Νέα

Αρνητικές απόψεις γιά μέλη του bou

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ακροατής_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 852
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τι θα πει μήπως και την γαμήσω, ρε βλήμα; 23 χρονών είναι με ικανότητα συναίνεσης. Από το καλοκαίρι μου κάθεται, γιατί είναι μεντορέτα και θέλει να προωθήσει την καριέρα της. Δεν το έκρυψα ποτέ ότι είμαι μέντορας. Χρήματα έχω βάλει, γιατί κάνω επένδυση στο πρότζεκτ της και περιμένω να βγάλω κέρδος.
Δεν χρειάζεται να γράφεις παπαριές, επειδή ζηλεύεις.
Ένας κακοπροαίρετος θα ρωτούσε τι εννοείς με την λέξη προώθηση
και σε τι είδους πρότζεκτ. :confused:
Μήπως τελικά είσαι
ο Σαββίδης που μας έλεγε για Σλάβες και μαλακίες; λες κι οι Σλάβες είναι οι μαγκιόρες της υπόθεσης.
Και όταν μου απαντάς θα κάνεις παράθεση όλο το το ποστ. Δεν θα γίνεις αρεστός για να γράφεις ανώδυνα.
Αν δεν σας αρέσει ρίξτε μπαν.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Χίλτον και μαλακίες. Γκάλαξι
κι αρχίδια. Ολο μαγκιά κλανιά με λεφτά, όπλα και φουσκωτούς. Αυτά διαβάζουμε εδώ μέσα
κι όχι μόνο στον Ρωσοπόντιο ναυαγό. Γίνετε άνδρες επιτέλους. Όποιος σας ενοχλεί στην ζωή σας και σας πουλάει μούρη, αν δεν φύγετε τρέχοντας ως πρώτη επιλογή για να μην μπλέξετε αλλά έρθει η ώρα της κρίσης χωρίς διέξοδο, κατευθείαν τραχεία, μηνίγγια ή στην βάση της μύτης κτλ. Ακόμα και στ αρχίδια να ξεραθεί ή για πιο καύλα χτύπημα σε συγκεκριμένο σημείο στην κοιλιά και ρήξη σπλήνας. Μόνο έτσι σε σέβονται. Όταν πεθαίνουν. Είμαι πολύ άγριος σήμερα. Γκρρρρρ!

:confused:

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τό στρουμφάκι ο κοπρολάγνος, έψαχνε απένταρες κοπέλες γιά νά τίς χέσει!!
Μάλιστα νά χέσει ο σκατάς, τήν πληρωμένη γκόμενα.
Καί μάλιστα έλεγε ότι είναι τό δυσκολότερο θέμα νά βρεί τέτοια γκόμενα καί νά τήν χέσει!!
Γιά τέτοιο άτομο μιλάω!!
Καί από κάτω κάποιοι νά χειροκροτούν, γιά εμένα δέν διαφέρουν καθόλου από αυτόν.
Στό νήμα αυτό θά βγούν όλοι...ένας-ένας!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τό στρουμφάκι ο κοπρολάγνος, έψαχνε απένταρες κοπέλες γιά νά τίς χέσει!!
Μάλιστα νά χέσει ο σκατάς, τήν πληρωμένη γκόμενα.
Καί μάλιστα έλεγε ότι είναι τό δυσκολότερο θέμα νά βρεί τέτοια γκόμενα καί νά τήν χέσει!!
Γιά τέτοιο άτομο μιλάω!!
Γενικώς στο ίντερνετ γίνεται χαμός. Εμένα πολλές φορές μου έχει τύχει ακόμα και την μάνα να μου βρίζουν αλλά κάποιοι πουτανών γιοι χοντρομαλάκες που οι μανάδες τους έχουν σκουλήκια στο μουνί και καρκίνο στα κομμένα βυζιά τους :rockon: δεν αντιμετωπίζουν αντικειμενικά το θέμα και βρίζουν μόνο εμένα. Δεν μιλάω για εδώ που έχω ισοπεδώσει κάποιους
παρόλο που με έβριζαν
και στρεψοδικούσαν ως αποδεδειγμένες κότες. :2funny:Γενικώς για το ίντερνετ λεω.Μην δίνεις βάση λοιπόν
τι λέει ο καθένας. Γλέντα τους με γέλιο κι ας σε μπανάρουν.

:2funny:

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Γενικώς στο ίντερνετ γίνεται χαμός. Εμένα πολλές φορές μου έχει τύχει ακόμα και την μάνα να μου βρίζουν αλλά κάποιοι πουτανών γιοι χοντρομαλάκες που οι μανάδες τους έχουν σκουλήκια στο μουνί και καρκίνο στα κομμένα βυζιά τους :rockon: δεν αντιμετωπίζουν αντικειμενικά το θέμα και βρίζουν μόνο εμένα. Δεν μιλάω για εδώ που έχω ισοπεδώσει κάποιους
παρόλο που με έβριζαν
και στρεψοδικούσαν ως αποδεδειγμένες κότες. :2funny:Γενικώς για το ίντερνετ λεω.Μην δίνεις βάση λοιπόν
τι λέει ο καθένας. Γλέντα τους με γέλιο κι ας σε μπανάρουν.

Αν δέν αντέχουν τήν αλήθεια, άς μέ μπανάρουν!!
Εγώ δέν είμαι γιά νά παίζω...μέ τίς κούκλες!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Τό ξέρεις πολύ καλά, ότι δέν τίθεται θέμα ζήλιας. Τό θέμα είναι τά λεγόμενα σου.
Δέν γίνεται δηλαδή ένας 60χρονος νά κάνει τόν ηθικολόγο στούς άλλους...ενώ δέν είναι!!
Οσο γιά αυτό πού λές, γιά τό κέρδος αυτά είναι γιά γέλια... εμένα δέν μέ πείθεις.
Δέν θά είχα κανένα πρόβλημα άν έλεγες αντρίκια, ότι τό κάνω μήπως καί γαμήσω!!
Επειδή σε δούλευα για την εφορεία, το πήρες ότι σου έκανα τον ηθικολόγο; :cheesy:

Δεν ξέρω τι βλέπεις για γέλια. Το μεντοριλίκι χοντρικά είναι προώθηση πρότζεκτ γκόμενας έναντι σεξ. Αν θέλεις επενδύεις στο πρότζεκτ, αν δεν θέλεις όχι. Εδώ θα ρίξω λεφτά, γιατί πρόκειται για youtube influencer και περιμένω να βγάλω. Με άλλες μεντορέτες δεν το έκανα.

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ότι νομίζεις. Έτσι κι αλλιώς μια παρέα είμαστε (λένε κάποιοι).
Ή μήπως όχι;

Δέν είμαστε μία παρέα!!
Τουλάχιστον εγώ έκανα τίς επιλογές μου.
Κάποιες κότες άς κάνουν ότι γουστάρουν!!
Μόνο όποιος αντέχει είμαι μαζί του, τούς άλλους τούς γράφω στά αρχίδια μου.
Εχω κάνει πολλά χιλιόμετρα στήν ζωή μου, όπισθεν...δέν έχω βάλει ποτέ!!

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Επειδή σε δούλευα για την εφορεία, το πήρες ότι σου έκανα τον ηθικολόγο; :cheesy:

Δεν ξέρω τι βλέπεις για γέλια. Το μεντοριλίκι χοντρικά είναι προώθηση πρότζεκτ γκόμενας έναντι σεξ. Αν θέλεις επενδύεις στο πρότζεκτ, αν δεν θέλεις όχι. Εδώ θα ρίξω λεφτά, γιατί πρόκειται για youtube influencer και περιμένω να βγάλω. Με άλλες μεντορέτες δεν το έκανα.
Αυτά πού μού λές, είναι λόγια τής πούτσας.
Οι γκόμενες πού είναι αποφασισμένες γιά κάτι τέτοιο, είναι έτοιμες από τήν αρχή!!
Εχω γυρίσει όλη τήν γή 3 φορές...αυτά έχω δεί!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

Ας διακόψω. :confused:
Έχεις αποδείξεις για αυτά που λες; αυτό θα σου έλεγαν πολλοί. Εμενα δεν με νοιάζει ακόμα κι αν είσαι εξωγήινος
Στ αρχίδια μου όλη η κοινωνία
και κοιτάζω την πάρτη μου
κι όσους με νοιάζουν. Περιμένω έμμεσο σινιάλο από τον πολυχρονεμένο μας Ερντογάν για να φορεσω την στολή του αντεροβγάλτη και να τιμωρήσω τους άπιστους. :2funny: Την πίστη μου δεν την παζαρεύω. Μην δω ρατσιστικό σχόλιο
θα γαμηθουμε.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πάω για ύπνο. Κάθε μέρα γιορτή. :2funny:Υπάρχουν δύο επιλογές. Είτε ρίχνετε μπαν
όποτε παραδέχεστε έμμεσα
ότι αποδεδειγμένα γάμησα κάποιους λόγω της συμπεριφοράς τους είτε συνεχίζετε να μιρλιάζετε με κλάψα και γελοιότητες τύπου έτσι κι αλλιώς αντί να κοιτάτε τα μούτρα σας
σαν συγκεντρωμένες αδερφές που είστε οι κάποιοι. :2funny:
Να το βουλώσετε δεν μπορείτε διότι ελέγχω
τα μυαλά σας. Μια τέλεια να βάζετε, θα βρίσκω πάτημα.
Το έχετε καταλάβει.
Νηματοθετη σε στήριξα σε ότι πίστευα. Σου πήρα λίγο χώρο στο νήμα σου να πω τα δικά μου. Τίμιο. Καλό βράδυ.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Αυτά πού μού λές, είναι λόγια τής πούτσας.
Οι γκόμενες πού είναι αποφασισμένες γιά κάτι τέτοιο, είναι έτοιμες από τήν αρχή!!
Εχω γυρίσει όλη τήν γή 3 φορές...αυτά έχω δεί!!
Εσύ είσαι γενικώς ξερόλας και ασχολείσαι με ένα θέμα που δεν γνωρίζεις. :confused:

Ας διακόψω. :confused:
Έχεις αποδείξεις για αυτά που λες; αυτό θα σου έλεγαν πολλοί. Εμενα δεν με νοιάζει ακόμα κι αν είσαι εξωγήινος
Στ αρχίδια μου όλη η κοινωνία
και κοιτάζω την πάρτη μου
κι όσους με νοιάζουν. Περιμένω έμμεσο σινιάλο από τον πολυχρονεμένο μας Ερντογάν για να φορεσω την στολή του αντεροβγάλτη και να τιμωρήσω τους άπιστους. :2funny: Την πίστη μου δεν την παζαρεύω. Μην δω ρατσιστικό σχόλιο
θα γαμηθουμε.

Παραλήρημα. Μόνο ο Ακροατής σε καταλαβαίνει, γιατί εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Παραλήρημα. Μόνο ο Ακροατής σε καταλαβαίνει, γιατί εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος. :2funny:
Παραλήρημα δεν το λες. Έθεσα μια πιθανή σκέψη πολλών και συνέχισα με μια άλλη τοποθέτηση. Μην πιάσουμε κι αράχνες.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.304
Πόντοι
1.686
Πάω για ύπνο. Κάθε μέρα γιορτή. :2funny:Υπάρχουν δύο επιλογές. Είτε ρίχνετε μπαν
όποτε παραδέχεστε έμμεσα
ότι αποδεδειγμένα γάμησα κάποιους λόγω της συμπεριφοράς τους είτε συνεχίζετε να μιρλιάζετε με κλάψα και γελοιότητες τύπου έτσι κι αλλιώς αντί να κοιτάτε τα μούτρα σας
σαν συγκεντρωμένες αδερφές που είστε οι κάποιοι. :2funny:
Να το βουλώσετε δεν μπορείτε διότι ελέγχω
τα μυαλά σας. Μια τέλεια να βάζετε, θα βρίσκω πάτημα.
Το έχετε καταλάβει.
Νηματοθετη σε στήριξα σε ότι πίστευα. Σου πήρα λίγο χώρο στο νήμα σου να πω τα δικά μου. Τίμιο. Καλό βράδυ.

Κοντά στη στάση Μεταξουργείο, στην οδό Βίκτωρος Ουγκώ
έχει πρακτορείο με πούλμαν για Ουκρανία
και καμάκι !
Σου έδωσα καλή πληροφορία, που τη βρήκα χτες.

Στοπ στον αρνητισμό, ξεκίνα δράση !

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εσύ είσαι γενικώς ξερόλας και ασχολείσαι με ένα θέμα που δεν γνωρίζεις. :confused:
Γιά τά πάντα δέχομαι νά μέ κατηγορήσεις, άλλα όχι γιά αυτό!!
Ποτέ στήν ζωή μου δέν κάνω ότι τά ξέρω. Προσπαθώ νά μαθαίνω.
Πράγματα πού τά έχω δεί όμως μέ τά μάτια μου πολλές φορές, είμαι σίγουρος.
Ποιά γκόμενα πού είναι αποφασισμένη,νά κάνει αυτό πού λέμε θά αφήνει τόν χρόνο νά περνά ?
Καμία!! Οποια τό κάνει, σημαίνει ότι στό τέλος ο μέντορας...θά πάρει τά αρχίδια του!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κοντά στη στάση Μεταξουργείο, στην οδό Βίκτωρος Ουγκώ
έχει πρακτορείο με πούλμαν για Ουκρανία
και καμάκι !
Σου έδωσα καλή πληροφορία, που τη βρήκα χτες.

Στοπ στον αρνητισμό, ξεκίνα δράση !
Αν λες το maksa travel, το γνωρίζω αδαμάντινε Λαδάκη. Μόνο αρνητιστή δεν με λες. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς είτε πηγαίνεις είτε όχι για καμάκι. Τουλάχιστον δεν είσαι μαλάκας.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Ποιά γκόμενα πού είναι αποφασισμένη,νά κάνει αυτό πού λέμε θά αφήνει τόν χρόνο νά περνά ?
Καμία!! Οποια τό κάνει, σημαίνει ότι στό τέλος ο μέντορας...θά πάρει τά αρχίδια του!!
Τι στην ευχή θέλεις να πεις, δεν καταλαβαίνω.
Νομίζεις ότι το μόνο που κάνω αυτόν τον καιρό είναι να γράφω στο μπου;
Από το Νοέμβρη γυρίζουμε κι ανεβάζουμε βίντεα στο youtube και αυτόν τον καιρό προσπαθώ να κάνω ένα στοκ από βίντεα για να μπορέσω να κατέβω Ελλάδα.
Τι αρχίδια λες θα πάρω, τη μικρή την πηδάω από το καλοκαίρι. Το χρήμα θέλει περισσότερο χρόνο. Η θεματολογία είναι αγροτικά θέματα, θα αργήσει να μαζέψει κόσμο το κανάλι, αλλά λόγω που είναι θεματικό δεν θέλουμε και πάρα πολλούς. Με 10Κ κόσμο μπορούμε να αρχίσουμε να διαφημίζουμε προιόντα. Τώρα έχουμε κοντά στα χίλια άτομα (από το Νοέμβρη). Δεν μπορώ να κάνω και θαύματα.

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τι στην ευχή θέλεις να πεις, δεν καταλαβαίνω.
Νομίζεις ότι το μόνο που κάνω αυτόν τον καιρό είναι να γράφω στο μπου;
Από το Νοέμβρη γυρίζουμε κι ανεβάζουμε βίντεα στο youtube και αυτόν τον καιρό προσπαθώ να κάνω ένα στοκ από βίντεα για να μπορέσω να κατέβω Ελλάδα.
Τι αρχίδια λες θα πάρω, τη μικρή την πηδάω από το καλοκαίρι. Το χρήμα θέλει περισσότερο χρόνο. Η θεματολογία είναι αγροτικά θέματα, θα αργήσει να μαζέψει κόσμο το κανάλι, αλλά λόγω που είναι θεματικό δεν θέλουμε και πάρα πολλούς. Με 10Κ κόσμο μπορούμε να αρχίσουμε να διαφημίζουμε προιόντα. Τώρα έχουμε κοντά στα χίλια άτομα (από το Νοέμβρη). Δεν μπορώ να κάνω και θαύματα.
Αν μιλάς γιά YouTube τά 5 καί τά 15Κ είναι τίποτα. Εσοδα δέν θά έχεις.
Τά κανάλια γιά νά φέρουν έσοδα, θέλουν 10πλάσιους καί 20πλάσιους εγγεγραμμένους... μέ σοβαρές ηλικίες!!
Τώρα γιά αυτό πού λές ότι τήν γαμείς, ενώ αυτή δέν έχει δεί οικονομικά κάτι χειροπιαστό...άστο δέν παίζει!!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Αν μιλάς γιά YouTube τά 5 καί τά 15Κ είναι τίποτα. Εσοδα δέν θά έχεις.
Τά κανάλια γιά νά φέρουν έσοδα, θέλουν 10πλάσιους καί 20πλάσιους εγγεγραμμένους... μέ σοβαρές ηλικίες!!
Τώρα γιά αυτό πού λές ότι τήν γαμείς, ενώ αυτή δέν έχει δεί οικονομικά κάτι χειροπιαστό...άστο δέν παίζει!!
Αγροτικό κανάλι με ειδικό κοινό είναι. Τι πιο χειροπιαστό από συνέταιροι σε εταιρεία θες, αυτή τη στιγμή; Κουράζεις, ρε ξερόλα.
Ή μάλλον ζηλεύεις και γράφεις παπαριές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom