Νέα

Αρνητικές απόψεις γιά μέλη του bou

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ακροατής_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 852
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.095
Πόντοι
2.306
Δέν ξέρω τί κάνει αυτός πού λές, καί ούτε μέ νοιάζει!!
Εμένα μέ νοιάζει τί κάνω εγώ. Ολα τά άλλα είναι τού κώλου.
Σιγά μήν κάτσω νά κοιτώ, τόν έναν καί τόν άλλο!!
Αυτά τά κάνει η λουμπίνα ο Κακόγερος!! :2funny:

Ο Καλόγερος θέλει να μοιάσει στο Σαββίδη αλλά πού να βρει Τάλισκερ και ξηροκάρπι?Πάλι με κανά Σατώ Petrus,Pomerol θα την βγάλει.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Βλέπω μία απίστευτη εμμονή σου, γιά τίς γκόμενες πού παίζω.
Είναι φυσιολογικό νά ήθελες καί εσύ, νά σέ γουστάρουν οι γκόμενες. Αλλά αυτό δέν γίνεται!!
-Υπάρχουν καί κάποιοι άνδρες πού τούς γουστάρουν οι μούνες, δέν θά τά αποδομήσουμε όλα πιά εδώ-
Δεν είναι θέμα εμμονής, είναι ότι παριστάνεις τον έξυπνο, αλλά αποφεύγεις τις ερωτήσεις που σε ενοχλούν. 55 είσαι, δηλαδή μπάρμπας όπως εγώ. Αλλά το παίζεις τζόβενο με μακρύ μαλλί που τον γουστάρουν οι γκόμενες. Για την ηλικία μας οι γκόμενες είναι πάνω κάτω 40άρες. Εσύ προτιμάς να παριστάνεις τον γελωτοποιό αφήνοντας μαλλί χίπη για να προσελκύσεις και νεότερες, αλλά υπάρχει κι ένα όριο. Κι εγώ χτυπάω τις γκόμενες που αναλογούν στην ηλικία μου, αλλά δεν έχω όριο προς τα κάτω, γιατί τις μικρές τις πληρώνω. Και μαλλί να είχα τα χάλια τα δικά σου δεν θα τα έκανα.

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ο Καλόγερος θέλει να μοιάσει στο Σαββίδη αλλά πού να βρει Τάλισκερ και ξηροκάρπι?Πάλι με κανά Σατώ Petrus,Pomerol θα την βγάλει.
Δηλαδή γιά νά καταλάβω, ο Σαββίδης έκανε τόν φραγκάτο ?
Καί ο Κακόγερος, προσπαθεί μέ νύχια καί μέ δόντια νά τού μοιάσει ?
Αν παίζει τέτοια φάση είναι.. γιά πολύ γέλιο!! :2funny:

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.095
Πόντοι
2.306
Δηλαδή γιά νά καταλάβω, ο Σαββίδης έκανε τόν φραγκάτο ?
Καί ο Κακόγερος, προσπαθεί μέ νύχια καί μέ δόντια νά τού μοιάσει ?
Αν παίζει τέτοια φάση είναι.. γιά πολύ γέλιο!! :2funny:

Μόνο φραγκάτο?Ο άνθρωπος προκαλούσε μποτιλιάρισμα με τα μουνιά που γαμούσε στο Χίλτον και μετά τα πέταγε.Είχε και Ουκρανέζα συνεργό κόντευε να αγοράσει το μισό Κίεβο με τα λεφτά που της εμπιστεύονταν οι επενδυτές.

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δεν είναι θέμα εμμονής, είναι ότι παριστάνεις τον έξυπνο, αλλά αποφεύγεις τις ερωτήσεις που σε ενοχλούν. 55 είσαι, δηλαδή μπάρμπας όπως εγώ. Αλλά το παίζεις τζόβενο με μακρύ μαλλί που τον γουστάρουν οι γκόμενες. Για την ηλικία μας οι γκόμενες είναι πάνω κάτω 40άρες. Εσύ προτιμάς να παριστάνεις τον γελωτοποιό αφήνοντας μαλλί χίπη για να προσελκύσεις και νεότερες, αλλά υπάρχει κι ένα όριο. Κι εγώ χτυπάω τις γκόμενες που αναλογούν στην ηλικία μου, αλλά δεν έχω όριο προς τα κάτω, γιατί τις μικρές τις πληρώνω. Και μαλλί να είχα τα χάλια τα δικά σου δεν θα τα έκανα.
Μά αυτό σού εξηγώ αλλά είσαι ξεροκέφαλος!!
Εχω ένα look πού περνάει στίς γκόμενες. Καί στίς μεγάλες καί σέ αρκετές μικρότερες.
Τί δέν καταλαβαίνεις από αυτό ?
Θέλεις ντέ καί καλά νά σού πώ ότι είμαι χάλιας, γιά νά χαρείς ?
Ε...λοιπόν δέν είμαι χάλιας, κάνω πολύ καλή ζωή -Οσο μπορώ- καί είμαι χαρούμενος γιά αυτό !!

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Μόνο φραγκάτο?Ο άνθρωπος προκαλούσε μποτιλιάρισμα με τα μουνιά που γαμούσε στο Χίλτον και μετά τα πέταγε.Είχε και Ουκρανέζα συνεργό κόντευε να αγοράσει το μισό Κίεβο με τα λεφτά που της εμπιστεύονταν οι επενδυτές.
Ε...αυτός τότε ήταν εντελώς τρελοκομείο!!
Υπάρχουν τέτοια άτομα πού τό ζούν, στήν...φαντασία τους!!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Μά αυτό σού εξηγώ αλλά είσαι ξεροκέφαλος!!
Εχω ένα look πού περνάει στίς γκόμενες. Καί στίς μεγάλες καί σέ αρκετές μικρότερες.
Τί δέν καταλαβαίνεις από αυτό ?
Θέλεις ντέ καί καλά νά σού πώ ότι είμαι χάλιας, γιά νά χαρείς ?
Ε...λοιπόν δέν είμαι χάλιας, κάνω πολύ καλή ζωή -Οσο μπορώ- καί είμαι χαρούμενος γιά αυτό !!
Το ότι πήζεις με την 23χρονη μεντορέτα μήπως; Ξέρεις πόσες φορές την έχεις αναφέρει;
Κι όσο περνάνε τα χρόνια, τα όρια γυναικών που θα χτυπάς με το λουκ θα ανεβαίνουν και θα πήζεις περισσότερο. Δεδομένου ότι εσύ, ως μάγκας που είσαι, δεν πληρώνεις. :2funny:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Δηλαδή άμα είχες μαλλί θα άφηνες μοικάνικο ή κοκοράκι?
Αν είχα μαλλί, θα σου δάνειζα και σένα για να φαίνεσαι νεότερος και να μη σου μαδάνε τόσα πολλά οι σπονσορέτες, επειδή μοιάζεις γέρος. :grin:

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Το ότι πήζεις με την 23χρονη μεντορέτα μήπως; Ξέρεις πόσες φορές την έχεις αναφέρει;
Κι όσο περνάνε τα χρόνια, τα όρια γυναικών που θα χτυπάς με το λουκ θα ανεβαίνουν και θα πήζεις περισσότερο. Δεδομένου ότι εσύ, ως μάγκας που είσαι, δεν πληρώνεις. :2funny:
Αυτό τό έχω πεί από τήν αρχή!!
Είμαι εντελώς άσχετος, από Call girls-City Tours-Studios. Καί αυτό πού λέτε εδώ Σπόνσορινγκ.
Δέν έχω πάει ποτέ στήν ζωή μου.
Μόνο σέ μπουρδέλα είχα κάποιες εμπειρίες...πρίν πολλά χρόνια.
Μάλιστα σέ κάποιες γκόμενες πού είχα, τό είχα πεί θυμάμαι. Οτι πήγαινα σέ μπουρδέλα!!
Κάποιες δέν τό πίστεψαν, ενώ κάποιες άλλες μού είπαν "Δέν πιστεύω όσο είμασταν μαζί νά πήγες σέ αυτές έέέ ? "

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο Βλακάνιος Πουσταράς τό μόνο πού γαμεί, είναι καμία μέτρια γκόμενα επαγγελματία!!
Πάντα πληρώνωντας. Ποτέ χωρίς χρήματα. Είτε από Tinder είτε...από οπουδήποτε αλλού!! :sunglasses:
Εγώ ξέρω ότι o κοπρολάγνος δεν απάντησε ότι του έγραψα.
Και πως να απαντήσει αφού δεν υπάρχει απάντηση για να στηρίξει τις παπάτζες του!!! :2funny:

:rockon:

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εγώ ξέρω ότι o κοπρολάγνος δεν απάντησε ότι του έγραψα.
Και πως να απαντήσει αφού δεν υπάρχει απάντηση!!! :2funny:

Ακριβώς κάνει ότι δέν τό είδε!!
Ενώ τού Κακόγερου όλα τά βλέπει!!

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.095
Πόντοι
2.306
Αυτό τό έχω πεί από τήν αρχή!!
Είμαι εντελώς άσχετος, από Call girls-City Tours-Studios. Καί αυτό πού λέτε εδώ Σπόνσορινγκ.
Δέν έχω πάει ποτέ στήν ζωή μου.
Μόνο σέ μπουρδέλα είχα κάποιες εμπειρίες...πρίν πολλά χρόνια.
Μάλιστα σέ κάποιες γκόμενες πού είχα, τό είχα πεί θυμάμαι. Οτι πήγαινα σέ μπουρδέλα!!
Κάποιες δέν τό πίστεψαν, ενώ κάποιες άλλες μού είπαν "Δέν πιστεύω όσο είμασταν μαζί νά πήγες σέ αυτές έέέ ? "

Εσκορτ δε γαμάς,σε στούντιο δε γαμάς ούτε σε μπορδέλα.Σπόνσορινγκ δεν κάνεις.Ψυχρό καμάκι επίσης δεν κάνεις.Σε ονλάιν εφαρμογές τίντερ κτλ δεν μπαίνεις,τις αποφεύγεις όπως ο διάολος το λιβάνι.Πώς διάολο γαμάς?Μόνο μέσω κύκλου?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κανένα κακό!!
Ακριβώς αυτό, γράφω καί εγώ!!
Αλλά νά τό λένε κάποιοι ότι τό κάνουν. Καί όχι νά λένε, ότι τίς βγάζουν γκόμενες...είναι αστείο!!
Στο να γαμάνε πουτάνες απλά και μόνο, συμφωνούν όλοι επειδή σπρώχνουν τον πούτσο τους σε μουνί. :2funny:
Αυτό που τρώει κάποιους είναι η διαφορά στο γαμήσι ως γαμήσι και μόνο. Άλλο να γαμάς πουτάνα
σε όλο το φάσμα της πορνείας, η οποία σε "ανέχεται" σε συγκεκριμένο πρόγραμμα για όσο χρόνο προβλέπεται
σε στημένο γαμήσι που πληρώνεις κάθε φορά κι άλλο να γαμάς κανονική γκόμενα που σε "γουστάρει"
σε πρόγραμμα τα πάντα όλα για ατελείωτο χρόνο σε ρεαλιστικό γαμήσι που δεν στο χρεώνει.
Το έχουν παραδεχτεί πολλά μέλη αυτό και μάλιστα έχουν πει και μαλάκες όσους πιστεύουν το αντίθετο. :2funny:
Συζητάμε δηλαδή το αυτονόητο. :confused:
Χρεώνονται μόνο οι χορηγοί επειδή θέλουν οι ίδιοι να χρεώνονται. Οι υπόλοιποι κόβουν βόλτες με τις γκόμενες
για όσο πάει. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που έχουν τρελαθεί κάποιοι εδώ μέσα και τους γλεντάω.
Ο δεύτερος λόγος είναι η ανικανότητα κι η δειλία προσέγγισης μουνιών στα ίσα οπότε πάνε μέσω σόσιαλ.
Είναι ξεκάθαρη η ήττα όλων αυτών που με έβριζαν και στρεψοδικούσαν. :2funny:
Ξεφτιλίστηκαν σε όλα, απέτυχαν μέχρι και να με μπανάρουν παρόλο που τους το ζήτησα στο θρεντ που άνοιξαν
ώστε να γίνω ήρωας και αποδείχτηκαν και κότες όταν τους προκάλεσα να με διαψεύσουν. :2funny:
Μου έδωσαν άφθονα πατήματα. :rockon: Σώθηκαν μόνο όσοι απλά παρακολουθούσαν τη παρτίδα!
Αυτοί ήταν τουλάχιστον ψύχραιμοι.

checkmate-chess.gif

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εσκορτ δε γαμάς,σε στούντιο δε γαμάς ούτε σε μπορδέλα.Σπόνσορινγκ δεν κάνεις.Ψυχρό καμάκι επίσης δεν κάνεις.Σε ονλάιν εφαρμογές τίντερ κτλ δεν μπαίνεις,τις αποφεύγεις όπως ο διάολος το λιβάνι.Πώς διάολο γαμάς?Μόνο μέσω κύκλου?
Κοίτα, έχω ένα θά έλεγα ευρύ κύκλο γνωριμιών μέ γκόμενες!!
Οπως έχω πεί σπάνια τσακώνομαι μέ γυναίκες. Αν δέν τά βρίσκω απλά τήν κάνω.
Αλλά καί πάλι, είμαι πολύ παράξενος. Ενώ μέ παίρνει άνετα νά πάω μέ κάποιες...δέν τό κάνω.
Μόνο όταν βλέπω ότι έχω κάποια ενδιαφέροντα μέ τήν μούνα...αλλιώς όχι!! :dunno:

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.095
Πόντοι
2.306
Κοίτα, έχω ένα θά έλεγα ευρύ κύκλο γνωριμιών μέ γκόμενες!!
Οπως έχω πεί σπάνια τσακώνομαι μέ γυναίκες. Αν δέν τά βρίσκω απλά τήν κάνω.
Αλλά καί πάλι, είμαι πολύ παράξενος. Ενώ μέ παίρνει άνετα νά πάω μέ κάποιες...δέν τό κάνω.
Μόνο όταν βλέπω ότι έχω κάποια ενδιαφέροντα μέ τήν μούνα...αλλιώς όχι!! :dunno:

Δεν μπορούν όλοι να έχουν κύκλο.Αν ήσουν καράφλας όπως ο Καλόγερος δε θα το έριχνες στο μέντορινγκ?

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δεν μπορούν όλοι να έχουν κύκλο.Αν ήσουν καράφλας όπως ο Καλόγερος δε θα το έριχνες στο μέντορινγκ?
Εχω σάν άνθρωπος τρομερή αυτοπεποίθηση -Ολοι μού τό λένε- Μάλλον όχι.
Βέβαια λέω μάλλον, δίοτι δέν μπορώ νά απαντήσω...μέ σιγουριά!!
Είναι νά τό έχεις καί ώς άνθρωπος, εγώ ίσως δέν τό έχω αυτό!!
Στο να γαμάνε πουτάνες απλά και μόνο, συμφωνούν όλοι επειδή σπρώχνουν τον πούτσο τους σε μουνί. :2funny:
Αυτό που τρώει κάποιους είναι η διαφορά στο γαμήσι ως γαμήσι και μόνο. Άλλο να γαμάς πουτάνα
σε όλο το φάσμα της πορνείας, η οποία σε "ανέχεται" σε συγκεκριμένο πρόγραμμα για όσο χρόνο προβλέπεται
σε στημένο γαμήσι που πληρώνεις κάθε φορά κι άλλο να γαμάς κανονική γκόμενα που σε "γουστάρει"
σε πρόγραμμα τα πάντα όλα για ατελείωτο χρόνο σε ρεαλιστικό γαμήσι που δεν στο χρεώνει.
Το έχουν παραδεχτεί πολλά μέλη αυτό και μάλιστα έχουν πει και μαλάκες όσους πιστεύουν το αντίθετο. :2funny:
Συζητάμε δηλαδή το αυτονόητο. :confused:
Χρεώνονται μόνο οι χορηγοί επειδή θέλουν οι ίδιοι να χρεώνονται. Οι υπόλοιποι κόβουν βόλτες με τις γκόμενες
για όσο πάει. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που έχουν τρελαθεί κάποιοι εδώ μέσα και τους γλεντάω.
Ο δεύτερος λόγος είναι η ανικανότητα κι η δειλία προσέγγισης μουνιών στα ίσα οπότε πάνε μέσω σόσιαλ.
Είναι ξεκάθαρη η ήττα όλων αυτών που με έβριζαν και στρεψοδικούσαν. :2funny:
Ξεφτιλίστηκαν σε όλα, απέτυχαν μέχρι και να με μπανάρουν παρόλο που τους το ζήτησα στο θρεντ που άνοιξαν
ώστε να γίνω ήρωας και αποδείχτηκαν και κότες όταν τους προκάλεσα να με διαψεύσουν. :2funny:
Μου έδωσαν άφθονα πατήματα. :rockon: Σώθηκαν μόνο όσοι απλά παρακολουθούσαν τη παρτίδα!
Αυτοί ήταν τουλάχιστον ψύχραιμοι.

checkmate-chess.gif

Μήν δίνεις σημασία σέ κάτι γαμιόλες καί ρουφιάνους!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ακριβώς κάνει ότι δέν τό είδε!!
Ενώ τού Κακόγερου όλα τά βλέπει!!
Αν έχω μελετήσει καλά τας γρσφάς, ο Σαββίδης απεχθανόταν τον κοπρολάγνο.
Μοιάζει και σε αυτό με τον Καλόγερο. :2funny:
Ένδειξη όμως κι όχι απόδειξη. Όλα αυτά στην περίπτωση που υπάρχει όντως ο κοπρολάγνος. Αυτό που το βάζεις;

:2funny:

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αν έχω μελετήσει καλά τας γρσφάς, ο Σαββίδης απεχθανόταν τον κοπρολάγνο.
Μοιάζει και σε αυτό με τον Καλόγερο. :2funny:
Ένδειξη όμως κι όχι απόδειξη. Όλα αυτά στην περίπτωση που υπάρχει όντως ο κοπρολάγνος. Αυτό που το βάζεις;

Εγώ πιστεύω ότι αυτός είναι, άσχετα πού μάς τό παίζει παρθένα!!
Είναι μεγάλη λουμπίνα...ο Σαββίδης-Κακόγερος!!
Οσο γιά τόν Κοπρολάγνο, πιστεύω είναι ίδιο Profil μέ τόν Βλακάνιο Πουσταρά!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μήν δίνεις σημασία σέ κάτι γαμιόλες καί ρουφιάνους!!
Αυτοί έρχονταν άρα και έδιναν σημασία. Ακόμα έρχονται κάποιοι. :2funny:
Εγώ περίμενα σαν την οχιά. Δεν κρύφτηκα στο τι κάνω.
Το ερώτημα πλέον είναι ένα. Είναι από φυσικού τους τόσο μαλάκες ή καταβάλλουν κάποια προσπάθεια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom