Προσωπικα, εχοντας δει αρκετες φαινομενικα 'νορμαλ' και 'υγιεις' σχεσεις οι οποιες εν τελει εκρυβαν πολύ αρρωστα σκηνικα και δυστυχια, φοβάμαι πως τουλάχιστον οι μισες σχεσεις που βλέπουμε γυρω μας κρυβουν καποια αρρωστια.
να σας πω κι εγω ο ιδιος τα δικα μου δηλαδη:
1) 4 χρονια σχεση με κοπελα την οποια πραγματικα λατρεψα ως ανθρωπο και που μου σταθηκε σε μεγαλες δυσκολιες οσο κανενας άλλος: δεν μπορουσα πλεον να την δω σαν γκομενα (κι ηταν αντικειμενικα πολύ ομορφη γυναικα κιολας), την ενιωσα τοσο δικο μου ανθρωπο, που πραγματικα καταπιεζομουν ψυχικα να την γαμησω!
Την χωρισα πολυ ξαφνικα και ηταν μια αρκετα ψυχικα επωδυνη διαδικασια. Η ιδια, ειχε καταντησει εντελως ανορεξικη, απεφευγε φιλους και παρεες, και εν τελει, μου εξομολογηθηκε πως με προκαλουσε να εκνευριστω γιατι κρυφη φαντασιωση της ηταν να την δειρω ασχημα!!!
Σαν ανθρωπο την αγαπαω σαν μανα, αλλα οποτε την σκεφτομαι νιωθω μια απεραντη θλιψη!
2) Αλλη φοβερη σχεση, τυπισσα που μου το παιζει (ως κλασσικη μικροαστη ελληνιδα) υπερκουλ, οπεν μαηντεντ, και φουμαρα....Η τυπισσα ειχε φτασει σε σημειο να με κατασκοπευει κανονικοτατα, λεγοντας μου πως ηταν στο χωριο με τους δικους της, ενω παρκαρε το αμαξι της σχεδον κατω απτο σπιτι μου, και εκοβε κινηση...
Τοσο ηλιθια ηταν που την πηρα χαμπαρι την δευτερη μερα, και καρπωθηκα την ευκαιρια να την τρολλαρω τοσο, φτανοντας την σε σημειο μαζι με εμενα, να ξεκοψει τις μισες παρεες της (ειχα βγαλει και φωτο απτο μπαλκονι μου, και της εστελνα σε φιλες της να την ξεφτιλισω-πειτε με 'κατινα', δεν πειραζει)
3) ειχα γκομενα παλι δηθεν υπερκουλ κλασσικα, η οποια ειχε ΕΜΜΟΝΗ ΙΔΕΑ οτι γαμαω τις φιλες μου (οι οποιες προφανως δεν βλεπονται κιολας για ναναι φιλες μου) και αμα εβγαινα μαζι τους, σκηνοθετουσε διαφορα τυπου 'χτυπησα στο κεφαλι επαθα διασειση παω νοσοκομειο).
Την πρωτη φορα που γινε αυτο και ψαρωσα, πραγματι πηγαμε στο κατ τρεχοντας μαζι με τις 2 φιλες μου που ειμασταν μαζι εξω...και απλα καθοταν σ ενα παγκακι εξω και κοιταγε σαν χανος.
Επισης, ηταν τοσο σουρεαλ που προσπαθουσε να μου βαλει λογια για τις φιλες μου, ενω ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ προσπαθουσε να συναψει φιλιες μαζι τους ελπιζοντας πως δεν θα το μαθαινα (πηγαινε το ζωο να το παιξει 'γυναικεια αλληλεγγυη') οπου εννοειται τα μαθα χαρτι και καλαμαρι!
Το ποτηρι ξεχειλισε ενα πρωι που ξυπνησα σπιτι της βλεποντας την να προσπαθει να ξεκλειδωσει το κινητο μου...εφυγα τρεχοντας, μπλοκ απο παντου, σιχαθηκα τον ιδιο μου τον εαυτο που μουν με δαυτη.
4) Μικρος γαμαγα μια κοκου, η οποια ηταν πολυ τσαουσα, και προσπαθουσα να κραταω αποστασεις. Ηξερα απο γνωστους οτι γενικα αυτη γαμιοταν απο δω κι απο κει για λιγη σκονη, οποτε περιοριζομουν στο να ριξω κανεναν οποτε εσκαγε και μια χαρα.
Τυχαινει και γνωριζω μια αλλη νορμαλ τυπισσα εκεινη την εποχη, και εχοντας βαρεθει την κοκκου, απλα την απεφευγα, και χαιρομουν την νορμαλ τυπισσα.(ειπα 'τι στο διαολο, κοκες δεν τις δινω, χεσμενο θα μ εχει, σιγα μην ασχοληθει')
Ωσπου ενα βραδυ παω σπιτι μου την νεα γκομενα, και σκαει η κοκου απο κατω και βαρουσε κουδουνια και ουρλιαζε. Τι να εξηγησω εκει, πηρα μπατσους καπακια, και ταμπουρωθηκα σπιτι εσβησα φωτα (τα κουδουνια σε καποια φαση σταματησαν μετα απο ενα μισαωρο) και ειδα κι επαθα να δωσω μια αξιοπρεπη εξηγηση στην αλλη.
Για να προκυψει μια σχεση, πρεπει να υπαρξει καποια χημεια! Ε, η χημεια εν τελει, καπου μεσα της κρυβει καποια αρρωστια, γι αυτο και βγαινει