Νέα

Αριστερή αγωνίστρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SpasmenoKaravi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 388
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
τιποτα δεν ισχυει απο αυτα...ζητω που χεστηκε καταρχην αν την βλεπει αναμεσα σε χιλιαδες ανθρωπους...δεν ειναι εξαθεσιο σε βουνοκορφη..σχολη ειναι...κατα δευτερον τους κοινους γνωστους ο φιλος μας δεν τους εχει...απλα ξεσκισε στο μπουτσο μια γνωστη της και κανει χαχανητα στην παρεα τους για να χωθει και να την καμακωσει...αλλιως ουτε που να τους χεσει τους κοινους γνωστους...τριτον σιγα μην του στησουν και ενεδρα με καδρονια αυτουνου..και αυτηνης να την περασουν σοβιετοδικειο...αυτα ειναι μαραφετηματα...το κυριο ειναι οτι ειναι ΛΕΣΒΙΑ και αδιαφορη..

κρινεις με βαση τις προσωπικες σου πεποιθησεις.
Ξεχνας πως προκειται για γυναικα, σε μικρή πόλη και χωμενη στα πολιτικά.
Οποτε ναι μπορεί να την νοιαζει αν θα βγουν φημες.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Εγώ δεν κατάλαβα τι εννοεί ο θεματοθέτης με το ''μακριές βυζάρες''  :think:

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δεν είμαι ΔΑΠίτης, απλώς δηλωμένος δεξιός. Ήμουν πάντα κατά των καταλήψεων, στις συνελεύσεις ψήφιζα κατά και μια-δυο φορές είχα λογομαχήσει μαζί της. Ίσως μου το κρατάει από τότε.

Αν σε παίρνει προσπάθησε να της κάνεις το τραπέζι. Ζήτα να της μαγειρέψεις και:
1. Στρίψε έναν αριστερό μπάφο.
2. Πάρε κανα δυο Μαλαματίνες(αν φάτε μέρα) ή Κόκκινο επιτραπέζιο ημίγλυκο κρασί (αν φάτε βράδυ) και καμιά κοκα κολα
3. Μαγειρεψε λιτά....μακαρόνια(μαύρα) με ντομάτα(λίγη) και λίγη κανέλα. Να δώσεις σημασία τί θα πει για την κανέλα..πολύ ή λίγη κλπ
4. Μουσική του γούστου της.
5. Δεν θα στρώσεις τραπέζι...φαΐ στον καναπέ.
6. Ταινία : Dog Days 
Θα εκδηλωθεί...άμεσα.

Μην παρασύρεσαι από την μπαρουφολογία των "αριστερών" γυναικών. Παραμένουν μόνο σε "θεωρητικά" επίπεδα χωρίς κανένα βίωμα ζωής.  Κατάλαβε ότι δεν υπάρχουν αριστερές γυναίκες στη χώρα μας....ή για να μην γίνομαι απόλυτος είναι ελάχιστες...και είναι λεσβίες.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
παρτην μια βολτα στο αναχωμα κομοτηνης και θα την κερδισεις ;)

Επισκέπτης
κρινεις με βαση τις προσωπικες σου πεποιθησεις.
Ξεχνας πως προκειται για γυναικα, σε μικρή πόλη και χωμενη στα πολιτικά.
Οποτε ναι μπορεί να την νοιαζει αν θα βγουν φημες.
παρλα και πιπες....αν ηταν μικρη πολη(που δεν πολυισχυει)και την ενοιαζε δεν θα τριβοτανε στην κεντρικη πλατεια κανοντας squirting σε φειγ βολαν της Κωσταντοπούλου...κοινως βγαζει λογους συνδικαλιζεται αγριως μεσα στη σχολη κι αν ηθελε να δοκιμασει το μπαστουνι το σαλαμι σιγα μην την εκοφτε που ειναι δαπιτικο ή χρυσαυγιτικο...το πραμα αυτο ντυμενο γυναικα,κανει 69 με την φιλη της την Γκελα τη Βαγγελα και τον εχει τον φιλο μας στο οφσαιτ...

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Αν σε παίρνει προσπάθησε να της κάνεις το τραπέζι. Ζήτα να της μαγειρέψεις και:
1. Στρίψε έναν αριστερό μπάφο.
2. Πάρε κανα δυο Μαλαματίνες(αν φάτε μέρα) ή Κόκκινο επιτραπέζιο ημίγλυκο κρασί (αν φάτε βράδυ) και καμιά κοκα κολα
3. Μαγειρεψε λιτά....μακαρόνια(μαύρα) με ντομάτα(λίγη) και λίγη κανέλα. Να δώσεις σημασία τί θα πει για την κανέλα..πολύ ή λίγη κλπ
4. Μουσική του γούστου της.
5. Δεν θα στρώσεις τραπέζι...φαΐ στον καναπέ.
6. Ταινία : Dog Days  ]
Θα εκδηλωθεί...άμεσα.

Μην παρασύρεσαι από την μπαρουφολογία των "αριστερών" γυναικών. Παραμένουν μόνο σε "θεωρητικά" επίπεδα χωρίς κανένα βίωμα ζωής.  Κατάλαβε ότι δεν υπάρχουν αριστερές γυναίκες στη χώρα μας....ή για να μην γίνομαι απόλυτος είναι ελάχιστες...και είναι λεσβίες.

:thumbsup:

OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Ξεκολλήστε λίγο ρε παιδιά, τη βγάλαμε  λεσβία με το έτσι θέλω. Από τα μουσικά γούστα και το ντύσιμο κρίνεται η λεσβία; Έχω δεί θηλυκά κορίτσια, γκομενάρες, ναζιάρες που είναι λεσβίες και ανδροπρεπείς γυναίκες που γουστάρουν πούτσο. Το πιθανότερο είναι οτι είναι απλώς άκαυλη γιατί έχει σε πρώτη μοίρα τα πολιτικά και -μεταξύ μας- στη Νομική όλες άκαυλες wanna-be καριερίστριες είναι. Μία στις 5 πηδιέται και μία στις 10 πηδιέται ΚΑΛΑ.

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
παρλα και πιπες....αν ηταν μικρη πολη(που δεν πολυισχυει)και την ενοιαζε δεν θα τριβοτανε στην κεντρικη πλατεια κανοντας squirting σε φειγ βολαν της Κωσταντοπούλου...κοινως βγαζει λογους συνδικαλιζεται αγριως μεσα στη σχολη κι αν ηθελε να δοκιμασει το μπαστουνι το σαλαμι σιγα μην την εκοφτε που ειναι δαπιτικο ή χρυσαυγιτικο...το πραμα αυτο ντυμενο γυναικα,κανει 69 με την φιλη της την Γκελα τη Βαγγελα και τον εχει τον φιλο μας στο οφσαιτ...

Δεν θελω να σε σοκάρω,
αλλά καποιες γυναικες οταν Δ Ε Ν παιρνουν σοβαρα καποιον
δεν μπορουν να τον δουνε ερωτικά.

OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Εγώ δεν κατάλαβα τι εννοεί ο θεματοθέτης με το ''μακριές βυζάρες''  :think:

Είναι μεγάλα και χυτά. Δεν απέχουν πολύ από τη μέση τηε. Μάλλον της πέσανε από τα 25 επειδή δε φοράει σουτιέν. Βάζει κάτι ξεχειλωμένα μακό και ...χάνεις την όρασή σου. Είναι μεγάλο ατού, όχι;

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Είναι μεγάλα και χυτά. Δεν απέχουν πολύ από τη μέση. Μάλλον της πέσανε από τα 25 επειδή δε φοράει σουτιέν. Βάζει κάτι ξεχειλωμένα μακό και ...χάνεις την όρασή σου.

κι εσυ το βρισκεις ελκυστικό αυτό? :rolleyes:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Ξεκολλήστε λίγο ρε παιδιά, τη βγάλαμε  λεσβία με το έτσι θέλω. Από τα μουσικά γούστα και το ντύσιμο κρίνεται η λεσβία; Έχω δεί θηλυκά κορίτσια, γκομενάρες, ναζιάρες που είναι λεσβίες και ανδροπρεπείς γυναίκες που γουστάρουν πούτσο. Το πιθανότερο είναι οτι είναι απλώς άκαυλη γιατί έχει σε πρώτη μοίρα τα πολιτικά και -μεταξύ μας- στη Νομική όλες άκαυλες wanna-be καριερίστριες είναι. Μία στις 5 πηδιέται και μία στις 10 πηδιέται ΚΑΛΑ.
Διαφωνώ σχετικά με αυτές της νομικής.Επειδή τυχαίνει να τα είχα με 2 δικηγόρους έχω να πω ότι ήταν πολύ καβλιάρες!

Είχα γνωρίσει αρκετές (μόνο με το συνάφι τους έκαναν παρέα) και όλες ήταν μια χαρά ...Τώρα βέβαια αυτά για Αθήνα έτσι,Κομοτηνή δεν ξέρω τι γίνεται...

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Κάτι έχω πάθει με μια συμφοιτήτρια, 25άρα, φανατική αριστερή αγωνίστρια (συριζαία). Πήγα για πλάκα σε μια συνέλευση, όπου ήταν βασική ομιλήτρια και ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα. Από εμφάνιση, αντικειμενικά δε λέει πολλά. Πάντα μου την έδινε το στυλάκι της. Ντύνεται απαίσια, παρδαλά ρούχα, τσάντες ταγάρια, καθόλου μακιγιάζ, ανακατωμένα κόκκινα μαλλιά και κοτσίδες. Είναι φεμινίστρια και λέει τα χειρότερα για τους άντρες (κατά τη γνώμη της είμαστε όλοι υποψήφιοι βιαστές ανυποψίαστων γυναικών!!) Το θέμα είναι οτι της τα ρίχνω αλλά μου το παίζει ιστορία. Της έστειλα αίτημα φιλίας πρίν πολλές μέρες και δεν μου απαντά (δεν με απορρίπτει κιόλας). Δεν ξέρω γιατί σκαλώνει έτσι. Δεν έχω ακούσει τόσα χρόνια να έχει κανένα γκόμενο, πάντα ελεύθερη ήταν. Σημειωτέον οτι πρόπερσι είχα πηδήξει μια φίλη της, που ήταν κανονική γκόμενα, κοκέτα. Ίσως επειδή είμαι δεξιός και της τη βγαίνω στα πολιτικά, την χαλάει. Θέλω πάρα πολύ να την δαμάσω. Με τρελαίνει το ατημέλητο στύλ και όταν μιλάει με πάθος φαντάζομαι πόσο καύλα θα είναι στο κρεβάτι! Εμπειρίες κανείς από αυτό το είδος;

Τύπε, εσύ δεν είσαι που γούσταρες την παρθένα και μετά την βιτσιόζα;
Όλο κάτι παρατράγουδα σε τραβάνε, ρε κολλητέ. Δεν το ψάχνεις λίγο το θέμα;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Είναι μεγάλα και χυτά. Δεν απέχουν πολύ από τη μέση τηε. Μάλλον της πέσανε από τα 25 επειδή δε φοράει σουτιέν. Βάζει κάτι ξεχειλωμένα μακό και ...χάνεις την όρασή σου. Είναι μεγάλο ατού, όχι;
Πρεπει να ειναι δηλαδη 150 για να φτανει το βυζι στην μεση.  :huh:

OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Τύπε, εσύ δεν είσαι που γούσταρες την παρθένα και μετά την βιτσιόζα;
Όλο κάτι παρατράγουδα σε τραβάνε, ρε κολλητέ. Δεν το ψάχνεις λίγο το θέμα;

Η παρθένα δεν θεωρείται παρατράγουδο και την βιτσιόζα την σχόλασα από το chat χωρίς ποτέ να την συναντήσω.  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom