Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.679
- Πόντοι
- 9.931
Εντάξει τύποι μην πέφτετε από τα συννεφα όταν ακούτε «φίλους» που πηδάνε γκόμενες φίλων, αυτοί δεν είναι φίλοι απλώς γνωστοί που κάνουν παρέα.
Εννοείς δε ξεκαθαρίζω εκφραστικά αν τον έπιασα με τη δικια του η μουΝομιζω σου εχει μεινει ακομα το τραυμα γιατι καπου τα εχασες με τα μου και του.
Εκτος αν εννοεις ολοι μαζι, αλλα και παλι μπερδευεσαι ετσι οπως το γραφεις.
Εννοείς δε ξεκαθαρίζω εκφραστικά αν τον έπιασα με τη δικια του η μου
Με τη δικια μου δυστυχως
Δε το περιμενα
Γιατι ουτε καν εδειχνε να τον συμπαθει
Ειναι απο τις εμπειριες που δε σας ευχομαι μαγκες να ζησετε
Μεγάλο σχολείο η ζωήΝαι αυτο.
Σε τετοιο σκηνικο, εξαρταται και πως θα σου τη βαρεσει εκεινη την ωρα.
Απο το πουθενα μπορει να βρεθεις πισω απο τα καγκελα.
Οντως τραυματικο οπως το ειπες απο ολες τις πλευρες και αρκετα ψυχοφθορο για το μετεπειτα κυριως.
Μεγάλο σχολείο η ζωή
Και που τον κοπάνησα τον τύπο τί κατάλαβα;
Μόνο το βρασμό ψυχής εκτόνωσα
Την τότε κοπέλα μου δε δέχτηκα ούτε για αστείο να την ξαναδώ
Παρά την επιμονή της.Εστελνε μηνύματα τύπου "εσένα αγαπώ" "σε θέλω πίσω" "συγνώμη ειλικρινά" "έγινε μόνο μισή φορά" μια και τους έκοψα κατάλαβες φιλαράκο μου;
Από τότε είμαι προσεκτικός και στις γυναίκες και στις επιλογές μου στους φίλους
Είχα ένα φίλο από το στρατό
Είχα και μια σχέση με μια κοπέλα 5 χρόνια αγαπιόμασταν θα παντρευόμασταν σε λίγους μήνες
Σε κάτι διακοπές που πήγαμε με το φίλο μου και τη δική του κοπέλα...
Ενώ επέστρεφα στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο έπιασα το φίλο μου να την έχει στριμώξει και να την πηδάει στα όρθια πισοκολητά.
Έπαθα σοκ.
Η κοπέλα να ορκίζεται ότι ήταν η μοναδική και πρωτη φορά
Ο "φίλος" αφού τις μάζεψε δεν είχε να πει κατι.
Τραυματικό.
Να καυλωσεις λιγο ναι τυχαινει..ειναι στον αντρα αυτο δεν εχει σημασια αν ειναι γκομενα του φιλου..ισα ισα την βλεπεις αρκετα συχνα..βγαινετε παρεα κανετε δλδ πραγματα μαζι λογικο, αλλα ως εκει.Σας εχει τυχει να δειτε κτ και να καυλωσετε με γκομενα φιλου.... Όποιος πει οχι ψεύδεται
Μεγάλο σχολείο η ζωή
Και που τον κοπάνησα τον τύπο τί κατάλαβα;
Μόνο το βρασμό ψυχής εκτόνωσα
Την τότε κοπέλα μου δε δέχτηκα ούτε για αστείο να την ξαναδώ
Παρά την επιμονή της.Εστελνε μηνύματα τύπου "εσένα αγαπώ" "σε θέλω πίσω" "συγνώμη ειλικρινά" "έγινε μόνο μισή φορά" μια και τους έκοψα κατάλαβες φιλαράκο μου;
Από τότε είμαι προσεκτικός και στις γυναίκες και στις επιλογές μου στους φίλους
Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι το γεγονός ότι πήγε 50+ και ότι ο μπαρμπαπήδουλας δε κατάφερε ποτέ να το σπρώξει;
Καλά εννοείται πως ναι! Και μάλιστα πολλές φορές!Σας εχει τυχει να δειτε κτ και να καυλωσετε με γκομενα φιλου.... Όποιος πει οχι ψεύδεται
Δεύτερη δική του. Εγώ έκανα απλά την δουλειά μου. Βέβαια μήνες μετά μου ξεφούρνισε οτι γνωριστήκαμε κάτω από λάθος συνθήκες και πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν είχαμε γνωριστεί σε μια παραλία κάτω από τα αστέριαΤύπε πρώτη ξαδέλφη;
Εξαρτάται τι θεωρείς φίλο. Με φίλο κολλητό έχω κάνει παρτούζα με την ξαδέρφη του και με γκόμενες του. Του έχω πασάρει και εγώ γκόμενα μου όταν μου προέκυψε κάτι καινούριο. Παρόλα αυτά, ακόμη και σήμερα όταν σκέφτομαι ειδικά την παρτούζα με την ξαδέρφη τραβάω μια περιποιημένη μαλακία οπότε η απάντηση είναι ναι!
Τύπε ο φίλος σου πήδηξε την ξαδέρφη του; Ποιο το νόημα να λέμε ιστορίες φαντασίας;
κοκα πινατε και παρτουζωνοσασταν οικογενειακος τυπε?Δεν βρίσκω κάποιο νόημα να λέει κάποιος ιστορίες φαντασίας. Μάλιστα πηδιόντουσαν για κάποιους μήνες.