τελειως ομωςΔεν αντιλέγω ότι έιναι μια χαρά η κοπέλα, αλλά φίλε σε κόβω για προμότορα
Π
με 10 μυνηματα
τελειως ομωςΔεν αντιλέγω ότι έιναι μια χαρά η κοπέλα, αλλά φίλε σε κόβω για προμότορα
Π
με τα 7 στα 10 μυνηματα να παιζουν μονο την συγκεκριμενη ;) οπως και η μοναδικη φιλη που εχει
είχε γράψει για την Άρτεμις πιο παλιά
Τασσο μερικοι μας περνανε για τελειως μαλακεςμε τα 7 στα 10 μυνηματα να παιζουν μονο την συγκεκριμενη ;) οπως και η μοναδικη φιλη που εχει
ολοι σπρωχνουμε τα στανταρακια μας ;) απλος καποιοι νομιζουν οτι εχουν να κανουν με νηπιαΤασσο μερικοι μας περνανε για τελειως μαλακες
Jjohnny μου, φίλε μου,δεν τρέχουμε να μαυρίσουμε κάθε κοπέλα,όπως είδες δεν γράψαμε τίποτα για την κοπέλα,διαπίστωση για τα γραφόμενα σου κάναμε και τίποτα άλλο.
Αυτό παιδιά δεν λέγεται προμοταρισμα.αυτο λέγεται γουστάρω κ το μπορεί να έχω φάει κ το σκάλωμα μου με την συγκεκριμένη. Δόξα τον θεό εδώ μέσα είστε πολλοί που προμοτάρετε τα συμφέροντα των κοριτσιών σας κ τρέχετε να μαύρισετε κάθε νέα κοπέλα η οποία δεν σας τα ακουμπά. Σιγά που θιχτήκατε και με πήρατε φαλάγγι ότι γράφω για να προμοτάρω. Και μην είστε ρε παιδια 24/7 στο φορούμ να γράφετε. Μην μας πέρνατε για μαλακες κ εσεις. Παρά φαίνεται.
ΡΕ φιλαρακι για ποιο σκαλωμα μιλας???για πες μας εσυ για τις υπολοιπες κοπελες του φορουμ??τι κριτικες εχεις??ωραια εγραψες για την αρτεμις και καλα εκανες..τωρα αν εσυ εφαγες σκαλωμα την γουσταρεις η οτι αλλο θες δεν ειναι αντικειμενικη κριτικη αυτη..Εδω ανταλαζουμε αποψεις και γνωμες ψαχνουμε vfm κοπελες δηλαδη ομοφια υπηρεσιες με τιμουλα παραλληλα..Τωρα αν εισαι εχεις δαγκωσει την λαμαρινα και γουσταρεις να δινεις 80 ευρω για 2 πιστολια χωρις cim cif anal δικαιωμα σου..Εγω δεν τα δεινω κοιτα και αλλες κοπελες τι υπηρεσιες προφερουν τι κρεβατι κανουν τι δινεις και ελα πες μου..Και σου ξαναλεω δεν λεει κανεις οτι δεν αξιζει..Αυτό παιδιά δεν λέγεται προμοταρισμα.αυτο λέγεται γουστάρω κ το μπορεί να έχω φάει κ το σκάλωμα μου με την συγκεκριμένη. Δόξα τον θεό εδώ μέσα είστε πολλοί που προμοτάρετε τα συμφέροντα των κοριτσιών σας κ τρέχετε να μαύρισετε κάθε νέα κοπέλα η οποία δεν σας τα ακουμπά. Σιγά που θιχτήκατε και με πήρατε φαλάγγι ότι γράφω για να προμοτάρω. Και μην είστε ρε παιδια 24/7 στο φορούμ να γράφετε. Μην μας πέρνατε για μαλακες κ εσεις. Παρά φαίνεται.
Αχαχαχαχα εχεις να προτεινεις κατι σε σαπιοκοιλια που θελω για να αλλαξω μενου , βαρεθηκα πια τα μοντελακιαολοι σπρωχνουμε τα στανταρακια μας ;) απλος καποιοι νομιζουν οτι εχουν να κανουν με νηπια
Αχαχαχαχα εχεις να προτεινεις κατι σε σαπιοκοιλια που θελω για να αλλαξω μενου , βαρεθηκα πια τα μοντελακια
μια σκετη καυλα εισαι αρτεμη.Καλημέρα :-*
Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι έχει πολύ γλυκιά, θηλυκή και άκρως αισθησιακή φωνή. Εγώ πάντως θα το συναντήσω το κορίτσι...
συμφωνω σε ολα φιλε μου.και εγω θα την συναντησω.αλεξανδρε δεν ειναι.πανω κατω τα ιδια οπως και οι αλλες με φουλ προγραμα.Ε ναι, γιατι οικονομικα ειναι λιγο τσιμπημενη
Δεν αντιλέγω ότι έιναι μια χαρά η κοπέλα, αλλά φίλε σε κόβω για προμότορα
Π
περαν απο τους προμοτορες.εχεις κατι υπ οψιν σου και το λες?εχεις παρει ?πες την εμπειρια σου.εχεις να προτεινεις κατι πιο καλο?απορω πως σκεφτηκες κατι τετοιο…???? το κακο ειναι πως καποιοι μαλακες θα τσιμπησουν...
κατι τετοιο εχω υποψιαστει και εγω χασοδικη.απο αποψη υπηρεσιων για καλη περιπτωση ετσι?
και η πλακα ειναι οτι εχει μονο δεκα μηνυματα μηδεν κριτικες ε ρε γλεντιαμε τα 7 στα 10 μυνηματα να παιζουν μονο την συγκεκριμενη ;) οπως και η μοναδικη φιλη που εχει