Νέα

Άρνηση αποζημίωσης για χαμένη αποσκευή απο AEGEAN

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiros1968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 165
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δεν έπεσες σε στραβόξυλο...

έπεσα
από παρίσι βαρκελώνη είχα πρόβλημα γιατί η ταυτότητα ήταν (και ακόμα είναι) λες και την ξέχασα στο πλυντήριο και μου έλεγε ότι δεν ισχύει γιατί είναι παλιά (πάνω από 10 χρόνια).
αφού κάνα 20λεπτο δε βγάλαμε άκρη, πήρε τηλέφωνο στο αφεντικό της (φαντάζομαι), τους είπα ότι η ταυτότητα δεν έχει ημερομηνία λήξης, της είπαν ότι αφού δεν έχει ημερομηνία λήξης μπορώ να μπω,  την έλεγξε και μπήκα κανονικότατα στο αεροπλάνο

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αααααααααααααααααχχααχαχαχχαχααχαχα
και συ μεμονωμένο περιστατικό είσαι.
μόνο ο τράνυ μας έχει δίκιο.
αααααααααααααααχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχα

έβγαλε και βλακα τον δικαστή του πλημμελειοδικείου που δέχτηκε την παλαια του γέρου.

ααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ειμαι γλυκουλα μωρε γι αυτο, κ με συμπαθουν εμενα :dancing:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
και συ μεμονωμένο είσαι.
αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχχααχαχα
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά πρόβλημα,έξω έχω καιρό να βγω δεν ξέρω.Στα αεροδρόμια εδώ κανένα πρόβλημα στα δρομολόγια εσωτερικού.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ας συνοψίσουμε λοιπόν τι μάθαμε σήμερα απ΄ τον τράνυ και τον μπαστουνόβλακα.

το διεθνές δίπλωμα οδήγησης που εκδίδει η ΕΛΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ και οι ταυτότητες με ελληνικούς χαρακτήρες δημιουργούν τεράστια προβλήματα στον πολίτη που δεν τις έχει αλλάξει.

α και οι δικαστές που τις δέχονται είναι βλάκες.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.
και όλα τα παραπάνω για να κάνουμε σπασιμο στο νικ 1personanongrata σε σάιτ για πουτάνες.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Μπαστονόβλακα ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ένα κωλόχαρτο είναι που το δέχονται σε όλο τον κόσμο....

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Κάθε αυτοκινητιστής που ενδιαφέρεται να ταξιδέψει με το αυτοκίνητό του στο εξωτερικό (ή να οδηγήσει αυτοκίνητο σε χώρα του εξωτερικού)[size=14pt] και ειδικά στις χώρες που δεν ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι υποχρεωμένος να εφοδιαστεί με διεθνές δίπλωμα, που εκδίδεται από την ΕΛΠΑ.[/size] Η διάρκεια του διεθνούς διπλώματος είναι μονοετής ή τριετής και εξαρτάται από τον τόπο προορισμού του ενδιαφερόμενου.

[size=14pt]Για την έκδοσή του απαιτούνται μία φωτογραφία, παρουσίαση του Ελληνικού διπλώματος οδήγησης, το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να είναι σε ισχύ, το διαβατήριο ή νέου τύπου Αστυνομική Ταυτότητα. Το διεθνές δίπλωμα εκδίδεται αυθημερόν σε οποιοδήποτε γραφείο της ΕΛΠΑ.[/size]

Η ΕΛΠΑ αισθάνεται υποχρεωμένη αφ ενός μεν να συμβουλεύσει κάθε ενδιαφερόμενο που πρόκειται να οδηγήσει στο εξωτερικό να έχει μαζί του και το ελληνικό δίπλωμα οδήγησης, αφ ετέρου να ενημερώσει τους Έλληνες αυτοκινητιστές [size=14pt]ότι δεν είναι σε θέση να εκδώσει διεθνές δίπλωμα παρά μόνο σε όσους επιδεικνύουν την πρωτότυπη, εν ισχύ, ελληνική άδεια οδήγησης. Είναι παράνομο και αδύνατο να εκδώσουμε διεθνές δίπλωμα βάσει οποιουδήποτε άλλου εγγράφου, όποιος και αν είναι ο λόγος της αδυναμίας του ενδιαφερομένου να επιδείξει την πρωτότυπη άδεια οδήγησης.[/size]

Ρε άσε σε μενα τα copy paste και τις μαλακίες που ξέρεις.
Πλαστογραφησε το διεθνές διπλωμα και πες μου τι μπορεις να κάνεις.
Εμένα αυτο με ενδιαφερει
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Αρα για μια ακομα φορα είσαι μαλακας πιστοποιημένος
με R...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
έπεσα
από παρίσι βαρκελώνη είχα πρόβλημα γιατί η ταυτότητα ήταν (και ακόμα είναι) λες και την ξέχασα στο πλυντήριο και μου έλεγε ότι δεν ισχύει γιατί είναι παλιά (πάνω από 10 χρόνια).
αφού κάνα 20λεπτο δε βγάλαμε άκρη, πήρε τηλέφωνο στο αφεντικό της (φαντάζομαι), τους είπα ότι η ταυτότητα δεν έχει ημερομηνία λήξης, της είπαν ότι αφού δεν έχει ημερομηνία λήξης μπορώ να μπω,  την έλεγξε και μπήκα κανονικότατα στο αεροπλάνο

και ποιός λέει ότι αυτό το 20λεπτο δεν μπορεί να γίνει 30λεπτο 60λεπτο, δίωρο ή τρίωρο..?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έπεσα
αφού κάνα 20λεπτο δε βγάλαμε άκρη, πήρε τηλέφωνο στο αφεντικό της (φαντάζομαι), τους είπα ότι η ταυτότητα δεν έχει ημερομηνία λήξης, της είπαν ότι αφού δεν έχει ημερομηνία λήξης μπορώ να μπω,  την έλεγξε και μπήκα κανονικότατα στο αεροπλάνο

το ίδιο έχει γίνει ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗ ΖΥΡΙΧΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ EXPIRY DATE.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
και ποιός λέει ότι αυτό το 20λεπτο δεν μπορεί να γίνει 30λεπτο 60λεπτο, δίωρο ή τρίωρο..?

ας γινότανε, δε θα είχα πρόβλημα, πάλι κανονικά θα έμπαινα
το θέμα τους ήταν μήπως έχει λήξει η ταυτότητα και δεν ισχύει (γι'αυτό η άλλη πρόσεξε ότι ήταν φθαρμένη), όχι ότι δεν ήταν νέου τύπου ταυτότητα.

ε:
case in point:
το ίδιο έχει γίνει ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗ ΖΥΡΙΧΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ EXPIRY DATE.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε άσε σε μενα τα copy paste και τις μαλακίες που ξέρεις.
Πλαστογραφησε το διεθνές διπλωμα και πες μου τι μπορεις να κάνεις.
Εμένα αυτο με ενδιαφερει
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Αρα για μια ακομα φορα είσαι μαλακας πιστοποιημένος
με R...

τι να σου απαντήσω ρε ηλίθιε τώρα.
αυτοί που πρέπει να καταλάβουν, κατάλαβαν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πάλι λεφτά έξω έβγαζες ρε?  :2funny:
πώς ρε μαλάκα; στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης;
στο πασσπορτ κοντρολ σε βάζουν αμα σε κόψουν περίεργο σε ειδικό μπουθ με κουρτίνες και τα βγάζεις όλα. μόνο το σώβρακο μένει για να τα περάσουν από το σκανερ.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
τι να σου απαντήσω ρε ηλίθιε τώρα.
αυτοί που πρέπει να καταλάβουν, κατάλαβαν.

Επαναλαμβάνω την ερωτηση για ηλίθιους (σαν εσενα) που δεν την κατάλαβαν,
Τι μπορεί να κάνει ένας Βραζιλιάνος πλαστογραφώντας το διεθνές δίπλωμα του Σπυράκου;
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ.
Ο μόνος λόγος λοιπόν που την αμόλησες την πορδη, ήταν να τρομάξεις τον συναγωνιστή
και να το παίξεις έξυπνος.
ΤΡΑΒΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΤΩΡΑ.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
πώς ρε μαλάκα; στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης;
στο πασσπορτ κοντρολ σε βάζουν αμα σε κόψουν περίεργο σε ειδικό μπουθ με κουρτίνες και τα βγάζεις όλα. μόνο το σώβρακο μένει για να τα περάσουν από το σκανερ.
Όχι ρε μαλάκα,πήγαινες στην Κρεντίτ να δεις το απόθεμα.Το γραψα για να τους προλάβω,σίγουρα θα το σκέφτηκαν. :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Η αποδοχή της παλαιού τύπου ταυτότητας δεν είναι δεδομένη. Και εγώ είχα σκεφτεί ότι μπορεί να είχα προβλήματα με την χρήση της (ασχέτως του ότι δεν σκοπεύω να βγάλω καινούργια), σε ταξίδι μου από Βέλγιο > ΗΒ με το Eurostar. Τελικά έκανα κάποια τηλέφωνα, με παραπέμψανε στο Immigration Control και εκεί μου τα μασήσανε λίγο (κυρίως γιατί είχε μόνο ελληνικούς χαρακτήρες). Εν τέλει το ανέβαλα για μια εβδομάδα, μέχρι να μου στείλουν από Ελλάδα το καινούργιο διαβατήριο (ήταν η εποχή που είχαν αλλάξει οι προδιαγραφές και γινόταν της πουτάνας), το οποίο οι μαλάκες οι άγγλοι ούτε καν μπήκαν στο κόπο να δουν.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
καλά ειδικά με το eurostar μπήκες σε τόσο κόπο?  :S
στα τρένα κι αν χέστηκαν
ειδικά οι γάλλοι, όποτε έβλεπαν την ταυτότητα έβαζαν τα γέλια και έλεγαν "ελληνίδα ε?"

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
απο το 92 και μετα που δε χρειαζοταν διαβατηριο για εντος της ΕΟΚ ταξιδια ειχε πλακα στα αεροδρομια με τις ελληνικες ταυτοτητες. και αυτοι δικιο ειχαν βεβαια, αλλα τι να κανεις. ας μαθαιναν να διαβαζουν ελληνικα  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επαναλαμβάνω την ερωτηση για ηλίθιους (σαν εσενα) που δεν την κατάλαβαν,
Τι μπορεί να κάνει ένας Βραζιλιάνος πλαστογραφώντας το διεθνές δίπλωμα του Σπυράκου;
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ.
Ο μόνος λόγος λοιπόν που την αμόλησες την πορδη, ήταν να τρομάξεις τον συναγωνιστή
και να το παίξεις έξυπνος.
ΤΡΑΒΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΤΩΡΑ.

αααααααααααααα

τίποτα δε μπορεί να κάνει άμα έχει τα στοιχεία σου και βγάλει και ένα διαβατηριακι πλαστό. 3 χιλιάρικα εχω ακούσει ότι στοιχιζει.
ααααααααααχχαχααχαχαχα

απολύτως τίποτα δε μπορεί να κάνει.
Ηλιθιε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όχι ρε μαλάκα,πήγαινες στην Κρεντίτ να δεις το απόθεμα.Το γραψα για να τους προλάβω,σίγουρα θα το σκέφτηκαν. :2funny:

στην Credit Suisse τον έκλεισα το λογαριασμό.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:Ζητάνε περίπου 120 δολλάρια το χρόνο έξοδα διατήρησης τα παίρνουν κάθε εξάμηνο και στον τρεχούμενο έχεις μηδενικό τόκο. SAFEKEEPING EXPENSES τα λένε όπως κάνουν με τα χρηματοκιβώτια στο ελλάντα.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
αααααααααααααα

τίποτα δε μπορεί να κάνει άμα έχει τα στοιχεία σου και βγάλει και ένα διαβατηριακι πλαστό. 3 χιλιάρικα εχω ακούσει ότι στοιχιζει.
ααααααααααχχαχααχαχαχα

απολύτως τίποτα δε μπορεί να κάνει.
Ηλιθιε.

Ασε τις πίπες και τα χαχανα ρε μαλακα και απάντα σε αυτο που σε ρωτάνε.
Ξέρεις τι στοιχεια έχει το χαρτι αυτό;
εχεις βγάλει ποτε;
Πως θα βγάλεις διαβατήριο ρε ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ απο το διεθνές δίπλωμα;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πως θα βγάλεις διαβατήριο ρε ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ απο το διεθνές δίπλωμα;

με 4 χιλιαρικάκια με κατάλληλες γνωριμίες σου βγάζουν ρώσσικο με ό,τι όνομα θες και στο αποστέλλουν και ταχυδρονικά.
μη στείλεις πι εμ δε θα σου βγάλω για να κάνεις φιγούρα μπας και γαμήσεις κάνα σιτζι τζάμπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom