Νέα

Αρνητικές απόψεις γιά μέλη του bou

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ακροατής_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 852
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Είχε ανεβάσει ποτέ κανένα νέτο της προκοπής; Δύο φωτογραφίες του είχα δει. Μία με κάτι μέτριες και μια άλλη με ένα βαμμένο νύχι. Εκεί νομίζω ότι το τερμάτισε. :confused:
Ναί κάνε καί τήν παρθένα τώρα, ότι τάχα δέν είσαι εσύ ο Σαββίδης!!
Τό μέλος τό παλαιό τό είπε, εσύ είσαι...λουμπίνα!!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Ναί κάνε καί τήν παρθένα τώρα, ότι τάχα δέν είσαι εσύ ο Σαββίδης!!
Τό μέλος τό παλαιό τό είπε, εσύ είσαι...λουμπίνα!!
Σταμάτα να με ενοχλείς, γιατί θα σε καρφώσω στην Εφορεία, ότι έκανες 15 χρόνια ζιγκολίκια και δεν έχεις δηλώσει το εισόδημα από αυτά. :angry:
Φοροφυγά, ε φοροφυγά !

OP
OP
Ακροατής_

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Σταμάτα να με ενοχλείς, γιατί θα σε καρφώσω στην Εφορεία, ότι έκανες 15 χρόνια ζιγκολίκια και δεν έχεις δηλώσει το εισόδημα από αυτά. :angry:
Φοροφυγά, ε φοροφυγά !
Πάλι τά ίδια βρέ βλαχάρα!!
Σού έχω πεί ότι η εφορεία μού χρωστάει, δέν τής χρωστάω!!
Οσες φορές καί νά τό γράφεις, τήν ίδια απάντηση θά παίρνεις!!

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.530
Πόντοι
4.636

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.748
Πόντοι
2.306
Όταν είχα πάρει το πρώτο μαγαζί, είχα πάρει και ένα παιδί 1.90 180 κιλά για πόρτα. Γύφτος το παλικάρι, αλλά Έλληνας γύφτος με τα γυμναστήρια του την πρωτεινη του, τις χρυσες καδένες.

Και κάθε Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο που τον είχα στην πόρτα, μου έκανε πλάκα:
-Γιώργο να προσέχεις τι βάζεις μέσα.
-Αφεντικό όπως είπαμε, ότι έχει πούτσα μπαίνει, τα μουνιά διώξιμο........

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.802
Πόντοι
5.506
Όταν είχα πάρει το πρώτο μαγαζί, είχα πάρει και ένα παιδί 1.90 180 κιλά για πόρτα. Γύφτος το παλικάρι, αλλά Έλληνας γύφτος με τα γυμναστήρια του την πρωτεινη του, τις χρυσες καδένες.

Και κάθε Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο που τον είχα στην πόρτα, μου έκανε πλάκα:
-Γιώργο να προσέχεις τι βάζεις μέσα.
-Αφεντικό όπως είπαμε, ότι έχει πούτσα μπαίνει, τα μουνιά διώξιμο........
τυπε καντο κυριακατικο....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.261
Πόντοι
3.656
Μάλλον έχω χάσει επεισόδια.....εγώ ξέρω ότι ακόμα περιμένει το πουλί να τον συναντήσει στη γωνία στην Αχαρνών.
Ήξερε και από σαλόνια και από αλώνια

Εγώ όμως είχα την εντύπωση ότι ο σαββιδης ήταν της οικογένειας του dopa τώρα μαθαίνω άλλα πράγματα :coffee:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Όχι ρε τύπε και ζιγκολικια ο christos savvidis :confused:
Ζιγκολίκια έχει κάνει τύπος @Ακροατής_ και όσες φορές τον ρωτάω, αν έχει δηλώσει το εισόδημα στην Εφορεία, δεν απαντάει ευθέως με ένα ναι ή ένα όχι, αλλά κοιτάει να ξεφύγει με κόλπα «η εφορεία μου χρωστάει, δεν της χρωστάω εγώ» και τέτοια. Είναι μεγάλο λαμόγιο και δεν του φαινότανε... Εμείς οι τίμιοι πολίτες τα δηλώνουμε όλα.
:confused:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.094
Πόντοι
3.656
όταν λέμε σαββίδης μιλάμε για τον christos savvidis :new_shocked:
Νόστιμα φίδια μας τάιζε. Μέχρι που μέθυσε και ποστάρησε μια φωτογραφία τάχα γκόμενάς του η οποία αποδείχτηκε ότι την είχε πάρει από κάποια Διαφήμιση, αν θυμάμαι καλά

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.094
Πόντοι
3.656
Ήξερε και από σαλόνια και από αλώνια

Εγώ όμως είχα την εντύπωση ότι ο σαββιδης ήταν της οικογένειας του dopa τώρα μαθαίνω άλλα πράγματα :coffee:
ή ίσως ήταν ο ίδιος ο Ντόπας ο οποίος άλλαζε προφίλ. Τέλος πάντων άλλο μέλος με είχε ενημερώσει για τις ομοιότητες και ήταν αρκετά πειστικός

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Νόστιμα φίδια μας τάιζε. Μέχρι που μέθυσε και ποστάρησε μια φωτογραφία τάχα γκόμενάς του η οποία αποδείχτηκε ότι την είχε πάρει από κάποια Διαφήμιση, αν θυμάμαι καλά
Ναι, αλλά αυτό με τις προσκλήσεις πώς το εξηγείς; Αφού το έπαιζε μεγάλος λεφτάς, αν κάποιος δεχόταν την πρόσκληση, δεν θα έβλεπε ότι πρόκειται για φίδια;

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.657
Πόντοι
506
Μέχρι αυτή τήν στιγμή, όσο καιρό είμαι εδώ κατέληξα σέ αρνητική γνώμη γιά τά παρακάτω μέλη.
Η λίστα θά ανανεώνεται ανάλογα!!

1-Μπεκρής
2-Κοπρολάγνος
3-Σαββίδης
4-Βλακάνιος Πουσταράς
5-Δημόσιος Υπάλληλος
εσυ εχεις χρονο εγγραφης Αυγουστο του 23. Τον Σαββιδι πως τον ξερεις; οπως και τους υπολοιπους.
Πως διαμορφωσες σε 1 εξαμηνο γρηγορα γνωμη;

Απλα, ποιος κλονος εισαι;

• Like
Αντιδράσεις: alex71
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.094
Πόντοι
3.656
Ναι, αλλά αυτό με τις προσκλήσεις πώς το εξηγείς; Αφού το έπαιζε μεγάλος λεφτάς, αν κάποιος δεχόταν την πρόσκληση, δεν θα έβλεπε ότι πρόκειται για φίδια;
Υπάρχει λογική (βρώμικη) εξήγηση. Ότι ήθελε να ανακαλύψει την ταυτότητα κάποιων μελών (όχι μόνο ο ίδιος, ήταν τμήμα κάποιου μηχανισμού), ώστε να χρησιμοποιήσει αυτή τη γνώση για διάφορους σκοπούς. Και σε μένα είχε στείλει προσωπικό μήνυμα να μιλήσουμε στο Βάιμπερ, κάποια συγκεκριμένη μέρα και ώρα. Αυτονόητο ότι δεν τον πήρα τηλέφωνο

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.657
Πόντοι
506
ή ίσως ήταν ο ίδιος ο Ντόπας ο οποίος άλλαζε προφίλ. Τέλος πάντων άλλο μέλος με είχε ενημερώσει για τις ομοιότητες και ήταν αρκετά πειστικός
Παντος εαν ο σαββιδης ηταν ο ντοπας τοτε ο τυπος ειναι ταλενταρα! Δεν ξερω τι θα μπορουσε να κανει με το ταλεντο αυτο ωστε να ευτιχισει στη ζωη του, ισως συγγραφεας; δεν μπορω να σκεφτω κατι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Υπάρχει λογική (βρώμικη) εξήγηση. Ότι ήθελε να ανακαλύψει την ταυτότητα κάποιων μελών (όχι μόνο ο ίδιος, ήταν τμήμα κάποιου μηχανισμού), ώστε να χρησιμοποιήσει αυτή τη γνώση για διάφορους σκοπούς. Και σε μένα είχε στείλει προσωπικό μήνυμα να μιλήσουμε στο Βάιμπερ, κάποια συγκεκριμένη μέρα και ώρα. Αυτονόητο ότι δεν τον πήρα τηλέφωνο
Εχεις πμ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.094
Πόντοι
3.656
Παντος εαν ο σαββιδης ηταν ο ντοπας τοτε ο τυπος ειναι ταλενταρα! Δεν ξερω τι θα μπορουσε να κανει με το ταλεντο αυτο ωστε να ευτιχισει στη ζωη του, ισως συγγραφεας; δεν μπορω να σκεφτω κατι
η απάτη είναι περισσότερο προσοδοφόρα τύπε

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.261
Πόντοι
3.656
όλα τα προφίλ στο σάιτ λίγο πολύ έχουν ομοιότητες....

κάποιος σοφός παλιά είχε πει ότι ''όλοι και όλοι στο σάιτ 5-10 άτομα είμαστε" :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom