Όσον αφορά το καμάκι, έχω ξεκαθαρίσει το αυτονόητο. Ότι όποιος είναι ανίκανος, δειλός κτλ να την πέσει στα ίσα
θα βρει πολλές δικαιολογίες να μη το κάνει. Ποιος νορμάλ άνδρας βαθιά μέσα του δεν θέλει να την πέφτει
σε γκόμενες και να "τρώει'; κανένας!
Η χωριάτικη σαλάτα έχει πάντα κρεμμύδι και είναι περιττό να το αναφέρουμε. Εκτός αν το αφαιρούμε. Πως θα λέμε λοιπόν στοχευμένο καμάκι ή καμάκι σε κλαμπ ή καμάκι στα βουνά
και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο; καμάκι λέγεται!
Δεν υπάρχει καμία απολύτως δυσκολία. Είναι θέμα εξοικείωσης και προπόνησης.
Ούτε η προσπάθεια κάποιων ότι ντε και καλά διαφέρουμε, αποτελεί δικαιολογία.
Όπως κι η άλλη άθλια δικαιολογία ότι θα σε κάνουν ντα οι γκόμενοι που είναι εκεί κοντά. Τι μαλακίες είναι αυτές;
ή το άλλο; ότι τρως χρόνο και ενέργεια. Πιο πολύ ώρα θες να κάνεις ποστ παρα να την πέσεις.
Όταν την πέφτεις από κοντά, είτε θα σε γράψουν στο μουνί τους είτε θα σου πουν ναι ή όχι μέσω της όποιας
μίνι συζήτησης. Είναι έτσι η φάση που δεν γίνεται να κρυφτούν πίσω από οθόνες και μοιραία να αποκτήσουν έλεγχο
όπως και να υιοθετήσουν άλλη συμπεριφορά. Και φυσικά δεν θα γαμήσεις την ίδια μέρα.
Μήπως θες να κατεβάσει και βρακί (αν φοράει) επί τόπου;
αν εξαιρέσουμε (για παράδειγμα) το να την πέσει κάποιος με σουγιά ή να ειναι τέντα στην μπέκρα ή να πέσει
σε περίπτωση να του έχουν καρτέρι όλα τα ψευτο-κινήματα της γης με άπειρα ψέμματα κτλ, επειδή κάνει κάτι
που δεν είναι ποινικό αδίκημα, τότε δέχομαι τις αρνητικές συνέπειες.
Διότι αλλιώς δεν υπάρχουν αρνητικές συνέπειες. Άρα πας την βόλτα σου και την πέφτεις σε όποια σου αρέσει.
Τρως τα ωραία σου άκυρα, λες κι ευχαριστώ αν θες και πας παρακάτω. Θα υπάρξει αποτέλεσμα.
Είναι θέμα στατιστικής. Αν δεν μπορείς, κάνεις πιο κει , πας στα "στημένα" ή αφιερώνεσαι στο παίξιμο.
Αν θες γίνεσαι και μοναχός ή γράφεσαι στο ΚΚΕ και στον ΣΥΡΙΖΑ για να λες όχι σε όλα.