Balkan cowboy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 9.091
- Πόντοι
- 2.306
Διακρίνω ροπή διαλόγου. Κάτσε να ξεμπερδεύω για να συνεχίσω το έργο μου.
Δεν έχω ανάγκη να κατατροπώσω κανέναν και άσε τις βαρύγδουπες τρίπλες. Με το που γράφετε, τον πίνετε.
Στο φτερό. Μόνο και μόνο που τσακώνεται η χάι κλας κατηγορία στην πορνεία (από άποψη "εισιτηρίου"),
γκρεμίζεται το επιχείρημα ότι τράβα Ντόναλντ κτλ να γαμήσεις κωλ γκερλ που γκρινιάζεις για πορνεία
και πας στα φτηνά (ξεχάσατε ότι πάω μία στο μύριο κάτι που λέει πολλά). Και σίτι τουρ να επικαλεστείτε
η πουτάνα πάντα θα "ανέχεται" διότι κάνει την δουλειά της κι η παροχή δηλαδή το νόημα του γαμησιού
θα είναι λειψό. Οι ίδιοι μυξοκλαίτε παντού σε όλα τα νήματα για παροχή. Εγώ τις πουτάνες τις έχω για τα χοντρά
όπως και πολλοί άλλοι με προτεραιότητα τις γκόμενες. Είναι ποτέ δυνατόν να ρίξεις αυτό το "κάστρο"
της αλήθειας που είναι γραμμένο στο dna με μια μπατίρικη θεωρία χεσίματος
που έφτιαξες πάνω στην τρέλλα σου;
Νιώθεις οτι υστερείς. Έχεις πλασματική εικόνα για αυτό που "έπρεπε" να είσαι στην ηλικία που έχεις φτάσει
κι ααααααν υπάρχεις. Η δυστυχία σου βρίσκεται στο μυαλό σου. Και τελικά, σέρνεσαι στο άρμα μου!
Δεν μπορείς να κάνεις κάτι, οπότε κάνε στην άκρη να γελάμε!
Η βάση της συζήτησης είναι η βάσης της συζήτησης.Που είναι ακριβώς η ίδια δηλαδή η βάση της συζήτησης.Το κέντρο πώς το λένε?Δεν μπορείς να αλλάζεις τη βάση της συζήτησης κατά το δοκούν.Αυτό είναι βασικό.Αλλιώς είσαι παπάρας,φλουέρας,δεν έχεις επίδραση ούτε πραγματικό αποτέλεσμα γιατί κινείσαι στην περιφέρεια.Η περιφέρεια δεν είναι σημαντική,το κέντρο είναι.
Η βάση είναι αυτό που σου λένε.Οτι δεν μπορείς να αποδείξεις οτι το να καμακώνεις Ελληνίδες στην Ερμού ως 45άρης είναι προτιμότερο από το να είσαι μπορδελιάρης ή εσκορτάκιας.Δε στέκει αυτό δεν μπορείς να το υποστηρίξεις.
Και στο λέω αυτό εγώ που είμαι σπόνσορας,συνεπώς δε με ενδιαφέρει τι κάνουν οι εσκορτάκηδες και μπορδελιάρηδες.Το σπονσορισμό δεν τον θίγεις με την καμία γιατί δεν μπορείς να εντοπίσεις το πρόβλημα.Δεν έχεις δηλαδή τη βασική ευφυία να ανακαλύψεις το πρόβλημα στο σπόνσορινγκ αν υπάρχει οπότε μιλάς για το εσκορτιλίκι που δεν είναι δικό μου θέμα και πάλι τα κάνεις μαντάρα αφού προβάλεις τη λογική του zero sum.Οπότε σε κάθε περίπτωση χάνεις γιατί πας να χτυπήσεις ανώτερο επίπεδο.Αν δηλαδή είχες τα λεφτά για μουνάρα έσκορτ θα καθόσουν να τρως ξεφτιλίκια στην Ερμου ΄και αν ναι θα ήταν λογικό?
Μόνο μινιμαλισμό μπορείς να προβάλεις κατ αυτού δηλαδή καθαρό ψωλισμό τον οποίο ε΄χουμε αντικρούσει πολάκις.