Νέα

Άρνηση αποζημίωσης για χαμένη αποσκευή απο AEGEAN

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiros1968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
καλά ειδικά με το eurostar μπήκες σε τόσο κόπο?  :S
στα τρένα κι αν χέστηκαν
ειδικά οι γάλλοι, όποτε έβλεπαν την ταυτότητα έβαζαν τα γέλια και έλεγαν "ελληνίδα ε?"

Εντάξει, η αλήθεια ήταν ότι ψιλοβαριόμουν να πάω.
Κάθησα το Βρυξέλλες και την κοπάνησα για Άμστερνταμ.

Με τους μαλάκες τους άγγλους βασικά δεν βρίσκεις άκρη.
Μπορεί το πάκι στο έλεγχο διαβατηρίων να μανουριάσει με το ελληνικό διαβατήριο και δίπλα να περνάνε άραβες με βαλίτσες ανέλεγκτες...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ασε τις πίπες και τα χαχανα ρε μαλακα και απάντα σε αυτο που σε ρωτάνε.
Ξέρεις τι στοιχεια έχει το χαρτι αυτό;
εχεις βγάλει ποτε;
Πως θα βγάλεις διαβατήριο ρε ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ απο το διεθνές δίπλωμα;
Ρε τυπε εγω θα σε ρωτησω κατι αλλο..χανεις εσυ το διεθνες σου διπλωμα...το βρισκω εγω και το χρησιμοποιω σε μια τριτη χωρα και προκαλω ατυχημακαι δειχνω το διπλωμα σου...μπλεκεις η δεν μπλεκεις?

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
με 4 χιλιαρικάκια με κατάλληλες γνωριμίες σου βγάζουν ρώσσικο με ό,τι όνομα θες και στο αποστέλλουν και ταχυδρονικά.
μη στείλεις πι εμ δε θα σου βγάλω για να κάνεις φιγούρα μπας και γαμήσεις κάνα σιτζι τζάμπα.

Και με 20 χιλιάρικα σου βγάζει διπλωματικό διαβατήριο ο πορνομετανάστης δημητράκης.
Ασε τις ιστορίες για αγριους και τα φίδια σου
Ας διαβάσουν όσοι θέλουν το θέμα από την αρχή,
να καταλάβουν γιατι έχεις βραβευτεί επενειλημένα εδω μέσα, με τον τίτλο του μαλάκα της χρονιάς.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εντάξει, η αλήθεια ήταν ότι ψιλοβαριόμουν να πάω.
Κάθησα το Βρυξέλλες και την κοπάνησα για Άμστερνταμ.

Με τους μαλάκες τους άγγλους βασικά δεν βρίσκεις άκρη.
Μπορεί το πάκι στο έλεγχο διαβατηρίων να μανουριάσει με το ελληνικό διαβατήριο και δίπλα να περνάνε άραβες με βαλίτσες ανέλεγκτες...
Οι αγγλοι ρε τυπε τι σου φταινε?

Επισκέπτης
Κανονικά την παλιά ταυτότητα πρέπει να την αντικαθιστάς όταν αλλάζει ένα δεδομένο.Π.χ,η δική μου έγραφε μαθητής λυκείου που πλέον δεν είμαι.Αν δεν την έχανα έπρεπε να την αντικαταστήσω.Αλλά δε σημαίνει ότι δε γίνεται δεκτή για συναλλαγές.Σε χώρες της Ε.Ε υπάρχει πρόβλημα διότι δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά γράμματα,και τα ηλεκτρονικά εισιτήρια των αεροπορικών εταιρειών είναι με λατινικούς χαρακτήρες.Αλλιώς δε θα υπήρχε πρόβλημα.

Στο θέμα του φίλου που έχασε τη βαλίτσα του τώρα.Φίλε,έπρεπε να περιμένεις να κάνεις εκείνη τη στιγμή δήλωση απώλειας.Επικοινώνησε και με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ίσως βγάλεις άκρη.Επίσης,οταν ταξιδεύει κάποιος ιδίως στο εξωτερικό,δεν κοστίζει τίποτα να κάνει μια ταξιδιωτική ασφάλιση σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία.Δεν έχει μεγάλο κόστος και μπορεί να φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη.

Το bourdela.com πρέπει να είναι το μοναδικό φόρουμ στο οποίο οι διαφωνίες μεταφράζονται σε μπινελίκια προσωπικού χαρακτήρα....Γιατί πρέπει να γίνεται σε όλα τα θέματα αυτό;

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ρε τυπε εγω θα σε ρωτησω κατι αλλο..χανεις εσυ το διεθνες σου διπλωμα...το βρισκω εγω και το χρησιμοποιω σε μια τριτη χωρα και προκαλω ατυχημακαι δειχνω το διπλωμα σου...μπλεκεις η δεν μπλεκεις?
Αν προκαλέσεις ατυχημα τύπε δε θα σου ζητήσουν αυτό το πατσαβουρι μόνο.
Θα σου ζητήσουν και το κανονικό διπλωμα της χωρας σου γιατι αυτα τα δυο πάνε μαζί όταν οδηγάς στο έξωτερικο.
Θα σου ζητησουν επίσης και το διαβατηριο.
Βέβαια μπορει να σου το έχει βγάλει ο περσόνας με 4 χιλιάρικα οπότε εκεί αλλάζει το πράγμα  :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αν προκαλέσεις ατυχημα τύπε δε θα σου ζητήσουν αυτό το πατσαβουρι μόνο.
Θα σου ζητήσουν και το κανονικό διπλωμα της χωρας σου γιατι αυτα τα δυο πάνε μαζί όταν οδηγάς στο έξωτερικο.
Θα σου ζητησουν επίσης και το διαβατηριο.
Βέβαια μπορει να σου το έχει βγάλει ο περσόνας με 4 χιλιάρικα οπότε εκεί αλλάζει το πράγμα  :2funny:
Τεσπα ειπειδη τιποτα δεν ειναι σιγουρο,να μην ειμαστε απολυτοι σε τιποτα....Εγω ειχα ατυχημα στην αγγλια και το μονο που ζητησαν ηταν διπλωμα..ουτε διαβατηρια ουτε ταυτοτητες..

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Τεσπα ειπειδη τιποτα δεν ειναι σιγουρο,να μην ειμαστε απολυτοι σε τιποτα....Εγω ειχα ατυχημα στην αγγλια και το μονο που ζητησαν ηταν διπλωμα..ουτε διαβατηρια ουτε ταυτοτητες..

Το διεθνές?  :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θα στα κάνει όλα άσπρο μαύρο ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΣΤΟ ΝΙΚ 1PERSONOAΝΟΝΓΡΑΤΑ.
μην κολλάς. έχουν καταλάβει όλοι για τι μαλάκα λέμε.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι καλο ειναι να μην χανουμε τετοια εγραφα,γιατι ποτε δεν ξερεις πως θα χρησημοποιηθουν....μπορει και να μην γινει κατι..αλλα μπορει και να μλεξεις..

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
όχι ρε.
το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.
αααααααααααααααααααχχαχααχαχαχχαχαχαχχαχα

Εσυ καλό είναι να κρατας το δίπλωμα μαλακίας που σου έχουμε απονείμει.
Θα σε βοηθήσει στις δυσκολίες

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Με της κορης μου...αγγλικες πινακιδες...

Τι να σου πω ρε τυπε... μπορει στην Αγγλία και στην Βραζιλία με το ελληνικο διπλωμα να κάνεις παπάδες
Εμείς είχαμε ένα τρακάρισμα στη βουλγαρία πέρσι με ζημιές μονο,
και τα ξεσκονίσανε όλα οι βουλγαροι, διπλωμα, διαβατηριο, πρασινη κάρτα,
κι αν δεν είχαμε μαζί μας έναν ντοπιο ακόμα εκει θα ήμασταν...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τι να σου πω ρε τυπε... μπορει στην Αγγλία και στην Βραζιλία με το ελληνικο διπλωμα να κάνεις παπάδες
Tespa τι ψαχνεις να βρεις,η καθε χωρα κανει οπως γουσταρει...το 2006 που ειχα παει βουλγαρια με την μηχανη μου που ηταν στο ονομα του αδερφου μου επρεπε η μηχανη να ειναι στο ονομα μου αλλιως θα ειχα προβλημα η να εχω πληρεξουσιο απο αδερφο οπως και εκανα...τωρα ενα πληρεξουσιο γραμενο στα ελληνικα τι εξυπηρετουσε τι να πω?...μαλακιες..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

αμα έδινες ρε ξυπόλητε μερικά λέβα στους μπάτσους θα σου στέλναν και γκόμενα για πίπα.

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Έλεος πως ταλαιπωρούν τον κάθε άνθρωπο οι κωλοεταιρίες!!Ναι μεν υπάρχουν νόμοι αλλά οι νόμοι τελικά είναι για αυτούς που έχουν δικηγόρους..Ξέρω γω πως να κινηθώ όταν μου την κάνουν;;Και σε πόσες περιπτώσεις πληρώνεις τα κέρατά σου σε δικαστικά και δικηγορικά έξοδα και καταλήγεις να πάρεις σαφώς λιγότερα από όσα ξόδεψες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom