εχουν περασει λιγο πολυ 10 χρονια απο το περιστατικο αλλα δεν θα το ξεχασω ποτε,εχουμε βγει για ποτο παρεα εγω,ο φιλος μου,η κοπελα του και μια φιλη της με την προοπτικη να γνωριζομασταν με την φιλη της μιας και μου αρεσε και αυτη εκανε κεφι επισης..Ολο το βραδυ ομως,οπου μπορουσε και οποτε εβρισκε τροπο χωνοταν η κοπελα του φιλου μου..να με κοιταει συνεχεια σε φαση δλδ να φιλιουνται με τον φιλο μου και να κοιταει ματιες εμενα...αισθανομουν πολυ αμηχανα και με εβγαλε εξω απο τα νερα μου και με αποσυντονισε στο να ασχοληθω με την φιλη της..μεχρι που φτανει η στιγμη σε καποια φαση που ξεμειναμε μονοι μας,(ο φιλος μου μιλαγε με κατι αλλα παιδια και η αλλη κοπελα ειχε παει τουαλετα) να με ρωτησει σαρεσει αυτη?της λεω ναι.και μου απανταει και να μην σαρεσει υπαρχει αλλη που ενδιαφερεται..ποια ρωταω?αυτη που σε κοιταζει αποψε και μου καρφωνει τα ματια της στα ματια μου.. εκανα πως δεν καταλαβα,δεν απαντησα και ηπια το ποτο μου...μετα απο λιγο το διαλυσαμε και φυγαμε..δεν περασε ουτε μηνας και χωριζει με τον φιλο μου..μολις το μαθαινω την βρισκω και παω να χωθω..μου απαντησε ειχες την ευκαιρια σου,τωρα ειναι αργα...τα εφτιαξε μετα απο λιγο καιρο με αλλον..και εγω εκτος οτι εμεινα με το πουλι στο χερι αυτο το βραδυ εμεινα και με την απορια οτι αξιζε που εμεινα εκτος ή να χωνομουν εξαρχης αφου ετσι και αλλιως θα χωριζε με τον φιλο μου και αποτι φαινεται το ειχε σκοπο για αναζητηση αλλου.