KINGLUCAS1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 45
- Πόντοι
- 1
καλά εάν βρω μουνί τότε θα ξοδεύω παραπάνω χρήματα
hahahahahahahahahahahahahahhahahaha
Τις γραφεις στα αρχιδια σου και ολα καλάΑυτό με τα χοντρα ισχυει. Αλλα ολη αυτή η διαδικασια με τις γκρινιες τους και τις μαλακιες που ζητανε είναι ξενέρα.
το μουνι είναι αρρωστια δεν γιατρευεται με τιποτα
Το πιο σκληρο ναρκωτικο
η πρεζα η πιο μεγαλη
ειναι η γυναικα φιλε μου
στη δινει στο κεφαλι
Αν δοκιμασεις κολλησες
μα γυρισμο δεν εχεις
και δεν υπαρχει γιατρια
οσο και να προσεχεις.
Και οπως η πρεζα στην αρχη
στα ουρανια ανεβαινεις
μα οσο περναει ο καιρος
τοσο θα αρωσταινεις.
Σωστός ο ποιητής!!!
ποιητης κωστας πρέκας
τυπε δεχομαστε διωγμο απο παντου :S :S :Sτι εγινε βλεπω οτι αλλαξες υπογραφη, διαγραφτηκες απο μελος της creampie clan;
γιατι βλεπω τωρα CARPE DIEM. να φανταστω οτι εισαι βαζελος;
και το ταιρι σου να βρεις παλι πρεπει να το περιποιείσαι αναλογα αλλιος θα βρει αλλου περιποιηση,καλα εκανες και ξεκινησες,κι εγω να σου πω πλεον που ειμαι πιο fit απ οτι ημουν πριν 10 χρονια και καλυτερες αντοχες εχω και πιο καλα αισθανομαι,μη μασας,υπομονη δεν ερχονται ολα σε μια μερα αλλα του χρονου τετοιο καιρο αν εχεις χασει κιλα και εχεις αλλαξει τροπο διατροφης θα νοιωθεις αλλος ανθρωπος.Οσο για τις γυναικες.....δε θα πεφτουν σα τις μυγες αλλα θα δεις διαφορα......παιδιά κακά τα ψέματα
είμαι πλέον 42
τα μουνιά δεν πέφτουν σαν τις μύγες όπως παλιά (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) σιγά μην πέφταν hahahahahahahahahahaha
λίγο "καραφτλιτσα"- λίγο κοιλίτσα....
γερνάμε γρήγορα οι άντρες εάν δεν προσέξουμε.
τώρα ξεκίνησα λίγο το γυμναστήριο αλλα δεν βλέπω φως στο σκοτεινό τούνελ.
OK άντε να βρω καμια 40-50άρα και εγώ και να γαμάω...
.
δύσκολα παίδες.
εάν κανεις κακές επιλογές από μικρός έτσι μένεις στο ράφι.
για τους πιτσιρικάδες εδώ μέσα, γαμάτε αλλα προσοχή να βρείτε το ταίρι σας..
τυπε δεχομαστε διωγμο απο παντου :S :S :S
τυπε δεχομαστε διωγμο απο παντου :S :S :S
Παίδες αρχισα πριν ένα μήνα σχεδόν και πάω με cg . Είναι πρόβλημα πλέον γιατί όσο νάναι τα οικονομικά δεν είναι κ τα καλύτερα. Θέλω να το κόψω σιγά σιγά,αλλά είναι σαν τον τζόγο. Τι συμβουλές έχετε
Αν είσαι της ποσότητας και θες συχνά, εννοείται. Αν θες πιο αραιά και σε γερή ποιοτική δόση, πας στα cg... Ίσως και εναλλάξ...
τα call girl για κάθε μέρα δεν είναι, πρέπει να έχεις λεφτά για να δίνεις, αν γαμάς μια στο τόσο καλό είναι το call girl όπως λες, αλλιώς ο φίλος αν έχει το κόλλημα για κάθε μέρα τότε τα μπουρδέλα είναι μονόδρομος στον αγοραίο έρωτα.
[/quote
Μπουρδέλο έχει χιλιόμετρα να φτάσω. ....
ε να βρεις καμία γκόμενα, αλλά κι εκεί ρίσκο και ρουτίνα από ένα σημείο και μετά, θα κυλλά στο αίμα σου να κάνεις κανένα κρυφό ραντεβού που και που ... αλλιώς να κερδίσεις το τζόκερ μια άλλη λύση.