Άλλο να γαμάς πουτάνα σε όλο το φάσμα της πορνείας, η οποία σε "ανέχεται" σε συγκεκριμένο πρόγραμμα για όσο χρόνο προβλέπεται σε στημένο γαμήσι που πληρώνεις κάθε φορά κι άλλο να γαμάς κανονική γκόμενα που σε "γουστάρει" σε πρόγραμμα τα πάντα όλα για ατελείωτο χρόνο σε ρεαλιστικό γαμήσι που δεν στο χρεώνει.
Αυτές οι γραμμές όπως και να διαβαστούν, είναι αλήθεια και ισχύουν σε όλο το φάσμα της πορνείας. Παίζει μεγάλο ρόλο το "σε όλο το φάσμα της πορνείας" διότι όπως γνωρίζουμε σε όλα τα νήματα πέφτουν γκρίνια και παράπονα
για εμφάνιση, καθυστερήσεις, φόλες, μπάζα, ξεπέτες, παροχή κτλ.
Ενημερωτικά τώρα... εκτός του όλου πακέτου γκρίνιας και παραπόνων, η παροχή κάνει το γενικό κουμάντο.
Ακόμα και τέλεια να είναι όλα, αν η παροχή μπατάρει, κόπηκε το αυγολέμονο.
Η παροχή λοιπόν τις περισσότερες φορές κινείται στην μετριότητα για να είμαι ευγενικός. Επίσης δεν δύναται να είναι αληθινή και χορταστική. Σε αυτό δεν φταίνε οι πουτάνες αλλά το ότι απλά κάνουν την δουλειά τους.
Υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα. Οι πελάτες αποσκοπούν να λάβουν όσο γίνεται περισσότερα κι οι πουτάνες στο να προσφέρουν όσο γίνεται λιγότερα. Οπως βλέπεις, το ένα φέρνει το άλλο. Εγώ τα βάζω σε σειρά. Το σοφότερο είναι όπως γνωρίζουμε, να πηγαίνει ο καθένας όπου θέλει αποδεχόμενος αυτές τις αλήθειες ή κάνοντας ότι δεν τις είδε. Κάποιοι πήγαν να κάνουν τους έξυπνους
με εντελώς ηλίθιο τρόπο και ο διάλογος καταστράφηκε.
Ήταν αναμενόμενο. Πάντα όμως υπάρχουν λύσεις. Η λύση πλέον είναι γέλιο κι απαξίωση. Έτσι καθαρίζω εγώ.
Υ.Γ Εσύ, βάση του μίνι σε ποστ προφίλ σου, έχεις μια έμφαση στα CG κτλ. Όλα σου τα ποστ είναι τον τελευταίο μήνα
ενώ έχεις γραφτεί 3 Σεπ 2023. Το ότι ασχολήθηκες τώρα, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είσαι κλώνος. Ως θετικός άνθρωπος κρατώ ότι σε διέπει μια ηρεμία. Δεν πας δηλαδή να κάνεις τον έξυπνο. Άρα δεν είσαι ηλίθιος. Λίγο το'χεις;