Νέα

Armpit -γλείψιμο μασχάλης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex-guru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2021
Κριτικές
10
Like
449
Πόντοι
290
Χαχαχαχαχαχα πολυ γελασα με αυτο... Γλειψιμο μασχαλης....

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206

παιζει?
σας εχει τυχει να γουσταρει γκομενα η εκδιδόμενη?
Πριν αρκετα χρόνια ειχα μια κοπέλα που την εφτιαχνε αφου καναμε οτι καναμε και ιδρώναμε να με γλυφει την μασχαλη μετα και να την μυριζει! Οτι χειρότερο μου εχω πετυχει στην ζωη μου.. Ενοιωθα τοσο αβολα με αυτο ενω η αλλη επαιζε το μουνι της.. Το χειροτερο απο ολα δεν τα καταπινε στην πιπα, ουτε ηθελε να τελειωνω στο προσωπο της κλπ κλπ γενικά σε ολα ητς ηταν μυγιάγγιχτη εκτος απο το να γλυφει μασχαλες! Οποτε αυτο με εκανε να νοιωθω ακομα πιο αβολα, σκεφτόμουν μηπως η μασχαλη μου ειχε καλυτερη γευση απο τα χυσια μου :cry::cry:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Ο Τζίμης Πανούσης κάποτε μιλούσε για "γλυφομασχαλιστές".

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Έχω χύσει με μασχαλατο και επίσης έχω χύσει στοχεύοντας μασχάλη....αφοσιωμένος μασχαλοφιλος ,έτσι;:sunglasses:
Ωραίος φίλε !!! Εγώ την θελω καρεκλατο να είμαι μέσα στις βυζάρες και να ξεφεύγει η γλώσσα στην μασχάλη και να ακούς διαφορετικά βογκητα.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Πριν αρκετα χρόνια ειχα μια κοπέλα που την εφτιαχνε αφου καναμε οτι καναμε και ιδρώναμε να με γλυφει την μασχαλη μετα και να την μυριζει! Οτι χειρότερο μου εχω πετυχει στην ζωη μου.. Ενοιωθα τοσο αβολα με αυτο ενω η αλλη επαιζε το μουνι της.. Το χειροτερο απο ολα δεν τα καταπινε στην πιπα, ουτε ηθελε να τελειωνω στο προσωπο της κλπ κλπ γενικά σε ολα ητς ηταν μυγιάγγιχτη εκτος απο το να γλυφει μασχαλες! Οποτε αυτο με εκανε να νοιωθω ακομα πιο αβολα, σκεφτόμουν μηπως η μασχαλη μου ειχε καλυτερη γευση απο τα χυσια μου :cry::cry:
Ίσως δεν την είχες ξεκλειδώσει σωστά την γκόμενα. Το φετίχ που είχε είναι ένα δείγμα. Σίγουρα είχε και άλλα. Ίσως και αυτή να μην ήξερε ακόμα τι της αρέσει. Να ήταν άπειρη αδουλευτη.

Έπρεπε να την πας στο επόμενο λεβελ να της μάθεις να γλύφει κώλο και αρχιδια ιδρωμενα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.882
Πόντοι
9.297
Aν το κάνεις ,δεν θα γυρίσει να κοιτάξει άλλον γιατί θα δείξεις ότι υπερέχεις στο να προσφέρεις συγκινήσεις.

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Ίσως δεν την είχες ξεκλειδώσει σωστά την γκόμενα. Το φετίχ που είχε είναι ένα δείγμα. Σίγουρα είχε και άλλα. Ίσως και αυτή να μην ήξερε ακόμα τι της αρέσει. Να ήταν άπειρη αδουλευτη.

Έπρεπε να την πας στο επόμενο λεβελ να της μάθεις να γλύφει κώλο και αρχιδια ιδρωμενα.
Κοίτα γλυφοκωλια έκανε μετά από ένα διάστημα, εμένα το φετίχ μου είναι το golden shower κάτι όμως που δεν ήθελε ή μπορεί να μην την είχα ξεκλειδώσει μέχρι τότε.. ποτέ δεν θα μάθουμε!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.882
Πόντοι
9.297
Πονηρό αυτό...σε απασχολούσε με αυτό για να μην ζητάς αυτό που πραγματικά ήθελες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom