Νέα

Αρνητικές απόψεις γιά μέλη του bou

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ακροατής_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 852
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Κριτικές
11
Like
2.357
Πόντοι
496
Τό γέλιο τό πολύ, είναι μέ τά μοντέλα τού πληκτρολογίου!!
Κάθονται όλη μέρα καί νύχτα, εμπρός από μία fake Photo από apps.
Καί περιμένουν...νά βγάλουν μούνα!! :2funny:
Έτσι, αντί να βελτιώσουν τον εαυτό τους και να βγούν έξω. Κλείνουν και τα παντζούρια μην τους δει κανένας...

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Έτσι, αντί να βελτιώσουν τον εαυτό τους και να βγούν έξω. Κλείνουν και τα παντζούρια μην τους δει κανένας...
Αυτό έχει καί τήν εξήγηση του!!
Η είναι κομπλεξάρες τού κερατά, η εμφανισιακά δέν βλέπονται.
Η καί τά 2 μαζί!!
Δέν νομίζω...νά παίζει κάτι άλλο!!:dunno:

Περιμένω τόν Σλαβογάμη @Balkan cowboy γιά περαιτέρω εξηγήσεις!! :cheesy:

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Βάλε ρεβολουτ από κάτω ρε πάπια να σου στέλνουν λεφτά

Θα έπρεπε να τους χρεώνεις που τους ανοίγεις τα μάτια
Ψάχνω σταθερό χορηγό όπως έχω πει, να πηγαίνω να την πέφτω όπου μου λέει. Τότε θα ζητήσω λεφτά.
Έτσι πιστεύω λειτουργεί το νετ. Με λεφτά τελικά. Όλοι κοιτούν να βγάλουν λεφτά με σόσιαλ, διαφημίσεις, κτλ.
Τώρα όλα είναι δωρεάν και μόνο δια επίδειξης αλλά ούτε αυτό έγινε με τις κότες
που με σκυλόβριζαν κα στρεψοδικούσαν (το πάτημα). :2funny:
.Έτσι κι αλλιώς η πλειοψηφία είναι ανεπίδεκτη μαθήσεως.
Ζούμε σε μια περίεργη κοινωνία όπου πλέον μόνο οι ιδέες κι η τρέλλα φέρνουν λεφτά.
Όπως επίσης σε μια δηθενίστικη κοινωνία που ότι κι αν λέμε, δεν αλλάζει τίποτα κι ο καθένας θα λέει τα δικά του.
Αν μετατρέψουμε την διασκέδαση σε οικονομικό όφελος, τι το καλύτερο;

Τα λέμε ρε μαν.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τιτάνιο παλιό ποστ από Germaon. Στιγμές χαράς σε σπαμοθρέντ.
Θα το διαβάσει ο Άλεξ71 και θα ξεροχύσει. :2funny:

screen-12.40.28[16.03.2024].png

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Άλλο να γαμάς πουτάνα σε όλο το φάσμα της πορνείας, η οποία σε "ανέχεται" σε συγκεκριμένο πρόγραμμα για όσο χρόνο προβλέπεται σε στημένο γαμήσι που πληρώνεις κάθε φορά κι άλλο να γαμάς κανονική γκόμενα που σε "γουστάρει" σε πρόγραμμα τα πάντα όλα για ατελείωτο χρόνο σε ρεαλιστικό γαμήσι που δεν στο χρεώνει.
Εδώ τελικά δεν σχολίασε κανείς τίποτα. Πως θα σώσω τον κόσμο; :2funny:

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εδώ τελικά δεν σχολίασε κανείς τίποτα. Πως θα σώσω τον κόσμο; :2funny:
Δέν νομίζω ότι χρειάζεται ιδιαίτερος σχολιασμός, σέ θέματα πού είναι άκρως φυσιολογικά!!
Η απάντηση είναι ότι μέ τήν γκόμενα, δέν έχει καμία σχέση η ερωτική πράξη σέ σχέση μέ τήν επαγγελματική!!
Υπάρχει άνδρας που διαφωνεί σέ αυτό ?
Βέβαια γιά νά τά λέμε όλα, θεωρώ -Χωρίς νά τό γνωρίζω- ότι θά υπάρχουν επαγγελματίες, πού πλησιάζουν έστω καί λίγο σέ αυτό.
Καί σίγουρα γιά λίγο χρόνο, σέ σχέση μέ τήν γκόμενα...λογικό τό βρίσκω!! :sunglasses:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δέν νομίζω ότι χρειάζεται ιδιαίτερος σχολιασμός, σέ θέματα πού είναι άκρως φυσιολογικά!!
Η απάντηση είναι ότι μέ τήν γκόμενα, δέν έχει καμία σχέση η ερωτική πράξη σέ σχέση μέ τήν επαγγελματική!!
Υπάρχει άνδρας που διαφωνεί σέ αυτό ?
Βέβαια γιά νά τά λέμε όλα, θεωρώ -Χωρίς νά τό γνωρίζω- ότι θά υπάρχουν επαγγελματίες, πού πλησιάζουν έστω καί λίγο σέ αυτό.
Καί σίγουρα γιά λίγο χρόνο, σέ σχέση μέ τήν γκόμενα...λογικό τό βρίσκω!! :sunglasses:
Απλό δεν είναι; εύχομαι όλοι να σκέφτονται θετικά και με χαμόγελο.
Εδώ είμαστε μια παρέα άλλωστε όπως βλέπουμε. :2funny:
Ότι μπορώ κάνω ο κακομοίρης, παρά τα όσα έχω ακούσει.
Άλλοι (σε άλλα σάιτ κι όχι εδώ) έριχναν και ρίχνουν γαμομάνες όταν τα έλεγα αυτά.
Φήμες για το ότι τους γαμάνε τον νεκρό πατέρα με πυρωμένα σίδερα δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Τα λέμε.

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Εχει καί κάτι Θείτσες εδώ, άν είναι καί Θείτσες...καί όχι πουσταρέλια.
Καί ότι σχολιασμό κάνουν, σέ οποιοδήποτε νήμα είναι βλακώδης...καί εκτός τόπου καί χρόνου!! :woldman:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εχει καί κάτι Θείτσες εδώ, άν είναι καί Θείτσες...καί όχι πουσταρέλια.
Καί ότι σχολιασμό κάνουν, σέ οποιοδήποτε νήμα είναι βλακώδης...καί εκτός τόπου καί χρόνου!! :woldman:
Υποψιάζομαι ποια/ποιον λες. Στο παρελθόν έχουν εντοπιστεί κρούσματα πουσταραίων. Πιστεύω ότι αν υπάρχουν γυναίκες εδώ μέσα θα είναι απλά ανεπίσημες επαγγελματίες εκτός των ήδη επαγγελματιών ή τίποτα ναυάγια να παίρνουν μάτι.

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Υποψιάζομαι ποια/ποιον λες. Στο παρελθόν έχουν εντοπιστεί κρούσματα πουσταραίων. Πιστεύω ότι αν υπάρχουν γυναίκες εδώ μέσα θα είναι απλά ανεπίσημες επαγγελματίες εκτός των ήδη επαγγελματιών ή τίποτα ναυάγια να παίρνουν μάτι.

Αν είναι γυναίκες -Πού σχεδόν τό αποκλείω- η δέν θά βλέπονται τό πιό πιθανό η θά είναι λεσβίες!!
Θά μού πείς, καί τί σέ νοιάζει εσένα ?
Καί θά σού απαντήσω δέν μέ νοιάζει...απλά το σχολιάζω!! :wink:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αν είναι γυναίκες -Πού σχεδόν τό αποκλείω- η δέν θά βλέπονται τό πιό πιθανό η θά είναι λεσβίες!!
Θά μού πείς, καί τί σέ νοιάζει εσένα ?
Καί θά σού απαντήσω δέν μέ νοιάζει...απλά το σχολιάζω!! :wink:
Ακριβώς! Είμαι κι εγώ υπέρ του σχολιασμού. Αυτό κάνει πετυχημένο το σάιτ σε τέτοιους "ευνουχισμένους" καιρούς. Από ότι βλέπουμε στο σάιτ γίνεται χαμός από βρισίδια και τσακωμούς. :2funny:Επίσης, σε όσες παρελθοντικές παραθέσεις έχω ανεβάσει μόνο πυραύλους Κρουζ δεν έχουν ανταλλάξει κάποια μέλη. :confused: Συνεπώς η διοίκηση γνωρίζει και αποδέχεται αυτή την κατάσταση ως χιούμορ. Θα βάλουμε κάποια μουνόσκυλα που μας κρίνουν πάνω από την διοίκηση; δεν φτάνει που μας έχουν όλους εδώ στο τσάμπα, θέλουν κάποια καριόλια να κάνουν κουμάντο
σε ξένο σπίτι;
ας σχολιάζουν κι εκείνοι!

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ακριβώς! Είμαι κι εγώ υπέρ του σχολιασμού. Αυτό κάνει πετυχημένο το σάιτ σε τέτοιους "ευνουχισμένους" καιρούς. Από ότι βλέπουμε στο σάιτ γίνεται χαμός από βρισίδια και τσακωμούς. :2funny:Επίσης, σε όσες παρελθοντικές παραθέσεις έχω ανεβάσει μόνο πυραύλους Κρουζ δεν έχουν ανταλλάξει κάποια μέλη. :confused: Συνεπώς η διοίκηση γνωρίζει και αποδέχεται αυτή την κατάσταση ως χιούμορ. Θα βάλουμε κάποια μουνόσκυλα που μας κρίνουν πάνω από την διοίκηση; δεν φτάνει που μας έχουν όλους εδώ στο τσάμπα, θέλουν κάποια καριόλια να κάνουν κουμάντο
σε ξένο σπίτι;
ας σχολιάζουν κι εκείνοι!

Μάλιστα τά βλακώδη καί χωρίς ίχνος χιούμορ, κακεντρεχή σχόλια τους, είναι όλα κατά τών ανδρών!!
Δέν έχω εντοπίσει τοποθετήσεις τους ουδέτερες. Αλλά μόνο κατά τών ανδρών!!
Καί κάποιοι ανόητοι πήγαν χρεώθηκαν, αγόρασαν κιθάρες καί τούς...κάνουν ερωτικές καντάδες!!:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μάλιστα τά βλακώδη καί χωρίς ίχνος χιούμορ, κακεντρεχή σχόλια τους, είναι όλα κατά τών ανδρών!!
Δέν έχω εντοπίσει τοποθετήσεις τους ουδέτερες. Αλλά μόνο κατά τών ανδρών!!
Καί κάποιοι ανόητοι πήγαν χρεώθηκαν, αγόρασαν κιθάρες καί τούς...κάνουν ερωτικές καντάδες!!:2funny:
Στην σημερινή κοινωνία
αν κατηγορείς γυναίκα λέγεσαι μισογύνης αλλά αν σε κατηγορεί γυναίκα λέγεται φεμινίστρια.

Κατάντια!

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Στην σημερινή κοινωνία
αν κατηγορείς γυναίκα λέγεσαι μισογύνης αλλά αν σε κατηγορεί γυναίκα λέγεται φεμινίστρια.

Κατάντια!

Εγώ σέ καμία περίπτωση δέν είμαι μισογύνης. Αλλωστε τό έχω πεί πολλές φορές.
Αλλά είμαι άτομο, τής ισορροπίας...καί τού δικαίου!!
Ετσι τουλάχιστον πιστεύω!! :sunglasses:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Η Ντονάλντια θεωρία που έγινε πράξη έχει ειδική ενότητα με σχόλια για όλους. Ρεζιλια οι πορωμένοι πουτανάκηδες, χεστηδες
οι πορωμένοι σοσια-λούληδες και ανασφαλείς-κομπλεξικες-μιότρελλες όλες
οι γυναίκες. Σιγά μην γίνουμε ρατσιστόμουτρα να κατηγορούμε μόνο τις Ελληνίδες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγώ σέ καμία περίπτωση δέν είμαι μισογύνης. Αλλωστε τό έχω πεί πολλές φορές.
Αλλά είμαι άτομο, τής ισορροπίας...καί τού δικαίου!!
Ετσι τουλάχιστον πιστεύω!! :sunglasses:
Εδώ μέσα δεν θα πεις εσύ
τι είσαι αλλά θα σου πουν
οι άλλοι τι είσαι. Πάνε αυτά που ήξερες.

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Η Ντονάλντια θεωρία που έγινε πράξη έχει ειδική ενότητα με σχόλια για όλους. Ρεζιλια οι πορωμένοι πουτανάκηδες, χεστηδες
οι πορωμένοι σοσια-λούληδες και ανασφαλείς-κομπλεξικες-μιότρελλες όλες
οι γυναίκες. Σιγά μην γίνουμε ρατσιστόμουτρα να κατηγορούμε μόνο τις Ελληνίδες.

Θά σού πώ ότι στίς Η.Π.Α ο Αμερικανός, όλη μέρα κατηγορεί τίς γυναίκες!!
Ακριβώς τό ίδιο κάνουν καί οι Αμερικανίδες στούς άνδρες. Μήν κοιτάς τά πληρωμένα μέσα...τί γράφουν καί τί λένε!!
Είναι παγκόσμιο τό φαινόμενο τής αντιπαλότητας που υπάρχει, μεταξύ άνδρα καί γυναίκας!! :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Θά σού πώ ότι στίς Η.Π.Α ο Αμερικανός, όλη μέρα κατηγορεί τίς γυναίκες!!
Ακριβώς τό ίδιο κάνουν καί οι Αμερικανίδες στούς άνδρες. Μήν κοιτάς τά πληρωμένα μέσα...τί γράφουν καί τί λένε!!
Είναι παγκόσμιο τό φαινόμενο τής αντιπαλότητας που υπάρχει, μεταξύ άνδρα καί γυναίκας!! :2funny:
Δεν έχει ενδιαφέρον αλλιώς. Το μεσημέρι την ώρα που ψωνιζα, με πήρε τηλέφωνο μια παλιά μου γκόμενα και αλληλο-ξεφτιλιστήκαμε. Αυτά είναι τα ωραία και τα όμορφα της ζωής. :rockon:Σημαίνει ότι μέτρησε ο ένας για τον άλλον. Τώρα θα σας γράψω μια συμβουλή. Όταν τσακώνεστε με γκόμενα θα τα χώνετε μια φορά αν τύχει και μετά αφήστε την να τραγουδάει. Θα πει περισσότερα διότι λόγω μυϊκής αδυναμίας επιδίδεται σε λεκτική βία
και μετά θα το μετανιώσει. Όχι ότι κάτι θα αλλάξει αν τα έχετε σπάσει αλλά ο τσακωμός
έχει το γούστο του
και βγαίνετε λάδι.

Bonus: κάντε αυτό με όλες μαζί να δείτε πως θα καυλώσετε!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τεχνικό πρόβλημα: για να βρείτε γκόμενα να μετρήσει, παίζει μια στις παρά πολλές. Συνεπώς μην απορούμε που σήμερα όλοι είναι στ αρχίδια τους. Άρα τι μένει; το γαμήσι!

Νάτη πάλι η Ντονάλντια τακτική!

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δεν έχει ενδιαφέρον αλλιώς. Το μεσημέρι την ώρα που ψωνιζα, με πήρε τηλέφωνο μια παλιά μου γκόμενα και αλληλο-ξεφτιλιστήκαμε. Αυτά είναι τα ωραία και τα όμορφα της ζωής. :rockon:Σημαίνει ότι μέτρησε ο ένας για τον άλλον. Τώρα θα σας γράψω μια συμβουλή. Όταν τσακώνεστε με γκόμενα θα τα χώνετε μια φορά αν τύχει και μετά αφήστε την να τραγουδάει. Θα πει περισσότερα διότι λόγω μυϊκής αδυναμίας επιδίδεται σε λεκτική βία
και μετά θα το μετανιώσει. Όχι ότι κάτι θα αλλάξει αν τα έχετε σπάσει αλλά ο τσακωμός
έχει το γούστο του
και βγαίνετε λάδι.

Bonus: κάντε αυτό με όλες μαζί να δείτε πως θα καυλώσετε!

Οσες φορές έχω τσακωθεί μέ γκόμενες, -Πολύ λίγες- εκτός αυτό πού λές πού είναι ολόσωστο παίζει καί ένα άλλο.
Θέλουν πάντα νά έχουν εκτός τόν πρώτο λόγο, καί τόν τελευταίο. Δέν βάζουν γλώσσα μέσα. Συνεχώς μιλάνε!!
Αν δέν σταματήσεις πρώτος, είναι ικανές καί στίς σκάλες πού θά ανεβοκατεβαίνεις...νά σού μιλούν!! :embarrased:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom