Νέα

Αρνητικές απόψεις γιά μέλη του bou

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ακροατής_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 852
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τους ανθρώπους δυστυχώς φίλε. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο μόνος που μπορούμε να αλλάξουμε είναι ο εαυτός μας. Δεν αξίζει να ασχολείσαι.
Εχεις δίκιο συμφωνώ!!
Αλλά αντί νά ενοχλούμε τά άλλα μέλη στά νήματα "Ξεκατινιαζόμαστε" εδώ!! :2funny:
Είναι καί αυτό μία λύση. Γιά νά μήν...σπαμάρουμε σέ άλλα νήματα!! :hi:

Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Κριτικές
11
Like
2.357
Πόντοι
496
Εχεις δίκιο συμφωνώ!!
Αλλά αντί νά ενοχλούμε τά άλλα μέλη στά νήματα "Ξεκατινιαζόμαστε" εδώ!! :2funny:
Είναι καί αυτό μία λύση. Γιά νά μήν...σπαμάρουμε σέ άλλα νήματα!! :hi:
Είναι κάποιοι που δεν βάζουν μυαλό. Ίσα ίσα αυτοί παίρνουν ενέργεια τρώγοντας την από εσένα.

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Είναι κάποιοι που δεν βάζουν μυαλό. Ίσα ίσα αυτοί παίρνουν ενέργεια τρώγοντας την από εσένα.
Εγώ ακούω γαμάτη μουσική. Καί τούς γράφω κανονικά!!
Ενέργεια δέν μπορούν νά μού πάρουν, διότι είναι παντελώς...ανενεργά άτομα!! :woldman:

Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Κριτικές
11
Like
2.357
Πόντοι
496
Ενέργεια δέν μπορούν νά μού πάρουν, διότι είναι παντελώς...ανενεργά άτομα!! :woldman:
Όπως έλεγε ένας ναυτικός, τους γράφω στον καπετάνιο και στους δύο ναύτες χαχαχα

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Κριτικές
11
Like
2.357
Πόντοι
496
Αυτά είναι ωραία θέματα φίλε. Να ανέβαζες κανένα playlist ή τίποτα με μουσική, θετικά θέματα

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αυτά είναι ωραία θέματα φίλε. Να ανέβαζες κανένα playlist ή τίποτα με μουσική, θετικά θέματα
Αυτό τό κάνω στό νήμα Σπάνιοι δίσκοι βινυλίου. Μέ τήν συμμετοχή σοβαρών μελών τού Site!! :hi:
Καί όχι μέ κάποιες λουμπίνες, πού...συνέχεια μέ κατηγορούν!! :sunglasses:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ναι,τσακώνονται ποια κάνει καλύτερη πίπα.Εχεις γράψει 10000 φορές τα ίδια πράγματα,το εμπεδώσαμε,βαριέται ο άλλος να διαβάζει τα ίδια.Γράψε και κάτι άλλο π.χ. για κλαρίνα.
Αργά και σταθερά παίρνω τον έλεχο του άρρωστου μυαλού σου. :2funny:Θα κολλήσεις πάνω μου όπως κάποιοι άλλοι γυμνοσάλιαγκες που περιποιήθηκα. Ίδια η τύχη σου. :confused: Σε εχουν πονέσει πολύ αυτά που γράφω
και δεν θες να τα διαβάζεις. Στις συζητήσεις των cg-άκηδων, διακρίνω γενικά παράπονα μέσω των ρουφιάνων μου :2funny:
κάτι που φανερώνει ότι ενδιαφέρονται να πιάνουν τόπο τα λεφτά τους όσο κι αν πας να το περάσεις στο ντούκου.
Δεν είναι μόνο δουλειά, κοπρολαγνεία και ύπνο σαν τα μούτρα σου κλώνε της ανυπαρξίας (σιγά μην μου απαντήσει).

:rockon:

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αργά και σταθερά παίρνω τον έλεχο του άρρωστου μυαλού σου. :2funny:Θα κολλήσεις πάνω μου όπως κάποιοι άλλοι γυμνοσάλιαγκες που περιποιήθηκα. Ίδια η τύχη σου. :confused: Σε εχουν πονέσει πολύ αυτά που γράφω
και δεν θες να τα διαβάζεις. Στις συζητήσεις των cg-άκηδων, διακρίνω γενικά παράπονα μέσω των ρουφιάνων μου :2funny:
κάτι που φανερώνει ότι ενδιαφέρονται να πιάνουν τόπο τα λεφτά τους όσο κι αν πας να το περάσεις στο ντούκου.
Δεν είναι μόνο δουλειά, κοπρολαγνεία και ύπνο σαν τα μούτρα σου κλώνε της ανυπαρξίας (σιγά μην μου απαντήσει).

Αυτός απαντάει μόνο στόν γιδοβοσκό τής Γαλλίας!!
Καί ο γιδοβοσκός σέ όλους τούς άλλους. Μιλάμε γιά πραγματικό...ξεπεσμό οι λουμπίνες!! :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυτός απαντάει μόνο στόν γιδοβοσκό τής Γαλλίας!!
Καί ο γιδοβοσκός σέ όλους τούς άλλους. Μιλάμε γιά πραγματικό...ξεπεσμό οι λουμπίνες!! :2funny:
Προσωπικά παίζω κάποιους σαν ακορντεόν με σοβαρότητα, αυστηρότητα, χιούμορ και τακτικές. :2funny:
Εσύ κάνε ότι νομίζεις. Τους τσούζει το θρεντ που άνοιξες και κουβαλούν κλωνάρια.

:2funny:

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Προσωπικά παίζω κάποιους σαν ακορντεόν με σοβαρότητα, αυστηρότητα, χιούμορ και τακτικές. :2funny:
Εσύ κάνε ότι νομίζεις. Τους τσούζει το θρεντ που άνοιξες και κουβαλούν κλωνάρια.

Θά περάσουν όλες οι λουμπίνες καί οι ρουφιάνοι τήν φρέζα...τού νήματος αυτού!!
Φόρα κράνος!! :sunglasses:

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ο Δημόσιος Υπάλληλος, ενώ στήν αρχή συμφωνούσε καί μέ τόν Κοπρολάγνο καί μέ τόν Κακόγερο,
αργότερα ο Κακόγερος έβγαλε -Γιά λίγο- στήν σέντρα τόν Κοπρολάγνο, καί άλλαξε πρόσωπο !!
Καί ο Δημόσιος Υπαλληλος πήρε τό μέρος...τού Κοπρολάγνου!! :2funny:

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ο Βλακάνιος Πουσταράς, ενώ πληρώνει επαγγελματίες γκόμενες τού Sex -Σέ αυτό δέν έχω κανένα πρόβλημα- λέει ότι τίς βγάζει γκόμενες!!
Καί ότι τάχα τίς βρίσκει από τό Tinder. Καί τό παίζει επιτυχημένος επαγγελματικά άνδρας...στήν Ελβετία!! :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο Δημόσιος Υπάλληλος, ενώ στήν αρχή συμφωνούσε καί μέ τόν Κοπρολάγνο καί μέ τόν Κακόγερο,
αργότερα ο Κακόγερος έβγαλε -Γιά λίγο- στήν σέντρα τόν Κοπρολάγνο, καί άλλαξε πρόσωπο !!
Καί ο Δημόσιος Υπαλληλος πήρε τό μέρος...τού Κοπρολάγνου!! :2funny:
O κοπρολάγνος αποχώρησε ηττημένος από το νήμα διότι δεν μπόρεσε να απαντήσει στο τιτάνιο επιχείρημα
του γιατί τσακώνονται οι κωλ-γκερλάκηδες στα νήματα (σε σάιτ τσακωμών) :confused: αφού περνούν
και καλά υπέροχα. :2funny: Αυτό δεν του άρεσε. :rockon:Δεν μπορεί πια να χρησιμοποιήσει τις κλίμακες πορνείας
ως δικαιολογία σε τίποτα ούτε αυτός ούτε και κανείς.
Όπως δεν απάντησε και σε άλλα. :rockon:Εγώ αυτά τα έχω για καραμέλες και παραμένω στην ακέραιη αλήθεια.

Ότι δηλαδή ισοπέδωσα ένα τσούρμο ναυάγια που με σκυλόβριζαν και στρεψοδικούσαν. Απέτυχαν να με διώξουν ανοίγοντας θρεντ ζητιανεύοντας σαν διακονιάρηδες :2funny:με κομμένα αρχίδια από δική μου τσεκουριά
και τελικά βγήκαν και κότες σε πολλά. :2funny:

Πόρισμα: μην περιμένεις να μπει άνθρωπος να γράψει εδώ μετά από τέτοιο κάζο που έπαθαν
διότι μπήκα να σε στηρίξω εγώ. Αλλιώς θα σε είχαν κατασπαράξει. Δεν ξέρεις πως σκέφτονται ενώ εγώ ξέρω.

Προχωρώ σε τυχαίες παραθέσεις μηνυμάτων κι εντός θέματος πάντα αφού το νήμα αφορά
διαξιφισμούς. :2funny: Όποιος θέλει συμμετέχει κι όποιος θέλει σχολιάζει.

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
O κοπρολάγνος αποχώρησε ηττημένος από το νήμα διότι δεν μπόρεσε να απαντήσει στο τιτάνιο επιχείρημα
του γιατί τσακώνονται οι κωλ-γκερλάκηδες στα νήματα (σε σάιτ τσακωμών) :confused: αφού περνούν
και καλά υπέροχα. :2funny: Αυτό δεν του άρεσε. :rockon:Δεν μπορεί πια να χρησιμοποιήσει τις κλίμακες πορνείας
ως δικαιολογία σε τίποτα ούτε αυτός ούτε και κανείς.
Όπως δεν απάντησε και σε άλλα. :rockon:Εγώ αυτά τα έχω για καραμέλες και παραμένω στην ακέραιη αλήθεια.

Ότι δηλαδή ισοπέδωσα ένα τσούρμο ναυάγια που με σκυλόβριζαν και στρεψοδικούσαν. Απέτυχαν να με διώξουν ανοίγοντας θρεντ ζητιανεύοντας σαν διακονιάρηδες :2funny:με κομμένα αρχίδια από δική μου τσεκουριά
και τελικά βγήκαν και κότες σε πολλά. :2funny:

Πόρισμα: μην περιμένεις να μπει άνθρωπος να γράψει εδώ μετά από τέτοιο κάζο που έπαθαν
διότι μπήκα να σε στηρίξω εγώ. Αλλιώς θα σε είχαν κατασπαράξει. Δεν ξέρεις πως σκέφτονται ενώ εγώ ξέρω.

Προχωρώ σε τυχαίες παραθέσεις μηνυμάτων κι εντός θέματος πάντα αφού το νήμα αφορά
διαξιφισμούς. :2funny: Όποιος θέλει συμμετέχει κι όποιος θέλει σχολιάζει.

Ο σκοπός τού νήματος αυτού, είναι ακριβώς αυτό πού περιέγραψες. Εδώ δέν υπάρχει έλεος γιά κανέναν.
Δέν διακόπτουμε άλλα μέλη στίς συζητήσεις τους. Είμαστε εντελώς αυτόνομοι.
Μόνο η διοίκηση τού Site -Αν δέν είμαστε αρεστοί- μπορεί νά σταματήσει τήν ροή αυτού τού νήματος...κανείς άλλος!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ο σκοπός τού νήματος αυτού, είναι ακριβώς αυτό πού περιέγραψες. Εδώ δέν υπάρχει έλεος γιά κανέναν.
Δέν διακόπτουμε άλλα μέλη στίς συζητήσεις τους. Είμαστε εντελώς αυτόνομοι.
Μόνο η διοίκηση τού Site -Αν δέν είμαστε αρεστοί- μπορεί νά σταματήσει τήν ροή αυτού τού νήματος...κανείς άλλος!!
Ούτε αυτό με νοιάζει. Ο διάλογος είναι διάλογος. Εγώ πάω και σε άλλα θέματα. :2funny:
Απλά εδώ είναι πιο βολικά.:confused: Αν η διοίκηση θεωρεί ότι παραβαίνω κανόνα , κάνοντας τυχαίες παραθέσεις
είναι δικαίωμά της.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
επρεπε ολοι να φατε το ξυλο του μπεβερλη

για μενα απειρο ρισπεκτ στον μπεβερλη

εχει ριξει μπουνιες και κλωτσιες και πολυ χλεπα σε δηθεν γαμισατες του ιντερνετ

Με τον νεα σμυρνη τα κανε λιγο θαλασσα και πηγανε στα κρατητηρια για μια βραδια ( αληθινη ιστορια)

προσεξτε γιατι δεν ειναι αστεια

ο νικ07 απλα ηταν καποιος κλωνος σημαντικου μελους ενημερωτη η φιλος αντμιν,η moderator

πως ειναι δυνατον οταν ο dig.weed ζηταγε σε μυνηματα απο τον αντι να σβησει τον νικ07 επειδη εβριζε τον μπεβερλη

ο νικ07 δεν υπηρχε ποια, γινοταν φασαρια ετρωγε μπαν ο μπεβερλης ο νικ07 εμφανιζοταν με διαφορους κλωνους σαν τα μανιταρια

για μενα καλα να παθετε εδω περα γιατι μεσα σε 7-8 χρονια εχετε χασει φορερους αναλυτες της πιατσας και ενημερωτες

υπηρξαν ατομα παλια που ηξεραν και τα πραγματικα ονοματα των ιεροδουλων ,ποτε θα φυγουν διακοπες, ποτε θα επιστρεψουν σε ποιον οικο δουλευουν τωρα

Βλεπεις εσυ στην αναζητηση χαμενων ιεροδουλων να υπαρχει εστω, ΕΣΤΩ μια απαντηση για καποια απορια μερικων πελατων?

Που ειναι η ταδε, που ειναι η ταδε,που ειναι η ταδε

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

Πριν 4-5 χρονια ομως στο πι και φι απανταγανε

κρατηστε τους κλωνους σας,τον νικ07 ο οποιος αυτη ηταν η δουλεια του γιαυτο πληρωνοταν,για να κανει τρολαρισμα

και διωξτε ενημερωτες που πραγματικα προσφερανε

εδω δες ο digweed λειπει καιρο και η ενημερωσεις ειναι αδειες προσπαθουν κανα 2 τρεις αλλα τιποτα

αυτη η επιθεση και ο τζερτζελος ξεκινησε μαζικα με επιθεση σε διαφορα μελη,εσπαγε ο ενας, πιαναν αλλον,εσπαγε και η δευτερος, πιανανε τον επομενο

Το καπελο βγαζω στον μηχανακια που εχει σπασει στο ξυλο κοσμο και ειναι μολις 68 κιλα

δεν συμφωνω με τον αγριο ξυλοδαρμο που εκανε σε ενα αλλο μελος, διοτη εκει πηγε το θεμα σε βαρια σωματικη βλαβη

το ιδιο θα εκανα και εγω

τον βαλανε αυτονα να κολαει αφησες στους δρομους της φυλης με την μαπα του μπεβερλη

ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ μονος τους

ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ

οποτε ... Ας μην μιλαμε

Τυχαιο που ο νικ07 δεν ανακαλυφτηκε ποτε ποιος ηταν? Ενα μελος με παραπανησια κιλα πηγε να μου το πει μια μερα πριν χρονια ,γελασε και εκλεισε το στομα του

που ξερω εγω δεν ηταν ο ιδιος? Που ξερω εγω οτι δεν ηταν 4-5 μελη που τον χρησιμοποιουσαν μαζι

ενας αλλος σιχαμενος που ειναι εμφανισιακα και δεν πλενεται ποτε ειπε οτι ειναι μαχιμος με γυαλια

δεν μπορεις να βγαλεις ακρη

ισως τον γνωριζεις εσυ ποιος ηταν

δεν μας ενδιαφερει αυτο

μας ενδιαφερει που φυγανε ΜΕΛΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΞΙΑΣ στο θεμα του αγοραιου ερωτα και οχι τι ηταν στην ζωη τους και σαν χαρακτηρες

Δεν έγραψα εγώ αυτό το ποστ και δεν με αναγνωρίζω στα νικ που αναφέρονται.

Γελάω κι είμαι κι εντός θέματος!

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ούτε αυτό με νοιάζει. Ο διάλογος είναι διάλογος. Εγώ πάω και σε άλλα θέματα. :2funny:
Απλά εδώ είναι πιο βολικά.:confused: Αν η διοίκηση θεωρεί ότι παραβαίνω κανόνα , κάνοντας τυχαίες παραθέσεις
είναι δικαίωμά της.

Αν θεωρεί η διοίκηση ότι παραβαίνουμε κανόνες -Που δέν πιστεύω ότι παραβαίνουμε- θά μάς τό πεί!!
Θεωρώ ότι έχει ικανά στελέχη, ώστε μέ σεβασμό νά μάς κάνει τίς παρατηρήσεις της!! :hi:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αν θεωρεί η διοίκηση ότι παραβαίνουμε κανόνες -Που δέν πιστεύω ότι παραβαίνουμε- θά μάς τό πεί!!
Θεωρώ ότι έχει ικανά στελέχη, ώστε μέ σεβασμό νά μάς κάνει τίς παρατηρήσεις της!! :hi:
Ναι, ναι, έτσι είναι !!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
εγω εμαθα απο αξιοπιστη πηγη οτι τον νικ07 τον εχουν δειρει ηδη 5-6 ατομα μετα το μπαναρισμα που εφαγε γιατι αγωνιζοταν για τους μπουρδελιαρηδες εναντια σε προμοτορες κουζινακηδες και πληρωμενους κριτικογραφους. Θεωρω αυτονοητο οτι το μπου χωριζεται σε δυο κοσμους: Τα σκουπιδια που ακομη συμπαρατασσονται σιωπηλα πισω απο τον ντιγκγουιντ και ευχονται να γυρισει, και τους απλους τιμιους μπουρδελιαρηδες που εχουν τον νικ07 για λαικο ηρωα. Για εμενα ειναι κατι παραπανω: Φιλος και Δασκαλος.
Δεν έγραψα εγώ αυτό το ποστ και δεν με αναγνωρίζω στα νικ που αναφέρονται.

Γελάω κι είμαι κι εντός θέματος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom