alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Τι ενεργητικού και παθητικου τύπου μωρε...και πως ξερεις οτι ειναι ενεργητικου τυπου δηλαδη?
Το ψαρι ψηνεται κι απο τις δυο πλευρες παντα...
Τι ενεργητικού και παθητικου τύπου μωρε...και πως ξερεις οτι ειναι ενεργητικου τυπου δηλαδη?
και πως ξερεις οτι ειναι ενεργητικου τυπου δηλαδη?
φαινεται ;)
Τύπε πολυ καλη φαση να τα εχεις με κοπελα bi, εγω για ενα τριμηνο ειχα τη χαρα αυτη, και ηταν παντα ανοικτη και σε "διευρυνση" της παρεας...δηλωμενη λεσβια δεν προκειται και δη ενεργητικου τυπου να ριξεις ποτε ;) αν ειναι bi ισως και αυτο με προυποθεσεις.Απλα πραγματα
κατι ψιλα εχω κανει μονο δυστυχωςΤύπε πολυ καλη φαση να τα εχεις με κοπελα bi, εγω για ενα τριμηνο ειχα τη χαρα αυτη, και ηταν παντα ανοικτη και σε "διευρυνση" της παρεας...
Μονο που ασχολιοταν πιο πολυ εκεινη από ότι εγω με την αλλη...
μπορει ναιδηλαδη δεν μπορει μια λεσβια να ειναι και απο τα 2?
Βρε ωραια ειναι, αλλά κακα τα ψεματα καπου η σχεση φθειρεται ετσι. Αυτο διαπιστωσα.κατι ψιλα εχω κανει μονο δυστυχως
Βρε ωραια ειναι, αλλά κακα τα ψεματα καπου η σχεση φθειρεται ετσι. Αυτο διαπιστωσα.
δεν προχωρησα πολυ αλλα νομιζω εχεις δικιοΒρε ωραια ειναι, αλλά κακα τα ψεματα καπου η σχεση φθειρεται ετσι. Αυτο διαπιστωσα.
Δεν ειπα αυτο.οι παρτουζες λεγονται και σχεση τωρα?
εσυ θα εκανες ποτε κατι με γυναικα;οι παρτουζες λεγονται και σχεση τωρα?
εσυ θα εκανες ποτε κατι με γυναικα;
εσυ θα εκανες ποτε κατι με γυναικα;
και με αντρα μαζιΑς κάνει πρώτα με άντρα και μετά δοκιμάζει και τα υπόλοιπα
Ας κάνει πρώτα με άντρα και μετά δοκιμάζει και τα υπόλοιπα
και οι αριστερες με την τριχα μουστακι στο ποδι το ιδιο ξεχειλιζουναφου ειπαμε , θελω να ξεχειλιζει τεστοστερονη
το ενα δεν αναιρει το αλλοαφου ειπαμε , θελω να ξεχειλιζει τεστοστερονη
κριμαοκ ας το πω διαφορετικα.
I only like the dicks