Νέα

Αριστερή αγωνίστρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SpasmenoKaravi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 388
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
δηλωμενη λεσβια δεν προκειται και δη ενεργητικου τυπου να ριξεις ποτε ;) αν ειναι bi ισως και αυτο με προυποθεσεις.Απλα πραγματα

Δε την κόβω για ενεργητική τύπε, καθόλου. Κατ'αρχήν είναι θηλυκή, δεν είναι αντρούτσος. Και τις φουστίτσες της φοράει και το ντεκολτέ της βγάζει φάτσα φόρα και μακρύ μαλλί έχει. Άσε δε που άμα δεί κανένα ξένο πιτσιρίκι στο δρόμο την πιάνει αυτό το μαμαδίστικο που έχουν όλες οι θηλυκές γκόμενες. Μάλλον παθητική είναι. Άμα ήταν μπαρμπαγιώργος, θα το είχα καταλάβει και μόνος μου οτι είναι λεσβία. Δεν της φαίνεται ρε πούστη μου.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δε την κόβω για ενεργητική τύπε, καθόλου. Κατ'αρχήν είναι θηλυκή, δεν είναι αντρούτσος. Και τις φουστίτσες της φοράει και το ντεκολτέ της βγάζει φάτσα φόρα και μακρύ μαλλί έχει. Άσε δε που άμα δεί κανένα ξένο πιτσιρίκι στο δρόμο την πιάνει αυτό το μαμαδίστικο που έχουν όλες οι θηλυκές γκόμενες. Μάλλον παθητική είναι. Άμα ήταν μπαρμπαγιώργος, θα το είχα καταλάβει και μόνος μου οτι είναι λεσβία. Δεν της φαίνεται ρε πούστη μου.

Τα θέλει ο κώλος σας .. :tooth:

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
καμιά συναυλιούλα δεν παίζει να την πας ρε καράβι; :grin:  Κι όταν λέμε συναυλία δεν εννοούμε πέγκυ ζήνα φυσικά..  :2funny:

πρακτικα πραγματα...
και να μην του κατσει, της μενει η συναυλιουλα...

το λουλουδι ειναι ντεπασέ για την συγχρονη κατοικο αυτης της χωρας... και δεν τρωγεται κιολας, ενω με την συναυλιουλα κατι μενει απο τον τραγουδιαρη, στα αυτια της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom