Νέα

Αριστερή αγωνίστρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SpasmenoKaravi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 388
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Και ναι, είναι λεσβία. Πρίν λίγο έπιασα κουβέντα στο facebook με μια 'φίλη' της και μου το αποκάλυψε. Τι σκατά!!!  :huh:

OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
εσύ σηνέχησε να προσπαθείς μαν,,.
ποτέ δεν ξέρεις  :)

Τι να συνεχίσω φίλε μου, οι μόνες λεσβίες που μπορείς να πηδήξεις  είναι αυτές που δεν το έχουν καταλάβει ακόμα. Άκυρο λοιπόν. Πάμε γι'άλλα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δηλαδη οι λεσβίες δεν τρωνε που και που κανα πουτσο; :grin: :boobies: :think:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Κάτι έχω πάθει με μια συμφοιτήτρια, 25άρα, φανατική αριστερή αγωνίστρια (συριζαία). Πήγα για πλάκα σε μια συνέλευση, όπου ήταν βασική ομιλήτρια και ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα. Από εμφάνιση, αντικειμενικά δε λέει πολλά. Πάντα μου την έδινε το στυλάκι της. Ντύνεται απαίσια, παρδαλά ρούχα, τσάντες ταγάρια, καθόλου μακιγιάζ, ανακατωμένα κόκκινα μαλλιά και κοτσίδες. Είναι φεμινίστρια και λέει τα χειρότερα για τους άντρες (κατά τη γνώμη της είμαστε όλοι υποψήφιοι βιαστές ανυποψίαστων γυναικών!!) Το θέμα είναι οτι της τα ρίχνω αλλά μου το παίζει ιστορία. Της έστειλα αίτημα φιλίας πρίν πολλές μέρες και δεν μου απαντά (δεν με απορρίπτει κιόλας). Δεν ξέρω γιατί σκαλώνει έτσι. Δεν έχω ακούσει τόσα χρόνια να έχει κανένα γκόμενο, πάντα ελεύθερη ήταν. Σημειωτέον οτι πρόπερσι είχα πηδήξει μια φίλη της, που ήταν κανονική γκόμενα, κοκέτα. Ίσως επειδή είμαι δεξιός και της τη βγαίνω στα πολιτικά, την χαλάει. Θέλω πάρα πολύ να την δαμάσω. Με τρελαίνει το ατημέλητο στύλ και όταν μιλάει με πάθος φαντάζομαι πόσο καύλα θα είναι στο κρεβάτι! Εμπειρίες κανείς από αυτό το είδος;

και γω θυμάμαι πως η ΠΚΣ σε γενικές γραμμές είχε ωραίες κοπελίτσες , πιο απλές σε σχέση με της ΔΑΠ , βέβαια εγώ ιδιεολογικά συμφωνούσα με ΠΚΣ και ας μην ήμουν γραμμένος πουθενά !!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Πάντως αδερφέ είναι σπάνιο να βλέπεις αριστερές κοπέλες τέτοιου στυλ πάντα μιλάω, να είναι όμορφες, υπάρχουν αλλά λίγες. Και είναι πολύ πιο νορμάλ από τις κοκέτες που ακουν Κιάμο και Πάολα. Ωστόσο έχουν άλλα κουσούρια. Δεν είναι απαραίτητα κακό, ότι αρέσει στο καθέναν.. Σπάνιο σε μια γκόμενα Ελληνίδα να έχει μεγάλο στήθος και στητό.

Τυπε τα κουσουρια που έχουν ειναι χειροτερα τουλαχιστον το γκομενακι της δαπ με εναν Κιάμο και μια .LAK μπλουζιτσα ειναι οκ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
καμιά συναυλιούλα δεν παίζει να την πας ρε καράβι; :grin:  Κι όταν λέμε συναυλία δεν εννοούμε πέγκυ ζήνα φυσικά..  :2funny:

Εγω λεω να την πάει στο διαολο. Χασιμο χρονου με την βλαμενη ακου ολοι οι αντρες υποψηφιοι βιαστες
ψωνισες απο σβερκο καραβι δεν τη πηδας αυτη και βαζω και στοιχημα  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και ναι, είναι λεσβία. Πρίν λίγο έπιασα κουβέντα στο facebook με μια 'φίλη' της και μου το αποκάλυψε. Τι σκατά!!!  :huh:

Οπα τωρα το ειδα αυτο  :grin: σωστα στο προεβλεψα οτι δεν θα πηδηξεις λοιπον. Ρε τυπε οταν ακους γκομενα να λεει τετοιες μαλακιες εσυ τι περιμενεις να ειναι δηλαδη? Ο λογος της ειναι ξεκαθαρος ΜΙΣΕΙ τους ΑΝΤΡΕΣ. Γτπ ειναι ολες αυτες βλαμμενα τελειως.   :badair:

Οταν βγαινεις με κάποια ή μιλατε εστω καπου πιστευω πως μπορεις να καταλαβεις μεσα σε 10-15 λεπτα τι καπνο φουμαρει και αν σε γουσταρει. Καμια φορα ειναι σκληρο αυτο αμα την εχεις πατησει αλλα δυστυχως ετσι ειναι. Τωρα τι περιμενεις απο γκομενα αριστερη που σε βλεπει και βγαζει σπυρια

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Χαχαχα... κάποτε της είχα πεί κάτι περί αριστερού φασισμού όσον αφορά στις καταλήψεις της σχολής με το έτσι θέλω από τους αριστερίζοντες. Θυμάμαι ακόμα το φονικό βλέμμα ώς απάντησή της. Βέβαια τότε δεν τη γούσταρα και την πίκαρα εκ του ασφαλούς. Τώρα δε με παίρνει να της φέρω αντιρρήσεις.

(Την κομμώτρια με το κολάν την αφήνω στους πιο απελπισμένους. Προτιμώ τα απόρθητα οχυρά.)

φίλε αν θέλεις απόρθητο οχυρό τότε θα πρέπει να χτυπήσεις δυνατά και σκληρά. Αν είσαι τυπάκος που δεν φέρνει αντιρρήσεις και πας με τα νερά της τότε πιρφορίζεις και είναι μαθηματικός βέβαιο ότι δεν πρόκειται να σου κάτσει, εκτός και αν σε έχει τελείως του χεριού της και περιμένει να λάβει από εσένα. Been there, done that και ισχύει για όλες. Γνώμη μου; Δώσε ευκαιρία στην κομμώτρια, να ευχαριστηθείς να γαμάς.

Και ναι, είναι λεσβία. Πρίν λίγο έπιασα κουβέντα στο facebook με μια 'φίλη' της και μου το αποκάλυψε. Τι σκατά!!!  :huh:

Ξαναδοκίμασε σε δέκα χρόνια. Πιθανών να την βρεις να έχει κάνει στροφή 180 μοιρών, παντρεμένη με κανένα χλεχλέ και με παιδί.
φίλε αν θέλεις απόρθητο οχυρό τότε θα πρέπει να χτυπήσεις δυνατά και σκληρά. Αν είσαι τυπάκος που δεν φέρνει αντιρρήσεις και πας με τα νερά της τότε πιρφορίζεις και είναι μαθηματικός βέβαιο ότι δεν πρόκειται να σου κάτσει, εκτός και αν σε έχει τελείως του χεριού της και περιμένει να λάβει από εσένα. Been there, done that και ισχύει για όλες.

OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Ξαναδοκίμασε σε δέκα χρόνια. Πιθανών να την βρεις να έχει κάνει στροφή 180 μοιρών, παντρεμένη με κανένα χλεχλέ και με παιδί.
φίλε αν θέλεις απόρθητο οχυρό τότε θα πρέπει να χτυπήσεις δυνατά και σκληρά. Αν είσαι τυπάκος που δεν φέρνει αντιρρήσεις και πας με τα νερά της τότε πιρφορίζεις και είναι μαθηματικός βέβαιο ότι δεν πρόκειται να σου κάτσει, εκτός και αν σε έχει τελείως του χεριού της και περιμένει να λάβει από εσένα. Been there, done that και ισχύει για όλες.

Και τί προτείνεις να κάνω αγαπητέ; Η γυναίκα είναι αρχικαύλα. Πρέπει να την δαμάσω, ο κόσμος να χαλάσει, ό,τι σεξουαλικές προτιμήσεις κι αν έχει. Πώς να το παίξω όμως; Είναι φεμινίστρια και αντιπαθεί τα 'ισχυρά αρσενικά'. Τι πιρφόρος μου λες και τα ρέστα...

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Και τί προτείνεις να κάνω αγαπητέ; Η γυναίκα είναι αρχικαύλα. Πρέπει να την δαμάσω, ο κόσμος να χαλάσει, ό,τι σεξουαλικές προτιμήσεις κι αν έχει. Πώς να το παίξω όμως; Είναι φεμινίστρια και αντιπαθεί τα 'ισχυρά αρσενικά'. Τι πιρφόρος μου λες και τα ρέστα...

o επιμενων νικα  :grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215

Stories