Νέα

Έχετε καβλώσει-τραβήξει μαλακία για γκόμενα φίλου σας; Μόνο αλήθειες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1349@
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 179
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.561
Πόντοι
12.756
Ανανδρο ειναι..εχει τοσες ελευθερες εξω..αν η αλλη σε κολλαει γιατι ετυχε ο φιλος σου να ειναι ερωτευμενος και να μην βλεπει οτι τα εχει με πουτανακι..την ριχνεις ακυρο και τελος.
ετσι...ωραιο αβαταρι :hi:

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.449
Πόντοι
3.556
Μου εχει τυχει κατι παρομοιο..χωρις να υπαρχει ομως ενδιαφερον απο την αλλη κοπελα που ηταν στην παρεα..απλα βγηκαμε τετραδα!
Η κοπελα του τοτε φιλου..τωρα δεν μιλαμε, γαμηθηκε να κοιταει εμενα οποτε εβρισκε ευκαιρια και αυτο συνεβαινε παντα οταν βγαιναμε η τρεις μας αλλα και οταν ηταν αλλοι στην παρεα..μια φορα οταν ο φιλος ελειπε ηταν φανταρος και βγηκα με αυτην και κατι αλλους, με ειπε να κανω παιχνιδι..ηθελε να την χωσω ενω τα ειχε ακομα με τον φιλο μ..εφαγε ακυρο!δεν ειπα τιποτα στον αλλον και μετα απο λιγο καιρο χωρισαν.
Και πολλή καλά έκανες και της εριξες άκυρο αλλά αυτό που με εξοργίζει είναι αυτές οι ελλεεινιδες τα πουτανακια, προσπαθούν και να γειώσουν την άλλη που ενδεχόμενος να έκανες κάτι αλλά και να ξεφτιλίσουν τον φίλο σου με τον χειρότερο τρόπο πραγματικά θέλουνε μπατσες!! 

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.018
Πόντοι
3.346
Και πολλή καλά έκανες και της εριξες άκυρο αλλά αυτό που με εξοργίζει είναι αυτές οι ελλεεινιδες τα πουτανακια, προσπαθούν και να γειώσουν την άλλη που ενδεχόμενος να έκανες κάτι αλλά και να ξεφτιλίσουν τον φίλο σου με τον χειρότερο τρόπο πραγματικά θέλουνε μπατσες!! 
Κι ομως αυτη που λεω στην αρχη ηταν καλο κοριτσακι..μετα φαινεται οτι ξυπνησε μεσα της η πουτανα..και λογικα εκτος απο εμενα που δεν την πηδηξα τελικα να πηγε και με αλλους στο διαστημα που ηταν με τον φιλο μ. ειδικα οταν ηταν αυτος φανταρος και εβγαινε με φιλες..αστα να πανε. Ενταξει ειναι περιπτωσης αυτες..εχω γνωρισει αλλες που ουτε για πλακα δεν πανε με αλλον οταν ειναι σε σχεση.

antriou

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2016
Like
95
Πόντοι
0
Μερικοι αμα τους κατσει πηδανε και τις ξαδερφες τους..λες να κολλησουν να τραβηξουν μλκ με την γκομενα του φιλου τους;
Μέχρι τρίτες ξάδερφος σχεδόν κανένας δεν πηδά. Απο τέταρτες και μετά όμως υπάρχουν αρκετοί που το κάνουν.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.786
Πόντοι
3.506
εχουν περασει λιγο πολυ 10 χρονια απο το περιστατικο αλλα δεν θα το ξεχασω ποτε,εχουμε βγει για ποτο παρεα εγω,ο φιλος μου,η κοπελα του και μια φιλη της με την προοπτικη να γνωριζομασταν με την φιλη της μιας και μου αρεσε και αυτη εκανε κεφι επισης..Ολο το βραδυ ομως,οπου μπορουσε και οποτε εβρισκε τροπο χωνοταν η κοπελα του φιλου μου..να με κοιταει συνεχεια σε φαση δλδ να φιλιουνται με τον φιλο μου και να κοιταει ματιες εμενα...αισθανομουν πολυ αμηχανα  και με εβγαλε εξω απο τα νερα μου και με αποσυντονισε στο να ασχοληθω με την φιλη της..μεχρι που φτανει η στιγμη σε καποια φαση που ξεμειναμε μονοι μας,(ο φιλος μου μιλαγε με κατι αλλα παιδια και η αλλη κοπελα ειχε παει τουαλετα) να με ρωτησει σαρεσει αυτη?της λεω ναι.και μου απανταει και να μην σαρεσει υπαρχει αλλη που ενδιαφερεται..ποια ρωταω?αυτη που σε κοιταζει αποψε και μου καρφωνει τα ματια της στα ματια μου.. εκανα πως δεν καταλαβα,δεν απαντησα και ηπια το ποτο μου...μετα  απο λιγο το διαλυσαμε και φυγαμε..δεν περασε ουτε μηνας και χωριζει με τον φιλο μου..μολις το μαθαινω την βρισκω και παω να χωθω..μου απαντησε ειχες την ευκαιρια σου,τωρα ειναι αργα...τα εφτιαξε μετα απο λιγο καιρο με αλλον..και εγω εκτος οτι εμεινα με το πουλι στο χερι αυτο το βραδυ εμεινα και με την απορια οτι αξιζε που εμεινα εκτος ή να χωνομουν εξαρχης αφου ετσι και αλλιως θα χωριζε με τον φιλο μου και αποτι φαινεται το ειχε σκοπο για αναζητηση αλλου.

Έχασες μια πουτάνα. Κράτησες τον φίλο σου.

Κέρδος!

No_limits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2020
Like
227
Πόντοι
21
Δυο φορες τον ειχα παιξει για γκομενες φιλων αρκετα παλια. Χωρις ομως να τους ριχνω ουτε ματια οταν ειμασταν ολοι μαζι. Και με τις δυο γαμηθηκαμε αρκετο καιρο αφου χωρισαν με τους φιλους μου και σιγουρος οτι δεν τους ενδιεφεραν καν. Το πιθανοτερο ουτε οταν ηταν μαζι τις ειχαν για κατι σοβαρο, αλλα για μενα ηταν χ τοτε. Τη μια και μοναδικη που δεν εδωσα ποτε σημασια και τα ειχε με φιλο μου απο τα 17 μεχρι τα 20, τη συναντησα μετα απο πολλα χρονια και τελικα παντρευτηκαμε κιολας. Σε πιο μικρες ηλικιες, που λεγαμε μεταξυ μας τα γαμησια μας και αν καποια εκανε κατι πιο εξτρημ, μας εξανε να καυλωσουμε και να τον παιξουμε. Με τα χρονια και οσο οι εμπειριες και οι φασεις που ζουμε αυξανονται, δεν σου κανει κατι εντυπωση ευκολα. Πχ κωλαρες η καλα γαμησια βρισκεις και αλλου. Οποτε δεν ασχολεισαι καν με γκομενα φιλου. Αυτη ειναι η αποψη μου.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Γυναικες φιλων πιασμενες γαμανε μονο οι αγαμητοι και οι ανασφαλεις.
Εμενα να ειχε κολλητος γκομενα τη Φυρου και να μου ελεγε οτι θελει γαμησι θα τη γειωνα αμεσως
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Εγγρ.
20 Απρ 2020
Like
150
Πόντοι
1
Γυναικες φιλων πιασμενες γαμανε μονο οι αγαμητοι και οι ανασφαλεις.
Εμενα να ειχε κολλητος γκομενα τη Φυρου και να μου ελεγε οτι θελει γαμησι θα τη γειωνα αμεσως
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Να γκαυλώσεις λέμε ρε φιλε, όχι να τη γαμήσεις

Damian Lillard

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2019
Like
69
Πόντοι
0
Ωραίο θέμα ανοίχτηκε πάλι.Κανονας ότι γκόμενα φίλου δεν πειράζεις αλλά μου χει τύχει σκηνικό παλιότερα με γκόμενα κολλητού .Κάποια στιγμή που ήμουν και μπακουρι καθίσαμε σπίτι μου οι τρεις(η γκόμενα δικη μου πάσα στο κολλητο) και την επομενη φεύγοντας ξέχασε η γκόμενα τα πέδιλα της σπίτι. Δύο μέρες που τα χα σπίτι μου τον έκανα λάστιχο,τα εγλυφα και τα μύριζα(ποδολαγνος εγώ). Από τότε το χα άχτι να τη σκισω γιατί με καβλωνε αλλά δεν το τόλμησα ποτέ. Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι ίσως να άφησε κ επίτηδες τα πεδιλα.

Nodas1821

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2018
Like
520
Πόντοι
81
τον έχω παίξει για καθαρίστρια ουκρανη που πρόλαβε και τη κάρφωσε ο πατέρας μου χαχαχαχαχα

TommyWaits

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2020
Like
4
Πόντοι
0
Ο προσωπικός μου γενικός κανόνας είναι ότι γκόμενες/γυναίκες φίλων είναι off limits για πήδημα ακόμα κι αν πρόκειται για τη Μπελούτσι. Δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσω να το καταπιέσω, ψυχολογικά δεν μου βγαίνει.
Από την άλλη, για μαλακία δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, αν δω ή ειπωθεί κάτι που θα με ιντριγκάρει, θα τη ρίξω τη μαλακία χωρίς τύψεις.

TommyWaits

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2020
Like
4
Πόντοι
0
τρελέ μ πάλι καλά που δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα  :S :S :S

Τι να σου πω αδερφέ, ο καθένας έχει τη δική του ηθική πηξίδα. Προσωπικά δεν συγχέω, ούτε εξισώνω τη μαλακία με το πήδημα, συνεπώς δεν βρίσκω λόγο να "λογοκρίνω" τις μαλακίες μου.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τι να σου πω αδερφέ, ο καθένας έχει τη δική του ηθική πηξίδα. Προσωπικά δεν συγχέω, ούτε εξισώνω τη μαλακία με το πήδημα, συνεπώς δεν βρίσκω λόγο να "λογοκρίνω" τις μαλακίες μου.
Πυξίδα είναι οχι πηξιδα,δεν βγαίνει απο το πήδημα.

TommyWaits

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2020
Like
4
Πόντοι
0
Grammar police, έξτρα πόντοι για το λογοπαίγνιο. Πυξίδα λοιπόν.

spurs

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
166
Πόντοι
1
Ο προσωπικός μου γενικός κανόνας είναι ότι γκόμενες/γυναίκες φίλων είναι off limits για πήδημα ακόμα κι αν πρόκειται για τη Μπελούτσι. Δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσω να το καταπιέσω, ψυχολογικά δεν μου βγαίνει.
Από την άλλη, για μαλακία δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, αν δω ή ειπωθεί κάτι που θα με ιντριγκάρει, θα τη ρίξω τη μαλακία χωρίς τύψεις.
Η μαλακία λειτουργεί ως κάθαρση με λίγα λόγια. Εκτονώνει κάθε αρνητική σκέψη.

Εγγρ.
20 Απρ 2020
Like
150
Πόντοι
1
Σωστός

Dynamic

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
273
Πόντοι
21
:hi:

nicholasgr

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2020
Like
16
Πόντοι
0
Ναι είναι αλήθεια ότι ποτέ δεν ακουμπάς γκόμενα ή γυναίκα κολλητού αλλά η σκέψη είναι αλλό πράγμα, αρκεί να μείνεις αποκλειστικά εκεί. Οπότε ναι μου έχει συμβεί αρκετές φορές και έχω τραβήξει επικές μαλακίες φαντασιώνονται αρκετά σκηνικά με μερικές από αυτές!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom