Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Αν κουράστηκες τραβά γαμησου κι εσύ να ξεκουραστείς.Κούρασες και ξέφυγες!
Φιμωτρο δεν μου έβαλε κανένας.
Κατάλαβες πουστρακι?
Αν κουράστηκες τραβά γαμησου κι εσύ να ξεκουραστείς.Κούρασες και ξέφυγες!
ΑΡΤΕΜΙΣ ΘΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΣ.Τράβα γαμησου ρε βλακσ που θα μας πεις και κομπλεξικους.
Μόνο αλήθειες θα λέμε. Άιντε με τα πρακτορακια και τους αγαπητικους.
Μ' αρέσει που παρέθεσα και υλικό με το πώς μπορεί να παραμορφοποιησει ένας φακός το πρόσωπο....
Για χαζούς μας περνάτε ρε?
Βάζετε διθυραμβικές κριτικές ότι θα γαμησουμε τη Μονικα Μπελούτσι, και σκάει μια χοντρή Μόνικα Μπελουτσι. Εμείς για να βγάλουμε ρε αγαπητικοι μαλακές αυτά τα 100€ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ.
Κάποιοι, και είστε πολλοί αυτοί, βάζετε διθυραμβικές κριτικές γιατί περιμένετε ιδιαίτερη μεταχειριση.
Θα λέμε και τα καλά θα λέμε και τα στραβά.
Άιντε με τον κάθε μπασταρδο.
Άλλος ένας καθυστερημενος σαβουρογαμης που διαστρεβλωνει την αγοράΑΡΤΕΜΙΣ ΘΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΣ.
Κράτα εσύ την χοντρή Μόνικα Μπελουτσι και εμείς κρατάμε μόνο την Άρτεμις ΜπελουτσιΆλλος ένας καθυστερημενος σαβουρογαμης που διαστρεβλωνει την αγορά
Μερικές φορές καλύτερα να σωπαίνεις και όλοι να νομίζουν ότι είσαι βλάκας παρά να μιλάς και αίρεις κάθε αμφιβολία.Αν κουράστηκες τραβά γαμησου κι εσύ να ξεκουραστείς.
Φιμωτρο δεν μου έβαλε κανένας.
Κατάλαβες πουστρακι?
Μερικές φορές καλύτερα να σωπαίνεις και όλοι να νομίζουν ότι είσαι βλάκας παρά να μιλάς και αίρεις κάθε αμφιβολία.
Δύο πουστρακια μίλησανΚράτα εσύ την χοντρή Μόνικα Μπελουτσι και εμείς κρατάμε μόνο την Άρτεμις Μπελουτσι
Αν έχεις την διάθεση φίλε μου στείλε μου ένα πμ να σε ρωτήσω κάτι. ΕυχαριστώΚαι όποιος θέλει , ας διαβάσει την κριτική μου για την Ιωαννα 34, που ενώ πέρασα τέλεια, έγραψα ότι οι φωτογραφίες δεν είναι αντιπροσωπευτικες.
Και πάλι περαστικά..Τράβα γαμησου ρε βλακσ που θα μας πεις και κομπλεξικους.
Μόνο αλήθειες θα λέμε. Άιντε με τα πρακτορακια και τους αγαπητικους.
Μ' αρέσει που παρέθεσα και υλικό με το πώς μπορεί να παραμορφοποιησει ένας φακός το πρόσωπο....
Για χαζούς μας περνάτε ρε?
Βάζετε διθυραμβικές κριτικές ότι θα γαμησουμε τη Μονικα Μπελούτσι, και σκάει μια χοντρή Μόνικα Μπελουτσι. Εμείς για να βγάλουμε ρε αγαπητικοι μαλακές αυτά τα 100€ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ.
Κάποιοι, και είστε πολλοί αυτοί, βάζετε διθυραμβικές κριτικές γιατί περιμένετε ιδιαίτερη μεταχειριση.
Θα λέμε και τα καλά θα λέμε και τα στραβά.
Άιντε με τον κάθε μπασταρδο.
Περαστικά σε εσένα σαβουρογαμη.Και πάλι περαστικά..
Τυπε εισαι πολυ μεγαλος αυνανας,ακομα κι αν εισαι ο μρ φιτενςς 2001 ως 2022.Κητος δεν ειναι με την καμμιαΔεν έχει βάλει ψεύτικες φώτο? Όχι, δεν είναι ψεύτικες, περιμένεις μια με πιασίματα και έρχεται ένα κήτος. Το κάνουν πολλές, αλλά όλα ξεκίνησαν με τον professor και την Άρτεμις που πήγε να το καλύψει λέγοντας Ότο φταίει ο φακός.
Ο φακός βγάζει αυτό που του λες να βγάλει. ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΧΑΙΝΕΙ Ο ΦΑΚΟΣ, ΔΕΝ ΣΕ ΑΔΥΝΑΤΊΖΕΙ.
Δεν ξέρει η κοπέλα ότι η φώτο δεν είναι αντιπροσωπευτικη? Το ξέρει φυσικά. Αλλά ποντάρει στην καύλα του μαλακα που έχει ήδη πληρώσει το δωμάτιο και, θα δει ένα όμορφο πρόσωπο, και πανω στην καύλα, γιατί περιμένεις να έρθει η κοπέλα να γαμησεις, δεν θα τη διώξεις.
Αυτό έπαθε ο professor, αυτό έπαθα κι εγώ.
Η χοντρή έπρεπε να πληρώσει ότι εγώ, ούτε ο professor.
Αυτά από εμένα, και σταματήστε να είστε τα θύματα. Άκου 100€ για το κήτος. Η η Ιόλη μου το παίζει γυμνάστρια και δεν ξέρει τι ζητάει κι αυτή γιατί κάποιοι μαλακές τα Τ
Μάλιστα. Τραβά γαμησου λοιπόν κι εσύ , πάρε σειρα με τα αλλα τα μπασταρδακια, για να έχεις ιδιαίτερη μεταχείριση.Τυπε εισαι πολυ μεγαλος αυνανας,ακομα κι αν εισαι ο μρ φιτενςς 2001 ως 2022.Κητος δεν ειναι με την καμμια
την καλημερα μου
Δεν βλέπω μεγάλο πάθος από τον συναγωνιστή χαχαχα, εγώ στη θέση του θα στο είχα φάει και θα σου είχα ρουφήξει όλα τα μουνόζουμα!γεια σας
Αυτα μπεμπη στους ομιοιυς σουΤραβά γαμησου λοιπόν κι εσύ , πάρε σειρα με τα αλλα τα μπασταρδακια
αυτο αρχιζει κι εξηγει τα κομπλεξ που κουβαλαςΚάποιοι για να βγάλουμε τα 100€, δουλεύουμε σας σκλάβοι
ελεγχεται αυτη καθ εαυτη η υπαρξη τηςπαίζει με την νοημοσύνη μου
ο Ζορρο εισαι? γιατι .....Κουασιμοδος συστηνεσαιόσο κοροϊδεύει ανυποψίαστα θύματα, εντεχνως, με την ευγένεια και την υποκριτική της, τόσο θα με βρίσκει μπροστά της
Ήμασταν προσεκτικοί για να μην φανεί το πρόσωπο του .Δεν βλέπω μεγάλο πάθος από τον συναγωνιστή χαχαχα, εγώ στη θέση του θα στο είχα φάει και θα σου είχα ρουφήξει όλα τα μουνόζουμα!
Ηθικό συμπέρασμα....έπρεπε να την διώξεις.....δεν νομίζω να σε ανακήρυξαν τα εδώ μέλη προστάτη των μπουρδελιαρηδων .....την επόμενη φορά που θα πάρεις κάποια σου ρθει και δεν σου αρέσει να την διώξεις....απλά και όμορφα....να ενημερωνεις βέβαια εδώ αλλά να έχεις επιφυλάξεις....γιατί ο κάθε ένας μας έχει διαφορετικά γούστα και διαφορετική άποψη αν μια είναι μπαμπατσικη η απλά χοντρή.....εμένα για παράδειγμα δεν μου αρέσουν οι κοκκαλιαρες.....ε δεν θα την δυσφήμισω.....απλά θα πω δεν είναι του γούστου μου....Μάλιστα. Τραβά γαμησου λοιπόν κι εσύ , πάρε σειρα με τα αλλα τα μπασταρδακια, για να έχεις ιδιαίτερη μεταχείριση.
Όλες αυτές μας παρακαλάνε για να τις γαμήσουμε εκεί έξω, και κάτι μαλακες, μας παίρνετε στο λαιμό σας, και πληρώνουμε για τα μπαζάκια.
Κάποιοι για να βγάλουμε τα 100€, δουλεύουμε σας σκλάβοι, είτε ως υπάλληλοι, είτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες. Δεν ανέχομαι λοιπόν κοροϊδία. Και μπορεί στις υπηρεσίες της να είναι σχετικά καλή (δείχνει ότι προσπαθει) πάραυτα, έχει ήδη κοροϊδέψει τον πελάτη με παραπλανητικες φωτογραφίες, και ακόμα χειρότερα, παίζει και με την νοημοσύνη μου/μας.
Δεν είχα κανένα σκοπό να τα γράψω όλα αυτά, είχα βάλει στη ναφθαλίνη τη συνεύρεση μαζί της, όπως και με άλλες που πέρασα καλά, ΑΛΛΑ εξωτερικά και ως σωματότυπος δεν είναι ο τύπος μου.
Απ τη στιγμή λοιπόν που ΠΛΗΡΩΝΩ, και για να ΠΛΗΡΩΣΩ μάλλον τα έχω δουλέψει, ως καταναλωτής οφείλω να πάρω αυτό για το οποίο πλήρωσα. Και το προϊόν δεν αντιστοιχεί με αυτό των φωτογραφιών, κοινώς παραπλανητική διαφήμιση. Σε άλλες περιπτώσεις, θα είχα ενημερώσει ΙΝΚΑ, ΣτΚ, ΕΚΠΟΙΖΩ και λοιπά.
Εδώ, ενημερώνω τα υπόλοιπα μέλη. Και επειδή κάποιοι το παίζουν χαζοί. Το πρόβλημα μου δεν είναι αν είναι ή όχι χοντρή. Το πρόβλημα μου είναι ότι παίζει με την νοημοσύνη μου και μου πουλάει τρελά ότι ο φακός την παραμορφώνει. Η φωτογραφική μηχανή και ο φακός θα βγάλει αυτό που θα τους ζητήσεις. Κάνει πάντα σωστά τη δουλειά του. Άρα κάποιος θέλει εντεχνως να με παραπλανήσει, γνωρίζοντας ότι μπαίνοντας στο δωμάτιο 95% ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΔΙΩΞΩ.
Όσο λοιπόν παίζετε με τη νοημοσύνη μου, άλλο τόσο θα συνεχίζω να την εκθέτω.
Αν έχει το σθένος να αποκαλύψει την αλήθεια, εγώ θα το βουλωσω.
Μεζούρα, ύψος, βάρος, μήκος, πλάτος, και τέλος. Και θα με βάλει στη θέση μού.
Μέχρι τότε, όσο κοροϊδεύει ανυποψίαστα θύματα, εντεχνως, με την ευγένεια και την υποκριτική της, τόσο θα με βρίσκει μπροστά της.
Όσο συνεχίζουν τα πρακτορακια να κάνουν το άσπρο- μαύρο, τόσο θα συνεχίζεται το παραμύθι.
Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ
γεια σας
Δεν τη δυσφήμιση.Ηθικό συμπέρασμα....έπρεπε να την διώξεις.....δεν νομίζω να σε ανακήρυξαν τα εδώ μέλη προστάτη των μπουρδελιαρηδων .....την επόμενη φορά που θα πάρεις κάποια σου ρθει και δεν σου αρέσει να την διώξεις....απλά και όμορφα....να ενημερωνεις βέβαια εδώ αλλά να έχεις επιφυλάξεις....γιατί ο κάθε ένας μας έχει διαφορετικά γούστα και διαφορετική άποψη αν μια είναι μπαμπατσικη η απλά χοντρή.....εμένα για παράδειγμα δεν μου αρέσουν οι κοκκαλιαρες.....ε δεν θα την δυσφήμισω.....απλά θα πω δεν είναι του γούστου μου....