Ας αφήσουμε όμως την τέχνη και σας γυρίσουμε στο θέμα,αν και πάλι παίχτηκε πολλαπλό γαμησι,κι όχι απλή μαλακια
Ήταν κάποτε ένα 17 χρόνο θηλυκό το οποίο εκινητο πέριξ της τότε παρέας.17 όπως είπα αυτή,23 έως 30 οι παρεα.την μικρή την λιγουρευοταν ο μεγαλύτερος της παρέας,και δώστου κεράσματα,δώστου βόλτες,δώστου αφιερώσεις.τιποτα αυτή,τον έβλεπε σαν φίλο.εγω μόλις είχα χωρίσει και ήθελα επειγόντως κάποια στάνταρ να γαμαω.σαν σωστός φίλος τον πιάνω και του λέω,μεγαλε,τι θα γίνει με το μικρό,θα κάνεις κατάσταση ή σου έριξε ακυρο?με ενδιαφέρει η κορασίδα.προχωρα,μου λέει.δεν πρόκειται να γίνει κάτι.οκ του λέω.και όπως μπορείτε να φανταστείτε το πιτσιρίκι το ξεπατωσαμε-και με άδεια παρακαλω-.θριαμβος!!!
Πιστεύετε ότι ο τύπος που γουσταρε το πιπινι αλλά τελικά δεν το έφαγε μπορεί να με σπαστηκε μαζί μου?μπορεί ναι,μπορεί και όχι.με αυτούς παντως που σίγουρα τα πήρε στο κρανίο ήταν με κάτι άλλους"περιφερειακούς" της παρέας,για τους οποίους έμαθε μετά από λιγο καιρό ότι ενόσω πολιορκούσε την μικρή,εκείνοι ,τρεις τον αριθμό,την έπαιρναν παρτουζα