Matches Malone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 486
Τέτοια να βλέπουμε
Τέτοια να βλέπουμε
Θέα! Απίστευτο κορμί!Καλό μήνα!
Καλό μήνα!
Bon mois deesse Artemis, tu es faite au paradis!!!Καλό μήνα!
Καλό μήνα υπέροχο πλάσμα! Τι όμορφα που περάσαμε!Καλό μήνα!
Εκαυλωσαμεν κ σήμερα…. Εσυ δροσίστηκες σε εμάς αναψες φωτιέςΛίγη δροσιά....
Τόσα βίντεο έχει και φωτογραφίες. Είσαι των περιγραφών και όχι της εικόνας;μπορεί καποιος να μου πει πως ειναι η αρτεμις εμφανισιακα?
Άρα μόνο τα δικά σου τα μάτια θα σου λύσουν την απορία.επειδη άλλοι λενε όμορφη κοπέλα και άλλοι όχι , εχω μπερδευτει
αξίζει ?Άρα μόνο τα δικά σου τα μάτια θα σου λύσουν την απορία.
Εγώ δεν γνωρίζω,γιατί δεν την έχω δει ,οπότε δεν θα απαντήσω.αξίζει ?
Ας σώμα ότι έχεις δει. Στο πρόσωπο, μια κουκλίτσα. Και λέω κουκλίτσα γιατί δείχνει και αρκετά μικρότερη απ' ότι είναι. Και με υπέροχα μακριά μαλλιά και χειλάκια σκέτη αμαρτία.μπορεί καποιος να μου πει πως ειναι η αρτεμις εμφανισιακα?
μπορεί καποιος να μου πει πως ειναι η αρτεμις εμφανισιακα?
Της στέλνεις μήνυμα στο ViberΚαλησπερα σε ολους πως επικοινωνουμαι με την κοπελα?!
Ευχαρισστω για την απαντιση αλλα σε πιο νουμερο?Της στέλνεις μήνυμα στο Viber
Δεν ξέρω ποιος ειπε οτι δεν ειναι όμορφη, (ο καθένας εχει την γνώμη του), πάντως για τα δικά μου δεδομένα επειδη την εχω δει θα σου πω οτι ειναι μια χαρά όμορφη η κοπέλα. Έχει πολύ ομορφο και νεανικό προσωπο οπως αναφέρθηκε , ωραίο σώμα με καμπύλες, κωλάρα, ποδάρες , μακρύ μαύρο μαλλί , και σαν άτομο ειναι πολύ ευγενική και φιλική . Οσον αφορά τον αγώνα οι περισσότεροι ειναι ευχαριστημενοι αν δεις και τις κριτικές της. Στα 100 ευρώ την θεωρώ απο τις πολύ καλές επιλογές στον χώρο μας.επειδη άλλοι λενε όμορφη κοπέλα και άλλοι όχι , εχω μπερδευτει
σελίδα 307Ευχαρισστω για την απαντιση αλλα σε πιο νουμερο?