Νέα

Αρνητικές απόψεις γιά μέλη του bou

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ακροατής_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 852
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Νοε 2023
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
301
Ο Βλακάνιος Πουσταράς τό μόνο πού γαμεί, είναι καμία μέτρια γκόμενα επαγγελματία!!
Πάντα πληρώνωντας. Ποτέ χωρίς χρήματα. Είτε από Tinder είτε...από οπουδήποτε αλλού!! :sunglasses:
Που ειναι το κακο με το πληρωμενο γαμησι?Τις σεξουαλικες σου αναγκες καλυπτεις και τιποτα παραπανω.Πληρωνεις τα αναλογα,γαμας δυνατα και φευγεις ΚΥΡΙΟΣ.

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Που ειναι το κακο με το πληρωμενο γαμησι?Τις σεξουαλικες σου αναγκες καλυπτεις και τιποτα παραπανω.Πληρωνεις τα αναλογα,γαμας δυνατα και φευγεις ΚΥΡΙΟΣ.
Το κακο ειναι στο " η γαμησι , η ξεκουμπισι "

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εχεις ανοιξει τίντερ Αγία Πετρούπολη και Πράγα να δεις τι μουνάρες παίζουνε?Αμα έχεις πρόσβαση σε τέτοιες γαμάς αφρό και ο Πουτσαράς πληροί τις προυποθέσεις.Ψηλός,νέος,γυμνασμένος,καυλέας με καλή μόνιμη θέση σε Ζυρίχη λογικά κάνει θραύση.

Εμένα τίντερ με τρώνε τα ηλικιακά φίλτρα για να τα ξεπεράσω πρέπει να πληρώνω την εφαρμογή και δεν αξίζει.
Οι πιό καλές γκόμενες πού παίζουν στό Ευρωπαικό Tinder, Ρωσία Τσεχία κτλ είναι επαγγελματίες γκόμενες τού Sex!!
Καί όταν λέω καλύτερες έως 7άρι μέ 7.5άρι τό πολύ. Τίς οποίες όποιος άνδρας παίξει, τίς πληρώνει. Δέν είναι free.
Αυτά είναι γνωστά εδώ καί πολλά χρόνια. Ολα τά άλλα είναι...καθρεπτάκια γιά Ιθαγενείς!!
Κανένα κακό!!
Ακριβώς αυτό, γράφω καί εγώ!!
Αλλά νά τό λένε κάποιοι ότι τό κάνουν. Καί όχι νά λένε, ότι τίς βγάζουν γκόμενες...είναι αστείο!!

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.095
Πόντοι
2.306
Οι πιό καλές γκόμενες πού παίζουν στό Ευρωπαικό Tinder, Ρωσία Τσεχία κτλ είναι επαγγελματίες γκόμενες τού Sex!!
Καί όταν λέω καλύτερες έως 7άρι μέ 7.5άρι τό πολύ. Τίς οποίες όποιος άνδρας παίξει, τίς πληρώνει. Δέν είναι free.
Αυτά είναι γνωστά εδώ καί πολλά χρόνια. Ολα τά άλλα είναι...καθρεπτάκια γιά Ιθαγενείς!!

Κανένα κακό!!
Ακριβώς αυτό, γράφω καί εγώ!!
Αλλά νά τό λένε κάποιοι ότι τό κάνουν. Καί όχι νά λένε, ότι τίς βγάζουν γκόμενες...είναι αστείο!!

Είσαι πολύ κολλημένος.Αν στο τίντερ οι ωραίες γκόμενες ήταν διαθέσιμες με λεφτά θα ήταν τέλεια διότι δε θα έβαζαν ηλικιακά φίλτρα και θα χτύπαγα αβέρτα.Τώρα δε γίνεται γιατί γράφουν ζητάω γκόμενο μέχρι 35 ετών π.χ. οπότε το σύστημα δε σε δείχνει στη γκόμενα άσχετα αν κάνεις match.Αν πού και πού πετύχεις καμία επί πληρωμή θα έχει το ηλικιακό φίλτρο ανοιχτό προς τα επάνω π.χ. άντρες μέχρι 80 ετών.Αυτές όμως είναι λίγες,μέτριες με πειραγμένες φωτός και αρκετές φορές σκάμερς.Οι γκόμενες που την ψάχνουν σοβαρά για σπόνσορινγκ δε χρησιμοποιούν τίντερ γιατί δεν έχει άντρες της αρεσκείας τουε.Τίντερ χρησιμοποιούν αρκετές γαμιόλες για one night stands και booty calls όταν έχουν καύλες και φυσικά επιλέγουν εμφανίσιμους.Παραγγέλνουν δηλαδή αγοράκια σαν πίτσες.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Είσαι πολύ κολλημένος.Αν στο τίντερ οι ωραίες γκόμενες ήταν διαθέσιμες με λεφτά θα ήταν τέλεια διότι δε θα έβαζαν ηλικιακά φίλτρα και θα χτύπαγα αβέρτα.Τώρα δε γίνεται γιατί γράφουν ζητάω γκόμενο μέχρι 35 ετών π.χ. οπότε το σύστημα δε σε δείχνει στη γκόμενα άσχετα αν κάνεις match.Αν πού και πού πετύχεις καμία επί πληρωμή θα έχει το ηλικιακό φίλτρο ανοιχτό προς τα επάνω π.χ. άντρες μέχρι 80 ετών.Αυτές όμως είναι λίγες,μέτριες με πειραγμένες φωτός και αρκετές φορές σκάμερς.Οι γκόμενες που την ψάχνουν σοβαρά για σπόνσορινγκ δε χρησιμοποιούν τίντερ γιατί δεν έχει άντρες της αρεσκείας τουε.Τίντερ χρησιμοποιούν αρκετές γαμιόλες για one night stands και booty calls όταν έχουν καύλες και φυσικά επιλέγουν εμφανίσιμους.Παραγγέλνουν δηλαδή αγοράκια σαν πίτσες.
Συμφωνώ ότι τό Τinder δέν είναι εφαρμογή γιά Gold Diggers. Αλλά σέ κάποιες περιπτώσεις ισχύει!!
Δέν είπα ότι οι γκόμενες τό χρησιμοποιούν τό Tinder γιά Σπόνσορινγκ. Διότι είναι αρκετά...μέτριες εμφανισιακά!!
Οι γκόμενες πού έχουν καύλες δέν έχουν ανάγκη κανένα Tinder. Μία βόλτα πάνε καί βρίσκουν θύμα!!
Οποιος ασχολείται μέ ηλεκτρονικές γκόμενες, δέν έχει καμία τύχη είναι χαμένος από πρώτο χέρι. :sunglasses:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.063
Πόντοι
10.411
JWVgMF9.gif

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Θά συνεχίσω νά ταξιδεύω λοιπόν από τό παιδικό...μου δωμάτιο!!
Τι άλλο σου μένει τώρα πια! Σε τρεις χώρες πήγες για καριέρα και δεν μπόρεσες να στεριώσεις, αποτυχημένε ηχολήπτη. Και για αυτό γύρισες πίσω και κάνεις ταξίδια νοερά. :2funny:

akroatis_gyrizei_ton_kosmo.png

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Γίνε follower του και θα καταντήσεις όπως αυτός. Είναι 55 και αφήνει μακριά μαλλιά σαν χίπης και νομίζει ότι έγινε τζόβενο. Έβαλε και φωτό. Αν δεν είναι βέβαια περούκα. :D:

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τι άλλο σου μένει τώρα πια! Σε τρεις χώρες πήγες για καριέρα και δεν μπόρεσες να στεριώσεις, αποτυχημένε ηχολήπτη. Και για αυτό γύρισες πίσω και κάνεις ταξίδια νοερά. :2funny:

akroatis_gyrizei_ton_kosmo.png
Σαββίδη ηχολήπτη μέ είπες. Zigolo μέ είπες, όπως καί ο Βλακάνιος Πουσταράς μέ έλεγε Dj!!
Εχετε χάσει τήν μπάλα. Είστε η αφρόκρεμα τής αποτυχίας!!
Πραγματικές λουμπίνες. Ενώ ο κοπρολάγνος είναι έξυπνος. Χειρίζεται σωστά τήν...αποτυχία του!! :2funny:

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.657
Πόντοι
506

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.567
Πόντοι
206
τωρα που το θυμηθηκα! Ο mindreader ειχε γραψει οτι συναντιθικε μαζι του. Ο mindreader εχει αυτοδιαγραφει;
Νομίζω ότι ανέφερε ότι μίλησαν και με βιντεοκλήση. Αυτός ο Σαββίδης πολύ χαμό προκάλεσε ρε παιδί μου, δε ξεχνιέται

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Σαββίδη ηχολήπτη μέ είπες. Zigolo μέ είπες, όπως καί ο Βλακάνιος Πουσταράς μέ έλεγε Dj!!
Εχετε χάσει τήν μπάλα. Είστε η αφρόκρεμα τής αποτυχίας!!
Πραγματικές λουμπίνες. Ενώ ο κοπρολάγνος είναι έξυπνος. Χειρίζεται σωστά τήν...αποτυχία του!! :2funny:
Zigolo_ ήταν το προηγούμενο προφίλ σου, δεν φταίω εγώ.
Όχι, δεν σε είπα ηχολήπτη, αποτυχημένο ηχολήπτη σε είπα. Αν ήσουν επιτυχημένος ο,τιδήποτε, θα ήσουν ακόμα στο εξωτερικό, γιατί είσαι σε παραγωγική ηλικία. Εκτός βέβαια αν δεν μπορείς πλέον να παράξεις τίποτα, εκτός από χαζομάρες όπως εδώ και βγήκες με μειωμένη σύνταξη. :2funny:

Για πες μας τώρα, με τα μακριά μαλλιά που σε κάνουν να αισθάνεσαι τζόβενο, τι ηλικίας γκόμενες χτυπάς;

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Νομίζω ότι ανέφερε ότι μίλησαν και με βιντεοκλήση. Αυτός ο Σαββίδης πολύ χαμό προκάλεσε ρε παιδί μου, δε ξεχνιέται
Δηλαδή γιά νά καταλάβω, ο Σαββίδης δέν είναι η λουμπίνα ο Κακόγερος ?
Γιατί έτσι έχω διαβάσει εδώ!! :think:

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.567
Πόντοι
206
Δηλαδή γιά νά καταλάβω, ο Σαββίδης δέν είναι η λουμπίνα ο Κακόγερος ?
Γιατί έτσι έχω διαβάσει εδώ!! :think:
Δεν έχω ιδέα,
Ο τρόπος γραφής τους μου φαίνεται διαφορετικός. Ο Σαββίδης έβγαζε μια κακομοιριά στη γραφή του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom