Νέα

Έχετε καβλώσει-τραβήξει μαλακία για γκόμενα φίλου σας; Μόνο αλήθειες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1349@
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 179
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Παιδικου φιλου η η γκομενα τοτε,συζηγος του σημερα.Απ τη πρωτη στιγμη καθως ειναι εντυπωσιακη γυναικα και στο προσωπ αλλα και σωματαρα!Απ τις γυναικες που σου βγαζουν το προστυχο.12 χρονια μετα,το ιδιο με καυλωνει.Ποτε δε το εχω πει στο φιλο μου.Οταν την πρωτογνωρισε,την ειχε για πουτανακι.και τοτε μου ελεγε πως βγαζει τρελα γουστα και μου ειχε προτεινει να τους τραβηξω καμερα για τριο με γυναικα που ψαχνοντουσαν.12 χρονια αργοτερα,σιχτιριζω ακομα τη τυχη που δεν εκατσε ποτε το σκηνικο αυτο.Καποιες φωτο απ το λαπτοπ τους εχω κρατησει κι εχω αρκεστει να την τιμησω αρκετες φορες μεχρι σημερα.
Αυτη η γυναικα θα ναι παντα το απωθημενο μου.
Αν τυχαινε θα ετρωγες και συ,κριμα!

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.037
Πόντοι
3.425
Εγώ γαμάω την κοπέλα του γείτονα μου εδώ και μια βδομάδα, προχθές μου έδωσε και κωλαράκι και εννοείται πως την έχυσα μέσα. Φίλος μου δεν είναι ούτε γεια λέμε βασικά, σε αυτή την περίπτωση είναι σωστό ή όχι? Αλήθεια το έχω απορία χαχα  :2funny:
Σχέση φίλου πάντως δεν έχω ακουμπήσει ποτέ μου και ούτε πρόκειται ΝΟΜΟΣ!

και πολύ καλά κάνεις αγαπητέ.

του ποτίζεις τον κήπο του γείτονα.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.799
Πόντοι
3.556
Ο σκοταδοψυχος...δε γράφεται σήμερα τέτοια ποίηση...
Ας αφήσουμε όμως την τέχνη και σας γυρίσουμε στο θέμα,αν και πάλι παίχτηκε πολλαπλό γαμησι,κι όχι απλή μαλακια

Ήταν κάποτε ένα 17 χρόνο θηλυκό το οποίο εκινητο πέριξ της τότε παρέας.17 όπως είπα αυτή,23 έως 30 οι παρεα.την μικρή την λιγουρευοταν ο μεγαλύτερος της παρέας,και δώστου κεράσματα,δώστου βόλτες,δώστου αφιερώσεις.τιποτα αυτή,τον έβλεπε σαν φίλο.εγω μόλις είχα χωρίσει και ήθελα επειγόντως κάποια στάνταρ να γαμαω.σαν σωστός φίλος τον πιάνω και του λέω,μεγαλε,τι θα γίνει με το μικρό,θα κάνεις κατάσταση ή σου έριξε ακυρο?με ενδιαφέρει η κορασίδα.προχωρα,μου λέει.δεν πρόκειται να γίνει κάτι.οκ του λέω.και όπως μπορείτε να φανταστείτε το πιτσιρίκι το ξεπατωσαμε-και με άδεια παρακαλω-.θριαμβος!!! :rockon: :rockon:

Πιστεύετε ότι ο τύπος που γουσταρε το πιπινι αλλά τελικά δεν το έφαγε μπορεί να με σπαστηκε μαζί μου?μπορεί ναι,μπορεί και όχι.με αυτούς παντως που σίγουρα τα πήρε στο κρανίο ήταν με κάτι άλλους"περιφερειακούς" της παρέας,για τους οποίους έμαθε μετά από λιγο καιρό ότι ενόσω πολιορκούσε την μικρή,εκείνοι ,τρεις τον αριθμό,την έπαιρναν παρτουζα :2on1:
Καλό πουτανακι η μικρή είχε γαμηθεί με όλους εκτός από τον μεγάλο της παρέας που όταν το έμαθε τα πήρε στο κρανίο!!! Άπλα κλαίω  :2funny: :2funny: :2funny:

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.641
Πόντοι
456
ποιος τραβαει για παντρεμενες 'η για συναδελφους τους στη δουλειά????

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
594
Πόντοι
81
εχουν περασει λιγο πολυ 10 χρονια απο το περιστατικο αλλα δεν θα το ξεχασω ποτε,εχουμε βγει για ποτο παρεα εγω,ο φιλος μου,η κοπελα του και μια φιλη της με την προοπτικη να γνωριζομασταν με την φιλη της μιας και μου αρεσε και αυτη εκανε κεφι επισης..Ολο το βραδυ ομως,οπου μπορουσε και οποτε εβρισκε τροπο χωνοταν η κοπελα του φιλου μου..να με κοιταει συνεχεια σε φαση δλδ να φιλιουνται με τον φιλο μου και να κοιταει ματιες εμενα...αισθανομουν πολυ αμηχανα  και με εβγαλε εξω απο τα νερα μου και με αποσυντονισε στο να ασχοληθω με την φιλη της..μεχρι που φτανει η στιγμη σε καποια φαση που ξεμειναμε μονοι μας,(ο φιλος μου μιλαγε με κατι αλλα παιδια και η αλλη κοπελα ειχε παει τουαλετα) να με ρωτησει σαρεσει αυτη?της λεω ναι.και μου απανταει και να μην σαρεσει υπαρχει αλλη που ενδιαφερεται..ποια ρωταω?αυτη που σε κοιταζει αποψε και μου καρφωνει τα ματια της στα ματια μου.. εκανα πως δεν καταλαβα,δεν απαντησα και ηπια το ποτο μου...μετα  απο λιγο το διαλυσαμε και φυγαμε..δεν περασε ουτε μηνας και χωριζει με τον φιλο μου..μολις το μαθαινω την βρισκω και παω να χωθω..μου απαντησε ειχες την ευκαιρια σου,τωρα ειναι αργα...τα εφτιαξε μετα απο λιγο καιρο με αλλον..και εγω εκτος οτι εμεινα με το πουλι στο χερι αυτο το βραδυ εμεινα και με την απορια οτι αξιζε που εμεινα εκτος ή να χωνομουν εξαρχης αφου ετσι και αλλιως θα χωριζε με τον φιλο μου και αποτι φαινεται το ειχε σκοπο για αναζητηση αλλου.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.799
Πόντοι
3.556
εχουν περασει λιγο πολυ 10 χρονια απο το περιστατικο αλλα δεν θα το ξεχασω ποτε,εχουμε βγει για ποτο παρεα εγω,ο φιλος μου,η κοπελα του και μια φιλη της με την προοπτικη να γνωριζομασταν με την φιλη της μιας και μου αρεσε και αυτη εκανε κεφι επισης..Ολο το βραδυ ομως,οπου μπορουσε και οποτε εβρισκε τροπο χωνοταν η κοπελα του φιλου μου..να με κοιταει συνεχεια σε φαση δλδ να φιλιουνται με τον φιλο μου και να κοιταει ματιες εμενα...αισθανομουν πολυ αμηχανα  και με εβγαλε εξω απο τα νερα μου και με αποσυντονισε στο να ασχοληθω με την φιλη της..μεχρι που φτανει η στιγμη σε καποια φαση που ξεμειναμε μονοι μας,(ο φιλος μου μιλαγε με κατι αλλα παιδια και η αλλη κοπελα ειχε παει τουαλετα) να με ρωτησει σαρεσει αυτη?της λεω ναι.και μου απανταει και να μην σαρεσει υπαρχει αλλη που ενδιαφερεται..ποια ρωταω?αυτη που σε κοιταζει αποψε και μου καρφωνει τα ματια της στα ματια μου.. εκανα πως δεν καταλαβα,δεν απαντησα και ηπια το ποτο μου...μετα  απο λιγο το διαλυσαμε και φυγαμε..δεν περασε ουτε μηνας και χωριζει με τον φιλο μου..μολις το μαθαινω την βρισκω και παω να χωθω..μου απαντησε ειχες την ευκαιρια σου,τωρα ειναι αργα...τα εφτιαξε μετα απο λιγο καιρο με αλλον..και εγω εκτος οτι εμεινα με το πουλι στο χερι αυτο το βραδυ εμεινα και με την απορια οτι αξιζε που εμεινα εκτος ή να χωνομουν εξαρχης αφου ετσι και αλλιως θα χωριζε με τον φιλο μου και αποτι φαινεται το ειχε σκοπο για αναζητηση αλλου.
Η Γκόμενα απλά σου έκανε παιχνίδια φίλε μου αν σε γούσταρε πραγματικά μετά που χώρισε με τον φίλο σου θα σου χωνότανε αυτά τα είχες την ευκαιρία σου και την έχασες και τώρα είναι αργά  τα θεωρώ μαλακίες, καλύτερα βεβαία που εξελίχθηκε έτσι γιατί διαφορετικά και μετά να έκανες κάτι ο φίλος θα σε έβλεπε εντελώς διαφορετικά. Γνώμη μου!! 

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.430
Πόντοι
3.346
εχουν περασει λιγο πολυ 10 χρονια απο το περιστατικο αλλα δεν θα το ξεχασω ποτε,εχουμε βγει για ποτο παρεα εγω,ο φιλος μου,η κοπελα του και μια φιλη της με την προοπτικη να γνωριζομασταν με την φιλη της μιας και μου αρεσε και αυτη εκανε κεφι επισης..Ολο το βραδυ ομως,οπου μπορουσε και οποτε εβρισκε τροπο χωνοταν η κοπελα του φιλου μου..να με κοιταει συνεχεια σε φαση δλδ να φιλιουνται με τον φιλο μου και να κοιταει ματιες εμενα...αισθανομουν πολυ αμηχανα  και με εβγαλε εξω απο τα νερα μου και με αποσυντονισε στο να ασχοληθω με την φιλη της..μεχρι που φτανει η στιγμη σε καποια φαση που ξεμειναμε μονοι μας,(ο φιλος μου μιλαγε με κατι αλλα παιδια και η αλλη κοπελα ειχε παει τουαλετα) να με ρωτησει σαρεσει αυτη?της λεω ναι.και μου απανταει και να μην σαρεσει υπαρχει αλλη που ενδιαφερεται..ποια ρωταω?αυτη που σε κοιταζει αποψε και μου καρφωνει τα ματια της στα ματια μου.. εκανα πως δεν καταλαβα,δεν απαντησα και ηπια το ποτο μου...μετα  απο λιγο το διαλυσαμε και φυγαμε..δεν περασε ουτε μηνας και χωριζει με τον φιλο μου..μολις το μαθαινω την βρισκω και παω να χωθω..μου απαντησε ειχες την ευκαιρια σου,τωρα ειναι αργα...τα εφτιαξε μετα απο λιγο καιρο με αλλον..και εγω εκτος οτι εμεινα με το πουλι στο χερι αυτο το βραδυ εμεινα και με την απορια οτι αξιζε που εμεινα εκτος ή να χωνομουν εξαρχης αφου ετσι και αλλιως θα χωριζε με τον φιλο μου και αποτι φαινεται το ειχε σκοπο για αναζητηση αλλου.
Μου εχει τυχει κατι παρομοιο..χωρις να υπαρχει ομως ενδιαφερον απο την αλλη κοπελα που ηταν στην παρεα..απλα βγηκαμε τετραδα!
Η κοπελα του τοτε φιλου..τωρα δεν μιλαμε, γαμηθηκε να κοιταει εμενα οποτε εβρισκε ευκαιρια και αυτο συνεβαινε παντα οταν βγαιναμε η τρεις μας αλλα και οταν ηταν αλλοι στην παρεα..μια φορα οταν ο φιλος ελειπε ηταν φανταρος και βγηκα με αυτην και κατι αλλους, με ειπε να κανω παιχνιδι..ηθελε να την χωσω ενω τα ειχε ακομα με τον φιλο μ..εφαγε ακυρο!δεν ειπα τιποτα στον αλλον και μετα απο λιγο καιρο χωρισαν.

Θρακιώτης

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2018
Like
0
Πόντοι
0
εχουν περασει λιγο πολυ 10 χρονια απο το περιστατικο αλλα δεν θα το ξεχασω ποτε,εχουμε βγει για ποτο παρεα εγω,ο φιλος μου,η κοπελα του και μια φιλη της με την προοπτικη να γνωριζομασταν με την φιλη της μιας και μου αρεσε και αυτη εκανε κεφι επισης..Ολο το βραδυ ομως,οπου μπορουσε και οποτε εβρισκε τροπο χωνοταν η κοπελα του φιλου μου..να με κοιταει συνεχεια σε φαση δλδ να φιλιουνται με τον φιλο μου και να κοιταει ματιες εμενα...αισθανομουν πολυ αμηχανα  και με εβγαλε εξω απο τα νερα μου και με αποσυντονισε στο να ασχοληθω με την φιλη της..μεχρι που φτανει η στιγμη σε καποια φαση που ξεμειναμε μονοι μας,(ο φιλος μου μιλαγε με κατι αλλα παιδια και η αλλη κοπελα ειχε παει τουαλετα) να με ρωτησει σαρεσει αυτη?της λεω ναι.και μου απανταει και να μην σαρεσει υπαρχει αλλη που ενδιαφερεται..ποια ρωταω?αυτη που σε κοιταζει αποψε και μου καρφωνει τα ματια της στα ματια μου.. εκανα πως δεν καταλαβα,δεν απαντησα και ηπια το ποτο μου...μετα  απο λιγο το διαλυσαμε και φυγαμε..δεν περασε ουτε μηνας και χωριζει με τον φιλο μου..μολις το μαθαινω την βρισκω και παω να χωθω..μου απαντησε ειχες την ευκαιρια σου,τωρα ειναι αργα...τα εφτιαξε μετα απο λιγο καιρο με αλλον..και εγω εκτος οτι εμεινα με το πουλι στο χερι αυτο το βραδυ εμεινα και με την απορια οτι αξιζε που εμεινα εκτος ή να χωνομουν εξαρχης αφου ετσι και αλλιως θα χωριζε με τον φιλο μου και αποτι φαινεται το ειχε σκοπο για αναζητηση αλλου.
Εκανε χαβαλε.Πόλη απλό. Κάποια κορίτσια το κάνουν αυτό (τρίβονται αλλά δεν κάθονται σε κανέναν ή έστω σε σχεδόν κανέναν).

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.324
Πόντοι
2.036
Όλοι εσείς  που τον έχετε παίξει για γκομενάκια φίλων σας, ψηφίζετε κιόλας;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.664
Πόντοι
12.756
ρε πουστη μου ειναι ξεφτυλα να θες να γαμησεις γυναικα φιλου σου..

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.417
Πόντοι
9.931
Η Γκόμενα απλά σου έκανε παιχνίδια φίλε μου αν σε γούσταρε πραγματικά μετά που χώρισε με τον φίλο σου θα σου χωνότανε αυτά τα είχες την ευκαιρία σου και την έχασες και τώρα είναι αργά  τα θεωρώ μαλακίες, καλύτερα βεβαία που εξελίχθηκε έτσι γιατί διαφορετικά και μετά να έκανες κάτι ο φίλος θα σε έβλεπε εντελώς διαφορετικά. Γνώμη μου!! 

Σύμφωνο απόλυτα μαζί σου τύπε! Η γκόμενα κατά 90% τον έπαιζε, αφήνω ενα 10% στο να ξενέρωσε αργότερα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.430
Πόντοι
3.346
ρε πουστη μου ειναι ξεφτυλα να θες να γαμησεις γυναικα φιλου σου..
Ανανδρο ειναι..εχει τοσες ελευθερες εξω..αν η αλλη σε κολλαει γιατι ετυχε ο φιλος σου να ειναι ερωτευμενος και να μην βλεπει οτι τα εχει με πουτανακι..την ριχνεις ακυρο και τελος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom