Νέα

Έχετε καβλώσει-τραβήξει μαλακία για γκόμενα φίλου σας; Μόνο αλήθειες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1349@
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 179
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.642
Πόντοι
27.261
Γλύτωσες φίλε, να χαίρεσαι που έμαθες νωρίς το ποιόν της και δεν τη φορτώθηκες με γάμους και τα τοιαύτα.

5 χρονια ειναι νωρις για σενα???
ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΡΕ???  :tooth:

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
543
Πόντοι
36
Με το συμπάθειο τύπε μου αλλά στη θέση σου θα ρώταγα τη γκομενα τι εννοούσε με τη φράση ¨έγινε μόνο μισή φορά¨
Της τον έχωσε ο φίλος μόνο κατά το ήμισυ, τους έκοψες και αυτή έμεινε στα μισά, τι ακριβώς?
Επίσης το μαγαζί έχει και άλλες υποδιαιρέσεις π.χ. ένα τέταρτο?
Όχι τίποτα  άλλο, να καταλάβαιναμε πως δικαιολόγησε μέσα στο μυαλουδάκι της το πουτανιλικι της....
σωστες αποριες.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.642
Πόντοι
27.261
Μάλιστα ένα από τα γραφεία είχε φέρει έναν καιρό σωσία της, ίδιο πρόσωπο, ίδιο σωματότυπο, ίδιος ύψος, τα πάντα όλα

Για στειλε γραφειο και photo να τη δουμε και εμεις ρε φιλε, αν αξιζει να ξαναξεκινησουμε το gym τωρα που ξανανοιγουν.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Της τον έχωσε ο φίλος μόνο κατά το ήμισυ, τους έκοψες και αυτή έμεινε στα μισά, τι ακριβώς?

Έλα ντε... εγώ θα της έλεγα "καλά, πήγαινε να σου βάλει και το άλλο μισό γιατί το κομπιουτεράκι δεν παίρνει δεκαδικά και δεν μπορώ να υπολογίσω πόσο πουτάνα είσαι!" :grin:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.642
Πόντοι
27.261
Κάλλιο αργά παρά αργότερα! Θα ήθελες να το μάθει στα 20 χρόνια έχοντας κάνει και 3 παιδιά??

Φιλε το νωρις πιανεται μεχρι τον πρωτο χρονο max, κατα τη διαρκεια του οποιου, καταλαβαινεις τι σκαμπαζει η γκομενα που εχεις επιλεξει να ειναι διπλα σου.
Στα 5 χρονια εχεις ξεφυγει παρα πολυ απο τον ορο νωρις.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Γλύτωσες φίλε, να χαίρεσαι που έμαθες νωρίς το ποιόν της και δεν τη φορτώθηκες με γάμους και τα τοιαύτα. Θα σε είχε κάνει τάρανδο τώρα και δε θα έπαιρνες χαμπάρι. Και αν μάθαινες στο μέλλον κάποια απιστία της, θα σου έλεγε πάλι ότι έγινε μισή φορά και τέτοια τρελά. Να γιορτάζεις κάθε χρόνο αυτή την ημερομηνία που ελευθερώθηκες από το πουτανάκι. Πριν πόσα χρόνια έγινε αυτό;
Προς εσένα και teaserman:Μόνο εγώ τη βρίζω μάγκες.Κανείς άλλος.Δική μου πρωην και δικό μου το κέρατο.Δική μου μαλακισμένη επιλογή.
Πέρα από αυτό που θα θελα να σεβαστείτε επειδή όπως είπα είναι τραύμα,σε ότι γράφεις συμφωνώ με 1000.
Εννοείται πως γλύτωσα πολλά και χαίρομαι που το έμαθα.
Όπως είπα μεγάλο σχολείο η ζωή.
Προς τα υπόλοιπα μέλη που ρωτάτε αλάνια μου τι σημαίνει μισή φορά:ότι δεν έχυσε ο "φίλος"
Εννοείται πως είναι τραγικά τα όσα άκουσα.
Κυρίως με τραυμάτισε που το είδα live.
Ως εκείνη τη στιγμή είχα άλλη εικόνα και αντίληψη και αναμνήσεις 5 χρόνων να καταστρέψω.
Έχεις δίκιο φιλαράκο Papaphilis,με καταλαβαίνεις απόλυτα!...Είμαστε και της ίδιας γενιάς παληκάρια χαχα

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Φιλε το νωρις πιανεται μεχρι τον πρωτο χρονο max, κατα τη διαρκεια του οποιου, καταλαβαινεις τι σκαμπαζει η γκομενα που εχεις επιλεξει να ειναι διπλα σου.
Στα 5 χρονια εχεις ξεφυγει παρα πολυ απο τον ορο νωρις.
Έχω ορίσει διάρκεια 2 μηνών και 6 μηνών ως περιόδους ασφαλείας.Στους 2 μήνες αν καταλάβεις τι παίζει,μπορείς είτε να το γυρίσεις σε σχέση της πλάκας και να περνάς καλά μόνο(το έχω κάνει αρκετές φορές) στη διάρκεια 6 μηνών μπορείς απλά να τα μαζεύεις σχετικά ανώδυνα.

Ο 1 χρόνος που λες "πονάει" γιατί έχεις δεθεί,αλλά είναι σαφώς καλύτερος από τα 5 δικά μου χρόνια.

Έπαιξα κι έχασα.Συνεχίζω με το τραύμα μου.

Περνάω καλά από δω και πέρα γιατί η ζωή είναι μικρή.

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
356
Πόντοι
36
Προς εσένα και teaserman:Μόνο εγώ τη βρίζω μάγκες.Κανείς άλλος.Δική μου πρωην και δικό μου το κέρατο.Δική μου μαλακισμένη επιλογή.
Πέρα από αυτό που θα θελα να σεβαστείτε επειδή όπως είπα είναι τραύμα,σε ότι γράφεις συμφωνώ με 1000.
Προς τα υπόλοιπα μέλη που ρωτάτε αλάνια μου τι σημαίνει μισή φορά:ότι δεν έχυσε ο "φίλος"
Ως εκείνη τη στιγμή είχα άλλη εικόνα και αντίληψη και αναμνήσεις 5 χρόνων να καταστρέψω.
Έχεις δίκιο φιλαράκο Papaphilis,με καταλαβαίνεις απόλυτα!...Είμαστε και της ίδιας γενιάς παληκάρια χαχα
Καλησπέρα φίλε,

Σέβομαι ότι γράφεις εδώ και πρέπει να σου πω οτι θέλει πολλή δύναμη για να ξεπεράσεις κάτι τέτοιο. Εχω γνωρίσει δύο περιπτώσεις παρόμοιες που οι άνθρωποι χρειάστηκαν ψυχειατρική φροντίδα θα πω ευγενικά. Ο ένας μετά απο χρόνια τα κατάφερε και συνέχησε την ζωή του.
Δεν ξέρω εαν γνώρισε κάποια άλλη εχω φύγει απο το τόπο εκείνο.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Καλησπέρα φίλε,

Σέβομαι ότι γράφεις εδώ και πρέπει να σου πω οτι θέλει πολλή δύναμη για να ξεπεράσεις κάτι τέτοιο. Εχω γνωρίσει δύο περιπτώσεις παρόμοιες που οι άνθρωποι χρειάστηκαν ψυχειατρική φροντίδα θα πω ευγενικά. Ο ένας μετά απο χρόνια τα κατάφερε και συνέχησε την ζωή του.
Δεν ξέρω εαν γνώρισε κάποια άλλη εχω φύγει απο το τόπο εκείνο.
Θέλει πολλλη δουλειά με τον εαυτό σου έίτε με είτε χωρίς ψυχίατρο

Δούλεψα με τον εαυτό μου πολύ,κατανόησα πως τέλειος δεν ήμουν,αλλά και πως δε μου άξιζε αυτό που έπαθα.
Οπότε μου έγινε σιγά σιγά κτήμα πως δε φταίω.
Συνέχισα τη ζωή μου με επιφυλακτικότητα.
Κυρίως όμως με σεβασμό σε γυναίκες φίλων μια και ήξερα από πρώτο χέρι τι πόνος είναι αυτός.

Από γυναίκες έκανα κάποιες γνωριμίες κρατώντας αποστάσεις:
Συνάντηση μια φορά τη βδομάδα και αποφυγή μοιρασιάς πολλών δραστηριοτήτων.Μια Παρασκευή βράδυ πχ για ποτάκι βολτούλα και μετά κάπου για σεξ.Ξέρω φαντάζει ρηχό αλλά προστατεύει.

Στα μεσα της βδομαδας κανα μηνυματακι στο οποιο δε σε νοιαζει ποτε θα απαντησει κτλ

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.642
Πόντοι
27.261
Έχω ορίσει διάρκεια 2 μηνών και 6 μηνών ως περιόδους ασφαλείας.Στους 2 μήνες αν καταλάβεις τι παίζει,μπορείς είτε να το γυρίσεις σε σχέση της πλάκας και να περνάς καλά μόνο(το έχω κάνει αρκετές φορές) στη διάρκεια 6 μηνών μπορείς απλά να τα μαζεύεις σχετικά ανώδυνα.

Ο 1 χρόνος που λες "πονάει" γιατί έχεις δεθεί,αλλά είναι σαφώς καλύτερος από τα 5 δικά μου χρόνια.

Έπαιξα κι έχασα.Συνεχίζω με το τραύμα μου.

Περνάω καλά από δω και πέρα γιατί η ζωή είναι μικρή.

Προσωπικα οταν κανω σχεση, βαζω τους εξης χρονους σα βαθμιδα.
Μεχρι τους πρωτους 6 μηνες και λιγο παραπανω αναλογα την περισταση, ειναι το μελωμα.
Που ειστε δηλαδη στα μελια και στα σοροπια και γαμιοσαστε σαν να υπαρχει αυριο οπου κατσει και οπου τυχει.
Απο τον 1ο χρονο και μετα, αρχιζεις και σκαμπαζεις τι παιζει γενικα. Το γαμησι συνεχιζεται στο full εννοειται, με ενα κλικ πιο κατω ομως οσο βαδιζεις προς το 2ο.
Απο το 2ο χρονο και μετα, σκεφτεσαι αν αξιζει να παει στα πιο σοβαρα η κατασταση, γιατι εχεις καταλαβει κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο τα + και τα -.
Απο 3ο και επειτα αν εχεις καταληξει οτι αυτη ειναι, καλα στεφανα κτλπ κτλπ.
Σε ολα αυτα η συγκατοικιση επιβαλλεται, γιατι αλλο η σχεση που ο καθενας μενει μονος του η' στους γονεις του και αλλο οταν μενετε μαζι. Η διαφορα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
Οταν λοιπον αφηνεις και περναει ο καιρος π.χ. 5 χρονια οπως ειπες, και δεν προχωραει στο σοβαρο η φαση, για μενα  ξαναλεω, η φαση ξεκιναει και φθηρεται με οτι αυτο συνεπαγεται.
Πιστευω να με καταλαβαινεις.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Αρχηγέ μου, σεβαστή και αντρίκια η θέση σου.
Το έθεσα καθαρά σαν απόδειξη της αδυναμίας κατανόησης της απιστίας της.
Αν σε προσέβαλλα η σου έφερα κακές μνήμες στην επιφάνεια, ζήτω συγνώμη.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Θέλει πολλλη δουλειά με τον εαυτό σου έίτε με είτε χωρίς ψυχίατρο

Δούλεψα με τον εαυτό μου πολύ,κατανόησα πως τέλειος δεν ήμουν,αλλά και πως δε μου άξιζε αυτό που έπαθα.
Οπότε μου έγινε σιγά σιγά κτήμα πως δε φταίω.
Συνέχισα τη ζωή μου με επιφυλακτικότητα.
Κυρίως όμως με σεβασμό σε γυναίκες φίλων μια και ήξερα από πρώτο χέρι τι πόνος είναι αυτός.

Από γυναίκες έκανα κάποιες γνωριμίες κρατώντας αποστάσεις:
Συνάντηση μια φορά τη βδομάδα και αποφυγή μοιρασιάς πολλών δραστηριοτήτων.Μια Παρασκευή βράδυ πχ για ποτάκι βολτούλα και μετά κάπου για σεξ.Ξέρω φαντάζει ρηχό αλλά προστατεύει.

Στα μεσα της βδομαδας κανα μηνυματακι στο οποιο δε σε νοιαζει ποτε θα απαντησει κτλ
Μάγκας δεν είναι αυτός που δεν γονατίζει στα δύσκολα, είναι αυτός που έχει δύναμη να ξανασταθεί όρθιος.
Προχωρά δυνατά και μη μασάς...
Τα καλύτερα είναι μπροστά...

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Μηπως ηταν η ιδια και δεν μιλαγε ελληνικα για ξεκαρφωμα;  :2funny:

Λες να έμαθε ταχύρυθμα Ρωσικά με βαριά προφορά κιόλας; :2funny:

Για στειλε γραφειο και photo να τη δουμε και εμεις ρε φιλε, αν αξιζει να ξαναξεκινησουμε το gym τωρα που ξανανοιγουν.

Έψαξα την μισή σελίδα με τα περασμένα κορίτσια του γραφείου για να την ξαναβρώ, τι κάνει η καύλα γμτ... Και καλύτερη τώρα που το ξαναβλέπω είναι η ντόπια φίλη, πιο στητό γυμνασμένο κωλαράκι. :cheesy:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.642
Πόντοι
27.261
Έψαξα την μισή σελίδα με τα περασμένα κορίτσια του γραφείου για να την ξαναβρώ, τι κάνει η καύλα γμτ... Και καλύτερη τώρα που το ξαναβλέπω είναι η ντόπια φίλη, πιο στητό γυμνασμένο κωλαράκι. :cheesy:

καλη φαινεται.
για στειλε κανα infos απο τη φιλη σου ρε φιλε για να εχω κινητρο να ξαναξεκινησω Gym και εγω,
γιατι με'χουν πιασει κατι βαρεμαρες απιστευτες.

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1
το thread λεει αν εχουμε καυλωσει με γυναικες φιλων.  συνηθως δεν γίνεται. καυλωνουμε ομως με τις φιλες απο τις κοπελες/γυναικες μας .  χαχα

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
καλη φαινεται.
για στειλε κανα infos απο τη φιλη σου ρε φιλε για να εχω κινητρο να ξαναξεκινησω Gym και εγω,
γιατι με'χουν πιασει κατι βαρεμαρες απιστευτες.

Φίλε, επειδή το έχει με το τεχνολογικό και ξέρω ότι ψάχνει και εικόνες της, θα μου κόψει κωλαράκι αν βρει φώτο της εδώ. Άφησε την φαντασία σου και τον διάδρομο να τρέξει με την ρωσοΣαμπρίνα που βλέπεις. :cheesy:

galanis90

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2020
Like
8
Πόντοι
0
Εγώ γαμάω την κοπέλα του γείτονα μου εδώ και μια βδομάδα, προχθές μου έδωσε και κωλαράκι και εννοείται πως την έχυσα μέσα. Φίλος μου δεν είναι ούτε γεια λέμε βασικά, σε αυτή την περίπτωση είναι σωστό ή όχι? Αλήθεια το έχω απορία χαχα  :2funny:
Σχέση φίλου πάντως δεν έχω ακουμπήσει ποτέ μου και ούτε πρόκειται ΝΟΜΟΣ!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.642
Πόντοι
27.261
Φίλε, επειδή το έχει με το τεχνολογικό και ξέρω ότι ψάχνει και εικόνες της, θα μου κόψει κωλαράκι αν βρει φώτο της εδώ. Άφησε την φαντασία σου και τον διάδρομο να τρέξει με την ρωσοΣαμπρίνα που βλέπεις. :cheesy:

ειναι hacker η λεγαμενη δηλαδη ????
μπαινει και checkαρει sites οπως το bourdela ???
δικια μας ειναι τοτε μην ανησυχεις, αλλα και παλι, γι'αυτο υπαρχουν τα π.μ. ρε μαστορα  :tooth:

Μανωλης Κρητικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
386
Πόντοι
290
Ποτέ, ούτε και πρόκειται... Με τίποτα..
Οι γυναίκες των φίλων απλά δεν υπάρχουν για μένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom