SpasmenoKaravi
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Λεσβία θα ναι...
Οι αριστερές λεσβίες γουστάρουν καυλί πότε-πότε, ή είναι φιλελεύθερες μόνο στα λόγια; Εμένα μου φαίνεται οτι κρυφογουστάρει όταν της την πέφτω.
Λεσβία θα ναι...
Όχι αλλά απ την περιγραφή του (ατημέλητη,φεμινίστρια κτλ) ή αυτό θα είναι ή απλώς δεν θα τον γουστάρει.οποια βλεπει ευρωπαικο κινηματογραφο ειναι λεσβια?
Αν σου δίνει τέτοια εντύπωση (ότι σε γουστάρει) πήγαινε λίγο με τα νερά της να δεις τι γίνεται και αναλόγως κάνεις...Οι αριστερές λεσβίες γουστάρουν καυλί πότε-πότε, ή είναι φιλελεύθερες μόνο στα λόγια; Εμένα μου φαίνεται οτι κρυφογουστάρει όταν της την πέφτω.
ακουει μωρα στη φωτια,χωρις περιδεραιο και τα συναφη....χορευει ska,ακουει garage..βγαζει επαγγελματικες αρτιστικ φωτο με δανεικη μηχανη..εχει παλιοπαπουτσα ημιμποτακια σαν του μποζο του κλοουν και μενει σε γαλαζια συνοικια οντας με τα λεφτα των γονιων κανοντας την αριστερη μιζερια ?...ΑΝ ΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ..ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ...ΕΙΝΑΙ ΛΕΣΒΙΑ.Τύπε, κατά βάθος σε όλους αρέσουν- αν μη τι άλλο για ένα . Ή δύο.
Για σχέση, κακά τα ψέμματα, δεν.......
Οι αριστερές λεσβίες γουστάρουν καυλί πότε-πότε, ή είναι φιλελεύθερες μόνο στα λόγια; Εμένα μου φαίνεται οτι κρυφογουστάρει όταν της την πέφτω.
ακουει μωρα στη φωτια,χωρις περιδεραιο και τα συναφη....χορευει ska,ακουει garage..βγαζει επαγγελματικες αρτιστικ φωτο με δανεικη μηχανη..εχει παλιοπαπουτσα ημιμποτακια σαν του μποζο του κλοουν και μενει σε γαλαζια συνοικια οντας με τα λεφτα των γονιων κνοντας την αριστερη μιζερια ?...ΑΝ ΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ..ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ...ΕΙΝΑΙ ΛΕΣΒΙΑ.
Όχι αλλά απ την περιγραφή του (ατημέλητη,φεμινίστρια κτλ) ή αυτό θα είναι ή απλώς δεν θα τον γουστάρει.
Να την πλύνει θες να πεις...ή απλά δεν βρέθηκε ο άντρας να την δαμασει.
ασε αδερφε...στα βρηκα ολα..μιλαει η πορνη η πειρα....Σε αυτα που σου ειπα στο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΜΟΥ σιγουρα προσθεσε εχει παει ή θελει να παει στη Γερμανια.Γάμησέ τα....
πάντως να ξέρεις ..΄olες αυτές έχουν ..λίγο βαριά μυρουδιά .....και κλαρωτά πολύχρωμα φτηνοσέντονα
Να την πλύνει θες να πεις...
ασε αδερφε...στα βρηκα ολα..μιλαει η πορνη η πειρα....και σιγουρα εχει παει ή θελει να παει στη Γερμανια.
Αλμαβοδάρ ,τουτέστιν Αλμα-η ψυχή στα Ισπανικά- και βοδάρ-του βουδάρ που άκουγα να λένε σε κάποια χωριά της αθάνατης Ελληνικής επαρχίας?Για αρχή
τι σελιδες εχεις οτι σαρεσουν?
αν εχεις τον Ρεμο, τον Κιαμο, τα παρτυ της Δαπ και τον Σαμαρα
προφανως και δεν θα σε δεχτει.
Οποτε κανε delete σε ολα αυτα
και ξεκινα να κανεις like σε Αλμαβοδαρ,ισπανόφωνες ταινίες
ισλανδικα post rock bands,
beatles , doors (ειναι must)
ε ξεκινα με αυτά,
και βλεπουμε.
Στη μπόχα...μπορει να την πλύνει (αν χρειαζεται) και να την δαμασει μαζι. Που ειναι το κακο?
απλες διακοπες...συνηθως Χριστουγεννα..το βρισκει πολυ pop-art. ψαχτο ή ρωτα την..Να κάνει τί;
Αλμαβοδάρ ,τουτέστιν Αλμα-η ψυχή στα Ισπανικά- και βοδάρ-του βουδάρ που άκουγα να λένε σε κάποια χωριά της αθάνατης Ελληνικής επαρχίας?
Εννοείς,εν ολίγοις,την ψυχή του βοδιού ή μήπως τον Αλμοδοβάρ?
συμβουλη ΜΕΓΙΣΤΗ=οσο και να την καραμελωνεις αυτη θα αδιαφορει...δεν ειναι λεβεντη μου απο τον δικο μας πλανητη..ειναι ταγμενη στο κλειτοριδι...Να κάνει τί;
Βασικα οι μπουρναζογκομενες ειναι που λουζουν το μαλλι 1 φορα την εβδομαδα
λογω των τρεσσων και των εξτε.
σορρυ που σας το χαλαω.
Και για να έχουμε καλό ερώτημα,εσύ σε ποια απο τις προαναφερθείσες κατηγορίες γκόμενας ανήκεις?
ναι αυτόν τελοσπαντων