life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
μονο κωλο τυπε για να μαθουν
Ετσι........Και να του πουμε να φοραει κοκκινο σλιπακι με την λεξη "αυτοδυναμια"
Εχει σιγουρο το αποτελεσμα
Ετσι........Και να του πουμε να φοραει κοκκινο σλιπακι με την λεξη "αυτοδυναμια"
Εχει σιγουρο το αποτελεσμα
Όχι, είναι πραγματική φεμινίστρια. Είναι γραμμένη σε κάποια γυναικεία οργάνωση που έχει έδρα την Αθήνα και πηγαινοέρχεται όποτε κάνουν εκδηλώσεις. Γενικά είναι τρομερά δικτυωμένη και μέσα σ'όλα. Φιλόδοξη στα πολιτικά γι'αυτό και αδιάφορη στα γκομενικά. Καμμιά μέρα θα την βλέπω στην τηλεόραση μετά από χρόνια βολευτίνα. Είμαι βέβαιος γι'αυτό. Το'χει απλά.
Υ.Γ. Τι ακριβώς σημαίνει 'στούβια'; Το βάζω στο google και ..μηδέν εις το πηλίκο.
Μπαααα ειναι βρωμοκώλες, δεν θα τους δώσω τη χαρά......βρε τυπε κατά 90+% οι γκομενες που εχουν οι αριστερες παρατάξεις είναι μπαζα.
Ως φοιτητης θυμάμαι, καλες γκομενες είχαν τα πάρτυ της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ισως και μερικες η ΠΑΣΠ, μετά το χαος...
Το χειροτερο είδος το είχε η ΕΣΟΦ ....θελω να ξεχάσω.... :S
μπαζα επειδη δεν τηρουν τα προτυπα ομορφιας που επεβαλε η φαλοκρατικη κοινωνιαΜπαααα ειναι βρωμοκώλες, δεν θα τους δώσω τη χαρά......βρε τυπε κατά 90+% οι γκομενες που εχουν οι αριστερες παρατάξεις είναι μπαζα.
Ως φοιτητης θυμάμαι, καλες γκομενες είχαν τα πάρτυ της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ισως και μερικες η ΠΑΣΠ, μετά το χαος...
Τις μεγαλύτερες καύλες τις έχω δει στην Νομική και στην ΑΒΣΠ στον Πειραιά...
μπαζα επειδη δεν τηρουν τα προτυπα ομορφιας που επεβαλε η φαλοκρατικη κοινωνια
Τα μπαζα είναι μπαζα και ψαχνουν για δικαιολογίες....παρακάτω....
εγω με μια κομμουνιστρια τα εφτιαξα στην ζωη μου.Σκατοντυσιμο αλλα μουναρος.Της ξεπατωσα τον κωλο.Μπαααα ειναι βρωμοκώλες, δεν θα τους δώσω τη χαρά......βρε τυπε κατά 90+% οι γκομενες που εχουν οι αριστερες παρατάξεις είναι μπαζα.
Οι αριστεροί δεν προλαβαίνουν να πλυθούν επειδή είναι κάθε μέρα στον αγώνα, ενώ η βρωμιά διώχνει τα καπιταλιστικά μικρόβια.
Αυτές δεν μπλεκουν με δεξιούς, κεντρώους ή απολιτίκ, θέλουν μόνο τη ράτσα τους και λαθρομετανάστες οι πλεον σαβούρες που δεν τις γαμάνε ούτε οι αριστεροί. Δηλαδη θα την χωρίς καπότα?
Δες στη βουλή, πόσες ωραίες γκομενες εχει ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ ???
Κάτι έχω πάθει με μια συμφοιτήτρια, 25άρα, φανατική αριστερή αγωνίστρια (συριζαία). Πήγα για πλάκα σε μια συνέλευση, όπου ήταν βασική ομιλήτρια και ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα. Από εμφάνιση, αντικειμενικά δε λέει πολλά. Πάντα μου την έδινε το στυλάκι της. Ντύνεται απαίσια, παρδαλά ρούχα, τσάντες ταγάρια, καθόλου μακιγιάζ, ανακατωμένα κόκκινα μαλλιά και κοτσίδες. Είναι φεμινίστρια και λέει τα χειρότερα για τους άντρες (κατά τη γνώμη της είμαστε όλοι υποψήφιοι βιαστές ανυποψίαστων γυναικών!!) Το θέμα είναι οτι της τα ρίχνω αλλά μου το παίζει ιστορία. Της έστειλα αίτημα φιλίας πρίν πολλές μέρες και δεν μου απαντά (δεν με απορρίπτει κιόλας). Δεν ξέρω γιατί σκαλώνει έτσι. Δεν έχω ακούσει τόσα χρόνια να έχει κανένα γκόμενο, πάντα ελεύθερη ήταν. Σημειωτέον οτι πρόπερσι είχα πηδήξει μια φίλη της, που ήταν κανονική γκόμενα, κοκέτα. Ίσως επειδή είμαι δεξιός και της τη βγαίνω στα πολιτικά, την χαλάει. Θέλω πάρα πολύ να την δαμάσω. Με τρελαίνει το ατημέλητο στύλ και όταν μιλάει με πάθος φαντάζομαι πόσο καύλα θα είναι στο κρεβάτι! Εμπειρίες κανείς από αυτό το είδος;
καμιά συναυλιούλα δεν παίζει να την πας ρε καράβι; Κι όταν λέμε συναυλία δεν εννοούμε πέγκυ ζήνα φυσικά..
Τύπε, απαιτούνται συνδυαστικές τακτικές ... μάθε 'της ιστορίες που να έχουν πολιτική & τέχνη & σεξ ... πχ. αφού είναι συριζαία, άρα εξ ορισμού αντισοβιετική, αναφέρσου στο NKVD, στις διώξεις, στον τζιβιτζιλιάρη Γιάκοντα και τον Γιεζόφ που ξημεροβραδιάζονταν στα Μπαλσόι, δειγματίζοντας άπασες τις μπαλαρίνες .... όχι τις σιτεμένες 25άρες πρωταγωνίστριες, αλλά τα 18ρικα τα κυκνάκια...
Και από μουσικές βάλε κάτι προχωρημένο... πχ. νεοκολλεκτίβα πακέτο με τον αμύγδαλο... αριστουργηματικό :
ωχ ...
τύπε άκυρο, σε έριξα στα δύσκολα και μάλλον δεν το 'χεις...
πεσ 'της για τα μπλουζάκια του Τσίπρα... ή για την λεπτή γραμμή (αντίστοιχη αυτής μεταξύ αγάπης & μίσους) μεταξύ υπερβάλλουσας δημοκρατίας και άγουρου φασισμού ... πως πχ. οι συριζαίοι στα πανεπιστήμια κινδυνεύουν να μεταλλαχθούν σε ιδιότυπη αστυνομία γούστου, επιβάλλουσα ακόμη και την αισθητική όσο και την θεματολογία των ανεκδότων ...
ή, εναλλακτικά, σκέψου ότι βυζιά ως την μέση μπορούν να κατηγοροποιηθούν υπό την ετικέττα ''ασφυκτικές-μαστέλες'' και πόρρω απέχουν από ένα βελούδινο,ολίγον μπιμπικιασμένο, στήθος από φεγγαρόπαστα/ζεστό χιόνι/και μέλι που φέρνει την πρωτογενή έκσταση στα αρσενικά ... οπότε επικεντρώσου σε κάποια αφελή τοπική κομμώτρια που αυτοφωτογραφίζεται με κολλάν ...
Θα κάνεις καμιά παρτούζα με την Βιολέττα να χαζέψει το site?καμιά συναυλιούλα δεν παίζει να την πας ρε καράβι; Κι όταν λέμε συναυλία δεν εννοούμε πέγκυ ζήνα φυσικά..
μπαζα επειδη δεν τηρουν τα προτυπα ομορφιας που επεβαλε η φαλοκρατικη κοινωνια
Ρε φίλε, δηλαδή, δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω, έκλασα στα γέλια! Ωραίος!Από την περιγραφή σου φίλε συμπεραίνω ότι πρόκειται για την κλασική περίπτωση αριστερής θολοκουλτουριάρας φεμινίστριας απλυτης τζιβιτζιλούς. Αν κρίνω από την ηλικία της (25) και αιώνια φοιτήτρια. Μάλλον την έφαγε η επαναστατική γυμναστική γιατί ειδικά τη νομική Κομοτηνής τη βγάζει ο καθένας το πολύ σε 5 χρόνια. Μια και είσαι νομικαριος ψάξου με κανένα μουνακι της ΔΑΠ όπου υπάρχει υπερπληθώρα. Ξέχνα τη χαμπουργκερομουνα πεταμενη μπολσεβικα.