SpasmenoKaravi
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Και ναι, είναι λεσβία. Πρίν λίγο έπιασα κουβέντα στο facebook με μια 'φίλη' της και μου το αποκάλυψε. Τι σκατά!!!
ελαΚαι ναι, είναι λεσβία. Πρίν λίγο έπιασα κουβέντα στο facebook με μια 'φίλη' της και μου το αποκάλυψε. Τι σκατά!!!
Και ναι, είναι λεσβία. Πρίν λίγο έπιασα κουβέντα στο facebook με μια 'φίλη' της και μου το αποκάλυψε. Τι σκατά!!!
εσύ σηνέχησε να προσπαθείς μαν,,.
ποτέ δεν ξέρεις
μαζι σου
υ.γ το σκότωσες το συνέχισε όμως :S
εσύ σηνέχησε να προσπαθείς μαν,,.
ποτέ δεν ξέρεις
Πλαστκό!δηλαδη οι λεσβίες δεν τρωνε που και που κανα πουτσο;
δηλαδη οι λεσβίες δεν τρωνε που και που κανα πουτσο;
Κάτι έχω πάθει με μια συμφοιτήτρια, 25άρα, φανατική αριστερή αγωνίστρια (συριζαία). Πήγα για πλάκα σε μια συνέλευση, όπου ήταν βασική ομιλήτρια και ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα. Από εμφάνιση, αντικειμενικά δε λέει πολλά. Πάντα μου την έδινε το στυλάκι της. Ντύνεται απαίσια, παρδαλά ρούχα, τσάντες ταγάρια, καθόλου μακιγιάζ, ανακατωμένα κόκκινα μαλλιά και κοτσίδες. Είναι φεμινίστρια και λέει τα χειρότερα για τους άντρες (κατά τη γνώμη της είμαστε όλοι υποψήφιοι βιαστές ανυποψίαστων γυναικών!!) Το θέμα είναι οτι της τα ρίχνω αλλά μου το παίζει ιστορία. Της έστειλα αίτημα φιλίας πρίν πολλές μέρες και δεν μου απαντά (δεν με απορρίπτει κιόλας). Δεν ξέρω γιατί σκαλώνει έτσι. Δεν έχω ακούσει τόσα χρόνια να έχει κανένα γκόμενο, πάντα ελεύθερη ήταν. Σημειωτέον οτι πρόπερσι είχα πηδήξει μια φίλη της, που ήταν κανονική γκόμενα, κοκέτα. Ίσως επειδή είμαι δεξιός και της τη βγαίνω στα πολιτικά, την χαλάει. Θέλω πάρα πολύ να την δαμάσω. Με τρελαίνει το ατημέλητο στύλ και όταν μιλάει με πάθος φαντάζομαι πόσο καύλα θα είναι στο κρεβάτι! Εμπειρίες κανείς από αυτό το είδος;
Πάντως αδερφέ είναι σπάνιο να βλέπεις αριστερές κοπέλες τέτοιου στυλ πάντα μιλάω, να είναι όμορφες, υπάρχουν αλλά λίγες. Και είναι πολύ πιο νορμάλ από τις κοκέτες που ακουν Κιάμο και Πάολα. Ωστόσο έχουν άλλα κουσούρια. Δεν είναι απαραίτητα κακό, ότι αρέσει στο καθέναν.. Σπάνιο σε μια γκόμενα Ελληνίδα να έχει μεγάλο στήθος και στητό.
Τυπε τα κουσουρια που έχουν ειναι χειροτερα τουλαχιστον το γκομενακι της δαπ με εναν Κιάμο και μια .LAK μπλουζιτσα ειναι οκ
καμιά συναυλιούλα δεν παίζει να την πας ρε καράβι; Κι όταν λέμε συναυλία δεν εννοούμε πέγκυ ζήνα φυσικά..
Χαχαχα... κάποτε της είχα πεί κάτι περί αριστερού φασισμού όσον αφορά στις καταλήψεις της σχολής με το έτσι θέλω από τους αριστερίζοντες. Θυμάμαι ακόμα το φονικό βλέμμα ώς απάντησή της. Βέβαια τότε δεν τη γούσταρα και την πίκαρα εκ του ασφαλούς. Τώρα δε με παίρνει να της φέρω αντιρρήσεις.
(Την κομμώτρια με το κολάν την αφήνω στους πιο απελπισμένους. Προτιμώ τα απόρθητα οχυρά.)
Ξαναδοκίμασε σε δέκα χρόνια. Πιθανών να την βρεις να έχει κάνει στροφή 180 μοιρών, παντρεμένη με κανένα χλεχλέ και με παιδί.
φίλε αν θέλεις απόρθητο οχυρό τότε θα πρέπει να χτυπήσεις δυνατά και σκληρά. Αν είσαι τυπάκος που δεν φέρνει αντιρρήσεις και πας με τα νερά της τότε πιρφορίζεις και είναι μαθηματικός βέβαιο ότι δεν πρόκειται να σου κάτσει, εκτός και αν σε έχει τελείως του χεριού της και περιμένει να λάβει από εσένα. Been there, done that και ισχύει για όλες.
Και τί προτείνεις να κάνω αγαπητέ; Η γυναίκα είναι αρχικαύλα. Πρέπει να την δαμάσω, ο κόσμος να χαλάσει, ό,τι σεξουαλικές προτιμήσεις κι αν έχει. Πώς να το παίξω όμως; Είναι φεμινίστρια και αντιπαθεί τα 'ισχυρά αρσενικά'. Τι πιρφόρος μου λες και τα ρέστα...
o επιμενων νικα
Εσυ ως γυναικα πιστευεις οτι εχω ελπιδες;;
Πάρε πτυχίο, πιάσε μια δουλεία, γίνε περιζήτητος γαμπρός και μετά από μερικά χρόνια που θα φτάσει τα 30, θα σε παρακαλάει για γάμο.