....Αυτή είναι φωτογραφία!!!
ζητα το κ έγινε....Αυτή είναι φωτογραφία!!!
Ούτε κλήσεις ούτε Viber απαντάει ... Εντελώς ντεκαβλε
Γιατι κριμα ρε φιλε? Ειδες καμια κριτικη εκτος απο βιντεο? Γιατι δεν εχει δικια της καρτελα?Άρα εγώ ήμουν τυχερός και που μου αποκρίθηκε την πρώτη φορά. Αφού δε καταλαβαίνει ότι ξενερώνει τον κόσμο έτσι δεν πειράζει, πάμε για άλλα. Κρίμα πάντως γιατί φαίνεται πολύ δυνατό.
Δε ξέρω τύπε αν είναι καλή στις υπηρεσίες κτλ. Ξεκάθαρα βάσει εικόνας μιλάω και λέω κρίμα. Με είχε ψήσει...Γιατι κριμα ρε φιλε? Ειδες καμια κριτικη εκτος απο βιντεο? Γιατι δεν εχει δικια της καρτελα?
Kανεις δεν ξερει στην ουσια εαν ειναι καλη η οχι. Σην ιδια θεση με εσενα ειμαι αλλα ξενερωνω οταν βλεπω τυπους να λενε δεν απανταει δεν το σηκωνει κτλπ....!Ειδικα τοσα βιντεο (εμενα ιδια μου μοιαζουν) και δεν γραφτηκε 1 κριτικη (θετικη η αρνητικη).Δε ξέρω τύπε αν είναι καλή στις υπηρεσίες κτλ. Ξεκάθαρα βάσει εικόνας μιλάω και λέω κρίμα. Με είχε ψήσει...
τι τυχερος ρε φιλε?τυχερος που σου αποκριθηκε για συναντηση και θα την πληρωσεις γιαυτο????με τα λεφτα σου κανεις οτι θες,σιγα μην παρακαλαμε για συναντησεις ..υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες με πιο ωραια πορτοκαλια..Άρα εγώ ήμουν τυχερός και που μου αποκρίθηκε την πρώτη φορά. Αφού δε καταλαβαίνει ότι ξενερώνει τον κόσμο έτσι δεν πειράζει, πάμε για άλλα. Κρίμα πάντως γιατί φαίνεται πολύ δυνατό.
Δεν έχεις και άδικο. Το γεγονός δε ότι δεν έχει σχολιάσει από χτες καθόλου πάνω σε αυτά και απλά καβλαντίζει και ποστάρει φώτο για να καβλώνει τον κόσμο, εμένα μου λέει ότι μας αντιμετωπίζει σα μάζα θολωμένων που εκείνη διαλέγει σε ποιόν και πότε θα απαντήσει. Είναι μέχρι να κόψει η κίνηση, άλλα από ο,τι φαίνεται είναι ανεβασμένες οι μετοχές της τώρα... .Kανεις δεν ξερει στην ουσια εαν ειναι καλη η οχι. Σην ιδια θεση με εσενα ειμαι αλλα ξενερωνω οταν βλεπω τυπους να λενε δεν απανταει δεν το σηκωνει κτλπ....!Ειδικα τοσα βιντεο (εμενα ιδια μου μοιαζουν) και δεν γραφτηκε 1 κριτικη (θετικη η αρνητικη).
Σαρκαστικά το είπα αδερφέ. ;)τι τυχερος ρε φιλε?τυχερος που σου αποκριθηκε για συναντηση και θα την πληρωσεις γιαυτο????με τα λεφτα σου κανεις οτι θες,σιγα μην παρακαλαμε για συναντησεις ..υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες με πιο ωραια πορτοκαλια..
Δεν έχεις και άδικο. Το γεγονός δε ότι δεν έχει σχολιάσει από χτες καθόλου πάνω σε αυτά και απλά καβλαντίζει και ποστάρει φώτο για να καβλώνει τον κόσμο, εμένα μου λέει ότι μας αντιμετωπίζει σα μάζα θολωμένων που εκείνη διαλέγει σε ποιόν και πότε θα απαντήσει. Είναι μέχρι να κόψει η κίνηση, άλλα από ο,τι φαίνεται είναι ανεβασμένες οι μετοχές της τώρα... .
... ρε σύ μυαλό δεν βάζεις??Ναι αλλά η κωλαρα κωλαρα να τα λέμε και αυτά..
Άλλο το ένα, άλλο το άλλο... ρε σύ μυαλό δεν βάζεις??
Τι ξεφωνήματα και κακίες ρε μάστορα! Ο, τι θέλετε καταλαβαίνετε μερικοί! Εδώ δεν απάντησε ούτε στο βαιμπερ μετά απο τόσες ώρες. Και εκεί την πουτσα στο στόμα είχε σερί; Δηλαδή ο πιθανός πελάτης δε πρέπει να πάρει κάποια στιγμή μια απάντηση; Θα καταργήσουμε τη λογική μου φαίνεται...Kαι εγω την εχω παρει παρει 2 3 φορες κ δεν το σηκωσε λογικο αν εχει δουλεια πως να απαντησει με την πουτσα στο στομα ρε παλικαρια..Και μετα απο ολη αυτη τη δουλεια και την κουραση θελετε να μπαινει εδω για να δινει εξηγησεις για ψυλλου πηδημα..Τοσα βιντεο εχει βαλει το κοριτσακι.Αν βαλει καποια αλλη να σηκωνει το τηλ μετα θα λετε ειναι γραφειο κτλ..Οι ανεξαρτητες τα εχουν αυτα δυστυχως.Αλλιως γραφειακια,δεν υπαρχει λογος για ξεφωνηματα και κακιες.
Τι ξεφωνήματα και κακίες ρε μάστορα! Ο, τι θέλετε καταλαβαίνετε μερικοί! Εδώ δεν απάντησε ούτε στο βαιμπερ μετά απο τόσες ώρες. Και εκεί την πουτσα στο στόμα είχε σερί; Δηλαδή ο πιθανός πελάτης δε πρέπει να πάρει κάποια στιγμή μια απάντηση; Θα καταργήσουμε τη λογική μου φαίνεται...