Νέα

Αρνητικές απόψεις γιά μέλη του bou

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ακροατής_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 852
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δεν πιστεύω τίποτα από όσα λέει. Το προφίλ που προσπαθεί να υποστηρίξει, του άνετου τύπου της μουσικής βιομηχανίας με καριέρα σε τρείς χώρες και με επιτυχίες στις γυναίκες, δεν κολλάει με το ότι έχει τακιμιάσει με έναν ταλαίπωρο υπάλληλο σουπερμάρκετ σαν τον Ντόναλντ ντακ που κάνει χύμα καμάκι σε άγνωστες στο δρόμο κι αραδιάζει όλη μέρα μαλακίες επειδή έχει σαλτάρει. Αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε. Και οι δύο έχουν μείνει αναπτυξιακά στην ηλικία των 15 ετών κι ασχολούνται με τη χούφτα τους. Ο Ντάκντακ γαμάει και καμμιά πουτάνα πότε πότε.
Αυτό πού λές γιά τίς γκόμενες, είναι εντελώς μαλακία Σαββίδη...καί ψέματα!!
Εχω ποστάρει 3 γκόμενες μου, γιά εμένα αστέρια!!
Εσύ έχεις ποστάρει έστω μία ?

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.093
Πόντοι
2.306
Ο νηματοθέτης είναι άσχετος από πορνεία κατά δήλωσή του. Συνεπώς ας ρωτήσουμε έναν που ξέρει.
Εμένα! Κάτι ξέρω κι εγώ. :2funny: Υποθέτω ότι είσαι cg-άκιας. Μπράβο. Άξια επιλογή. Ο καθένας όπως μπορεί.
Δεν υποχρεώνεται κανείς να εκτελεί εντολές άλλου. Αν θες πες μας όμως γιατί τσακώνονται οι cg-άκηδες
(ποιοι cg-άκηδες δηλαδή; όλοι τσακώνονται παντού :2funny: ) στα νήματα
για παροχές, καθυστερήσεις, φωτογραφίες κτλ.

Μην τους λυπάσαι τους εσκορτάκηδες.Στο τέλος θα βρουν το δρόμο τους στην Ερμού.

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.093
Πόντοι
2.306
Αυτό πού λές γιά τίς γκόμενες, είναι εντελώς μαλακία Σαββίδη...καί ψέματα!!

Ο Σαββίδης έχει ποστάρει μέχρι και νύχι από γκόμενα.

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ο Σαββίδης έχει ποστάρει μέχρι και νύχι από γκόμενα.
Α...καλά κατάλαβα!!
Θά ήταν τίποτα μέτριες γκόμενες σίγουρα!!
Ακόμα καί ο Balkan έχει ποστάρει μούνες. Ο Κακόγερος αρχίδια...ποτέ!!
Μία λέει έχει εκεί, καί παπαριές!!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Αυτό πού λές γιά τίς γκόμενες, είναι εντελώς μαλακία Σαββίδη!!
Δεν ήσουνα υποχρεωμένος να ποστάρεις καμμία, κι αυτές που πόσταρες δεν αποδεικνύουν κάτι, ότι δηλαδή τις είχες πηδήξει. Δεν χρειάζεται κανένα αποδεικτικό στοιχείο, όταν το προφίλ σου δεν μπορεί να σταθεί, δεν αποπνέει το mindset που θες να περάσεις. Κανένα άτομο στο level που προσπαθείς να φανείς ότι είσαι δεν θα έπαιρνε στα σοβαρά έναν τύπο σαν τον Ντάκντακ και να μας προσκαλεί να αναμετρηθούμε μαζί του. Αυτά είναι για πιτσιρικάδες. Αν είσαι όντως στη μουσική βιομηχανία, είσαι η τελευταία τρύπα του ζουρνά.

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δεν ήσουνα υποχρεωμένος να ποστάρεις καμμία, κι αυτές που πόσταρες δεν αποδεικνύουν κάτι, ότι δηλαδή τις είχες πηδήξει. Δεν χρειάζεται κανένα αποδεικτικό στοιχείο, όταν το προφίλ σου δεν μπορεί να σταθεί, δεν αποπνέει το mindset που θες να περάσεις. Κανένα άτομο στο level που προσπαθείς να φανείς ότι είσαι δεν θα έπαιρνε στα σοβαρά έναν τύπο σαν τον Ντάκντακ και να μας προσκαλεί να αναμετρηθούμε μαζί του. Αυτά είναι για πιτσιρικάδες. Αν είσαι όντως στη μουσική βιομηχανία, είσαι η τελευταία τρύπα του ζουρνά.
Μά δέν είπα ότι ήμουν υποχρεωμένος, νά ποστάρω μούνες. Τό ήθελα καί τό έκανα.
Ασε πού μειώνεις συνέχεια έναν άνθρωπο. Πού δέν συμφωνεί μαζί σου τό παπάκι.
Καλά άσε εμένα, νά είμαι η τελευταία τρύπα τού ζουρνά.
Κοίτα εσύ μήπως καί ξεγελάσεις καμία αφελή κοπέλα, καί γαμήσεις!! :sunglasses:
-Τάζοντας λαγούς μέ πετραχήλια- :2funny:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μύστη μου, είσαι λάθος. Εγώ σου βάζω έναν πανίσχυρο κανόνα που λειτουργεί 100%, έχει αποδειχθεί,
αποδεικνύεται και θα συνεχίσει να αποδεικνύεται, ακόμα κι αν βγει ο ήλιος από την δύση. :rockon:
Εσύ γέρνεις ώστε να στηρίξεις την επιλογή σου στην κλίμακα (κατανοητό) κι όχι να αξιολογήσεις το γαμήσι ως γαμήσι. Όποια πουτάνα και να γαμήσεις, ακόμα την πιο ομορφόκαυλη, αν δεν μπει στην εξίσωση η παροχή να κυριαρχήσει,
το γαμήσι θα βγει μέτριο ή μάπα. Η παροχή είναι το κουμάντο και μετά η εμφάνιση (δε λέμε να είναι τέρας). :2funny:Ακολούθως, για να υπάρχει ακμαία παροχή πρέπει η πουτάνα να σε γουστάρει πραγματικά κι όχι να καλλιεργεί προσδοκίες. Ένας έμπειρος ξέρει την διαφορά. Εδώ λοιπόν πέφτουμε όμως σε άτοπο διότι η πουτάνα δουλεύει
και δεν σε γουστάρει εκτός απειροελαχίστων εξαιρέσεων όπου αποδεικνύεται μόνο αν γαμηθεί free, εκτός εργασίας,
ποιοτικά και χωρίς σκοπό. Επίσης ένας έμπειρος ξέρει την διαφορά.
Συνεπώς γαμάμε πουτάνες για πρόχειρες λύσεις, από συνήθεια, για τα χοντρά, για παραμύθιασμα κτλ.
Η συναλλαγή είναι παγιωμένη και όποια πλευρά από τις δύο, την χειριστεί στραβά, χάνει.
Στην διόρθωση για γκόμενα, επίσης είσαι λάθος. Αν η γκόμενα δεν σε καυλώνει (κάτι παραμέτρους που βάζεις)
δεν μπορείς να την γαμήσεις έτσι κι αλλιώς και την διώχνεις. Όλα είναι απλά.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν είναι τυχαίο ότι με βλέπετε κάποιοι στο ύπνο σας ακόμα κι όταν μιλάτε με άλλους.
Να ήταν μόνο ότι βγήκατε κότες...

:2funny:

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Να ήταν μόνο ότι βγήκατε κότες...

:2funny:
Δέν αποκλείεται ο Καλόγερος, νά είναι κανένας 70χρονος!!
Καί τόν Balkan μεγάλο τόν κόβω ρέ σύ παπάκι. Σάν 60άρης τουλάχιστον...μού μοιάζει!!
-Γεροντομπαρμπάδια τού κερατά καί οι 2-

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δέν αποκλείεται ο Καλόγερος, νά είναι κανένας 70χρονος!!
Καί τόν Balkan μεγάλο τόν κόβω, ρέ σύ παπάκι. Σάν 60άρης τουλάχιστον...μού μοιάζει!!
-Γεροντομπαρμπάδια τού κερατά καί οι 2-
Aπλοί κομπάρσοι είναι μαν όπως και κάποιοι άλλοι. :2funny:
Καλό βράδυ.

giphy (1).gif

:rockon:

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.093
Πόντοι
2.306
Λες να τσακώνονται κι εκεί όπως στα νήματα; σε αυτό έκανες γαργάρα! :2funny:

Ναι,τσακώνονται ποια κάνει καλύτερη πίπα.Εχεις γράψει 10000 φορές τα ίδια πράγματα,το εμπεδώσαμε,βαριέται ο άλλος να διαβάζει τα ίδια.Γράψε και κάτι άλλο π.χ. για κλαρίνα.

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ο Καλόγερος πιστεύω, ότι έχει πολλά χρόνια γιά βρεί γκόμενα!!
Πόσα ακριβώς δέν ξέρω. Αλλά σίγουρα...πάρα πολλά!! :2funny:
Καί αυτά πού λέει γιά Mentoring...όλα fake είναι!!

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.803
Πόντοι
1.196
Δεν πιστεύω τίποτα από όσα λέει. Το προφίλ που προσπαθεί να υποστηρίξει, του άνετου τύπου της μουσικής βιομηχανίας με καριέρα σε τρείς χώρες και με επιτυχίες στις γυναίκες, δεν κολλάει με το ότι έχει τακιμιάσει με έναν ταλαίπωρο υπάλληλο σουπερμάρκετ σαν τον Ντόναλντ ντακ που κάνει χύμα καμάκι σε άγνωστες στο δρόμο κι αραδιάζει όλη μέρα μαλακίες επειδή έχει σαλτάρει. Αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε. Και οι δύο έχουν μείνει αναπτυξιακά στην ηλικία των 15 ετών κι ασχολούνται με τη χούφτα τους. Ο Ντάκντακ γαμάει και καμμιά πουτάνα πότε πότε.
Να σου πω, αμα έλεγε 65 και όχι 55, θα πίστευα ότι είναι ο Γρηγόρης ο Βαιος: "Όνομα" ως μουσικός παραγωγός, dj, πωλητής δίσκων.
Μεγάλος κλόουν, ότι παπαροπαπαρια ήθελες έλεγε, στραβοχυμένος, γραφικός , αλλά μεγάλος χώστης. Σφαλιάρα ετρωγε η άλλη και του καθότανε, το ποίημα του με τίτλο "ο Μαλάκας" της διάβαζε και του καθότανε. Πότε δεν καταλαβα γιατί, και ούτε και το εψαξα να σου πω, τόσο μακρυα ως κοσμοθεωρία δηλαδή. Αλλά στα στραβα τα πουλιά φτιαχνει ο θεός φωλιά..

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Να σου πω, αμα έλεγε 65 και όχι 55, θα πίστευα ότι είναι ο Γρηγόρης ο Βαιος: "Όνομα" ως μουσικός παραγωγός, dj, πωλητής δίσκων.
Μεγάλος κλόουν, ότι παπαροπαπαρια ήθελες έλεγε, στραβοχυμένος, γραφικός , αλλά μεγάλος χώστης. Σφαλιάρα ετρωγε η άλλη και του καθότανε, το ποίημα του με τίτλο "ο Μαλάκας" της διάβαζε και του καθότανε. Πότε δεν καταλαβα γιατί, και ούτε και το εψαξα να σου πω, τόσο μακρυα ως κοσμοθεωρία δηλαδή. Αλλά στα στραβα τα πουλιά φτιαχνει ο θεός φωλιά..
Ο Γρηγόρης ? :2funny:
Αυτός είναι άσχημος ρέ σύ, εγώ...είμαι καλύτερος!! :sunglasses:

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ο Κοπρολάγνος Balkan κάνει νέα σχέδια. Πώς θά βρεί καμία ταλαίπωρη γκόμενα, νά τήν γαμήσει!!
Δέν έχει περιορισμούς, ταξιδεύει αρκετά χιλιόμετρα για αυτόν τόν λόγο...μεγάλη ανωμαλέτα!! :woldman:
-Ο μεγαλύτερος χειροκροτητής του, είναι η λινάτσα ο μπεκρής-

Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Κριτικές
11
Like
2.357
Πόντοι
496
Μου φαίνεται ότι το συγκεκριμένο νήμα είναι κάποιο σενάριο από οικογενειακές ιστορίες. Καλή η διαφήμιση παιδιά, αλλά πείτε μας πότε βγαίνει και το επεισόδιο.

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Μου φαίνεται ότι το συγκεκριμένο νήμα είναι κάποιο σενάριο από οικογενειακές ιστορίες. Καλή η διαφήμιση παιδιά, αλλά πείτε μας πότε βγαίνει και το επεισόδιο.
Διαφήμιση ?
Εδώ πρόκειται γιά άτομα λινάτσες, καί εσύ λές...γιά διαφήμιση!! :2funny:

Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Κριτικές
11
Like
2.357
Πόντοι
496
Διαφήμιση ?
Εδώ πρόκειται γιά άτομα λινάτσες, καί εσύ λές...γιά διαφήμιση!! :2funny:
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τους ανθρώπους δυστυχώς φίλε. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο μόνος που μπορούμε να αλλάξουμε είναι ο εαυτός μας. Δεν αξίζει να ασχολείσαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom