Νέα

Αρρώστια που κόβεται? δεν?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINGLUCAS1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.826
Πόντοι
216
μαγκες αυτά τα αγαθα οσο παρεχονται, δεν κόβονται!
ΑΛΛΑ, να πω κι εγω την κουταμαρα μου...
Εχω υπαρξει μεγας πιπινολατρης στο (καπως) ενδοξο παρελθον μου! Όχι που δεν γουσταρα τα πουρα δηλαδή-ξεροχυνα και με ριτιδα-αλλα ηθελα και το μοντελοπιπινο.

δεν χορταίνονται, αλλα με την παροδο του χρονου, αν πεσεις με τα μουτρα και φας μια δυνατη ποσοτητα, ισως και να μην σε εντυπωσιαζει μετα τοσο-να μην σου κανει αισθηση τρομερη δηλαδή!

Ομοιοπαθητικη θεραπεια, μαγκες!

Ειχα κλεισει σχεδόν 3μηνο όταν ημουν 26, που επαιζα ταμπλο γκομενες αλλα και διαφορα cgoειδη της εποχης, ειχα παρει τα πανω μου εκεινη την εποχη- κι εδινα πονο αλλα και αρκετο χρημα, και βελαξα! ηθελα να φτασω στα ακρα, οσο αντεχα, να δω πως θα νιώθω μετα.
Η τσεπη μου και το πουλι μου, μαραθηκαν! Εγινα η σκια του εαυτου μου....
ε, μετα αραιωσε η συχνοτητα που επιθυμουσα τετοια σκηνικα! όχι μονο του οικονομικου λογου, αλλα και επειδή δεν μου εκανε τοση αισθηση πια!
Καλυψα καποια απωθημένα θεωρω, και στραφηκα σε αλλα γουστα!
Π.χ. με καυλωνε περισσοτερο μια νετρα 45αρα διπλανης πορτα, γουσταρα την γκομενα με την στραβη μυτη (που αλλοτε δεν καταδεχομουν να της μιλησω καν, καθ ότι κομπλεξικος εγω), ειχα περισσοτερο την αναγκη να φλερταρω να πω καμμια κουβεντα, παρα απλα να γαμησω!

Σιγουρα θα χετε αναλογες-και πιο ενδιαφέρουσες-παρομοιρες ιστοριες!

Εχετε σκεφτει αντιστοιχη προσεγγιση?

tiger 40

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2015
Κριτικές
4
Like
56
Πόντοι
1
Τωρα όσον αφορά τις τάνες, εγώ προσωπικά πάω μόνο με cg και city tour.
Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα και προφανώς η ανευρευση μιας γκομενας θα μειώσει τον ρυθμό.............
Π Ε καπως έτσι βλέπω κι εγώ την τάνα... :hi:
σωστος,παν μετρον αριστον

tiger 40

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2015
Κριτικές
4
Like
56
Πόντοι
1
κατσε ρε μεγαλε.

Εγω ειμαι 40

δεν κανω και ετσι.

Οκ, εχω ολα τα μαλλια μου, κανω και 5 χρονια γυμναστηριο....κραταω και διατροφη....

δεν ειμαστε και του πεταμα του
συμφωνω ,ειναι μια καλη ηλικια για restart,και μη ψαρώνετε 40ρηδες,ειμαστε στη καλυτερη ηλικια,εμπειρια,αντοχες (υπαρχουν πολλες αν τις συντηρείτε),καυλες στο φουλ και σιγουρια που μπορουμε να δωσουμε σε μια γυναικα.

OP
OP
KINGLUCAS1975

KINGLUCAS1975

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2017
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
1
Και ξαφνικά εκεί που ειμουν έτοιμος να πάρω μερικές CG δεν έχω καμία όρεξη. Κάθομαι σπίτι και βλέπω ταινίες ,παίζω παιχνίδια χαλαρά. Νίωθο πτωμα.... Ίσως για καλύτερο έγινε έτσι.

paparopaparos

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2017
Κριτικές
1
Like
302
Πόντοι
21
απο τα 2006 και ως προσπαθειες και αν εκανα δεν καταφερα να κοψω το σπορ....

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Το σωστό ειναι να παίζεις παντού οσο αντέχεις και οικονομικά. Εγω παιρνω 3-4 cg το μήνα αλλά τιμώ και τα μασατζίδικα και τα μπουρδέλα, ανάλογα τι μου κάνει κέφι. Θέλω κουκλάρα cg, μασαζαάκι κουβεντούλα , μασάζ, κλπ. Με το καιρό καταλήγεις σε κάποια στανταράκια σε κάθε είδος . Θέλω αίσθημα και να βγώ έξω  badoo tinder κλπ.

OP
OP
KINGLUCAS1975

KINGLUCAS1975

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2017
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι