Νέα

Άρνηση αποζημίωσης για χαμένη αποσκευή απο AEGEAN

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiros1968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Υπάρχει πιο κομπλεξικο, φιγουρατζίδικο, και βλαχομαλακισμένο άτομο απο τον περσονα εδω μέσα;
αν τον βρεις να μας τον δείξεις....

πάνε στον καθρέπτη.

Υ.Γ.
από μικρός την είχα μεγάλη πήγα στα μεγάλα σχολεία και έμενα εις τα παλαιά ψυχικά
κάνε τις αναγωγές σου σαλιερόβλαχε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εσυ θα μπορούσες να κολυμπας στο χρήμα, αλλά την κλώτσησες την ευκαιρία.

αυτο είναι το θέμα μας.
ότι τόσο μαλάκας που είσαι εκ γενετής δεν είχες καμμιά τύχη/ευκαιρια.
απλά τώρα το έχεις καταλαβει και ψάχνεις μεγενθυντές ολημερίς που λαλεί κι ο εκτοράκος

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Υ.Γ.
από μικρός την είχα μεγάλη πήγα στα μεγάλα σχολεία και έμενα εις τα παλαιά ψυχικά
κάνε τις αναγωγές σου σαλιερόβλαχε.

όλοι κάνουν τα λάθη τους.
προτιμώ να είμαι αυθόρμητος και να κάνω λάθη. δεν έχω κόμπλεξ αγαμίας, μαγκιάς, οικονομικής ευμάρειας, μόρφωσης, αποδοχής κλπ. και το ξέρεις.
όπως γνωρίζεις παντού κοντράρομαι με το ίδιο νικ. όλα τα πουστόπουλα παίζουν κρυφτούλι και κυνηγάνε αυτό που λχ με το ΑΙΓΙΔΑΣ δε θα γίνουν ποτε.

σαφώς βεβαίως και σε αυτό που λές εχεις δίκαιο αλλά πάντα αντιμετωπίζω τους ανθρώπους από την αρχή χωρίς υστεροβουλία. Και θα συνεχίσω ακόμα και εάν πάντα ξέρω το αποτέλεσμα.

Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=113551.msg2526556#msg2526556[/code[/URL]]  :2funny:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ελα, πες μας κι άλλα μαλακα να γελάσουμε, κάνε αλλη μια κωλοτουμπα τελειωμένε....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ελα, πες μας κι άλλα μαλακα να γελάσουμε, κάνε αλλη μια κωλοτουμπα τελειωμένε....
εγώ είμαι ο τελειωμένος ρε μικροψώλη ή εσύ που έχεις κάνει μόνιμή σου απασχόληση το νικ 1personanongrata?
αααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

συνέχισε. σε έχουν πάρει όλοι γραμμή.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
εγώ είμαι ο τελειωμένος ρε μικροψώλη ή εσύ που έχεις κάνει μόνιμή σου απασχόληση το νικ 1personanongrata?
αααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

συνέχισε. σε έχουν πάρει όλοι γραμμή.

Ετσι μπράβο. Συνεχισε να ξεβρακώνεσαι ξεφτυλισμένη αδέρφω.
Θα σε βοηθάω κι εγω όποτε εχω χρόνο, και σήμερα είχα αρκετό....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ετσι μπράβο. Συνεχισε να ξεβρακώνεσαι ξεφτυλισμένη αδέρφω.
Θα σε βοηθάω κι εγω όποτε εχω χρόνο, και σήμερα είχα αρκετό....

σαν όλες τις άλλες ξεφτίλες που χεις κάνει στο νικ 1personanongrata.

αααααααχχαχχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχχα πάντα έχεις χρόνο αρκετό όπως να υποδύεσαι σε πουτάνες κάτι που δεν είσαι αρχίπουστα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Έχεις κάποιο point, δεν αντιλέγω...Αλλά, έχεις βρεθεί στο lost & (not) found του FRA; Αν μεταφέρει κόκα, μάλλον δε θα έκανε όλα τα procedures by the book...Θα προτιμούσε να εξαφανιστεί.

Χα, μην το λες.

Να σου γνωρίσω το αστέρι τον Ρούμπεν:

Και έχει συμβεί περισσότερες από μία φορές.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Στο θέμα του φίλου που έχασε τη βαλίτσα του τώρα.Φίλε,έπρεπε να περιμένεις να κάνεις εκείνη τη στιγμή δήλωση απώλειας.

Αυτό. Γενικά στα αεροπορικά ταξίδια πρέπει όταν συμβεί κάποιο απρόοπτο να επιλύεται άμεσα. Σε μια πτήση με Ολυμπιακή στο JFK καθυστέρησαν τρεις ώρες με αποτέλεσμα να χάσω την εσωτερική. Πήγα να διαμαρτυρηθώ αλλά είχαν κλειστά τα γκισέ της εταιρίας (μιλάμε για περίπου τέσσερις το απόγευμα), πιθανότατα γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Έβγαλα το εισητήριο για την επόμενη και επικοινώνησα με συγγενείς για να βρω σπίτι για το βράδυ. Την επόμενη μέρα που πέρασα από εκεί, οι υπάλληλοι έκαναν ότι δεν ήξεραν τίποτα. Σκέφτηκα ότι για 200 $ δεν άξιζε κάν να μανουριάσω, απλά έκτοτε δεν ταξίδεψα ποτέ ξανά με Ολυμπιακή.

Κατοχος ταυτότητος που έχει μόνο ελληνικούς χαρακτήρες έχει υποχρέωση ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ...

Επίσης έχει υποχρέωση και να ψηφίζει στις εθνικές εκλογές.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Άρθρο 117 Π.Δ. 351/2003

Ειδικά εκλογικά αδικήματα εκλογέων
1. Ο εκλογέας που αδικαιολόγητα δεν ασκεί το δικαίωμα του εκλέγειν, τιμωρείται με φυλάκιση από ένα μήνα μέχρι ένα έτος. Το δικαστήριο μπορεί να επιβάλει και τις στερήσεις των αξιωμάτων και θέσεων, που προβλέπονται στο άρθρο 63 του Ποινικού Κώδικα, από ένα μέχρι τρία χρόνια.
2. Η προηγούμενη παράγραφος δεν εφαρμόζεται στις γενικές βουλευτικές εκλογές και στις εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μόνο για τον εκλογέα που έχει περάσει το εβδομηκοστό έτος της ηλικίας του, καθώς και για τον εκλογέα που θα βρίσκεται στο εξωτερικό.

Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα βέβαια ή αν έχει καταργηθεί...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Α, ναι και το Σύνταγμα γράφει στο άρθρο 51:

5. Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Εσυ θα μπορούσες να κολυμπας στο χρήμα, αλλά την κλώτσησες την ευκαιρία.

να βλεπεις τι λεω? προτιμας να κατηγορεις καποιον μεσω τριτου. τη λες στον περσονα για τα λεφτα του πατερα του κ τι κανει με αυτα. τη λες σε μενα για μια σχεση μου. αντι να πεις βελβυ εισαι αγαμητη κομπλεξω, εστω κ χωρις καποιο επιχειρημα. μην περιμενεις μετα να σε παρουν στα σοβαρα. αν θες να με βρισεις, κανε το. αλλα βρισε εμενα.

OP
OP
spiros1968

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
στο θεμα μας παλι
το διεθνες διπλωμα της ελπα το εβαλα στη βαλιτσα γιατι λογω του μεγεθους του δεν μπαινει σε τσεπη οπως πχ το διαβατηριο
δευτερον
το λαπ τοπ επισης μπηκε στη βαλιτσα διοτι οταν ταξιδευω αλλαζω τερμιναλ και αεροπλανα θελω να μην κουβαλαω τιποτα για πρακτικους λογους
και τριτον πιστευω οτι εντελη η βαλιτσα δεν φορτωθηκε ποτε στο αεροπλανο κατα την αναχωρησα απο φλοριανοπολη

Υπ οψιν το λαπ τοπ το αγορασα εκει μεταχειρισμενο απο ενα φοιτητη στην τιμη των 200 ευρω καθαρα για λογους οτι ειχα ιντερνετ στο δωματιο και δεν ετρεχα σε ινερνετ καφε
οποτε κατα την επιστροφη μου τι πιο φυσικο να το βαλω και αυτο στη βαλιτσα

ΦΥΣΙΚΑ ολα τα αλλα χαμενα αντικειμενα ειχαν αγοραστει κατα το παρελθον σε διαφορα καταστηματα (ρουχισμος,παπουτσια,γιαλια ηλιου,ηλ ξυριστικες μηχανες,πρωσοπικα αντικειμενα κτλ) και φυσικα υπεστην μια ζημια αφου για να τα ξανααγορασω θα χρειαστει να δαπανησω το ανωτερο ποσο

Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε, μου έχει συμβεί ίδιο περιστατικό αλλά με την SWISS και με αποζημιώσανε. Παρόλα αυτά όμως έχω πάρει πολλές φορές βαλίτσα που ήταν ελαφρός κακοποιημένη και επίσης έχω πάρει βαλίτσα μισανοιγμένη και τα ρούχα όλα υγρά παρόλο που δεν είχα υγρά μέσα στην βαλίτσα.

Έχεις κάνει κάτι πολύ λάθος.

Δεν βάζεις ΠΟΤΕ πράγματα αξίας και laptop ΠΟΤΕ μέσα στην βαλίτσα. Άμα δεις πως τις πετάνε θα καταλάβεις γιατί στο λέω. Ένας φίλος μου βρήκε το laptop του σπασμένο με ζημιά και ακόμα μυαλό δεν έβαλε και το βάζει ακόμα στην βαλίτσα.

Καλύτερα χειραποσκευή και ταλαιπωρία παρά βαλίτσα και καρτέρι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Άρθρο 117 Π.Δ. 351/2003

Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα βέβαια ή αν έχει καταργηθεί...

Ισχυει. Αλλά δεν εφαρμοζεται.
Εχει "ατονησει" δηλαδη.
Πώς φτασαμε στα εκλογικα απο μια χαμενη βαλιτσα??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Φίλε, μου έχει συμβεί ίδιο περιστατικό αλλά με την SWISS και με αποζημιώσανε. Παρόλα αυτά όμως έχω πάρει πολλές φορές βαλίτσα που ήταν ελαφρός κακοποιημένη και επίσης έχω πάρει βαλίτσα μισανοιγμένη και τα ρούχα όλα υγρά παρόλο που δεν είχα υγρά μέσα στην βαλίτσα.

Έχεις κάνει κάτι πολύ λάθος.

Δεν βάζεις ΠΟΤΕ πράγματα αξίας και laptop ΠΟΤΕ μέσα στην βαλίτσα. Άμα δεις πως τις πετάνε θα καταλάβεις γιατί στο λέω. Ένας φίλος μου βρήκε το laptop του σπασμένο με ζημιά και ακόμα μυαλό δεν έβαλε και το βάζει ακόμα στην βαλίτσα.

Καλύτερα χειραποσκευή και ταλαιπωρία παρά βαλίτσα και καρτέρι.

Μαλλον καυλωσες καμια αεροσυνοδο και αφου μισανοιξε τη βαλιτσα, εκανε squirt πανω στα ρουχα σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom