Νέα

Άρνηση αποζημίωσης για χαμένη αποσκευή απο AEGEAN

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiros1968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
τι να κάνουμε ρε φίλε βλάχο... κάποιοι γεννηθήκανε από χρυσά αρχίδια (που χρυσώσανε στην εποχή της κατοχής και του συμμοριτοπόλεμου... )
Ετσι ακριβως,
και πουλάνε μουρη για μια ζωη με αυτα τα χρυσα αρχίδια.
Τα δικά τους αγνοούνται.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ετσι ακριβως,
και πουλάνε μουρη για μια ζωη με αυτα τα χρυσα αρχίδια.
Τα δικά τους αγνοούνται.
σκύψε να τα βρεις εκεί που τα χω παρκάρει.
αααααααααααααχαχαχααααχαχαχαχαχαχαχα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μαλακες μακαρι ολος ο κοσμος να μην ειχε οικονομικο προβλημα. απο κει και υστερα, μαγκια οποιος τα φερνει δυσκολα αλλα με τον κοπο του καταφερνει και φτιαχνει κατι. μαγκια και οποιος δε ξεκληριζει τα ετοιμα αλλα φτιαχνει πανω σε αυτα. κακο πραγμα η πεινα και οι συγκυριες, καμια φορα οσο και προκομενος να εισαι η ζωη στα εφερε και τα φερνει αναποδα. αυτα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μαλακες μακαρι ολος ο κοσμος να μην ειχε οικονομικο προβλημα. απο κει και υστερα, μαγκια οποιος τα φερνει δυσκολα αλλα με τον κοπο του καταφερνει και φτιαχνει κατι. μαγκια και οποιος δε ξεκληριζει τα ετοιμα αλλα φτιαχνει πανω σε αυτα. κακο πραγμα η πεινα και οι συγκυριες, καμια φορα οσο και προκομενος να εισαι η ζωη στα εφερε και τα φερνει αναποδα. αυτα.
συμφωνάμε.

Απορία:
γιατί πάντα οι κομπλεξικοί της ζωής είναι οι μικροαστοί ακόμα δεν το έχω καταλάβει.

ένι χίντς;

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
γιατι ειναι κατακριτεο να γαμαμε τα λεφτα του μπαμπα οταν αυτος τα χει? :think:
για να μη με πει ο διπλα μαλακω αχρηστη κ φαντασμενη?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
γιατι ειναι κατακριτεο να γαμαμε τα λεφτα του μπαμπα οταν αυτος τα χει? :think:
για να μη με πει ο διπλα μαλακω αχρηστη κ φαντασμενη?

Ρε γράψτους στα αρχίδια σου.

Χρυσός κανόνας: Όσοι σε λένε άχρηστη και φαντασμένη λόγω οικογενειακών περιουσιακών στοιχείων, εάν ποτέ βρεθούν τελικά με χρήματα είναι οι χειρότεροι φιγουρατζήδες και βλαχονεόπλουτοι.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Χρυσός κανόνας: Όσοι σε λένε άχρηστη και φαντασμένη λόγω οικογενειακών περιουσιακών στοιχείων, εάν ποτέ βρεθούν τελικά με χρήματα είναι οι χειρότεροι φιγουρατζήδες και βλαχονεόπλουτοι.

οχι καλε γενικα το λεω, δεν εχει λεφτα/περιουσια ο μπαμπας το κερατο μου γαμω. :P
αλλα θα γουσταρα να εχει προφανως *αρα κι εγω*!

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
οχι καλε γενικα το λεω, δεν εχει λεφτα/περιουσια ο μπαμπας το κερατο μου γαμω. :P
κατα κανόνα οσοι βρίσκουν τα τρώνε ,οπότε πες οτι είχες και τα ξεσκισες!!
έχει ο θεός (εμείς δεν έχουμε :2funny: :2funny: :2funny:

υ.γ. γεωψ, το σοβαρός να το δεχτούμε το παιδί ,(πόσο παιδί ?) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

αληθές.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
συμφωνάμε.

Απορία:
γιατί πάντα οι κομπλεξικοί της ζωής είναι οι μικροαστοί ακόμα δεν το έχω καταλάβει.

ένι χίντς;

το μετριο ειναι παντα το χειροτερο μετρο για να το αντεξει το μυαλο. αν εισαι ψωλαρας κανεις χαζι. αν εισαι σκουληκοτσουτσουνος παλι χαζι κανεις, δεν εχεις και επιλογη. αν εισαι κοντα στους 13 ποντους γαμησε τα. εχεις λιωσει να γουγλαρεις μερα νυχτα σελιδες για πεομεγεθυνση και βεντουζοεξαρτηματα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
το μετριο ειναι παντα το χειροτερο μετρο για να το αντεξει το μυαλο. αν εισαι ψωλαρας κανεις χαζι. αν εισαι σκουληκοτσουτσουνος παλι χαζι κανεις, δεν εχεις και επιλογη. αν εισαι κοντα στους 13 ποντους γαμησε τα. εχεις λιωσει να γουγλαρεις μερα νυχτα σελιδες για πεομεγεθυνση και βεντουζοεξαρτηματα
Έτσι.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Η Λιβύη καίγεται μάγκες...

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Υπάρχει πιο κομπλεξικο, φιγουρατζίδικο, και βλαχομαλακισμένο άτομο απο τον περσονα εδω μέσα;
αν τον βρεις να μας τον δείξεις....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

για τις αδερφές τι επιλογές υπάρχουν;

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Εσυ θα μπορούσες να κολυμπας στο χρήμα, αλλά την κλώτσησες την ευκαιρία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom