Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 37.229
Αντε πες τοΌχι δεν θέλω αυτό. Να σου πως αυτό που θέλω;
Αντε πες τοΌχι δεν θέλω αυτό. Να σου πως αυτό που θέλω;
Να σε γλείψω μέχρι να χύσεις πολύ;Αντε πες το
Βρε τι τραβάμεΝα σε γλείψω μέχρι να χύσεις πολύ;
Το έχω ξανά κάνειΒρε τι τραβάμε
Κάντο και αν είσαι καλός σε αυτο θα το καταλάβεις
Να χύσεις πολύ μέχρι να σε γλείψω;Να σε γλείψω μέχρι να χύσεις πολύ;
Είναι σαν το ανέκδοτο …Να χύσεις πολύ μέχρι να σε γλείψω;
Σελίδα 307Ωραίο κορμί τηλ που βρίσκουμε; Το προφίλ δε διαθέτει.... Pm δεν έχει... Τώρα αν κάπου στο νήμα δεν το είδα συμπαθατε με.
Αννα??? Ποιά εννοείς?Άννα καλησπέρα σου έχω στείλει μήνυμα δεν μου έχει ς απαντήσει
George
δε παιζεται η κωλαρα σουΚαλή εβδομάδα!
Μπέρδεψε τα μπούτια του.Αννα??? Ποιά εννοείς?
Λένε ότι μερικές γυναίκες στην περίοδο τους νιώθουν πιο καυλωμενες... Ισχύει τελικά; Ίσως έχει να κάνει και με το πώς βιώνουν την περίοδο, αν πονάνε, αν παίρνουν αντισυλληπτικά κλπΚαλησπέρα, είμαι στις μέρες μου και δεν είμαι διαθέσιμη αυτή την εβδομάδα.
Καλησπέρα, τα αντισυλληπτικά δεν ενδείκνυνται για όλες τις γυναίκες. Όταν η ενδοκρινολόγος μου, μου έδωσε αντισυλληπτικά πριν χρόνια , για να μειωθεί η τριχοφυΐα μου, δεν είχα καθόλου λίμπιντο , δεν σκεφτόμουν καθόλου το σεξ . Μέχρι που τα πέταξα και επανήλθε η ερωτική διάθεση (μαζί με την τριχοφυΐα βέβαια, την οποία ξεφορτώθηκα με λέιζερ). Όσον αφορά την περίοδο, ναι δύσκολο να έχει καύλες η γυναίκα που πονάει (εγω ποναω αρκετά και δε θέλω να βλέπω κανέναν), όμως μια βδομάδα πριν , προσωπικά νιώθω εντονη ερωτική διάθεση καθώς και προς το τελος της και όσο πλησιάζουν οι γόνιμες μέρες μετά.Λένε ότι μερικές γυναίκες στην περίοδο τους νιώθουν πιο καυλωμενες... Ισχύει τελικά; Ίσως έχει να κάνει και με το πώς βιώνουν την περίοδο, αν πονάνε, αν παίρνουν αντισυλληπτικά κλπ
Στην ωορρηξία δεν είσαι φουλ στις καύλες;Καλησπέρα, τα αντισυλληπτικά δεν ενδείκνυνται για όλες τις γυναίκες. Όταν η ενδοκρινολόγος μου, μου έδωσε αντισυλληπτικά πριν χρόνια , για να μειωθεί η τριχοφυΐα μου, δεν είχα καθόλου λίμπιντο , δεν σκεφτόμουν καθόλου το σεξ . Μέχρι που τα πέταξα και επανήλθε η ερωτική διάθεση (μαζί με την τριχοφυΐα βέβαια, την οποία ξεφορτώθηκα με λέιζερ). Όσον αφορά την περίοδο, ναι δύσκολο να έχει καύλες η γυναίκα που πονάει (εγω ποναω αρκετά και δε θέλω να βλέπω κανέναν), όμως μια βδομάδα πριν , προσωπικά νιώθω εντονη ερωτική διάθεση καθώς και προς το τελος της και όσο πλησιάζουν οι γόνιμες μέρες μετά.