You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αριστερή αγωνίστρια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SpasmenoKaravi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 388
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εννοεις κατι τετοιο; :S
Ε,ναι, δεν ειναι και η επιτομή της θηλυκότητας. Αλλά υποθέτω θα κάνει απρόβλεπτο κρεβάτι. Αυτό με εξιτάρει.
Πώς είναι αυτές οι γυναίκες κρεβατικώς; Τι λένε;
προχώρα . H ηδονή είναι διπλή σε αυτές τις περιπτώσεις ! ......πηδάς και αυτή και το κόμμα της ταυτόχρονα .
SpasmenoKaravi
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
http://[URL unfurl="true"]www.fimes.gr/wp-content/uploads/papariga3.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Βγάλε τα γυαλιά και το βλακώδες ύφος, κατα τ'άλλα της φέρνει λίγο στα νειάτα της.
SpasmenoKaravi
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
προχώρα . H ηδονή είναι διπλή σε αυτές τις περιπτώσεις ! ......πηδάς και αυτή και το κόμμα της ταυτόχρονα .
Το κόμμα έτσι κι αλλιώς για τον πούτσο είναι και μόνο.
Από την περιγραφή σου φίλε συμπεραίνω ότι πρόκειται για την κλασική περίπτωση αριστερής θολοκουλτουριάρας φεμινίστριας απλυτης τζιβιτζιλούς. Αν κρίνω από την ηλικία της (25) και αιώνια φοιτήτρια. Μάλλον την έφαγε η επαναστατική γυμναστική γιατί ειδικά τη νομική Κομοτηνής τη βγάζει ο καθένας το πολύ σε 5 χρόνια. Μια και είσαι νομικαριος ψάξου με κανένα μουνακι της ΔΑΠ όπου υπάρχει υπερπληθώρα. Ξέχνα τη χαμπουργκερομουνα πεταμενη μπολσεβικα.
SpasmenoKaravi
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Από την περιγραφή σου φίλε συμπεραίνω ότι πρόκειται για την κλασική περίπτωση αριστερής θολοκουλτουριάρας φεμινίστριας απλυτης τζιβιτζιλούς. Αν κρίνω από την ηλικία της (25) και αιώνια φοιτήτρια. Μάλλον την έφαγε η επαναστατική γυμναστική γιατί ειδικά τη νομική Κομοτηνής τη βγάζει ο καθένας το πολύ σε 5 χρόνια. Μια και είσαι νομικαριος ψάξου με κανένα μουνακι της ΔΑΠ όπου υπάρχει υπερπληθώρα. Ξέχνα τη χαμπουργκερομουνα πεταμενη μπολσεβικα.
Οι ΔΑΠίτισσες είναι άβυζες φίλε. Και κλασικές ελλεηνίδες (μην κάνεις αυτό, μή το άλλο). Η επαναστάτρια θα είναι προλετάρια στα σεντόνια.
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Στα φοιτητικά μου χρόνια τα είχα κάτι μήνες με μια αριστερή (και καλά) η οποία ούτε άπλυτη ήταν ούτε χάλια.
Μαυριδερή (σαν τις Κύπριες κάπως) με σγουρά μαλλιά μακριά,πιασίματα και κωλάρα!
Ποτέ δεν με άρχισε στην κατήχηση.Σεξ ήθελε και μάλιστα μια φορά την είχα πάρει στα όρθια μέσα σε ένα γραφείο στο πανεπιστήμιο
Μαυριδερή (σαν τις Κύπριες κάπως) με σγουρά μαλλιά μακριά,πιασίματα και κωλάρα!
Ποτέ δεν με άρχισε στην κατήχηση.Σεξ ήθελε και μάλιστα μια φορά την είχα πάρει στα όρθια μέσα σε ένα γραφείο στο πανεπιστήμιο
Επισκέπτης
Λεσβιαρα του Εκφυλου Καφενειου ειναι...απο αυτες που φιλιουνται με μπιφτεκουδες και γκαιουλες....τραβα πισω...αλλιως τα βακτηρια θα κανουν σερφινγκ στα κυτταρα σου..Κάτι έχω πάθει με μια συμφοιτήτρια, 25άρα, φανατική αριστερή αγωνίστρια (συριζαία). Πήγα για πλάκα σε μια συνέλευση, όπου ήταν βασική ομιλήτρια και ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα. Από εμφάνιση, αντικειμενικά δε λέει πολλά. Πάντα μου την έδινε το στυλάκι της. Ντύνεται απαίσια, παρδαλά ρούχα, τσάντες ταγάρια, καθόλου μακιγιάζ, ανακατωμένα κόκκινα μαλλιά και κοτσίδες. Είναι φεμινίστρια και λέει τα χειρότερα για τους άντρες (κατά τη γνώμη της είμαστε όλοι υποψήφιοι βιαστές ανυποψίαστων γυναικών!!) Το θέμα είναι οτι της τα ρίχνω αλλά μου το παίζει ιστορία. Της έστειλα αίτημα φιλίας πρίν πολλές μέρες και δεν μου απαντά (δεν με απορρίπτει κιόλας). Δεν ξέρω γιατί σκαλώνει έτσι. Δεν έχω ακούσει τόσα χρόνια να έχει κανένα γκόμενο, πάντα ελεύθερη ήταν. Σημειωτέον οτι πρόπερσι είχα πηδήξει μια φίλη της, που ήταν κανονική γκόμενα, κοκέτα. Ίσως επειδή είμαι δεξιός και της τη βγαίνω στα πολιτικά, την χαλάει. Θέλω πάρα πολύ να την δαμάσω. Με τρελαίνει το ατημέλητο στύλ και όταν μιλάει με πάθος φαντάζομαι πόσο καύλα θα είναι στο κρεβάτι! Εμπειρίες κανείς από αυτό το είδος;
SpasmenoKaravi
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Λεσβιαρα του Εκφυλου Καφενειου ειναι...απο αυτες που φιλιουνται με μπιφτεκουδες και γκαιουλες....τραβα πισω...αλλιως τα βακτηρια θα κανουν σερφινγκ στα κυτταρα σου..
Υπεργενικεύεις για ανθρώπους που δεν ξέρεις.
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Κάτι έχω πάθει με μια συμφοιτήτρια, 25άρα, φανατική αριστερή αγωνίστρια (συριζαία). Πήγα για πλάκα σε μια συνέλευση, όπου ήταν βασική ομιλήτρια και ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα. Από εμφάνιση, αντικειμενικά δε λέει πολλά. Πάντα μου την έδινε το στυλάκι της. Ντύνεται απαίσια, παρδαλά ρούχα, τσάντες ταγάρια, καθόλου μακιγιάζ, ανακατωμένα κόκκινα μαλλιά και κοτσίδες. Είναι φεμινίστρια και λέει τα χειρότερα για τους άντρες (κατά τη γνώμη της είμαστε όλοι υποψήφιοι βιαστές ανυποψίαστων γυναικών!!) Το θέμα είναι οτι της τα ρίχνω αλλά μου το παίζει ιστορία. Της έστειλα αίτημα φιλίας πρίν πολλές μέρες και δεν μου απαντά (δεν με απορρίπτει κιόλας). Δεν ξέρω γιατί σκαλώνει έτσι. Δεν έχω ακούσει τόσα χρόνια να έχει κανένα γκόμενο, πάντα ελεύθερη ήταν. Σημειωτέον οτι πρόπερσι είχα πηδήξει μια φίλη της, που ήταν κανονική γκόμενα, κοκέτα. Ίσως επειδή είμαι δεξιός και της τη βγαίνω στα πολιτικά, την χαλάει. Θέλω πάρα πολύ να την δαμάσω. Με τρελαίνει το ατημέλητο στύλ και όταν μιλάει με πάθος φαντάζομαι πόσο καύλα θα είναι στο κρεβάτι! Εμπειρίες κανείς από αυτό το είδος;
Για αρχή
τι σελιδες εχεις οτι σαρεσουν?
αν εχεις τον Ρεμο, τον Κιαμο, τα παρτυ της Δαπ και τον Σαμαρα
προφανως και δεν θα σε δεχτει.
Οποτε κανε delete σε ολα αυτα
και ξεκινα να κανεις like σε Αλμαβοδαρ,ισπανόφωνες ταινίες
ισλανδικα post rock bands,
beatles , doors (ειναι must)
ε ξεκινα με αυτά,
και βλεπουμε.
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Υπεργενικεύεις για ανθρώπους που δεν ξέρεις.
σε βλέπω να ξεμπερδεύεις φορτωμένος μετάλλια τύπε
SpasmenoKaravi
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Για αρχή
ε ξεκινα με αυτά,
και βλεπουμε.
Κάτι τέτοιες μαλακίες της αρέσουν, πέφτεις μέσα. Κάτι ελληνικά συγκροτήματα που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους. Πού στην ευχή τα βρίσκουν; Ψάχνουν πολύ;
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Λεσβία θα ναι...Για αρχή
ε ξεκινα με αυτά,
και βλεπουμε.
Επισκέπτης
ο ουισκι με παγο-Παπαγος θα ωχρια !σε βλέπω να ξεμπερδεύεις φορτωμένος μετάλλια τύπε
SpasmenoKaravi
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Αφηστε τις αριστερογκομενες σε μας που μας αρεσουν και επιστρεψτε ταχιστα στα σκυλαδικα, οπου και ανηκετε
Τύπε, κατά βάθος σε όλους αρέσουν- αν μη τι άλλο για ένα . Ή δύο.
Για σχέση, κακά τα ψέμματα, δεν.......
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Κάτι τέτοιες μαλακίες της αρέσουν, πέφτεις μέσα. Κάτι ελληνικά συγκροτήματα που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους. Πού στην ευχή τα βρίσκουν; Ψάχνουν πολύ;
λεγεται [size=10pt]ψαξιμο.[/size]
συνηθως αυτό κανεις οταν δεν θες να τρως τα σκατα
που σου σερβιρουν στο ραδιο , στην τηλεοραση κτλ.
Παντως αν εισαι μπουζουξε τυπου
δεν εχεις πολλες ελπιδες.
Εκτος αν το κανει απο περιεργεια
οποτε οι πιθανότητες σου πλεον
ειναι θεμα τυχης.
λεγεται [size=10pt]ψαξιμο.[/size]
συνηθως αυτό κανεις οταν δεν θες να τρως τα σκατα
που σου σερβιρουν στο ραδιο , στην τηλεοραση κτλ.
Παντως αν εισαι μπουζουξε τυπου
δεν εχεις πολλες ελπιδες.
Εκτος αν το κανει απο περιεργεια
οποτε οι πιθανότητες σου πλεον
ειναι θεμα τυχης.
Ουτε "ψαξιμο", ουτε τιποτα...
Φυσιολογικη λειτουργια τυμπάνων λεγεται
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Λεσβία θα ναι...
οποια βλεπει ευρωπαικο κινηματογραφο ειναι λεσβια?