Νέα

Αρρώστια που κόβεται? δεν?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINGLUCAS1975
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Δύσκολα.  Θέλει να βγεις έξω να κάνεις κονέ...Μετά γνωριμία μεγάλος είμαι πλέον ,ξεβαψε η μπογιά μου .
γιατι να κοψεις τον αγοραιο ερωτα τυπε?αυτο δεν κοβεται να ξερεις ειτε εχεις ειτε δεν εχεις γκομενα.οι φανατικοι μπουρδελιαριδες δεν κοβουν τα μπουρδελα ποτε στη ζωη τους,εχουν εθιστει και ενας από αυτους ειμαι και εγω.προσπαθησα πολλες φορες να τα κοψω όμως σαν μαγνήτης με ωθουσε κάθε φορα και πηγαινα ωσπου το πηρα αποφαση και ειπα ότι θα ζω ετσι.για μενα τα ρδελα είναι το χομπι μου ο τροπος ζωης μου και αυτό δεν αλλαζει.

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
τα call girl για κάθε μέρα δεν είναι, πρέπει να έχεις λεφτά για να δίνεις, αν γαμάς μια στο τόσο καλό είναι το call girl όπως λες, αλλιώς ο φίλος αν έχει το κόλλημα για κάθε μέρα τότε τα μπουρδέλα είναι μονόδρομος στον αγοραίο έρωτα.

Μα αυτό είπα κι εγώ. Κάθε μέρα call girl; Μόνο αν πιάσουμε το τζόκερ...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
εγω μαλλον πιστευω, ειναι οτι αλλαξες σταση πλεον στο σεξ και πας μονο με σκουφο στις τανες (αυτο ειναι και το σωστο) και σε διαγραψαν οι ακαποτοι καταδρομεις απο μελος πλεον  :hi:
εγω το χα πει και εκει μεσα,μονο με γκομενες ακα,με τανα οταν εκανα το πληρωσα και ποτε ξανα.τωρα το νημα ειχε κυριως πλακα,και το συντηρουσαμε ουσιαστικα οσοι λεγαμε ιστοριες με γκομενες,ψυχαγωγικο χαρακτηρα ειχε :hi: :hi: :S :S :S

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
εγω το χα πει και εκει μεσα,μονο με γκομενες ακα,με τανα οταν εκανα το πληρωσα και ποτε ξανα.τωρα το νημα ειχε κυριως πλακα,και το συντηρουσαμε ουσιαστικα οσοι λεγαμε ιστοριες με γκομενες,ψυχαγωγικο χαρακτηρα ειχε :hi: :hi: :S :S :S

:hi:

με τανα ποτε εκανες ρε συ ακα και τι επαθες;

ενημερωσε μπας και βαλουν καποιοι μυαλο εδω μεσα  :hi:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
OP
OP
KINGLUCAS1975

KINGLUCAS1975

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2017
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
1
να ζήσουν οι πουτάνες και ta πιπίνια παίδες να είμαστε καλά και γεροι πάνω από όλα.

δεν κάνουμε καμια συγκέντρωση λέω εγώ από Αθηνα να τα πούμε....

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Δύσκολα.  Θέλει να βγεις έξω να κάνεις κονέ...Μετά γνωριμία μεγάλος είμαι πλέον ,ξεβαψε η μπογιά μου .

Εντάξει ρε τύπε μιλάς λές και είσαι 60 χρονών τελειωμένος.
Οκ δεν είσαι παιδαρέλι, ουτε σε ξέρω πως είσαι εμφανισιακά αλλά τουλάχιστον από θέμα ηλικίας δεν σε πήραν τα χρόνια.
Στην ηλικία σου ξέρω πολλούς που παντρευτηκαν.
Αν προσέξεις λίγο τον εαυτό σου και είσαι και τυχερός μπορεί να βρείς κανα σοβαρό μουνί σε κοντινή ηλικία (-+5χρόνια).
θα σε χαλούσε δλδ να βρείς μια 36-37 χρονών για σχέση? Εφόσον προφανώς πληρεί και κάποια κριτίρια.

Τωρα όσον αφορά τις τάνες, εγώ προσωπικά πάω μόνο με cg και city tour.
Οτιδηποτε λιγότερο απλά δεν πλησιάζω. (εχω να το κάνω από πιτσιρικάς)
Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα και προφανώς η ανευρευση μιας γκομενας θα μειώσει τον ρυθμό.
Παντως ακόμα κι οταν δεν έχω γκομενα πάνω από 1-2cg το μήνα δεν παίρνω.
Γιατι ουσιαστικά εγώ την τάνα την βλέπω σαν την βρωμιά που θα κάνω σε ενα προγραμμα διατροφής.
Ή σαν το ξεφτιλισμα σε ξύδια που θα κάνω μια στο τόσο με 2 φιλαράκια.
Κατα κανόνα, και επειδή δεν είμαι κι εγώ πλέον πιτσιρικάς, ουτε καθε μέρα πίνω ξυδια ούτε τρώω συνεχώς πίτσες και hotdog.
Μια φορά στο τόσο όμως το θές. Ε καπως έτσι βλέπω κι εγώ την τάνα... :hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
τυπε μου ηταν εξωτερικο,Βλενορροια :zombie: και ειπα απο εδω και μπρος σκεφτεσαι μονο με το απνω κεφαλι :hi:

δεν πειραζει περαστικα και ποτε ξανα χωρις σκουφο  :cheesy:

και εγω εχω κανει καποιες μαλακιες στο εξωτερικο με ακα χωρις βεβαια να εχω παθει τιποτα αλλα ξανα ποτε ακα  :hi:

OP
OP
KINGLUCAS1975

KINGLUCAS1975

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2017
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
1
Εντάξει ρε τύπε μιλάς λές και είσαι 60 χρονών τελειωμένος.
Οκ δεν είσαι παιδαρέλι, ουτε σε ξέρω πως είσαι εμφανισιακά αλλά τουλάχιστον από θέμα ηλικίας δεν σε πήραν τα χρόνια.
Στην ηλικία σου ξέρω πολλούς που παντρευτηκαν.
Αν προσέξεις λίγο τον εαυτό σου και είσαι και τυχερός μπορεί να βρείς κανα σοβαρό μουνί σε κοντινή ηλικία (-+5χρόνια).
θα σε χαλούσε δλδ να βρείς μια 36-37 χρονών για σχέση? Εφόσον προφανώς πληρεί και κάποια κριτίρια.

Τωρα όσον αφορά τις τάνες, εγώ προσωπικά πάω μόνο με cg και city tour.
Οτιδηποτε λιγότερο απλά δεν πλησιάζω. (εχω να το κάνω από πιτσιρικάς)
Προφανώς δεν είναι για κάθε μέρα και προφανώς η ανευρευση μιας γκομενας θα μειώσει τον ρυθμό.
Παντως ακόμα κι οταν δεν έχω γκομενα πάνω από 1-2cg το μήνα δεν παίρνω.
Γιατι ουσιαστικά εγώ την τάνα την βλέπω σαν την βρωμιά που θα κάνω σε ενα προγραμμα διατροφής.
Ή σαν το ξεφτιλισμα σε ξύδια που θα κάνω μια στο τόσο με 2 φιλαράκια.
Κατα κανόνα, και επειδή δεν είμαι κι εγώ πλέον πιτσιρικάς, ουτε καθε μέρα πίνω ξυδια ούτε τρώω συνεχώς πίτσες και hotdog.
Μια φορά στο τόσο όμως το θές. Ε καπως έτσι βλέπω κι εγώ την τάνα... :hi:

δεν έχεις και άδικο.

απλά είμαι καυλιάρης ha ha ha

θα προσπαθήσω να το μειώσω το CG ίσος σε 1 φορα τον μηνα...

ίσος είναι αρχές τώρα και γλυκάθηκα.

ότι είναι καινούργιο λάμπει πάντα. ΑΝ και έως τώρα από CG που έχω πάει όλες ήταν ψιλό μέτριες i χαλια ha ha

απλά να φύγουν τα χοντρά ήταν.

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
δεν έχεις και άδικο.

ότι είναι καινούργιο λάμπει πάντα. ΑΝ και έως τώρα από CG που έχω πάει όλες ήταν ψιλό μέτριες i χαλια ha ha

1 το μήνα είναι μια χαρά... Κι ακόμη καλύτερα να βρεις ένα στάνταρ μετά από κάθε φόλα γιατί όταν ψάχνεις για νέες εμπειρίες όλο και σε κάποια ξεπέτα θα πέσεις...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
δεν έχεις και άδικο.

ε τοτε τι σε γλυκανε ρε τυπε?
δηλαδη αν επεφτες σε καμια που κανει παπαδες
παιζει να της εγραφες κανενα σπιτι οπως σε κοβω ε?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
1 το μήνα είναι μια χαρά... Κι ακόμη καλύτερα να βρεις ένα στάνταρ μετά από κάθε φόλα γιατί όταν ψάχνεις για νέες εμπειρίες όλο και σε κάποια ξεπέτα θα πέσεις...
σωστος ..

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Ρε φίλε βρες μια γκομενίτσα να ξεχαρμανιάζεις στα δύσκολα. Τόσες αγάμητες είναι, απλά να μην σου τα σπάει συνέχεια κι οποτε περισσεύει κανένα 100ρικο ριξτο στα πιπίνια. Ολοι με κοιλιτσα είμαστε στα 40φεύγα.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
τυπε μου ηταν εξωτερικο,Βλενορροια :zombie: και ειπα απο εδω και μπρος σκεφτεσαι μονο με το απνω κεφαλι :hi:

τυπε περιπου ποσες φορες ειχες κανει ακαποτο με τανα μεχρι να γινει το ατυχημα;

περιοριζοσουν μονο στα ακαποτα τσιμπουκια η προχωρουσες σε καταστασεις με "φουλ ρομαντισμο";

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom