Νέα

Αρνητικές απόψεις γιά μέλη του bou

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ακροατής_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 852
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αγροτικό κανάλι με ειδικό κοινό είναι. Τι πιο χειροπιαστό από συνέταιροι σε εταιρεία θες, αυτή τη στιγμή; Κουράζεις, ρε ξερόλα.
Ή μάλλον ζηλεύεις και γράφεις παπαριές.
Καλά 60 χρονών άνθρωπος, καί μού λές ότι ζηλεύω ?
Τί νά ζηλέψω ?
Οικονομικά είμαι Ok.
Λές νά ζηλεύω τήν γκόμενα, πού λές ότι γαμείς ?
Σίγουρα μού κάνεις πλάκα!!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Καλά 60 χρονών άνθρωπος, καί μού λές ότι ζηλεύω ?
Τί νά ζηλέψω ?
Οικονομικά είμαι Ok.
Λές νά ζηλεύω τήν γκόμενα, πού λές ότι γαμείς ?
Σίγουρα μού κάνεις πλάκα!!
Δεν σου κάνω καμμία πλάκα. Και με τον Kman το πρώτο που έκανες όταν ποστάριζε γυναίκες ήταν να τρέξεις να τις μειώσεις. Δεν ξέρω πώς είσαι οικονομικά, αλλά αν αυτή η επιμονή σου να κοντράρεις σε πράγματα που δεν γνωρίζεις δεν είναι ζήλεια, τότε είναι κάποιο άλλο πρόβλημα.

Πού στην ευχή ξέρεις το δικό μου businessplan και τι target group στοχεύω και γράφεις τις χαζομάρες σου για πολλές χιλιάδες συνδρομητές; Εμένα η χονδρική πώληση με ενδιαφέρει και τα κανάλια διανομής.

Και νομίζεις ότι κακοπερνάει η μικρή μαζί μου περιμένοντας εταιρικά κέρδη ε; Ας μείνει στο χωριό της, αν δεν της αρέσει. Ένας μέντορας δεν δίνει λεφτά στο χέρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνει και δώρα. Ακόμα και τα δόντια της έχω φτιάξει να βγαίνει να τα λέει στο γυαλί.

Τώρα να δούμε τι παπαριά θα βρεις να γράψεις. Ότι μου τα τρώει κλπ; Στα @@ μου , ρε τύπε, δεν θα τα πάρω στον τάφο μου.
Σπόνσορας και μέντορας σημαίνει ότι τα χώνεις στις μικρές γιατί έτσι γουστάρεις.

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δεν σου κάνω καμμία πλάκα. Και με τον Kman το πρώτο που έκανες όταν ποστάριζε γυναίκες ήταν να τρέξεις να τις μειώσεις. Δεν ξέρω πώς είσαι οικονομικά, αλλά αν αυτή η επιμονή σου να κοντράρεις σε πράγματα που δεν γνωρίζεις δεν είναι ζήλεια, τότε είναι κάποιο άλλο πρόβλημα.

Πού στην ευχή ξέρεις το δικό μου businessplan και τι target group στοχεύω και γράφεις τις χαζομάρες σου για πολλές χιλιάδες συνδρομητές; Εμένα η χονδρική πώληση με ενδιαφέρει και τα κανάλια διανομής.

Και νομίζεις ότι κακοπερνάει η μικρή μαζί μου περιμένοντας εταιρικά κέρδη ε; Ας μείνει στο χωριό της, αν δεν της αρέσει. Ένας μέντορας δεν δίνει λεφτά στο χέρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνει και δώρα. Ακόμα και τα δόντια της έχω φτιάξει να βγαίνει να τα λέει στο γυαλί.

Τώρα να δούμε τι παπαριά θα βρεις να γράψεις. Ότι μου τα τρώει κλπ; Στα @@ μου , ρε τύπε, δεν θα τα πάρω στον τάφο μου.
Σπόνσορας και μέντορας σημαίνει ότι τα χώνεις στις μικρές γιατί έτσι γουστάρεις.
Εδώ γράφω τίς απόψεις μου!!
Τά άτομα πού θά συνομιλούν μαζί μου, θά πρέπει νά αντέχουν.
Οποιος δέν αντέχει, άς παίξει μέ τίς κούκλες του!!

Ο κοπρολάγνος είναι ένας ξεφτιλισμένος μεσήλικας χωρίς φράγκα, αλλά μέ πολλά πάθη!!
Οι πληρωμένες γκόμενες πού έβαζε, δέν μού λένε μία. Αν έσενα σού λένε δέν σέ κρίνω!!

Χονδρική καί θά βρείς πελάτη από κανάλι στό YouTube ?
Καλά όταν τό κάνεις πέστο μου!!

Τί περιμένει εταιρικά κέρδη ?
Δέν τό σχολιάζω αυτό!!

Ναί σέ αυτό συμφωνώ, ένα γεροντομπαρμπάδι σάν καί εσένα μόνο άν πληρώσει θά δεί φώς!!
Καμία αντίρρηση!!

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Εδώ γράφω τίς απόψεις μου!!
Τά άτομα πού θά συνομιλούν μαζί μου, θά πρέπει νά αντέχουν.
Οποιος δέν αντέχει, άς παίξει μέ τίς κούκλες του!!

Ο κοπρολάγνος είναι ένας ξεφτιλισμένος μεσήλικας χωρίς φράγκα, αλλά μέ πολλά πάθη!!
Οι πληρωμένες γκόμενες πού έβαζε, δέν μού λένε μία. Αν έσενα σού λένε δέν σέ κρίνω!!

Χονδρική καί θά βρείς πελάτη από κανάλι στό YouTube ?
Καλά όταν τό κάνεις πέστο μου!!

Τί περιμένει εταιρικά κέρδη ?
Δέν τό σχολιάζω αυτό!!

Ναί σέ αυτό συμφωνώ, ένα γεροντομπαρμπάδι σάν καί εσένα μόνο άν πληρώσει θά δεί φώς!!
Καμία αντίρρηση!!
Ζηλιάρης ή αυτιστικός, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Και αγάμητος, το μόνο σίγουρο.
Συνέχισε να ταξιδεύεις στον κόσμο... από το παιδικό σου δωμάτιο. :confused:

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ζηλιάρης ή αυτιστικός, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Και αγάμητος, το μόνο σίγουρο.
Συνέχισε να ταξιδεύεις στον κόσμο... από το παιδικό σου δωμάτιο. :confused:
Σέ ευχαριστώ γιά τίς ευχές σου!!
Θά συνεχίσω νά ταξιδεύω λοιπόν από τό παιδικό...μου δωμάτιο!!

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.095
Πόντοι
2.306
Τό στρουμφάκι ο κοπρολάγνος, έψαχνε απένταρες κοπέλες γιά νά τίς χέσει!!
Μάλιστα νά χέσει ο σκατάς, τήν πληρωμένη γκόμενα.
Καί μάλιστα έλεγε ότι είναι τό δυσκολότερο θέμα νά βρεί τέτοια γκόμενα καί νά τήν χέσει!!

Οσο και να προσπαθείς δε θα σε χέσω.

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Οσο και να προσπαθείς δε θα σε χέσω.
Είσαι ένας μεσήλικας γυρολόγος, πού ψάχνει απεγνωσμένα νά πληρώσει γκόμενα ανά τήν Ευρώπη!!
Οσο καί νά προσπαθούν κάποιοι νά μέ πείσουν, ότι δέν είσαι τό ίδιο πρόσωπο μέ τόν Βλακάνιο Πουσταρά...δέν τά καταφέρνουν!!
Αν ο σκοπός σου, ήταν απλά καί μόνο τό Sex δέν θά είχα πρόβλημα. Αλλά εσύ ψάχνεις...άρρωστες καταστάσεις!!

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.095
Πόντοι
2.306
Είσαι ένας μεσήλικας γυρολόγος, πού ψάχνει απεγνωσμένα νά πληρώσει γκόμενα ανά τήν Ευρώπη!!
Οσο καί νά προσπαθούν κάποιοι νά μέ πείσουν, ότι δέν είσαι τό ίδιο πρόσωπο μέ τόν Βλακάνιο Πουσταρά...δέν τά καταφέρνουν!!
Αν ο σκοπός σου, ήταν απλά καί μόνο τό Sex δέν θά είχα πρόβλημα. Αλλά εσύ ψάχνεις...άρρωστες καταστάσεις!!

Τι να κλάσεις σε σχέση με τον Πουτσαρά?Ο Πουτσαράς γαμάει στα ευρωπαικά σαλόνια Μόναχο,Ζυρίχη,Πράγα,Κρακωβία,Αγία Πετρούπολη με στόχο το μαγικό κρεμπιέ,δε μοστράρει την πλούσια κόμη του να τσιμπήσει τηλέφωνο από καμιά ροκού ή πανκιό.

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τι να κλάσεις σε σχέση με τον Πουτσαρά?Ο Πουτσαράς γαμάει στα ευρωπαικά σαλόνια Μόναχο,Ζυρίχη,Πράγα,Κρακωβία,Αγία Πετρούπολη με στόχο το μαγικό κρεμπιέ,δε μοστράρει την πλούσια κόμη του να τσιμπήσει τηλέφωνο από καμιά ροκού ή πανκιό.
Τί κάνει ο Πουσταράς, γαμεί στά ευρωπαικά σαλόνια Μόναχο-Ζυρίχη-Πράγα-Κρακοβία-Αγία Πετρούπολη ? :2funny:
Καλά σέ είχα γιά λίγο πιό σοβαρό άτομο -Πέρα τίς άρρωστες ορέξεις σου- Καί λές τέτοιες ανοησίες ?
Μοστράρω τήν κόμη μου ? Αυτός μέ προκάλεσε, μέσω απόδειξης αυτού!!
Τόν εξευτέλισα γενικότερα, καί εσύ μού λές ότι ψάχνω...ροκού η πανκιό ? :2funny:
Στήν ηλικία πού είσαι, πρέπει νά αποδέχεσαι τήν ανωτερότητα κάποιου. Καλό θά σού κάνει!!

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.095
Πόντοι
2.306
Τί κάνει ο Πουσταράς, γαμεί στά ευρωπαικά σαλόνια Μόναχο-Ζυρίχη-Πράγα-Κρακοβία-Αγία Πετρούπολη ? :2funny:
Καλά σέ είχα γιά λίγο πιό σοβαρό άτομο -Πέρα τίς άρρωστες ορέξεις σου- Καί λές τέτοιες ανοησίες ?
Μοστράρω τήν κόμη μου ? Αυτός μέ προκάλεσε, μέσω απόδειξης αυτού!!
Τόν εξευτέλισα γενικότερα, καί εσύ μού λές ότι ψάχνω...ροκού η πανκιό ? :2funny:
Στήν ηλικία πού είσαι, πρέπει νά αποδέχεσαι τήν ανωτερότητα κάποιου. Καλό θά σού κάνει!!

Οντως παραδέχομαι την ανωτερότητα του πουτσαρά αφού γαμάει μέσω τίντερ και χωρίς να τα σκάει.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.385
Πόντοι
3.786
Πρέπει να είναι πολύ ψωνάρα κάποιος για να αυτοαποκαλείται στο nickname του "ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ",με κεφαλαία γράμματα κιόλας.Πάντως από τα γραφόμενα του,διαπιστώνεις ότι είναι μέγας μισογύνης,άρα δεν γαμάει όσο θα έπρεπε,συνεπώς παπατζής.

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Οντως παραδέχομαι την ανωτερότητα του πουτσαρά αφού γαμάει μέσω τίντερ και χωρίς να τα σκάει.
Τί κάνει γαμεί μέσω Tinder ? :2funny:
Καλά όποιος διαβάσει αυτό τό Post, καί δέν σέ κράξει...τί νά πώ!!

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.095
Πόντοι
2.306
Το nik δείχνει την εικόνα που έχει κάποιος για τον εαυτό του.Για τον ίδιο λόγο που ο Subsero δε θα αποκαλούσε ποτέ τον εαυτό του Πουτσαρά ισχύει και το αντίστροφο.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.095
Πόντοι
2.306
Τί κάνει γαμεί μέσω Tinder ? :2funny:
Καλά όποιος διαβάσει αυτό τό Post, καί δέν σέ κράξει...τί νά πώ!!

Για να γαμήσεις μέσω τίντερ πρέπει να περάσεις ένα κάρο φίλτρα εμφανισιακά,ηλικιακά,τοποθεσιας κτλ οπότε μέσω τίντερ γαμάει αβέρτα μόνο ένα 5% των αντρών που καθαρίζουν το 30% των γυναικών και δη τις πιο εμφανίσιμες αφού όλες αυτούς θέλουν.
Για δοκίμασε να βάλεις στα 55 σου τίντερ και θα δεις πόσα match θα κάνεις σε σχέση με τον πουτσαρά.

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Για να γαμήσεις μέσω τίντερ πρέπει να περάσεις ένα κάρο φίλτρα εμφανισιακά,ηλικιακά,τοποθεσιας κτλ οπότε μέσω τίντερ γαμάει αβέρτα μόνο ένα 5% των αντρών που καθαρίζουν το 30% των γυναικών και δη τις πιο εμφανίσιμες αφού όλες αυτούς θέλουν.
Για δοκίμασε να βάλεις στα 55 σου τίντερ και θα δεις πόσα match θα κάνεις σε σχέση με τον πουτσαρά.
Εμφανίσιμες γκόμενες, γιά τά δικά σου δεδομένα!!
Γιά τά δικά μου στό Tinder δέν υπάρχουν εμφανίσιμες. Μόνο...έως μέτριες γκόμενες!!
-Σέ πληροφορώ ότι δέν χρειάζεται νά κάνω όλα αυτά πού μού λές, διότι οι γκόμενες μέ γουστάρουν έτσι καί αλλιώς-

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μισο λεπτό μάστορα να σας διακόψω. Εγώ δέχομαι εδώ μέσα ότι κι αν γράψετε αλλά κρίνω από όσα χιλιάδες παραδείγματα ξέρω στην πραγματική ζωή και τόσα χρόνια. :rockon: Αν ο Βαλκάνιος ξεσκίζει ρεαλιστικά (άρα κομπλέ παροχή και κάργα χρόνο) μουνάρες γκομενες
με κρεμπιέδες μέσω τίντερ (κι όχι τετ α τετ) όπως έγραψες αφού δεν τα σκάει,
τότε είναι ένας
και μοναδικός!!! :confused:
Άφθονοι άλλοι όπως έχουμε διαβάσει, όλο πληρώνουν πουτάνες σε στημένα γαμήσια (της σειράς παροχή) ή κλάνουν μέντες ΤΕΛΙΚΑ να την πέσουν σε γκομενες. :2funny: Άρα έχουμε πολλά με λίγα. Με τι μούτρα λοιπόν βγαζουν γλώσσα; :2funny:
Και βέβαια πρέπει
να προσέχει ο Βαλκάνιος
μην του επιτεθούν τίποτα ζηλιάρηδες ξεκωλόπουστες (όπως σε άλλα σάιτ κι όχι εδώ) :2funny: κάνοντάς του μάθημα μην γκαστρώσει καμία
και μπλέξει. Πάω να φάω.

hikaru-nakamura-chess.gif

:2funny:

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Μισο λεπτό μάστορα να σας διακόψω. Εγώ δέχομαι εδώ μέσα ότι κι αν γράψετε αλλά κρίνω από όσα χιλιάδες παραδείγματα ξέρω στην πραγματική ζωή και τόσα χρόνια. :rockon: Αν ο Βαλκάνιος ξεσκίζει ρεαλιστικά (άρα κομπλέ παροχή και κάργα χρόνο) μουνάρες γκομενες
με κρεμπιέδες μέσω τίντερ (κι όχι τετ α τετ) όπως έγραψες αφού δεν τα σκάει,
τότε είναι ένας
και μοναδικός!!! :confused:
Άφθονοι άλλοι όπως έχουμε διαβάσει, όλο πληρώνουν πουτάνες σε στημένα γαμήσια (της σειράς παροχή) ή κλάνουν μέντες ΤΕΛΙΚΑ να την πέσουν σε γκομενες. :2funny: Άρα έχουμε πολλά με λίγα. Με τι μούτρα λοιπόν βγαζουν γλώσσα; :2funny:
Και βέβαια πρέπει
να προσέχει ο Βαλκάνιος
μην του επιτεθούν τίποτα ζηλιάρηδες ξεκωλόπουστες (όπως σε άλλα σάιτ κι όχι εδώ) :2funny: κάνοντάς του μάθημα μην γκαστρώσει καμία
και μπλέξει. Πάω να φάω.

hikaru-nakamura-chess.gif

:2funny:
Ο Βλακάνιος Πουσταράς τό μόνο πού γαμεί, είναι καμία μέτρια γκόμενα επαγγελματία!!
Πάντα πληρώνωντας. Ποτέ χωρίς χρήματα. Είτε από Tinder είτε...από οπουδήποτε αλλού!! :sunglasses:

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.095
Πόντοι
2.306
Εμφανίσιμες γκόμενες, γιά τά δικά σου δεδομένα!!
Γιά τά δικά μου στό Tinder δέν υπάρχουν εμφανίσιμες. Μόνο...έως μέτριες γκόμενες!!
-Σέ πληροφορώ ότι δέν χρειάζεται νά κάνω όλα αυτά πού μού λές, διότι οι γκόμενες μέ γουστάρουν έτσι καί αλλιώς-

Εχεις ανοιξει τίντερ Αγία Πετρούπολη και Πράγα να δεις τι μουνάρες παίζουνε?Αμα έχεις πρόσβαση σε τέτοιες γαμάς αφρό και ο Πουτσαράς πληροί τις προυποθέσεις.Ψηλός,νέος,γυμνασμένος,καυλέας με καλή μόνιμη θέση σε Ζυρίχη λογικά κάνει θραύση.

Εμένα τίντερ με τρώνε τα ηλικιακά φίλτρα για να τα ξεπεράσω πρέπει να πληρώνω την εφαρμογή και δεν αξίζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom