Νέα

Αριστερή αγωνίστρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SpasmenoKaravi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 388
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Όχι, είναι πραγματική φεμινίστρια. Είναι γραμμένη σε κάποια γυναικεία οργάνωση που έχει έδρα την Αθήνα και πηγαινοέρχεται όποτε κάνουν εκδηλώσεις. Γενικά είναι τρομερά δικτυωμένη και μέσα σ'όλα. Φιλόδοξη στα πολιτικά γι'αυτό και αδιάφορη στα γκομενικά. Καμμιά μέρα θα την βλέπω στην τηλεόραση μετά από χρόνια βολευτίνα. Είμαι βέβαιος γι'αυτό. Το'χει απλά.

Υ.Γ. Τι ακριβώς σημαίνει 'στούβια'; Το βάζω στο google και ..μηδέν εις το πηλίκο.

Στούβια σημαίνει πολύ πυκνη τρίχα, πολύ πυκνή βλάστηση, αν μιλάμε για δάσος, ζούγκλα ένα πράμα.

Τι να σου πω ρε φίλε...

Εγω κάτι τέτοιες τύπισσες με τα ταγάρια και τα ποικιλόμορφα ρούχα τύπου Μαης 68 και χίππυς δεν τις πήγαινα.

Γούστα είναι αυτά.... αλλά ρε πουλάκι μου εσύ είσαι άρρωστος...

Με κομμουνίστρια και φεμινίστρια ?   :think: :think: :think: :think:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
μονο κωλο τυπε για να μαθουν :grin:

Μπαααα ειναι βρωμοκώλες, δεν θα τους δώσω τη χαρά......βρε τυπε κατά 90+% οι γκομενες που εχουν οι αριστερες παρατάξεις είναι μπαζα.

Ως φοιτητης θυμάμαι, καλες γκομενες είχαν τα πάρτυ της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ  :rockon: ισως και μερικες η ΠΑΣΠ, μετά το χαος...

Το χειροτερο είδος το είχε η ΕΣΟΦ ....θελω να ξεχάσω.... :S

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Μπαααα ειναι βρωμοκώλες, δεν θα τους δώσω τη χαρά......βρε τυπε κατά 90+% οι γκομενες που εχουν οι αριστερες παρατάξεις είναι μπαζα.

Ως φοιτητης θυμάμαι, καλες γκομενες είχαν τα πάρτυ της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ  :rockon: ισως και μερικες η ΠΑΣΠ, μετά το χαος...

Τις μεγαλύτερες καύλες τις έχω δει στην Νομική και στην ΑΒΣΠ στον Πειραιά...

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

μπαζα επειδη δεν τηρουν τα προτυπα ομορφιας που επεβαλε η φαλοκρατικη κοινωνια

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166

εγω με μια κομμουνιστρια τα εφτιαξα στην ζωη μου.Σκατοντυσιμο αλλα μουναρος.Της ξεπατωσα τον κωλο. :grin:

OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Οι αριστεροί δεν προλαβαίνουν να πλυθούν επειδή είναι κάθε μέρα στον αγώνα, ενώ η βρωμιά διώχνει τα καπιταλιστικά μικρόβια. :grin:

Αυτές δεν μπλεκουν με δεξιούς, κεντρώους ή απολιτίκ, θέλουν μόνο τη ράτσα τους και λαθρομετανάστες οι πλεον σαβούρες που δεν τις γαμάνε ούτε οι αριστεροί. Δηλαδη θα την  :fuck2: χωρίς καπότα?  :uglystupid:

Δες στη βουλή, πόσες ωραίες γκομενες εχει ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ ???

Το'χω προσέξει ρε γαμώτη, πάντα είναι με αριστερίστικη συντροφιά. Οι φίλοι της όλοι αριστεροί, του ίδιου φυράματος και στύλ. (εκτός από την φίλη της που είχα πηδήξει 2 χρόνια πίσω, αυτή ήταν άλλου παπά ευαγγέλιο, δεν κάνουν τόσο παρέα πια)

Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν βγαίνει ποτέ για να της προτείνω καφέ. Αυτοί οι αριστεροί είναι περίεργοι, μαζεύονται ο ένας στο σπίτι του άλλου. Αν της πώ να πάμε για ποτό σε κανένα κυριλέ μέρος, μάλλον θα πάθει συγκοπή. Πού να την κυκλοφορήσει κανείς;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καμιά συναυλιούλα δεν παίζει να την πας ρε καράβι; :grin:  Κι όταν λέμε συναυλία δεν εννοούμε πέγκυ ζήνα φυσικά..  :2funny:

Θεόκλητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2013
Κριτικές
5
Like
177
Πόντοι
280
Κάτι έχω πάθει με μια συμφοιτήτρια, 25άρα, φανατική αριστερή αγωνίστρια (συριζαία). Πήγα για πλάκα σε μια συνέλευση, όπου ήταν βασική ομιλήτρια και ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα. Από εμφάνιση, αντικειμενικά δε λέει πολλά. Πάντα μου την έδινε το στυλάκι της. Ντύνεται απαίσια, παρδαλά ρούχα, τσάντες ταγάρια, καθόλου μακιγιάζ, ανακατωμένα κόκκινα μαλλιά και κοτσίδες. Είναι φεμινίστρια και λέει τα χειρότερα για τους άντρες (κατά τη γνώμη της είμαστε όλοι υποψήφιοι βιαστές ανυποψίαστων γυναικών!!) Το θέμα είναι οτι της τα ρίχνω αλλά μου το παίζει ιστορία. Της έστειλα αίτημα φιλίας πρίν πολλές μέρες και δεν μου απαντά (δεν με απορρίπτει κιόλας). Δεν ξέρω γιατί σκαλώνει έτσι. Δεν έχω ακούσει τόσα χρόνια να έχει κανένα γκόμενο, πάντα ελεύθερη ήταν. Σημειωτέον οτι πρόπερσι είχα πηδήξει μια φίλη της, που ήταν κανονική γκόμενα, κοκέτα. Ίσως επειδή είμαι δεξιός και της τη βγαίνω στα πολιτικά, την χαλάει. Θέλω πάρα πολύ να την δαμάσω. Με τρελαίνει το ατημέλητο στύλ και όταν μιλάει με πάθος φαντάζομαι πόσο καύλα θα είναι στο κρεβάτι! Εμπειρίες κανείς από αυτό το είδος;

Τύπε, απαιτούνται συνδυαστικές τακτικές ... μάθε 'της  ιστορίες που να έχουν πολιτική & τέχνη & σεξ ... πχ. αφού είναι συριζαία, άρα εξ ορισμού αντισοβιετική, αναφέρσου στο NKVD, στις διώξεις, στον τζιβιτζιλιάρη Γιάκοντα και τον Γιεζόφ που ξημεροβραδιάζονταν στα Μπαλσόι, δειγματίζοντας άπασες τις μπαλαρίνες .... όχι τις σιτεμένες 25άρες πρωταγωνίστριες, αλλά τα 18ρικα τα κυκνάκια...
Και από μουσικές βάλε κάτι προχωρημένο... πχ. νεοκολλεκτίβα πακέτο με τον αμύγδαλο... αριστουργηματικό :

OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Τύπε, απαιτούνται συνδυαστικές τακτικές ... μάθε 'της  ιστορίες που να έχουν πολιτική & τέχνη & σεξ ... πχ. αφού είναι συριζαία, άρα εξ ορισμού αντισοβιετική, αναφέρσου στο NKVD, στις διώξεις, στον τζιβιτζιλιάρη Γιάκοντα και τον Γιεζόφ που ξημεροβραδιάζονταν στα Μπαλσόι, δειγματίζοντας άπασες τις μπαλαρίνες .... όχι τις σιτεμένες 25άρες πρωταγωνίστριες, αλλά τα 18ρικα τα κυκνάκια...
Και από μουσικές βάλε κάτι προχωρημένο... πχ. νεοκολλεκτίβα πακέτο με τον αμύγδαλο... αριστουργηματικό :

Αντισοβιετικοί; Έχω μείνει πίσω.. δηλαδή οι Συριζαίοι είναι Τροτσκιστές σαν να λέμε;

Θεόκλητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2013
Κριτικές
5
Like
177
Πόντοι
280
ωχ ...

τύπε άκυρο, σε έριξα στα δύσκολα και μάλλον δεν το 'χεις...

πεσ 'της για τα μπλουζάκια του Τσίπρα... ή για την λεπτή γραμμή (αντίστοιχη αυτής μεταξύ αγάπης & μίσους) μεταξύ υπερβάλλουσας δημοκρατίας και άγουρου φασισμού ... πως πχ. οι συριζαίοι στα πανεπιστήμια κινδυνεύουν να μεταλλαχθούν σε ιδιότυπη αστυνομία γούστου, επιβάλλουσα ακόμη και την αισθητική όσο και την θεματολογία των ανεκδότων ...

ή, εναλλακτικά, σκέψου ότι βυζιά ως την μέση μπορούν να κατηγοροποιηθούν υπό την ετικέττα ''ασφυκτικές-μαστέλες'' και πόρρω απέχουν από ένα βελούδινο,ολίγον μπιμπικιασμένο, στήθος από φεγγαρόπαστα/ζεστό χιόνι/και μέλι που φέρνει την πρωτογενή έκσταση  στα αρσενικά ... οπότε επικεντρώσου σε κάποια αφελή τοπική κομμώτρια που αυτοφωτογραφίζεται με κολλάν ...

OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
ωχ ...

τύπε άκυρο, σε έριξα στα δύσκολα και μάλλον δεν το 'χεις...

πεσ 'της για τα μπλουζάκια του Τσίπρα... ή για την λεπτή γραμμή (αντίστοιχη αυτής μεταξύ αγάπης & μίσους) μεταξύ υπερβάλλουσας δημοκρατίας και άγουρου φασισμού ... πως πχ. οι συριζαίοι στα πανεπιστήμια κινδυνεύουν να μεταλλαχθούν σε ιδιότυπη αστυνομία γούστου, επιβάλλουσα ακόμη και την αισθητική όσο και την θεματολογία των ανεκδότων ...

ή, εναλλακτικά, σκέψου ότι βυζιά ως την μέση μπορούν να κατηγοροποιηθούν υπό την ετικέττα ''ασφυκτικές-μαστέλες'' και πόρρω απέχουν από ένα βελούδινο,ολίγον μπιμπικιασμένο, στήθος από φεγγαρόπαστα/ζεστό χιόνι/και μέλι που φέρνει την πρωτογενή έκσταση  στα αρσενικά ... οπότε επικεντρώσου σε κάποια αφελή τοπική κομμώτρια που αυτοφωτογραφίζεται με κολλάν ...

Χαχαχα... κάποτε της είχα πεί κάτι περί αριστερού φασισμού όσον αφορά στις καταλήψεις της σχολής με το έτσι θέλω από τους αριστερίζοντες. Θυμάμαι ακόμα το φονικό βλέμμα ώς απάντησή της. Βέβαια τότε δεν τη γούσταρα και την πίκαρα εκ του ασφαλούς. Τώρα δε με παίρνει να της φέρω αντιρρήσεις.

(Την κομμώτρια με το κολάν την αφήνω στους πιο απελπισμένους. Προτιμώ τα απόρθητα οχυρά.)

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
καμιά συναυλιούλα δεν παίζει να την πας ρε καράβι; :grin:  Κι όταν λέμε συναυλία δεν εννοούμε πέγκυ ζήνα φυσικά..  :2funny:
Θα κάνεις καμιά παρτούζα με την Βιολέττα να χαζέψει το site?  :cum: :cum: :cum: :cum:

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Από την περιγραφή σου φίλε συμπεραίνω ότι πρόκειται για την κλασική περίπτωση αριστερής θολοκουλτουριάρας φεμινίστριας απλυτης τζιβιτζιλούς. Αν κρίνω από την ηλικία της (25) και αιώνια φοιτήτρια. Μάλλον την έφαγε η επαναστατική γυμναστική γιατί ειδικά τη νομική Κομοτηνής τη βγάζει ο καθένας το πολύ σε 5 χρόνια. Μια και είσαι νομικαριος ψάξου με κανένα μουνακι της ΔΑΠ όπου υπάρχει υπερπληθώρα. Ξέχνα τη χαμπουργκερομουνα πεταμενη μπολσεβικα.
Ρε φίλε, δηλαδή, δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω, έκλασα στα γέλια! Ωραίος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom