violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Εσυ ως γυναικα πιστευεις οτι εχω ελπιδες;;
Παντα υπαρχουν ελπιδες.
πρεπει να την ιντριγκαρεις. Κανε την να νιωσει ξεχωριστη
Εσυ ως γυναικα πιστευεις οτι εχω ελπιδες;;
Παντα υπαρχουν ελπιδες.
Αυτά τα κάνω με τις υπόλοιπες κοπέλες. Σε αυτή δεν φαίνεται να πιάνουν... Έχει έτσι κι αλλιώς μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της, τι κοπλιμέντο μπορώ να της κάνω εγώ;
Εξακολουθει να ειναι γυναικα ομως.
Μην επενδυσεις στην εμφανιση της, αλλα στον χαρακτηρα της, στην εξυπναδα της, σε αυτα που θα πει.
Αυτα θα την γοητευσουν.
Ό,τι και να της πω δεν με παίρνει στα σοβαρά.. Λές και δεν με πιστεύει.
Να της πεις οτι μοιαζει σαν τις φεμινιστριες του 80.τι κοπλιμέντο μπορώ να της κάνω εγώ;
Και τί προτείνεις να κάνω αγαπητέ; Η γυναίκα είναι αρχικαύλα. Πρέπει να την δαμάσω, ο κόσμος να χαλάσει, ό,τι σεξουαλικές προτιμήσεις κι αν έχει. Πώς να το παίξω όμως; Είναι φεμινίστρια και αντιπαθεί τα 'ισχυρά αρσενικά'. Τι πιρφόρος μου λες και τα ρέστα...
Aχ τι ωραια που τα λες, συγκλονιστική και πανεξυπνη και ξεχωριστή βιολεττα μας...Παντα υπαρχουν ελπιδες.
Την γουσταρει σαν ατομο να πει, οχι γυναικα.Αγριο κόλημα βλέπω.Φεμινίστρια και προτιμά γυναίκες.Αν τύπε αντιπαθεί τα ισχυρά αρσενικά,τότε σιχαίνεται τα αδύνατα.Αν θες να έχεις μια ελπίδα τότε πες της καθαρά πως την θέλεις σαν γυναίκα,την αλήθεια δηλαδή,απο τα άλλα έχει χορτάσει.
Να της πεις οτι μοιαζει σαν τις φεμινιστριες του 80.
Aχ τι ωραια που τα λες, συγκλονιστική και πανεξυπνη και ξεχωριστή βιολεττα μας...
Πραγματικα με εχεις εντυπωσιασει.
Την γουσταρει σαν ατομο να πει, οχι γυναικα.
Aχ τι ωραια που τα λες, συγκλονιστική και πανεξυπνη και ξεχωριστή βιολεττα μας...
Πραγματικα με εχεις εντυπωσιασει.
Αγριο κόλημα βλέπω.Φεμινίστρια και προτιμά γυναίκες.Αν τύπε αντιπαθεί τα ισχυρά αρσενικά,τότε σιχαίνεται τα αδύνατα.Αν θες να έχεις μια ελπίδα τότε πες της καθαρά πως την θέλεις σαν γυναίκα,την αλήθεια δηλαδή,απο τα άλλα έχει χορτάσει.
πες της οτι θελεις να την βαλεις κατω και να την &*()$#$%^& με τις ώρες!!!!
το πολύ πολύ να φας κανα χαστουκι,
αλλα ισως και να πιασει.
πες της οτι θελεις να την βαλεις κατω και να την &*()$#$%^& με τις ώρες!!!!
το πολύ πολύ να φας κανα χαστουκι,
αλλα ισως και να πιασει.
δηλωμενη λεσβια δεν προκειται και δη ενεργητικου τυπου να ριξεις ποτε ;) αν ειναι bi ισως και αυτο με προυποθεσεις.Απλα πραγματα
φαινεται ;)και πως ξερεις οτι ειναι ενεργητικου τυπου δηλαδη?