Νέα

Αριστερή αγωνίστρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SpasmenoKaravi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 388
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Τυποι ξεκολατε.... τα κοριτσακια εχουν αλλάξει την σημερον εποχη

οι συριζαίες βέβαια και οι εξωκοινοβουλευτικές κρατανε ακομα την παραδοση με το ταγαρι

παμε παρκο τριτση στις 19-20-21 στο φεστιβαλ ΚΝΕ να παρουμε λιγο ματι  :sunglasses: :cheesy:  :cum:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε εννοεις κατι τετοιο;  :S
URL]]

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Ε,ναι, δεν ειναι και η επιτομή της θηλυκότητας. Αλλά υποθέτω θα κάνει απρόβλεπτο κρεβάτι. Αυτό με εξιτάρει.

Πώς είναι αυτές οι γυναίκες κρεβατικώς; Τι λένε;

προχώρα . H ηδονή είναι διπλή σε αυτές τις περιπτώσεις ! ......πηδάς και αυτή και το κόμμα της ταυτόχρονα .  :rockon: :2funny:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Από την περιγραφή σου φίλε συμπεραίνω ότι πρόκειται για την κλασική περίπτωση αριστερής θολοκουλτουριάρας φεμινίστριας απλυτης τζιβιτζιλούς. Αν κρίνω από την ηλικία της (25) και αιώνια φοιτήτρια. Μάλλον την έφαγε η επαναστατική γυμναστική γιατί ειδικά τη νομική Κομοτηνής τη βγάζει ο καθένας το πολύ σε 5 χρόνια. Μια και είσαι νομικαριος ψάξου με κανένα μουνακι της ΔΑΠ όπου υπάρχει υπερπληθώρα. Ξέχνα τη χαμπουργκερομουνα πεταμενη μπολσεβικα.

OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Από την περιγραφή σου φίλε συμπεραίνω ότι πρόκειται για την κλασική περίπτωση αριστερής θολοκουλτουριάρας φεμινίστριας απλυτης τζιβιτζιλούς. Αν κρίνω από την ηλικία της (25) και αιώνια φοιτήτρια. Μάλλον την έφαγε η επαναστατική γυμναστική γιατί ειδικά τη νομική Κομοτηνής τη βγάζει ο καθένας το πολύ σε 5 χρόνια. Μια και είσαι νομικαριος ψάξου με κανένα μουνακι της ΔΑΠ όπου υπάρχει υπερπληθώρα. Ξέχνα τη χαμπουργκερομουνα πεταμενη μπολσεβικα.

Οι ΔΑΠίτισσες είναι άβυζες φίλε. Και κλασικές ελλεηνίδες (μην κάνεις αυτό, μή το άλλο). Η επαναστάτρια θα είναι προλετάρια στα σεντόνια.

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Στα φοιτητικά μου χρόνια τα είχα κάτι μήνες με μια αριστερή (και καλά) η οποία ούτε άπλυτη ήταν ούτε χάλια.

Μαυριδερή (σαν τις Κύπριες κάπως) με σγουρά μαλλιά μακριά,πιασίματα και κωλάρα!

Ποτέ δεν με άρχισε στην κατήχηση.Σεξ ήθελε και μάλιστα μια φορά την είχα πάρει στα όρθια μέσα σε ένα γραφείο στο πανεπιστήμιο  :tits:

Επισκέπτης
Κάτι έχω πάθει με μια συμφοιτήτρια, 25άρα, φανατική αριστερή αγωνίστρια (συριζαία). Πήγα για πλάκα σε μια συνέλευση, όπου ήταν βασική ομιλήτρια και ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα. Από εμφάνιση, αντικειμενικά δε λέει πολλά. Πάντα μου την έδινε το στυλάκι της. Ντύνεται απαίσια, παρδαλά ρούχα, τσάντες ταγάρια, καθόλου μακιγιάζ, ανακατωμένα κόκκινα μαλλιά και κοτσίδες. Είναι φεμινίστρια και λέει τα χειρότερα για τους άντρες (κατά τη γνώμη της είμαστε όλοι υποψήφιοι βιαστές ανυποψίαστων γυναικών!!) Το θέμα είναι οτι της τα ρίχνω αλλά μου το παίζει ιστορία. Της έστειλα αίτημα φιλίας πρίν πολλές μέρες και δεν μου απαντά (δεν με απορρίπτει κιόλας). Δεν ξέρω γιατί σκαλώνει έτσι. Δεν έχω ακούσει τόσα χρόνια να έχει κανένα γκόμενο, πάντα ελεύθερη ήταν. Σημειωτέον οτι πρόπερσι είχα πηδήξει μια φίλη της, που ήταν κανονική γκόμενα, κοκέτα. Ίσως επειδή είμαι δεξιός και της τη βγαίνω στα πολιτικά, την χαλάει. Θέλω πάρα πολύ να την δαμάσω. Με τρελαίνει το ατημέλητο στύλ και όταν μιλάει με πάθος φαντάζομαι πόσο καύλα θα είναι στο κρεβάτι! Εμπειρίες κανείς από αυτό το είδος;
Λεσβιαρα του Εκφυλου Καφενειου ειναι...απο αυτες που φιλιουνται με μπιφτεκουδες και γκαιουλες....τραβα πισω...αλλιως τα βακτηρια θα κανουν σερφινγκ στα κυτταρα σου..
afisa_ska.jpg

OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Λεσβιαρα του Εκφυλου Καφενειου ειναι...απο αυτες που φιλιουνται με μπιφτεκουδες και γκαιουλες....τραβα πισω...αλλιως τα βακτηρια θα κανουν σερφινγκ στα κυτταρα σου..

Υπεργενικεύεις για ανθρώπους που δεν ξέρεις.  :tickedoff:

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Κάτι έχω πάθει με μια συμφοιτήτρια, 25άρα, φανατική αριστερή αγωνίστρια (συριζαία). Πήγα για πλάκα σε μια συνέλευση, όπου ήταν βασική ομιλήτρια και ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα. Από εμφάνιση, αντικειμενικά δε λέει πολλά. Πάντα μου την έδινε το στυλάκι της. Ντύνεται απαίσια, παρδαλά ρούχα, τσάντες ταγάρια, καθόλου μακιγιάζ, ανακατωμένα κόκκινα μαλλιά και κοτσίδες. Είναι φεμινίστρια και λέει τα χειρότερα για τους άντρες (κατά τη γνώμη της είμαστε όλοι υποψήφιοι βιαστές ανυποψίαστων γυναικών!!) Το θέμα είναι οτι της τα ρίχνω αλλά μου το παίζει ιστορία. Της έστειλα αίτημα φιλίας πρίν πολλές μέρες και δεν μου απαντά (δεν με απορρίπτει κιόλας). Δεν ξέρω γιατί σκαλώνει έτσι. Δεν έχω ακούσει τόσα χρόνια να έχει κανένα γκόμενο, πάντα ελεύθερη ήταν. Σημειωτέον οτι πρόπερσι είχα πηδήξει μια φίλη της, που ήταν κανονική γκόμενα, κοκέτα. Ίσως επειδή είμαι δεξιός και της τη βγαίνω στα πολιτικά, την χαλάει. Θέλω πάρα πολύ να την δαμάσω. Με τρελαίνει το ατημέλητο στύλ και όταν μιλάει με πάθος φαντάζομαι πόσο καύλα θα είναι στο κρεβάτι! Εμπειρίες κανείς από αυτό το είδος;

Για αρχή
τι σελιδες εχεις οτι σαρεσουν?
αν εχεις τον Ρεμο, τον Κιαμο, τα παρτυ της Δαπ και τον Σαμαρα
προφανως και δεν θα σε δεχτει.

Οποτε κανε delete σε ολα αυτα
και ξεκινα να κανεις like σε Αλμαβοδαρ,ισπανόφωνες ταινίες
ισλανδικα post rock bands,
beatles , doors (ειναι must)

ε ξεκινα με αυτά,
και βλεπουμε.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Αφηστε τις αριστερογκομενες σε μας που μας αρεσουν και επιστρεψτε ταχιστα στα σκυλαδικα, οπου και ανηκετε

OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Για αρχή

ε ξεκινα με αυτά,
και βλεπουμε.

Κάτι τέτοιες μαλακίες της αρέσουν, πέφτεις μέσα. Κάτι ελληνικά συγκροτήματα που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους. Πού στην ευχή τα βρίσκουν; Ψάχνουν πολύ;

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Για αρχή

ε ξεκινα με αυτά,
και βλεπουμε.
Λεσβία θα ναι...

OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Αφηστε τις αριστερογκομενες σε μας που μας αρεσουν και επιστρεψτε ταχιστα στα σκυλαδικα, οπου και ανηκετε

Τύπε, κατά βάθος σε όλους αρέσουν- αν μη τι άλλο για ένα  :fuck2: . Ή δύο.
Για σχέση, κακά τα ψέμματα, δεν.......

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Κάτι τέτοιες μαλακίες της αρέσουν, πέφτεις μέσα. Κάτι ελληνικά συγκροτήματα που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους. Πού στην ευχή τα βρίσκουν; Ψάχνουν πολύ;

λεγεται [size=10pt]ψαξιμο.[/size]

συνηθως αυτό κανεις οταν δεν θες να τρως τα σκατα
που σου σερβιρουν στο ραδιο , στην τηλεοραση κτλ.

Παντως αν εισαι μπουζουξε τυπου
δεν εχεις πολλες ελπιδες.
Εκτος αν το κανει απο περιεργεια 
οποτε οι πιθανότητες σου πλεον
ειναι θεμα τυχης. :rolleyes:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
λεγεται [size=10pt]ψαξιμο.[/size]

συνηθως αυτό κανεις οταν δεν θες να τρως τα σκατα
που σου σερβιρουν στο ραδιο , στην τηλεοραση κτλ.

Παντως αν εισαι μπουζουξε τυπου
δεν εχεις πολλες ελπιδες.
Εκτος αν το κανει απο περιεργεια 
οποτε οι πιθανότητες σου πλεον
ειναι θεμα τυχης. :rolleyes:

Ουτε "ψαξιμο", ουτε τιποτα...
Φυσιολογικη λειτουργια τυμπάνων λεγεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom