Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
αμα έδινες ρε ξυπόλητε μερικά λέβα στους μπάτσους θα σου στέλναν και γκόμενα για πίπα.
Δε μου δίνει ο μπαμπας μου λεφτά εμένα
πρέπει να δουλέψω για να τα βγάλω...
αμα έδινες ρε ξυπόλητε μερικά λέβα στους μπάτσους θα σου στέλναν και γκόμενα για πίπα.
ας πρόσεχες.Δε μου δίνει ο μπαμπας μου λεφτά εμένα
πρέπει να δουλέψω για να τα βγάλω...
Οπότε άσε τις συμβουλές.ας πρόσεχες.
Οπότε άσε τις συμβουλές.
Οταν βγαλεις το πρώτο σου μεροκάματο, μοίραζε το δεξιά κι αριστερα.
εβγαλα και το στέλνω ελβετία.
για τα λοιπά χαλαω του μπαμπά και του πεθερού.
εβγαλα και το στέλνω ελβετία.
για τα λοιπάχαλαω του μπαμπά και του πεθερού.
Μια χαρα τα λες...
ακριβώς.τι να κάνουμε ρε φίλε βλάχο... κάποιοι γεννηθήκανε από χρυσά αρχίδια (που χρυσώσανε στην εποχή της κατοχής και του συμμοριτοπόλεμου... )
Έτσι έτσιστην Credit Suisse τον έκλεισα το λογαριασμό. Ζητάνε περίπου 120 δολλάρια το χρόνο έξοδα διατήρησης τα παίρνουν κάθε εξάμηνο και στον τρεχούμενο έχεις μηδενικό τόκο. SAFEKEEPING EXPENSES τα λένε όπως κάνουν με τα χρηματοκιβώτια στο ελλάντα.
τι μανια κι αυτη να λετε για τις οικογενειες. λες κ τρωει τα δικα σας λεφτα ξερω γω.
οταν αναφερεστε σε τετοια, πιο κακομοιροι φαινεστε απο τον περσονα κ τον καθε περσονα δλδ.
συμφωνω. λες και θα σκασει κανεις απο στενοχωρια επειδη εχει πατρικη περιουσια και δεν ταβγαλε δουλευοντας. σορρυ ρε μαγκες αλλα δε νομιζω να χαλαγε κανεναν να τουρχοτανε πιο βολικα η ζωη. δηλαδη αν αυριο κερδισεις το τζοκερ ενα εκατομμυριο υπαρχει κατι που να μπορει να σου πει καποιος και να σου χαλασει την ορεξη? ελεος να πουμε.
υ.γ. εχω και γω κληρονομικη περιουσια, παρακαλω χωστε μου με το μαλακο γιατι θα μου μαυρισει η ορεξη εχω να φαω και ψαρακι μετα
πουλάκι μου .. encore un' autre bourgeois gentilhomme ... desolais...
δε πειραζει. εγω δε λυπαμαι καθολου
να μην λυπάσαι αν αυτό που βρήκες φροντίζεις να το αυγατίσεις και όχι να το γαμίσεις...
Πλάκα έκανες? :o :o :o :oΡε μαλάκες πλάκα κάνουμε,που το πήρατε και σοβαρά.Έλεος ρε πούστη μου με την αντιπαλότητα πια εδώ μέσα.Νικ εναντίον νικ.
Ακόμα και για τη χαμένη βαλίτζα με τις ολντ σπαίσ καταφέρατε να γαμωσταυριστήτε.
τωρα μιλας σωστα ;)