Νέα

Αρνητικές απόψεις γιά μέλη του bou

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ακροατής_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 852
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ζιγκολίκια έχει κάνει τύπος @Ακροατής_ και όσες φορές τον ρωτάω, αν έχει δηλώσει το εισόδημα στην Εφορεία, δεν απαντάει ευθέως με ένα ναι ή ένα όχι, αλλά κοιτάει να ξεφύγει με κόλπα «η εφορεία μου χρωστάει, δεν της χρωστάω εγώ» και τέτοια. Είναι μεγάλο λαμόγιο και δεν του φαινότανε... Εμείς οι τίμιοι πολίτες τα δηλώνουμε όλα.
:confused:
Σαββίδη στό έχω πεί 100 φορές, δέν έχω σχέση μέ αυτά πού μέ κατηγορείς!!
Είμαι άσχετος από τέτοια πράγματα!!

εσυ εχεις χρονο εγγραφης Αυγουστο του 23. Τον Σαββιδι πως τον ξερεις; οπως και τους υπολοιπους.
Πως διαμορφωσες σε 1 εξαμηνο γρηγορα γνωμη;

Απλα, ποιος κλονος εισαι;
Πόσες φορές άτομο μου τό έχω πεί ?
Δέν γνωρίζω τί έκανε, καί τί είναι ο Σαββίδης.
Απλά τό διάβασα πού τό έγραφαν κάποια μέλη, γιά τήν λουμπίνα τόν Καλόγερο!!
Οτι ο Σαββίδης είναι ο Καλόγερος.
Τόσο δύσκολο είναι γιά ορισμένους νά τό καταλάβουν αυτό ? :dunno:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.349
Πόντοι
606
Τι κουτσομπολοθεματα είναι αυτά ρε κατινες? Μην αρχίσω τα γραφικά τυπου "κοσμοπολιταν το κάνατε"
:coffee:

stelda

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
11.852
Πόντοι
2.256
εσυ εχεις χρονο εγγραφης Αυγουστο του 23. Τον Σαββιδι πως τον ξερεις; οπως και τους υπολοιπους.
Πως διαμορφωσες σε 1 εξαμηνο γρηγορα γνωμη;

Απλα, ποιος κλονος εισαι;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Στο μεταξύ δεν έχουν μπει νικ δίπλα στις "ιδιότητες"
και μπερδεύεται
ο αναγνώστης. Ας πούμε μπεκρήδες έχουμε πολλούς που το λένε αλλά δεν θα σπιλώσουμε την τιμή τους. :rockon: Εγώ ως αγνό μέλος,
τον μόνο μπεκρή που έχω γνωρίσει και προ πολλών ετών, ήταν ένας γουρλομάτης γκριζομάλλης ασφαλιστής που γύριζε μεθυσμένος στην γειτονιά μου και φώναζε "εδώ οι καλές ασφάλειες". :2funny:
Τι άλλο να υποθέσω;
Σκυλοβρωμούσε τσίπουρο. Μια μέρα που είχε χεστεί από το πιώμα, ούρλιαζε ότι θέλει να φτιάξει σάιτ με πουτάνες επειδή πιθανόν ζήλευε τον μέγιστο Αντισθένη. Ποιος ξέρει τι θα έγινε στην πορεία; δεν τον ξαναείδα ποτέ.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ωραίο θέμα.
Θα έρχομαι να τα λέμε.

:2funny:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
εκφραζω θεση επι της αρχης :

συναγωνιστες του bou δεν καρφωνουμε ποτε,εκτος αν ειναι μοναχοφαηδες:coffee:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Πόσες φορές άτομο μου τό έχω πεί ?
Δέν γνωρίζω τί έκανε, καί τί είναι ο Σαββίδης.
Απλά τό διάβασα πού τό έγραφαν κάποια μέλη, γιά τήν λουμπίνα τόν Καλόγερο!!
Οτι ο Σαββίδης είναι ο Καλόγερος.
Τόσο δύσκολο είναι γιά ορισμένους νά τό καταλάβουν αυτό ? :dunno:
Ε δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο να καταλάβει κανείς ένα αυτιστικό σαν εσένα. Επαναλαμβάνεις συνέχεια μια παπαριά που διάβασες κάπου, θεωρώντας αυτούς που την είπαν σώνει και καλά αξιόπιστους. Για κάνε τους tag να δούμε τι θα έρθουν να πουν. Είσαι τελείως ασόβαρος, σε χειρότερο επίπεδο από τον Ντακντάκ, γιατί αυτός τουλάχιστον είναι και σκακιστής και του κόβει λίγο. Εσένα δεν σου κόβει καθόλου. :confused:

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ε δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο να καταλάβει κανείς ένα αυτιστικό σαν εσένα. Επαναλαμβάνεις συνέχεια μια παπαριά που διάβασες κάπου, θεωρώντας αυτούς που την είπαν σώνει και καλά αξιόπιστους. Για κάνε τους tag να δούμε τι θα έρθουν να πουν. Είσαι τελείως ασόβαρος, σε χαμηλότερο επίπεδο από τον Ντακντάκ, γιατί αυτός τουλάχιστον είναι και σκακιστής και του κόβει λίγο. Εσένα δεν σου κόβει καθόλου. :confused:
Εσύ λές ότι έκλεβα τήν εφορία, καί τώρα λές ότι δέν μού κόβει ?
Συνάδουν αυτά ? :think:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Είσαι τελείως ασόβαρος, σε χειρότερο επίπεδο από τον Ντακντάκ, γιατί αυτός τουλάχιστον είναι και σκακιστής και του κόβει λίγο. Εσένα δεν σου κόβει καθόλου. :confused:
Είμαι ειλικρινής άνθρωπος. Έχω ξεκαθαρίσει την θέση μου σε όλα. Επίσης δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι είσαι ο Σαββίδης αλλά μόνο ενδείξεις. Και σιγά μην μου κόβει εδώ μέσα. Με σβηστές μηχανές γράφω. :2funny:
Μηδενικός βαθμός δυσκολίας!
Προσωπικά σε θέλω εδώ. Ώρες ώρες κουράζεις
αλλά δεν έχεις καταντήσει διακονιάρης σαν τον ακατανόμαστο ανάρχιδο ξεφτίλα. :2funny:Αυτός πρέπει να φύγει όπως και κάποιοι άλλοι.
Για μένα χέστηκα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Εσύ λές ότι έκλεβα τήν εφορεία, καί τώρα λές ότι δέν μού κόβει ?
Συνάδουν αυτά ? :think:
Την Εφορεία την έκλεβες, γιατί παρέλειπες να δηλώσεις το εισόδημα από τα ζιγκολίκια. Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για αυτό. Δεν είναι κι εύκολο να σε ανακαλύψουν. Τώρα όμως που θα σε καρφώσω εγώ, θα βρεθεί άκρη και δεν πρόκειται να τη γλιτώσεις. :cheesy:

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ο Κακόγερος έβαλε χρήμα -Από ότι λέει- σέ μία 23χρονη γιά κάποιο Project.
Ωστε μέ αυτόν τόν τρόπο, νά τήν δελεάσει...μήπως καί τήν γαμήσει.
Καί μετά κάνει μάθημα ηθικής, σέ κάποιους άλλους!! :dunno:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Επίσης δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι είσαι ο Σαββίδης αλλά μόνο ενδείξεις.
Το μόνο θετικό του να ήμουν ο Σαββίδης είναι πως θα ήμουν 20 χρόνια νεότερος. Δεν έχω κάτι να ζηλέψω από τον τύπο. Ο ρόλος του εδώ μέσα ήταν κάπως περίεργος και κάποιοι πιστεύουν, όπως φάνηκε και πιο πάνω, έως και ύποπτος. Πολλά γραπτά του όμως τα εύρισκα ευχάριστα και με πολλά συμφωνούσα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο άνθρωπος με τα ατράνταχτα επιχειρήματα ξαναχτυπά. Η αφεντιά μου.
Δίνω χωρίς κουκούλα το ποστ καρφώματος του Kalogero.
Mονο στο bou αυτά. :2funny:
Κάποιος ρωτάει και κάποιος άλλος απαντάει. Κοιτάξτε όμως πως απαντάει και έχει κάνει και λάικ
ο tsigkoleletos στο ποστ. Πως συμφωνεί τόσο νέο μέλος με εγγραφή
27 Ιαν 2024; :confused:
πείτε παλι ότι φταίω εγώ. :2funny:

Καλόγερο είσαι ο Σαββίδης;

Το χουμε αποδείξει εδώ και κάμποσο καιρό αυτό. Από τη πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο site.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Καλώ τό οποιοδήποτε παλαιό μέλος τού Site, νά πεί τήν άποψη του άν ο Κακόγερος είναι ο Σαββίδης!!
Εγώ δέν γνωρίζω, απλά διαβάζω τί έχουν γραφτεί...γιά τό θέμα αυτό!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Το μόνο θετικό του να ήμουν ο Σαββίδης είναι πως θα ήμουν 20 χρόνια νεότερος. Δεν έχω κάτι να ζηλέψω από τον τύπο. Ο ρόλος του εδώ μέσα ήταν κάπως περίεργος και κάποιοι πιστεύουν, όπως φάνηκε και πιο πάνω, έως και ύποπτος. Πολλά γραπτά του όμως τα εύρισκα ευχάριστα και με πολλά συμφωνούσα.
Σιγά το μέλος. Μπες να δεις.
9 στις 10 έλεγε ότι οι Σλάβες είναι οι καλύτερες, ότι όλα δεν είναι για όλους και όλο έκανε τον πλούσιο (αυτό του το δίνω διότι όλα τα μέλη είναι πλούσιοι). :2funny:
Έχετε κάποια κοινά σημεία. Ας βγουν τωρα να καθαρίσουν άλλοι. Εγώ το ποστ το κότσαρα.
Ας βγουν να με βριζουν πάλι.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Ο Κακόγερος έβαλε χρήμα -Από ότι λέει- σέ μία 23χρονη γιά κάποιο Project.
Ωστε μέ αυτόν τόν τρόπο, νά τήν δελεάσει...μήπως καί τήν γαμήσει.
Καί μετά κάνει μάθημα ηθικής, σέ κάποιους άλλους!! :dunno:
Τι θα πει μήπως και την γαμήσω, ρε βλήμα; 23 χρονών είναι με ικανότητα συναίνεσης. Από το καλοκαίρι μου κάθεται, γιατί είναι μεντορέτα και θέλει να προωθήσει την καριέρα της. Δεν το έκρυψα ποτέ ότι είμαι μέντορας. Χρήματα έχω βάλει, γιατί κάνω επένδυση στο πρότζεκτ της και περιμένω να βγάλω κέρδος.
Δεν χρειάζεται να γράφεις παπαριές, επειδή ζηλεύεις.

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τι θα πει μήπως και την γαμήσω, ρε βλήμα; 23 χρονών είναι με ικανότητα συναίνεσης. Από το καλοκαίρι μου κάθεται, γιατί είναι μεντορέτα και θέλει να προωθήσει την καριέρα της. Δεν το έκρυψα ποτέ ότι είμαι μέντορας. Χρήματα έχω βάλει, γιατί κάνω επένδυση στο πρότζεκτ της και περιμένω να βγάλω κέρδος.
Δεν χρειάζεται να γράφεις παπαριές, επειδή ζηλεύεις.
Τό ξέρεις πολύ καλά, ότι δέν τίθεται θέμα ζήλιας. Τό θέμα είναι τά λεγόμενα σου.
Δέν γίνεται δηλαδή ένας 60χρονος νά κάνει τόν ηθικολόγο στούς άλλους...ενώ δέν είναι!!
Οσο γιά αυτό πού λές, γιά τό κέρδος αυτά είναι γιά γέλια... εμένα δέν μέ πείθεις.
Δέν θά είχα κανένα πρόβλημα άν έλεγες αντρίκια, ότι τό κάνω μήπως καί γαμήσω!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom