SpasmenoKaravi
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Ρίχτης τα σε μπρουτάλ κατάσταση! Όχι λάου-λάου. Χώσου αβέρτα!
Αλλά ΑΝ την καταφέρεις, πρόσεξε μην ξεπηδήξουν τίποτα μαμούνια από το τριχωτό μουνί της!!!
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Ρίχτης τα σε μπρουτάλ κατάσταση! Όχι λάου-λάου. Χώσου αβέρτα!
Αλλά ΑΝ την καταφέρεις, πρόσεξε μην ξεπηδήξουν τίποτα μαμούνια από το τριχωτό μουνί της!!!
Και για να έχουμε καλό ερώτημα,εσύ σε ποια απο τις προαναφερθείσες κατηγορίες γκόμενας ανήκεις?
Και δεν διαβάζεις κοσμοπόλιταν.σε καμμία
δεν ειμαι αριστερη αγωνιστρια ουτε φεμινιστρια
αλλα
επισης δεν ακουω Ρεμο Κιαμο και λοιπες αηδιες
και βεβαια δεν βαζω εξτενσιονς![]()
Και δεν διαβάζεις κοσμοπόλιταν.
συμβουλη ΜΕΓΙΣΤΗ=οσο και να την καραμελωνεις αυτη θα αδιαφορει...δεν ειναι λεβεντη μου απο τον δικο μας πλανητη..ειναι ταγμενη στο κλειτοριδι...
Φέισμπουκ έχεις?εχω σταματησει απο τα 15![]()
![]()
..η φιλη της ξερεις τι θα πει ?.....α !καταπληκτικο παιδι η ταδε....κι οταν θα της το γυροφερεις για κατασταση της φιλης της θα σε βαλουν στο τρυπακι να πηγαινεις στα κωλοlive που τραβιουνται για να ακουσουν το καθε μαλακισμενο που κανει οτι εχει μπαντα...τραγωδιες..γνωστο το τοπιο..αποτραβηξου..Δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό. Δεν είναι καμμιά αντρογύναικα που τη βλέπεις και λες, τέρμα είναι λεσβία. Δεν το δείχνει... Μ'έβαλες σε σκέψεις πραγματικά, θα ψαρέψω καμμιά φίλη της να μάθω.
Σιγά μη δεν είχες.Πλέμπα
φραση κλειδι επισης οταν ξανοιγεις κουβεντα μαζι της =εχω κανει πραγματα που δεν τα μετανιωνω...χωρις να συγκεκριμενοποιει τι εννοει..Δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό. Δεν είναι καμμιά αντρογύναικα που τη βλέπεις και λες, τέρμα είναι λεσβία. Δεν το δείχνει... Μ'έβαλες σε σκέψεις πραγματικά, θα ψαρέψω καμμιά φίλη της να μάθω.
Μάλιστα,κατανοητό,ελήφθη,μπορούμε να σε κατατάξουμε σε μια ξεχωριστή κατηγορία τότεσε καμμία
δεν ειμαι αριστερη αγωνιστρια ουτε φεμινιστρια
αλλα
επισης δεν ακουω Ρεμο Κιαμο και λοιπες αηδιες
και βεβαια δεν βαζω εξτενσιονς![]()
Overall, δεν ειναι τελειως απιθανο να την πηδηξεις (ξερω απο παρομοιες περιπτωσεις γνωστων), αλλα ποτε δεν θα σε παρει στα σοβαραΑκομα και για να την πηδηξεις, ομως, θα πρεπει να κουλαρεις λιγο με τα πολιτικα, και με ο,τι ειδη μουσικης/σινεμα (ο Θεος να τα κανει...) βλεπεις.
Με το να εισαι πνευμα αντιλογίας δεν θα κερδισεις κατι, γτ παω στοιχημα πως τα "επιχειρηματα" που πετας ειναι τελειως αστεια στ' αφτια της (δηλ. δεν λεει απο μεσα της "πωωω, πώς μου την ειπε ετσι αυτο το τζιμανι!")
Μάλιστα,κατανοητό,ελήφθη,μπορούμε να σε κατατάξουμε σε μια ξεχωριστή κατηγορία τότε.
Πάντως ούτε εμένα μ αρέσουν οι "μπουρναζογκόμενες"-αλήθεια,δικός σου όρος ειναι?-προτιμώ,αν γίνεται,τις "μπουρνουζογκόμενες",να κυκλοφορούν συνεχώς με το μπουρνούζι δηλαδή.Αυτές και αν έχουν
πλεονεκτήματα![]()
;)
..η φιλη της ξερεις τι θα πει ?.....α !καταπληκτικο παιδι η ταδε....κι οταν θα της το γυροφερεις για κατασταση της φιλης της θα σε βαλουν στο τρυπακι να πηγαινεις στα κωλοlive που τραβιουνται για να ακουσουν το καθε μαλακισμενο που κανει οτι εχει μπαντα...τραγωδιες..γνωστο το τοπιο..αποτραβηξου..
Συμφωνω.
επισης, αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι γιατι να κανει κατι
με καποιον που δεν βλεπει σοβαρα , οταν αυτος ο καποιος
ειναι απο την σχολή της και
1. θα τον βλεπει καθε μερα
2. εχουν κοινους γνωστους
3. θα βγει η βρωμα οτι πηγε με Δαπιτη (αν εισαι)???? ειναι σαν να προδιδει τις αξιες της.
δυσκολο το βλεπω.....
Οχι που δεν θα συμφωνούσεςθα συμφωνησω![]()
η απαντηση ειναι γνωστη φιλε!!!ριξε της στα μουτρα ενα ποτηρι νερο και ριξτης και κανα 2 χαστουκια!!!πιπες θα σου κανει μετα!!!θα σε κυνηγαει απο πισω σαν την Λουκα!!!κατι ξερει κι η Δουρου ετσι Ηλια???Να προσθέσω οτι έχει απίστευτες βυζάρες, πολύ ΜΑΚΡΙΕΣ και δεν γουστάρει να φοράει σουτιέν.
τιποτα δεν ισχυει απο αυτα...ζητω που χεστηκε καταρχην αν την βλεπει αναμεσα σε χιλιαδες ανθρωπους...δεν ειναι εξαθεσιο σε βουνοκορφη..σχολη ειναι...κατα δευτερον τους κοινους γνωστους ο φιλος μας δεν τους εχει...απλα ξεσκισε στο μπουτσο μια γνωστη της και κανει χαχανητα στην παρεα τους για να χωθει και να την καμακωσει...αλλιως ουτε που να τους χεσει τους κοινους γνωστους...τριτον σιγα μην του στησουν και ενεδρα με καδρονια αυτουνου..και αυτηνης να την περασουν σοβιετοδικειο...αυτα ειναι μαραφετηματα...το κυριο ειναι οτι ειναι ΛΕΣΒΙΑ και αδιαφορη..Συμφωνω.
επισης, αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι γιατι να κανει κατι
με καποιον που δεν βλεπει σοβαρα , οταν αυτος ο καποιος
ειναι απο την σχολή της και
1. θα τον βλεπει καθε μερα
2. εχουν κοινους γνωστους
3. θα βγει η βρωμα οτι πηγε με Δαπιτη (αν εισαι)???? ειναι σαν να προδιδει τις αξιες της.
δυσκολο το βλεπω.....
Οχι που δεν θα συμφωνούσες![]()
![]()
Εσύ όμως,από "εσωτερικό κόσμο" πως πας?
Είναι "πλούσιος",αξίζουν δηλαδή τα αποκαλυπτήρια άνευ μπουρνουζίου?![]()