Διαγραμμένο μέλος 225724
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 7
- Like
- 347
- Πόντοι
- 280
Δεν υπάρχει αυτός ο ΚΩΛΟΣ. Πραγματικά είναι αλλού...Καλό σ/κ!!!
Δεν υπάρχει αυτός ο ΚΩΛΟΣ. Πραγματικά είναι αλλού...Καλό σ/κ!!!
ΚΩΛΑΡΑ Ποίημα..ωραία η πινελιάΚαλή εβδομάδα!
Είναι και αυτό ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τους έχοντας μυωπία που για εσάς δίνει άλλη εικόνα Artemis ! Εκτός σοφιστικέ και αρκετα αισθησιασμό
Είναι και αυτό ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τους έχοντας μυωπία που για εσάς δίνει άλλη εικόνα Artemis ! Εκτός σοφιστικέ και αρκετα αισθησιασμό
Καλό σ/κ!!!
Καλό σ/κ!!!
Μουσική του «κώλου»!!!Πάνω στη φάση , δεν έδωσα σημασία στο τραγούδι, δεν το άκουγα καν ...μετά που είδα το βίντεο, λέω τι ντεκαβλε! Τη τηλεόραση είχαμε απλά ανοιχτή σε ενα μουσικό κανάλι .
Μας πέθανεςΚαλό απόγευμα!
Θέλω να βγάλουμε μαζί με μεγαλύτερη διάρκειαΚαλό απόγευμα!
Κωλαρα για πολλα χαστουκια.και οχι μονο.Καλό απόγευμα!
Η απόλυτη καύλα ....Καλό απόγευμα!
Καλό σ/κ!!!
Φανταστική κωλαραΚαλό απόγευμα!
Τι γυναικαρα εισαι εσυ κοριτσι μου!!Αντε να μπορεσουμε να τα ξαναπουμε!!Καλό απόγευμα!
Γιατί τόσο λίγο ρε μωρό μου πως θα τον παίξουμε τώρα;Καλό απόγευμα!
Εμείς να βγάλουμε με μεγαλύτερη διάρκεια, το θέμα είναι αν ανέβει...Θέλω να βγάλουμε μαζί με μεγαλύτερη διάρκεια
Και να μην ανεβεί θα το έχουμε για εμαςΕμείς να βγάλουμε με μεγαλύτερη διάρκεια, το θέμα είναι αν ανέβει...
Στο βαιμπερ ο,τι θες@Artemis♥️
Να σε ρωτήσω κάτι;
Σου έχω στείλει όμως δεν απαντάς. Να στο πω δημόσια;Στο βαιμπερ ο,τι θες
Μήπως με ρωτάς συνέχεια για τις πληροφορίες που είναι εμφανείς στο προφίλ μου;;;;Σου έχω στείλει όμως δεν απαντάς. Να στο πω δημόσια;
Όχι δεν θέλω αυτό. Να σου πως αυτό που θέλω;Μήπως με ρωτάς συνέχεια για τις πληροφορίες που είναι εμφανείς στο προφίλ μου;;;;