να της ριξεις η να σου ριξειπες τα ρε μαν
τοσο καιρο τη πιπιλαω να της ριξω ενα γαμησι φιλικο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αριστερή αγωνίστρια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SpasmenoKaravi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 388
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Eraser
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
τωρα με το μαυρισμα ναι
παντού?
μήπως χρειάζεσαι λεύκανση πουθενά...?
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.763
- Πόντοι
- 6.035
να της ριξεις η να σου ριξει
ξερεις κατι
εγω μαν ειμαι παντα ενεργητικος
αν δω και αλλα υδραυλικα ανυψωτικα εξαφανηζομαι
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
παντού?
δεν εχω τετοιο θεμα
τις μερες που ελειπα δαχτυλωθηκες καθολου σκεφτομενη πως ειμαι πισω απο το νικ;σου ελειψα καθολου;δεν εχω τετοιο θεμα
Επισκέπτης
θελει.....κατω απ'τα παπ@ρια που ειναι διπλα στην εξατμιση...βιολετερα...παντού?
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.763
- Πόντοι
- 6.035
δεν εχω τετοιο θεματις μερες που ελειπα δαχτυλωθηκες καθολου σκεφτομενη πως ειμαι πισω απο το νικ;σου ελειψα καθολου;
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
τις μερες που ελειπα δαχτυλωθηκες καθολου σκεφτομενη πως ειμαι πισω απο το νικ;σου ελειψα καθολου;
οχι
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.763
- Πόντοι
- 6.035
λενε για μενα οι ομορφες που ζησαμε μαζι
;)
χμ Πρωτη φορα μου συμβαινει.Μηπως εισαι λεσβια;
SpasmenoKaravi
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Βρωμιάρες τύπε...
Απλυτες, αξύριστες, το μουνί τους είναι "στούβια" από την τρίχα, οι μασχάλες αξύριστες.
Οι τύπισσες είναι ξινομούνες αγάμητες.
Φαίνεται άλλωστε από αυτό που ο ίδιος είπες. " Φεμινίστριες" του κώλου... που νομίζουν πως το μουνί τους αξίζει έναν θησαυρό.
Μακριά από αυτές. Γενικά μακριά από αυτές που ασχολουνται με την πολιτική σε οποιαδήποτε παράταξη.
Για κλωτσιές είναι όλες τους.
Όχι, είναι πραγματική φεμινίστρια. Είναι γραμμένη σε κάποια γυναικεία οργάνωση που έχει έδρα την Αθήνα και πηγαινοέρχεται όποτε κάνουν εκδηλώσεις. Γενικά είναι τρομερά δικτυωμένη και μέσα σ'όλα. Φιλόδοξη στα πολιτικά γι'αυτό και αδιάφορη στα γκομενικά. Καμμιά μέρα θα την βλέπω στην τηλεόραση μετά από χρόνια βολευτίνα. Είμαι βέβαιος γι'αυτό. Το'χει απλά.
Υ.Γ. Τι ακριβώς σημαίνει 'στούβια'; Το βάζω στο google και ..μηδέν εις το πηλίκο.
Ναι και το παληκαρι ε-χεστηκε...δεν μπορει να φαει αλλο τσουλιδι θα τον πονεσουν οι τραπεζιτες του...τουπεδιαρα αριστερατζα σερβιετα που της λες για τον τσελεμεντε του αναρχικου...και τρεχει να βρει δεντρολιβανο για να βαλει...καρασχετα τσοκαρα που μου θελουν και συνδικαλισμο αντι να ανοιξουν κανα ρημαδι να αγωνιστουν για το αυριο τους...τον πραγματικο αγωνα..
Για δώσε μας μια λίστα από την αγαπημένη σου βιβλιογραφία...
Επισκέπτης
......ΕΙΝΑΙ ΛΕΣΒΙΑ...Ξυπνα Χαριλαεεεε !!!...επισης για να γινει βουλευτινα πρεπει να υπαρχει και βουλη...Όχι, είναι πραγματική φεμινίστρια. Είναι γραμμένη σε κάποια γυναικεία οργάνωση που έχει έδρα την Αθήνα και πηγαινοέρχεται όποτε κάνουν εκδηλώσεις. Γενικά είναι τρομερά δικτυωμένη και μέσα σ'όλα. Φιλόδοξη στα πολιτικά γι'αυτό και αδιάφορη στα γκομενικά. Καμμιά μέρα θα την βλέπω στην τηλεόραση μετά από χρόνια βολευτίνα. Είμαι βέβαιος γι'αυτό. Το'χει απλά.
SpasmenoKaravi
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
......ΕΙΝΑΙ ΛΕΣΒΙΑ...Ξυπνα Χαριλαεεεε !!!...επισης για να γινει βουλευτινα πρεπει να υπαρχει και βουλη...
Έλα που είναι λεσβία. Αφού της την πέφτω σου λέω και κολακεύεται. Μαγκιά της αν είναι φεμινίστρια, δεν νιώθω απειλούμενος.
Επισκέπτης
εννοειται τοι κολακευεται οταν νιωθει οτι αρεσει. Ο πολυς φεμινισμος καταληγει στην απεχθεια προς τους αντρες και κατα προεκταση στο γλυφομουνιΈλα που είναι λεσβία. Αφού της την πέφτω σου λέω και κολακεύεται. Μαγκιά της αν είναι φεμινίστρια, δεν νιώθω απειλούμενος.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
Κάτι έχω πάθει με μια συμφοιτήτρια, 25άρα, φανατική αριστερή αγωνίστρια (συριζαία). Πήγα για πλάκα σε μια συνέλευση, όπου ήταν βασική ομιλήτρια και ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα. Από εμφάνιση, αντικειμενικά δε λέει πολλά. Πάντα μου την έδινε το στυλάκι της. Ντύνεται απαίσια, παρδαλά ρούχα, τσάντες ταγάρια, καθόλου μακιγιάζ, ανακατωμένα κόκκινα μαλλιά και κοτσίδες. Είναι φεμινίστρια και λέει τα χειρότερα για τους άντρες (κατά τη γνώμη της είμαστε όλοι υποψήφιοι βιαστές ανυποψίαστων γυναικών!!) Το θέμα είναι οτι της τα ρίχνω αλλά μου το παίζει ιστορία. Της έστειλα αίτημα φιλίας πρίν πολλές μέρες και δεν μου απαντά (δεν με απορρίπτει κιόλας). Δεν ξέρω γιατί σκαλώνει έτσι. Δεν έχω ακούσει τόσα χρόνια να έχει κανένα γκόμενο, πάντα ελεύθερη ήταν. Σημειωτέον οτι πρόπερσι είχα πηδήξει μια φίλη της, που ήταν κανονική γκόμενα, κοκέτα. Ίσως επειδή είμαι δεξιός και της τη βγαίνω στα πολιτικά, την χαλάει. Θέλω πάρα πολύ να την δαμάσω. Με τρελαίνει το ατημέλητο στύλ και όταν μιλάει με πάθος φαντάζομαι πόσο καύλα θα είναι στο κρεβάτι! Εμπειρίες κανείς από αυτό το είδος;
Πιθανον και το μουνί της να είναι δάσος, κοτσίδες θα βρεις και στις μασχάλες και οι γάμπες τις θα είναι τριχωτές.
Φυσικά θα είμαι άπλυτη, δεν θα βάζει αποσμητικό, ίσως πρωτα να την υποχρεώσεις να κανει μπανιο μπροστά σου αν δεν θες να κολήσεις τιποτα.
Θα βάλεις καπότα, αυτές οι αριστερές κανουν ακάποτα σε αλλοδαπούς, σε απλυτους αριστεριστές και σε αναρχικούς.
Μηπως να το ξανασκεφτεις?
SpasmenoKaravi
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Πιθανον και το μουνί της να είναι δάσος, κοτσίδες θα βρεις και στις μασχάλες και οι γάμπες τις θα είναι τριχωτές.
Φυσικά θα είμαι άπλυτη, δεν θα βάζει αποσμητικό, ίσως πρωτα να την υποχρεώσεις να κανει μπανιο μπροστά σου αν δεν θες να κολήσεις τιποτα.
Θα βάλεις καπότα, αυτές οι αριστερές κανουν ακάποτα σε αλλοδαπούς, σε απλυτους αριστεριστές και σε αναρχικούς.
Μηπως να το ξανασκεφτεις?
Χα, χα, χα... δεν μπορεί δηλαδή ποτέ των ποτών μια αριστερή να είναι ξυρισμένη και να μην βρωμάει. Ελάτε ρε παιδιά, αγωνίστρια είναι, δεν είναι γύφτισσα. Τι κλισέ είναι αυτά. Έχω καθίσει κοντά της και δεν θυμάμαι να με πήρε καμμία μπόχα.
Όσο για το ακάποτο.. μπαίνω σε πειρασμούς τώρα..
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
Χα, χα, χα... δεν μπορεί δηλαδή ποτέ των ποτών μια αριστερή να είναι ξυρισμένη και να μην βρωμάει. Ελάτε ρε παιδιά, αγωνίστρια είναι, δεν είναι γύφτισσα. Τι κλισέ είναι αυτά. Έχω καθίσει κοντά της και δεν θυμάμαι να με πήρε καμμία μπόχα.
Όσο για το ακάποτο.. μπαίνω σε πειρασμούς τώρα..
Οι αριστεροί δεν προλαβαίνουν να πλυθούν επειδή είναι κάθε μέρα στον αγώνα, ενώ η βρωμιά διώχνει τα καπιταλιστικά μικρόβια.
Αυτές δεν μπλεκουν με δεξιούς, κεντρώους ή απολιτίκ, θέλουν μόνο τη ράτσα τους και λαθρομετανάστες οι πλεον σαβούρες που δεν τις γαμάνε ούτε οι αριστεροί. Δηλαδη θα την χωρίς καπότα?
Δες στη βουλή, πόσες ωραίες γκομενες εχει ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ ???
μονο κωλο τυπε για να μαθουνΟι αριστεροί δεν προλαβαίνουν να πλυθούν επειδή είναι κάθε μέρα στον αγώνα, ενώ η βρωμιά διώχνει τα καπιταλιστικά μικρόβια.
Αυτές δεν μπλεκουν με δεξιούς, κεντρώους ή απολιτίκ, θέλουν μόνο τη ράτσα τους. Δηλαδη θα την χωρίς καπότα?
Δες στη βουλή, πόσες ωραίες γκομενες εχει ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ ???