Νέα

Άρνηση αποζημίωσης για χαμένη αποσκευή απο AEGEAN

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiros1968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στο θεμα μας παλι
το διεθνες διπλωμα της ελπα το εβαλα στη βαλιτσα γιατι λογω του μεγεθους του δεν μπαινει σε τσεπη οπως πχ το διαβατηριο
δευτερον
το λαπ τοπ επισης μπηκε στη βαλιτσα διοτι οταν ταξιδευω αλλαζω τερμιναλ και αεροπλανα θελω να μην κουβαλαω τιποτα για πρακτικους λογους
και τριτον πιστευω οτι εντελη η βαλιτσα δεν φορτωθηκε ποτε στο αεροπλανο κατα την αναχωρησα απο φλοριανοπολη

Υπ οψιν το λαπ τοπ το αγορασα εκει μεταχειρισμενο απο ενα φοιτητη στην τιμη των 200 ευρω καθαρα για λογους οτι ειχα ιντερνετ στο δωματιο και δεν ετρεχα σε ινερνετ καφε
οποτε κατα την επιστροφη μου τι πιο φυσικο να το βαλω και αυτο στη βαλιτσα

ΦΥΣΙΚΑ ολα τα αλλα χαμενα αντικειμενα ειχαν αγοραστει κατα το παρελθον σε διαφορα καταστηματα (ρουχισμος,παπουτσια,γιαλια ηλιου,ηλ ξυριστικες μηχανες,πρωσοπικα αντικειμενα κτλ) και φυσικα υπεστην μια ζημια αφου για να τα ξανααγορασω θα χρειαστει να δαπανησω το ανωτερο ποσο

απ όδα ξερω οι αποζημιώσεις πανε με το κιλό

Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μαλλον καυλωσες καμια αεροσυνοδο και αφου μισανοιξε τη βαλιτσα, εκανε squirt πανω στα ρουχα σου.

Χα χα καλό, αλλά μάλλον τους έφυγαν κατά την μεταφορά κάποιες βαλίτσες μέσα στην βροχή και πέσαν κάπου που είχε νερά.

Άσε μου έχουν αχρηστέψει δύο βαλίτσες και από τότε παίρνω πάντα μαζί μου μόνο πολύ σκληρές και ανθεκτικές βαλίτσες που δεν ανοίγουν εύκολα και πάλι τις βρίσκω λερωμένες και γδαρμένες.

Με το κιλό/λίμπρα πάνε όντως

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Και αφού πιάσατε το θέμα των δημοσίων εγγράφων, να ρωτήσω το εξής:

έχω δίπλωμα οδήγησης (τρίπτυχο ροζ χρώματος), χρειάζεται να το αλλάξω και να βγάλω το νέο δίπλωμα οδήγησης που είναι σε μορφή κάρτας.

Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει, ευχαριστώ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και αφού πιάσατε το θέμα των δημοσίων εγγράφων, να ρωτήσω το εξής:

έχω δίπλωμα οδήγησης (τρίπτυχο ροζ χρώματος), χρειάζεται να το αλλάξω και να βγάλω το νέο δίπλωμα οδήγησης που είναι σε μορφή κάρτας.

Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει, ευχαριστώ
οχι προαιρετικό είναι

OP
OP
spiros1968

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
και να συμπληρωσω το διεθνες διπλωαμ της ελπα ηταν αχρηστο στη βραζιλια αφου στην εταιρια ενοικιασεως αυτοκινητων μου ζητησαν μονο το τριπτυχο ροζ διπλωμα
απλως επειδη δεν μπορουσα να το διακινδυνευσω εβγαλα καιτο διεθνες της ελπα καλου κακου μπας και δεν μπορουσα να νοικιασω αυτοκινητο
τωρα ειναι και αυτο στη χασουρα με τα 85 ευρω που κοστιζε και το εβαλα στυη λιστα χαμενων αντικειμενων της αποσκευης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom