Νέα

Αριστερή αγωνίστρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SpasmenoKaravi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 388
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Και για να έχουμε καλό ερώτημα,εσύ σε ποια απο τις προαναφερθείσες κατηγορίες γκόμενας ανήκεις?

σε καμμία 

δεν ειμαι αριστερη αγωνιστρια ουτε φεμινιστρια
αλλα
επισης δεν ακουω Ρεμο Κιαμο και λοιπες αηδιες 

και βεβαια δεν βαζω εξτενσιονς :helpplea:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
σε καμμία 

αλλα

Και δεν διαβάζεις κοσμοπόλιταν.

OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
συμβουλη ΜΕΓΙΣΤΗ=οσο και να την καραμελωνεις αυτη θα αδιαφορει...δεν ειναι λεβεντη μου απο τον δικο μας πλανητη..ειναι ταγμενη στο κλειτοριδι...

Δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό. Δεν είναι καμμιά αντρογύναικα που τη βλέπεις και λες, τέρμα είναι λεσβία. Δεν το δείχνει... Μ'έβαλες σε σκέψεις πραγματικά, θα ψαρέψω καμμιά φίλη της να μάθω.

Επισκέπτης
Δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό. Δεν είναι καμμιά αντρογύναικα που τη βλέπεις και λες, τέρμα είναι λεσβία. Δεν το δείχνει... Μ'έβαλες σε σκέψεις πραγματικά, θα ψαρέψω καμμιά φίλη της να μάθω.
..η φιλη της ξερεις τι θα πει ?.....α !καταπληκτικο παιδι η ταδε....κι οταν θα της το γυροφερεις για κατασταση της φιλης της θα σε βαλουν στο τρυπακι να πηγαινεις στα κωλοlive που τραβιουνται για να ακουσουν το καθε μαλακισμενο που κανει οτι εχει μπαντα...τραγωδιες..γνωστο το τοπιο..αποτραβηξου..

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.995
Πόντοι
3.475
Overall, δεν ειναι τελειως απιθανο να την πηδηξεις (ξερω απο παρομοιες περιπτωσεις γνωστων), αλλα ποτε δεν θα σε παρει στα σοβαρα

Ακομα και για να την πηδηξεις, ομως, θα πρεπει να κουλαρεις λιγο με τα πολιτικα, και με ο,τι ειδη μουσικης/σινεμα (ο Θεος να τα κανει...) βλεπεις.
Με το να εισαι πνευμα αντιλογίας δεν θα κερδισεις κατι, γτ παω στοιχημα πως τα "επιχειρηματα" που πετας ειναι τελειως αστεια στ' αφτια της (δηλ. δεν λεει απο μεσα της "πωωω, πώς μου την ειπε ετσι αυτο το τζιμανι!")

Επισκέπτης
φραση κλειδι επισης οταν ξανοιγεις κουβεντα μαζι της =εχω κανει πραγματα που δεν τα μετανιωνω...χωρις να συγκεκριμενοποιει τι εννοει..

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
σε καμμία 

αλλα

Μάλιστα,κατανοητό,ελήφθη,μπορούμε να σε κατατάξουμε σε μια ξεχωριστή κατηγορία τότε  :cheesy:.
Πάντως ούτε εμένα μ αρέσουν οι "μπουρναζογκόμενες"-αλήθεια,δικός σου όρος ειναι?-προτιμώ,αν γίνεται,τις "μπουρνουζογκόμενες",να κυκλοφορούν συνεχώς με το μπουρνούζι δηλαδή.Αυτές και αν έχουν
πλεονεκτήματα   :tits2:  :kissass2:   ;)

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Overall, δεν ειναι τελειως απιθανο να την πηδηξεις (ξερω απο παρομοιες περιπτωσεις γνωστων), αλλα ποτε δεν θα σε παρει στα σοβαραΑκομα και για να την πηδηξεις, ομως, θα πρεπει να κουλαρεις λιγο με τα πολιτικα, και με ο,τι ειδη μουσικης/σινεμα (ο Θεος να τα κανει...) βλεπεις.
Με το να εισαι πνευμα αντιλογίας δεν θα κερδισεις κατι, γτ παω στοιχημα πως τα "επιχειρηματα" που πετας ειναι τελειως αστεια στ' αφτια της (δηλ. δεν λεει απο μεσα της "πωωω, πώς μου την ειπε ετσι αυτο το τζιμανι!")

Συμφωνω.

επισης, αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι γιατι να κανει κατι
με καποιον που δεν βλεπει σοβαρα , οταν αυτος ο καποιος
ειναι απο την σχολή της και
1. θα τον βλεπει καθε μερα
2. εχουν κοινους γνωστους
3. θα βγει η βρωμα οτι πηγε με Δαπιτη (αν εισαι)???? ειναι σαν να προδιδει τις αξιες της.  :P

δυσκολο το βλεπω.....

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Μάλιστα,κατανοητό,ελήφθη,μπορούμε να σε κατατάξουμε σε μια ξεχωριστή κατηγορία τότε  :cheesy:.
Πάντως ούτε εμένα μ αρέσουν οι "μπουρναζογκόμενες"-αλήθεια,δικός σου όρος ειναι?-προτιμώ,αν γίνεται,τις "μπουρνουζογκόμενες",να κυκλοφορούν συνεχώς με το μπουρνούζι δηλαδή.Αυτές και αν έχουν
πλεονεκτήματα   :tits2:  :kissass2:   ;)

θα συμφωνησω  :2funny:

OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
..η φιλη της ξερεις τι θα πει ?.....α !καταπληκτικο παιδι η ταδε....κι οταν θα της το γυροφερεις για κατασταση της φιλης της θα σε βαλουν στο τρυπακι να πηγαινεις στα κωλοlive που τραβιουνται για να ακουσουν το καθε μαλακισμενο που κανει οτι εχει μπαντα...τραγωδιες..γνωστο το τοπιο..αποτραβηξου..

Η μαλακία είναι οτι θα ήμουν πρόθυμος να μπώ για λίγο στον κόσμο της. Αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο.

OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Συμφωνω.

3. θα βγει η βρωμα οτι πηγε με Δαπιτη (αν εισαι)???? ειναι σαν να προδιδει τις αξιες της.  :P

δυσκολο το βλεπω.....

Δεν είμαι ΔΑΠίτης, απλώς δηλωμένος δεξιός. Ήμουν πάντα κατά των καταλήψεων, στις συνελεύσεις ψήφιζα κατά και μια-δυο φορές είχα λογομαχήσει μαζί της. Ίσως μου το κρατάει από τότε.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
Να προσθέσω οτι έχει απίστευτες βυζάρες, πολύ ΜΑΚΡΙΕΣ και δεν γουστάρει να φοράει σουτιέν.
η απαντηση ειναι γνωστη φιλε!!!ριξε της στα μουτρα ενα ποτηρι νερο και ριξτης και κανα 2 χαστουκια!!!πιπες θα σου κανει μετα!!!θα σε κυνηγαει απο πισω σαν την Λουκα!!!κατι ξερει κι η Δουρου ετσι Ηλια??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Συμφωνω.

δυσκολο το βλεπω.....
τιποτα δεν ισχυει απο αυτα...ζητω που χεστηκε καταρχην αν την βλεπει αναμεσα σε χιλιαδες ανθρωπους...δεν ειναι εξαθεσιο σε βουνοκορφη..σχολη ειναι...κατα δευτερον τους κοινους γνωστους ο φιλος μας δεν τους εχει...απλα ξεσκισε στο μπουτσο μια γνωστη της και κανει χαχανητα στην παρεα τους για να χωθει και να την καμακωσει...αλλιως ουτε που να τους χεσει τους κοινους γνωστους...τριτον σιγα μην του στησουν και ενεδρα με καδρονια αυτουνου..και αυτηνης να την περασουν σοβιετοδικειο...αυτα ειναι μαραφετηματα...το κυριο ειναι οτι ειναι ΛΕΣΒΙΑ και αδιαφορη..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom