Νέα

Αρνητικές απόψεις γιά μέλη του bou

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ακροατής_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 852
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
σκουπιδια ατομα τα οποια προσφεραν στο σαιτ ενημερωσεις ,πληροφοριες, τα οποια αγαπηθηκαν απο απλους μπουρδελιαρηδες?

Αυτοι που λες εσυ εχουν δεχθει απιστευτο μπουλινγκ

ο νικ07 εκανε μπουλινγκ σε εναν αρρωστο ψυχικα οπως ο αχαχουχας

ειναι μαγκια να κανεις τραμπουκισμο σε εναν ψυχικα καθυστερημενο, ?

Φυσικα ο αντισθενης δεν εγκρινει τετοια πραγματα, εγω τωρα να αρχισω να βριζω μανες θα με κανει μιουτ

ο νικ07,ακα duke nukem,και δεν ξερω τι σκατα κλωνο ειχε ακομα

προσβαλε κοσμο και κοσμακη,ειρωνευοταν τους παντες ,φυσικα προκαλουσε για να σου σπασει τα νευρα και να υπαρχει ροη στο σαιτ

αυτο το καταλαβαινω

πρεπει να υπαρχει ροη,ενδιαφερον στο φορουμ

οταν τσακωνεται ενας, σε ενα θρεντ πολλα μελη παρακολοθουν

αλλα γιατι να κανεις επιθεση σε μελη που χαλανε της ωρες τους για να γραψουν εδω?

Ρε ο ιδιος ο κουζινας πως τον λετε , μου εδειξε μυνηματα ,ελεγε στον ζερο τολερανς η σβηνεις τον νικ07, αλλιως βαλε τον νικ07 να σου γραψει 20 σπιτια

και του λεγανε στα μυνηματα μυστη,ρισπεκτ,και διαφορες μαλακιες

πως ειναι δυνατον ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΖΕΡΟ Ο ΝΙΚ07 ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ?

κατι κανει νιαου νομιζω στην ταρατσα

και το εαν εχει φαει ξυλο ο νικ07 απο 6 ατομα κιολας, χλωμο το κοβω,γιατι απλα δεν ξερεις κανενας ποιος ειναι

ουτε θα μαθευτει ποτε

βαλτε λοιπον αυτους τους κλωνους να γραφουν 20 σπιτια,να λιωνουν στην πιατσα ολη μερα

και ασε τα <σκουπιδια> να τρωνε μπαν

Δεν έγραψα εγώ αυτό το ποστ και δεν με αναγνωρίζω στα νικ που αναφέρονται.

Γελάω κι είμαι κι εντός θέματος!

:2funny:

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δεν έγραψα εγώ αυτό το ποστ και δεν με αναγνωρίζω στα νικ που αναφέρονται.

Γελάω κι είμαι κι εντός θέματος!

Απίστευτα πράγματα!!
Αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής θά έλεγα. :sunglasses:

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.005
Πόντοι
3.936
νναα.png

Σας τρολάρει.

Μην είμαστε βλάκες.

Ο Σαββίδης δεν θα πήγαινε στις Άλπεις για μια βοσκοπούλα.

Θα ερχόταν με τα πόδια η βοσκοπούλα από τις Άλπεις για τον Σαββίδη.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ειχα ρωτησει στην πιατσα πριν 3-4 χρονια ενα γνωστο μελος απο τα παλια που γραφει στανταρ με κλωνους

βασικα ο ιδιος ειχε δημιουργησει το θρεντ οτι επεσε ξυλο μεταξυ κιθαρα ( bmwpower) και νωντα

τον ιδιο τον ειχα πετυχει με αλλους οταν εκανε παρεα ακομα με αυτους διοτι η παρεα του μπου ξεκινησε 20 ατομα συν

εσπασε σε 2 των 10

εσπασε σε 4 των 5

και πλεον ειναι 6-7 παρεες των 3-4 ατομων, ο ενας θαβει τον αλλον,ο ενας λεει τα χειροτερα για τον παραδιπλα και επαναλαμβανω παει κυκλο , για αυτον που εχεις ακουσει τα χειροτερα να τον συναντας και να λεει τα τρισχειροτερα για αυτον που τον θαβει :2funny: :2funny:

ρε καραφλουλη, δεν θυμασαι που σε ρωτησα ποιος ειναι ο νικ07 με αποδειξεις, και θα σε κερνουσα στουντιο σου ειχα πει, σου εδειξα τα λεφτα ,και μετα για φαι οτι ηθελες

ΓΕΛΑΣΕΣ
μου εκανες μια ρητορικη ερωτηση με χαμογελο < ποιος ειναι ο νικ07>?

Μετα αλλαξες βλεμα 360 μοιρες και ειπες δεν γνωριζω μην με ξαναρωτησεις :2funny: :2funny:

μερικα πιθανα ενδεχομενα

κλωνος που δημιουργηθηκε απλα σαν κλωνος για να γραφει

μετα ξαφνικα στα ποστ αρχισε η απαξιωτικη πενα που ειχε για διαφορα μελη

στανταρ πιστευω 99% τον χρησιμοποιουσαν 3-4 ατομα,αλλα ενας ηταν που ειχε την φοβερη πενα την απαξιωτικη,ποιος ηταν ,δεν ξερω

ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ

Ρε ιπποτη, με τα γυαλια,θυμασαι που μου ειχες στηλει μυνημα στο φβ,οτι ο νικ07 εψαχνε να με δειρει και οτι εγραφε διαφορα?

Το τσεκαρα επιτοπου και ο νικ07 εκεινες της ημερες ειχε να γραψει 2-3 μερες επειδη απλα ειχε φαει μιουτ για τον λογο τον οποιο οτι η κατασταση ειχε ξεφυγει

κριμα παντως,γιατι ησουν απο τα πρωτα ατομα που γνωρισα, και δεν πας πισω σε συγκριση με τους αλλους

φυσικα τοτε ειχες μεγαλη απηχηση σαν αντμιν και απλα εκανες την δουλεια σου

ατομα τα οποια πινεις καφε μαζι τους,τους λες τα μυστικα σου,της προτιμησεις σου

και μετα φτιαχνουν κλωνους και σου κανουν cyber bullying
Ε ρε ριουφιανιλίκι που πέφτει! Και αυτά είναι τα ψιλά. Τα χοντρά τα λένε σε "πηγαδάκια"! :2funny:
Βαρέθηκα να λέω ότι δεν έγραψα εγώ αυτό το ποστ και δεν με αναγνωρίζω στα νικ που αναφέρονται.

Γελάω όμως κι είμαι κι εντός θέματος!

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Σας τρολάρει.

Μην είμαστε βλάκες.

Ο Σαββίδης δεν θα πήγαινε στις Άλπεις για μια βοσκοπούλα.

Θα ερχόταν με τα πόδια η βοσκοπούλα από τις Άλπεις για τον Σαββίδη.
Αρα εσείς τά παλαιά μέλη, δέν έχετε τήν ίδια γνώμη!!
Αλλοι λένε ότι είναι ο Σαββίδης...καί άλλοι όχι. :think:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ektor lopez..

αλλο κλωναρι,μοντοκλωναρι απο εκει

οπου γινοταν τετοια κουβεντα εχωνε την μυτη του και πεταγε εξυπναδες

τεσπα, πλεον η τακτικη μηχανακια ειναι η μονη λυση

οπου βρισκεις τους ιντερνετικους τραμποκους στο δρομο ,απλα φαπες χωρις ελεος ...

Και δεν μιλαμε για απλη τραμπουκα

εδω μιλαμε για απειλες,απειλες μεσω τηλ,απειλες μεσω μυνηματων,

θα σε βρουμε θα σε καψουμε ζωντανο,θα σου καψουμε το σπιτι, το μηχανακι κλπ

μερικες απο της απειλες που δεχοταν ο μηχανακιας συνεχεια

απο τους μονους που κινδυνευεις στην πιατσα ειναι η αλβανοι νταβατζηδες,και οχι για τιποτα αλλο,απλα πανε 5-5 ,10-10 μαζι,ποτε δεν ερχονται ενας με εναν

απο δαυτους εδω απλα μην φοβασαι τιποτα

Μερικα ατομα που εχει παιξει ξυλο ο μηχανακιας

bmw power
εναν οδοντιατρο δεν γνωριζω το νικ του

Παραλιγο με τον σεβαλιε-ιπποτη

το μεγαλυτερο ξυλικι το εχει παιξει με τον νεα σμυρνη οπου φτασανε την τελευταια φορα μεχρι τα κρατητηρια και τον παρακαλαγε ο σμυρνης να αποσυρει την μυνηση που του εκανε ο μπεβερλης επειδη την επομενη μερα ειχε ταξιδι σε καποια χωρα της κεντρικης ευρωπης να συναντησει μια γκομενα

και ολα αυτα, χωρις ο μηχανακιας να προκαλεσει ΚΑΝΕΝΑΝ

νταβατζη τον ειχα βγαλει

οτι εχει μαγαζια στο μεταξουργειο ειχαν πει

κριμα πραγματικα για ενα ατομο που προσφερε απιστευτα στης ενημερωσεις

κρατηστε τα κλωνοσκουπιδια σας που δεν προσφερουν τιποτα σχετικα με το κυριο θεμα του σαιτ που ειναι τα μπουρδελα και οχι το φορουμ και η ιντριγκες..

:2funny::2funny::2funny:

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.005
Πόντοι
3.936
Αρα εσείς τά παλαιά μέλη, δέν έχετε τήν ίδια γνώμη!!
Αλλοι λένε ότι είναι ο Σαββίδης...καί άλλοι όχι. :think:

Δεν είμαι παλιό μέλος, απλά έχω διαβάσει πολύ Σαββίδη.

Μέχρι amber alert έβγαλα για πάρτη του.

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.091
Πόντοι
2.306
O κοπρολάγνος αποχώρησε ηττημένος από το νήμα διότι δεν μπόρεσε να απαντήσει στο τιτάνιο επιχείρημα
του γιατί τσακώνονται οι κωλ-γκερλάκηδες στα νήματα (σε σάιτ τσακωμών) :confused: αφού περνούν
και καλά υπέροχα. :2funny: Αυτό δεν του άρεσε. :rockon:Δεν μπορεί πια να χρησιμοποιήσει τις κλίμακες πορνείας
ως δικαιολογία σε τίποτα ούτε αυτός ούτε και κανείς.
Όπως δεν απάντησε και σε άλλα. :rockon:Εγώ αυτά τα έχω για καραμέλες και παραμένω στην ακέραιη αλήθεια.

Ότι δηλαδή ισοπέδωσα ένα τσούρμο ναυάγια που με σκυλόβριζαν και στρεψοδικούσαν. Απέτυχαν να με διώξουν ανοίγοντας θρεντ ζητιανεύοντας σαν διακονιάρηδες :2funny:με κομμένα αρχίδια από δική μου τσεκουριά
και τελικά βγήκαν και κότες σε πολλά. :2funny:

Πόρισμα: μην περιμένεις να μπει άνθρωπος να γράψει εδώ μετά από τέτοιο κάζο που έπαθαν
διότι μπήκα να σε στηρίξω εγώ. Αλλιώς θα σε είχαν κατασπαράξει. Δεν ξέρεις πως σκέφτονται ενώ εγώ ξέρω.

Προχωρώ σε τυχαίες παραθέσεις μηνυμάτων κι εντός θέματος πάντα αφού το νήμα αφορά
διαξιφισμούς. :2funny: Όποιος θέλει συμμετέχει κι όποιος θέλει σχολιάζει.

:rockon:

Θα σου πω κάτι.Γιατί ενώ ισχυρίζεσαι οτι κατατροπώνεις τους εσκορτάκηδες δεν ασχολούνται οι εσκορτάκηδες μαζί σου?Να αντικρούσουν το φοβερό επιχείρημα οτι αντί να παραγγέλνεις μουνάρα έσκορτ είναι προτιμότερο να κάνεις τον κλόουν στην Ερμού και να σε χυλοπιτιάζουν Ελληνίδες?
Γιατί απλά οι εσκορτάκηδες απαξιούν να απαντήσουν γιατί σε θεωρούν α΄φραγκο και τσίπη και ένα σωρό άλλα.
Εγώ δεν είμαι καν εσκορτάκιας οπότε γιατί να με θίγουν οι μαλακίες που γράφεις?Μπορεί να νομίζεις οτι θα εκμαιεύσεις αντίδραση δεν ξέρω τι μπορεί να νομίζεις αλλά δεν πετυχαίνεις τίποτα ό,τι και να κάνεις.
Μπορείς να αναιρέσεις τις βασικές αρχές του βαλκναιοπουτσισμού?Σιγά μην μπορείς.Ισως να μπορούσες να εκμαιεύσεις τη συμπάθεια των άλλων μελών ως μέσος όρος που βάλλεται κτλ αλλά ούτε αυτό δεν μπορείς να κάνεις.Δεν μπορείς καν να επικαλεστείς το μέσο όρο.Βλέπεις τώρα γιατί τόσοι πολλοί την κοπανήσαμε από Ελλάδα,κάπου δεν έχει νόημα η κατάσταση και να μαχεσθείς δεν υπάρχει νόημα στη μάχη με χάρτινο αντίπαλο.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.005
Πόντοι
3.936

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.091
Πόντοι
2.306
Αν θεωρεί η διοίκηση ότι παραβαίνουμε κανόνες -Που δέν πιστεύω ότι παραβαίνουμε- θά μάς τό πεί!!
Θεωρώ ότι έχει ικανά στελέχη, ώστε μέ σεβασμό νά μάς κάνει τίς παρατηρήσεις της!! :hi:

Τι να ασχοληθεί η διοίκηση με εσάς?Αφού είστε ανώδυνοι.Ποιος θα τραβήξει ζόρι με αυτά που γράφεις νομίζεις?

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τι να ασχοληθεί η διοίκηση με εσάς?Αφού είστε ανώδυνοι.Ποιος θα τραβήξει ζόρι με αυτά που γράφεις νομίζεις?
Συμφωνώ απόλυτα!! Πολύ σωστό αυτό πού λές.
Δέν γράφω -Γράφουμε- κάτι περίεργο, ώστε νά τραβήξει ζόρι κανείς!!
Κάνουμε συζήτηση, πολλές φορές όμως ίσως...νά παραφερόμαστε καί λίγο!! :wink:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Θα σου πω κάτι.Γιατί ενώ ισχυρίζεσαι οτι κατατροπώνεις τους εσκορτάκηδες δεν ασχολούνται οι εσκορτάκηδες μαζί σου?Να αντικρούσουν το φοβερό επιχείρημα οτι αντί να παραγγέλνεις μουνάρα έσκορτ είναι προτιμότερο να κάνεις τον κλόουν στην Ερμού και να σε χυλοπιτιάζουν Ελληνίδες?
Γιατί απλά οι εσκορτάκηδες απαξιούν να απαντήσουν γιατί σε θεωρούν α΄φραγκο και τσίπη και ένα σωρό άλλα.
Εγώ δεν είμαι καν εσκορτάκιας οπότε γιατί να με θίγουν οι μαλακίες που γράφεις?Μπορεί να νομίζεις οτι θα εκμαιεύσεις αντίδραση δεν ξέρω τι μπορεί να νομίζεις αλλά δεν πετυχαίνεις τίποτα ό,τι και να κάνεις.
Μπορείς να αναιρέσεις τις βασικές αρχές του βαλκναιοπουτσισμού?Σιγά μην μπορείς.Ισως να μπορούσες να εκμαιεύσεις τη συμπάθεια των άλλων μελών ως μέσος όρος που βάλλεται κτλ αλλά ούτε αυτό δεν μπορείς να κάνεις.Δεν μπορείς καν να επικαλεστείς το μέσο όρο.Βλέπεις τώρα γιατί τόσοι πολλοί την κοπανήσαμε από Ελλάδα,κάπου δεν έχει νόημα η κατάσταση και να μαχεσθείς δεν υπάρχει νόημα στη μάχη με χάρτινο αντίπαλο.
Διακρίνω ροπή διαλόγου. Κάτσε να ξεμπερδεύω για να συνεχίσω το έργο μου.
Δεν έχω ανάγκη να κατατροπώσω κανέναν και άσε τις βαρύγδουπες τρίπλες. :2funny:Με το που γράφετε, τον πίνετε.
Στο φτερό. Μόνο και μόνο που τσακώνεται η χάι κλας κατηγορία στην πορνεία (από άποψη "εισιτηρίου"),
γκρεμίζεται το επιχείρημα ότι τράβα Ντόναλντ κτλ να γαμήσεις κωλ γκερλ που γκρινιάζεις για πορνεία
και πας στα φτηνά (ξεχάσατε ότι πάω μία στο μύριο κάτι που λέει πολλά). :2funny:Και σίτι τουρ να επικαλεστείτε
η πουτάνα πάντα θα "ανέχεται" διότι κάνει την δουλειά της κι η παροχή δηλαδή το νόημα του γαμησιού
θα είναι λειψό. Οι ίδιοι μυξοκλαίτε παντού σε όλα τα νήματα για παροχή. Εγώ τις πουτάνες τις έχω για τα χοντρά
όπως και πολλοί άλλοι με προτεραιότητα τις γκόμενες. Είναι ποτέ δυνατόν να ρίξεις αυτό το "κάστρο"
της αλήθειας που είναι γραμμένο στο dna με μια μπατίρικη θεωρία χεσίματος :2funny:
που έφτιαξες πάνω στην τρέλλα σου; :confused:

Νιώθεις οτι υστερείς. Έχεις πλασματική εικόνα για αυτό που "έπρεπε" να είσαι στην ηλικία που έχεις φτάσει
κι ααααααν υπάρχεις. Η δυστυχία σου βρίσκεται στο μυαλό σου. Και τελικά, σέρνεσαι στο άρμα μου!

Δεν μπορείς να κάνεις κάτι, οπότε κάνε στην άκρη να γελάμε!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Συμφωνώ απόλυτα!! Πολύ σωστό αυτό πού λές.
Δέν γράφω -Γράφουμε- κάτι περίεργο, ώστε νά τραβήξει ζόρι κανείς!!
Κάνουμε συζήτηση, πολλές φορές όμως ίσως...νά παραφερόμαστε καί λίγο!! :wink:
Τρελλός είναι ο κοπρολάγνος. :2funny: Όσα γράφω εγώ, δεν έχουν στόχο την διοίκηση αλλά τα ναυάγια.
Άλλο που κλαίγονται στην διοίκηση με ξεσκισμένες κωλοτρυπίδες.

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τρελλός είναι ο κοπρολάγνος. :2funny: Όσα γράφω εγώ, δεν έχουν στόχο την διοίκηση αλλά τα ναυάγια.
Άλλο που κλαίγονται στην διοίκηση με ξεσκισμένες κωλοτρυπίδες.

Μόνο ο κοπρολάγνος είναι σαλταρισμένος νομίζεις ?
Εχει αρκετά μοντέλα εδώ!! :wink:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
screen-23.38.29[14.03.2024].png

Μου θέλουε κι ακάποτα τα μουνιά της λάσπης :2funny:για να υπήρχε τέτοια σταθερή περίπτωση (κι όχι μόνο μία).

Άρα τους λείπει!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Απίστευτο, τί νά πώ!!
Πραγματικά δηλαδή δέν έχω λόγια!!
Σιγά τα απίστευτα. Κάποιοι είναι ήδη υποτακτικοί πουτανών με ότι αυτό συνεπάγεται. :2funny:

ΑΝ ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΚΑΤΑΝΤΑ ΠΟΡΝΟ-ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ! ΝΕΝΕΚΟΣ!!!

Αυτά όμως δεν είναι τίποτα μπροστά στην πραγματική τους ξεφτίλα.

funny-face.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom