Old Centaurus
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 218
- Πόντοι
- 280
Καλό μήνα!
Κορίτσαρος για πολλές εμπειρίες. Μπαίνεις μέσα της και ξεχνάς να βγεις.... Βασικά σε ¨κλειδώνει¨ και δε σε αφήνει αν δεν ιδρωσουν οι φανελες.
Καλό μήνα!
Καλό βράδυ μωράκι! Τον τελείωσες εύκολα τον συναγωνιστήΚαλό βράδυ...
Από στήσιμο όλα τα λεφτάΚαλό βράδυ...
Αγαπημένη στάση!Από στήσιμο όλα τα λεφτά
Τέτοια να μας λες!Αγαπημένη στάση!
Και δικια μας!Αγαπημένη στάση!
Χορταστικη η κωλαρα σουΚαλό βράδυ...
Με τέτοια κωλάρα που έχεις μωρό μου και για μας αυτή ειναι η αγαπημένη μας στάση μαζί σου! Όταν στήνεσαι στα τέσσερα η θέα κόβει την ανάσα!Αγαπημένη στάση!
Καλό βράδυ...
κάνε όνειρα κάνει επιλεκτικά ραντεβού η με κύκλο της η τοξοτρια μαςΚαυλα η Άρτεμις!!!!!
Θέλω ραντεβού!!!!
Από που το συμπεραίνεις αυτό;κάνε όνειρα κάνει επιλεκτικά ραντεβού η με κύκλο της η τοξοτρια μας
Δε νομίζω φίλε. Εγώ όταν θέλησα έκλεισα πολύ εύκολα. Νομίζω ότι αρκεί να δείχνεις σεβασμό και ευγένεια σε κάθε κοπέλα.κάνε όνειρα κάνει επιλεκτικά ραντεβού η με κύκλο της η τοξοτρια μας
Πολυ αισθησιακο βιντεακιΚαλό μήνα!
Πολυ αισθησιακο βιντεακι
Κι εγώ μπλοκαρισμένος. Εντάξει, δεν τρέχει κάτι δικαίωμα της αλλά δεν γνωρίζω τον λόγο, μπας και το σάξω λίγο για τις επόμενες που θα επικοινωνήσω...Oταν ειπα εγω οτι εχει ωραια μουνοχειλα με μπλοκαρε παντως!!!!
Κ γω χωρίς λόγο.. τελικά είμαστε πολλοί..Κι εγώ μπλοκαρισμένος. Εντάξει, δεν τρέχει κάτι δικαίωμα της αλλά δεν γνωρίζω τον λόγο, μπας και το σάξω λίγο για τις επόμενες που θα επικοινωνήσω...