Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.696
- Πόντοι
- 4.546
Πίστεψέ με δεν είναι, εγγυημένα είναι 2 διαφορετικά άτομα διαφορετικής ηλικίας.Οσο γιά τόν Κοπρολάγνο, πιστεύω είναι ίδιο Profil μέ τόν Βλακάνιο Πουσταρά!!
Πίστεψέ με δεν είναι, εγγυημένα είναι 2 διαφορετικά άτομα διαφορετικής ηλικίας.Οσο γιά τόν Κοπρολάγνο, πιστεύω είναι ίδιο Profil μέ τόν Βλακάνιο Πουσταρά!!
Πολλοί από αυτούς είναι μαλάκες, μάλιστα καταβάλλοντας καί...υπερπροσπάθεια!!Αυτοί έρχονταν άρα και έδιναν σημασία. Ακόμα έρχονται κάποιοι.
Εγώ περίμενα σαν την οχιά. Δεν κρύφτηκα στο τι κάνω.
Το ερώτημα πλέον είναι ένα. Είναι από φυσικού τους τόσο μαλάκες ή καταβάλλουν κάποια προσπάθεια;
Δεν κάνω μόνο μέντοριγκ. Κάνω και στοχευμένο καμάκι σε 40-50άρες.Δεν μπορούν όλοι να έχουν κύκλο.Αν ήσουν καράφλας όπως ο Καλόγερος δε θα το έριχνες στο μέντορινγκ?
Μάν έχει πολλούς κύκλους ο χύστης.Πώς διάολο γαμάς?Μόνο μέσω κύκλου?
Δεν κάνω μόνο μέντοριγκ. Κάνω και στοχευμένο καμάκι σε 40-50άρες.
Ο Μπλιζέριαν ζηλεύει τον Σαββίδη. Το είπαν και στις ειδήσεις. Τώρα βέβαια αν δεν είχε βενζίνηΕ...αυτός τότε ήταν εντελώς τρελοκομείο!!
Υπάρχουν τέτοια άτομα πού τό ζούν, στήν...φαντασία τους!!
Βασικά παίζει καί τό άλλο, η μία τό καρφώνει στήν άλλη καί κάπου σέ περιορίζουν!!Καλά άμα είχες κύκλο σαν του Ακροατή θα τον είχες κάνει σφεντόνα.
Αυτά ούτε κάν τά ξέρω εγώ!!Ο Μπλιζέριαν ζηλεύει τον Σαββίδη. Το είπαν και στις ειδήσεις. Τώρα βέβαια αν δεν είχε βενζίνη
για να πάει Αχαρνών να βρει το πουλί και τον Λάκη, αυτά είναι διαδόσεις στο θρεντ με τις προκλήσεις.
Ότι και να διαβάσεις, δεν παίζει κανέναν ρόλο. Απλά θα γελάς περισσότερο.Αυτά ούτε κάν τά ξέρω εγώ!!
Βασικά δέν έχω διαβάσει άλλα άτομα εδώ, γιά νά σου πώ τήν αλήθεια!!
Υπάρχουν τέτοια άτομα πού τό ζούν, στήν...φαντασία τους!!
Εγώ παπάκι, είμαι άνθρωπος κατά κάποιο τρόπο τών αποδείξεων!!Ότι και να διαβάσεις, δεν παίζει κανέναν ρόλο. Απλά θα γελάς περισσότερο.
Ναί άτομο μου εμείς πηδάμε άσχημες!!εδω ειναι ολο το ζουμι.... εδω ειστε ολο το παρεακι που συζητατε
πηδατε και κανα σαυρακι στην χαξη φεξη και νοιωθετε καουμπο'ι'δες
αυτα βλεπουν ο Αναπουρνα κι οι γκλαμουραδες και γελανε
Εγώ παπάκι, είμαι άνθρωπος κατά κάποιο τρόπο τών αποδείξεων!!
Θέλω νά πώ ότι κάποια στίγμη, όταν αισθανθώ ότι ο άλλος πουλάει παπά, τόν προκαλώ σέ αποδείξεις.
Βέβαια θά μού πείς μέ τόσα κοτοπουλάκια τί αποδείξεις ?
Καί θά έχεις δίκιο!!
Ναί άτομο μου εμείς πηδάμε άσχημες!!
Μόνο άσχημες, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν στήν τσέπη τους τίς...μουνάρες!!
Πού νά ξέρουμε εμείς από ωραίες γκόμενες, θά μάθουμε όμως.
Για αυτό οι ολυμπιονίκες γαμάνε αβέρτα;Μάν έχει πολλούς κύκλους ο χύστης.
εδω ειναι ολο το ζουμι.... εδω ειστε ολο το παρεακι που συζητατε
πηδατε και κανα σαυρακι στην χαξη φεξη και νοιωθετε καουμπο'ι'δες
αυτα βλεπουν ο Αναπουρνα κι οι γκλαμουραδες και γελανε
Άλλο να γαμάς πουτάνα σε όλο το φάσμα της πορνείας, η οποία σε "ανέχεται" σε συγκεκριμένο πρόγραμμα για όσο χρόνο προβλέπεται
σε στημένο γαμήσι που πληρώνεις κάθε φορά κι άλλο να γαμάς κανονική γκόμενα που σε "γουστάρει" σε πρόγραμμα τα πάντα όλα για ατελείωτο χρόνο σε ρεαλιστικό γαμήσι που δεν στο χρεώνει.
Το έχουν παραδεχτεί πολλά μέλη αυτό.
Εγώ είμαι άσχετος από αυτά τά κόλπα!!αφου εχεις λεφτα ειπες παρε ντε ενα γκλαμουνακι να δεις την ζωη με αλλο ματι
αφου σε αρεσουν οι ωραιες οι ποιοτικες
πως για ?
Βάλε λίγο νερό στο κρασί σου.Πολλές ξενερώνουν αν δεν κάνεις κίνηση σύντομα και σε βάζουν στο friend zone.Στην πορεία αν δεις ότι δε σου κάνει,την αφήνεις.Εγώ είμαι άσχετος από αυτά τά κόλπα!!
Αλλά καί ιδιαίτερα απαιτητικός. Μέ τήν γκόμενα πρέπει νά έχω τουλάχιστον 1-2 μήνες επαφές γιά νά κάνω κάτι!!
Νά τήν γνωρίζω δηλαδή!!
Δέν πάω στά ξεκάρφωτα, δέν τήν βρίσκω έτσι μέ τίποτα!!
Στό friend zone τους ?Βάλε λίγο νερό στο κρασί σου.Πολλές ξενερώνουν αν δεν κάνεις κίνηση σύντομα και σε βάζουν στο friend zone.Στην πορεία αν δεις ότι δε σου κάνει,την αφήνεις.
Εδώ ξέρεις ότι διαφωνώ. Αν βγω με μία και οριακά στο τρίτο μην πω δεύτερο ραντεβού, δεν έχει δώσειΕγώ είμαι άσχετος από αυτά τά κόλπα!!
Αλλά καί ιδιαίτερα απαιτητικός. Μέ τήν γκόμενα πρέπει νά έχω τουλάχιστον 1-2 μήνες επαφές γιά νά κάνω κάτι!!
Νά τήν γνωρίζω δηλαδή!!
Δέν πάω στά ξεκάρφωτα, δέν τήν βρίσκω έτσι μέ τίποτα!!
Σίγουρα σέ αυτό διαφωνούμε!!Εδώ ξέρεις ότι διαφωνώ. Αν βγω με μία και οριακά στο τρίτο μην πω δεύτερο ραντεβού, δεν έχει δώσει
το 90% όσων έχει να δώσει από σεξ, τρώει κόκκινη κάρτα και ξεκινά ξεκαύλωμά μου.
Πολύ πιθανόν να την σουτάρω. Συνήθως όμως, μην πω πάντα και ειδικά σήμερα, στο δεύτερο ραντεβού
έχει καθαρίσει όλη η μπουγάδα. Αν μάλιστα είναι γνωστή, από το πρώτο ραντεβού.
Δεν χρειάζεται ίχνος συναισθήματος για να πέσει γαμήσι. Μόνο καύλα κι έλξη.
Τα συναισθήματα είναι για πολύ μετά κι αν αναπτυχθούν.
Στο τελευταίο, πιστεύω ότι συμφωνείς.
Στο να γαμάνε πουτάνες απλά και μόνο, συμφωνούν όλοι επειδή σπρώχνουν τον πούτσο τους σε μουνί.
Αυτό που τρώει κάποιους είναι η διαφορά στο γαμήσι ως γαμήσι και μόνο. Άλλο να γαμάς πουτάνα που καραγουσταρεις καβλωνεις κι ειναι μουναρα
σε όλο το φάσμα της πορνείας, η οποία σε "ανέχεται" σε συγκεκριμένο πρόγραμμα για όσο χρόνο προβλέπεται
σε στημένο γαμήσι που πληρώνεις κάθε φορά κι άλλο να γαμάς κανονική γκόμενα που σε "γουστάρει" αλλα δεν πολυγουσταρεις εσυ δηλαδη ελαχιστα εως καθολου
σε πρόγραμμα τα πάντα όλα για ατελείωτο χρόνο σε ρεαλιστικό γαμήσι που δεν στο χρεώνει.
Το έχουν παραδεχτεί πολλά μέλη αυτό και μάλιστα έχουν πει και μαλάκες όσους πιστεύουν το αντίθετο.
Συζητάμε δηλαδή το αυτονόητο.
Δεν πιστεύω τίποτα από όσα λέει. Το προφίλ που προσπαθεί να υποστηρίξει, του άνετου τύπου της μουσικής βιομηχανίας με καριέρα σε τρείς χώρες και με επιτυχίες στις γυναίκες, δεν κολλάει με το ότι έχει τακιμιάσει με έναν ταλαίπωρο υπάλληλο σουπερμάρκετ σαν τον Ντόναλντ ντακ που κάνει χύμα καμάκι σε άγνωστες στο δρόμο κι αραδιάζει όλη μέρα μαλακίες επειδή έχει σαλτάρει. Αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε. Και οι δύο έχουν μείνει αναπτυξιακά στην ηλικία των 15 ετών κι ασχολούνται με τη χούφτα τους. Ο Ντάκντακ γαμάει και καμμιά πουτάνα πότε πότε.Καλά άμα είχες κύκλο σαν του Ακροατή θα τον είχες κάνει σφεντόνα.