Νέα

Αριστερή αγωνίστρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SpasmenoKaravi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 388
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν θελω να σε σοκάρω,
αλλά καποιες γυναικες οταν Δ Ε Ν παιρνουν σοβαρα καποιον
δεν μπορουν να τον δουνε ερωτικά.
Ναι και το παληκαρι ε-χεστηκε...δεν μπορει να φαει αλλο τσουλιδι θα τον πονεσουν οι τραπεζιτες του...τουπεδιαρα αριστερατζα σερβιετα που της λες για τον τσελεμεντε του αναρχικου...και τρεχει να βρει δεντρολιβανο για να βαλει...καρασχετα τσοκαρα που μου θελουν και συνδικαλισμο αντι να ανοιξουν κανα ρημαδι να αγωνιστουν για το αυριο τους...τον πραγματικο αγωνα..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• kouradopouro.jpg
    kouradopouro.jpg
    4,2 KB · Εμφανίσεις: 13

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Κάτι έχω πάθει με μια συμφοιτήτρια, 25άρα, φανατική αριστερή αγωνίστρια (συριζαία). Πήγα για πλάκα σε μια συνέλευση, όπου ήταν βασική ομιλήτρια και ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα. Από εμφάνιση, αντικειμενικά δε λέει πολλά. Πάντα μου την έδινε το στυλάκι της. Ντύνεται απαίσια, παρδαλά ρούχα, τσάντες ταγάρια, καθόλου μακιγιάζ, ανακατωμένα κόκκινα μαλλιά και κοτσίδες. Είναι φεμινίστρια και λέει τα χειρότερα για τους άντρες (κατά τη γνώμη της είμαστε όλοι υποψήφιοι βιαστές ανυποψίαστων γυναικών!!) Το θέμα είναι οτι της τα ρίχνω αλλά μου το παίζει ιστορία. Της έστειλα αίτημα φιλίας πρίν πολλές μέρες και δεν μου απαντά (δεν με απορρίπτει κιόλας). Δεν ξέρω γιατί σκαλώνει έτσι. Δεν έχω ακούσει τόσα χρόνια να έχει κανένα γκόμενο, πάντα ελεύθερη ήταν. Σημειωτέον οτι πρόπερσι είχα πηδήξει μια φίλη της, που ήταν κανονική γκόμενα, κοκέτα. Ίσως επειδή είμαι δεξιός και της τη βγαίνω στα πολιτικά, την χαλάει. Θέλω πάρα πολύ να την δαμάσω. Με τρελαίνει το ατημέλητο στύλ και όταν μιλάει με πάθος φαντάζομαι πόσο καύλα θα είναι στο κρεβάτι! Εμπειρίες κανείς από αυτό το είδος;

εγώ στη θέση σου θα το έπαιζα ότι μετανόησα, δλδ ότι από δεξιό καθίκι έγινα ηλίθιο κομούνι   :grin:
πες της και ότι καίγεσαι να μάθεις τα πάντα για τις ασυναρτησίες του Μαρξ και βάλτη να σε διδάξει, πάνε και σε καμιά πορεία του πάμε.... και την έχεις.

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Ναι και το παληκαρι ε-χεστηκε...δεν μπορει να φαει αλλο τσουλιδι θα τον πονεσουν οι τραπεζιτες του...τουπεδιαρα αριστερατζα σερβιετα που της λες για τον τσελεμεντε του αναρχικου...και τρεχει να βρει δεντρολιβανο για να βαλει...καρασχετα τσοκαρα που μου θελουν και συνδικαλισμο αντι να ανοιξουν κανα ρημαδι να αγωνιστουν για το αυριο τους...τον πραγματικο αγωνα..

ε ας φαει αλλο τσουλίδι, είπα εγώ το αντιθετο?

γιατι τα παιρνεις ολα επι του προσωπικου?

Επισκέπτης
ε ας φαει αλλο τσουλίδι, είπα εγώ το αντιθετο?

γιατι τα παιρνεις ολα επι του προσωπικου?
...τι προσωπικου ?...ναρκη κατα προσωπικου ?....ειπαμε να πουμε 5-6 κουβεντες να μην πεσει στο λακο με τη φαβα ο Χουκλης...και ο ενας..=ααααχ τι μυγοσκοτωστρα χρησιμοποιεις για να σκαμπιλιζεις τα κωλομερια σου ?τετραγωνη ή οβαλ ?....ο αλλος=χθες διαβαζα κυνηγι και κυνοφιλια και εκανα ποδολαγνια στον εαυτο μου με εμπριμε καλτσακια.....σπαει καρυδια η ρημαδα....

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
...τι προσωπικου ?...ναρκη κατα προσωπικου ?....ειπαμε να πουμε 5-6 κουβεντες να μην πεσει στο λακο με τη φαβα ο Χουκλης...και ο ενας..=ααααχ τι μυγοσκοτωστρα χρησιμοποιεις για να σκαμπιλιζεις τα κωλομερια σου ?τετραγωνη ή οβαλ ?....ο αλλος=χθες διαβαζα κυνηγι και κυνοφιλια και εκανα ποδολαγνια στον εαυτο μου με εμπριμε καλτσακια.....σπαει καρυδια η ρημαδα....

:S

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Είναι ψηλή, λεπτή, με κρεμαστό στήθος. Τι δεν καταλαβαίνετε;

Δηλαδή τύπε θα περάσουν χρόνια για να φτάσουν τα στήθη της γη....Επένδυση μου ακούγεται εμένα!!! Οι νόμοι της φύσης είναι με το μέρος σου....όρμα.

Κατ'επέκταση ποσταρίσματος συναγωνιστή....Ξεκίνα με Επίκουρο...να εμβαθύνεται φιλοσοφικά και κατόπιν περνάς σε Κροπότκιν, Μπακούνιν και πάει λέγοντας.
Όχι Μαρξ...είναι αυτό που λένε οι γκόμενες..."ντεκαβλέ"!!!

Επισκέπτης
Μια τύπισσα από το Badoo. Ήθελε να της κλεινεις το στομα και τη μυτη την ώρα του σέξ. Ασφυξιοφιλία. Τρόμαξα, και εννοείται οτι λάκισα.
δεν ειχες αρκετα χερια ε ? :2funny:....ρε που πεφτεις κι εσυ ρε μαυρε....σε λιγο θα πεσει στο διαβα σου τραβεστι που του αρεσουν αποκλειστικα οι γυναικες...

OP
OP
SpasmenoKaravi

SpasmenoKaravi

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Δηλαδή τύπε θα περάσουν χρόνια για να φτάσουν τα στήθη της γη....Επένδυση μου ακούγεται εμένα!!! Οι νόμοι της φύσης είναι με το μέρος σου....όρμα.

Κατ'επέκταση ποσταρίσματος συναγωνιστή....Ξεκίνα με Επίκουρο...να εμβαθύνεται φιλοσοφικά και κατόπιν περνάς σε Κροπότκιν, Μπακούνιν και πάει λέγοντας.
Όχι Μαρξ...είναι αυτό που λένε οι γκόμενες..."ντεκαβλέ"!!!

Ο Μάρξ της αρέσει όμως! Στο fb τον έχει στους αγαπημένους συγγραφείς της.
Μεγάλη θυσία, πολύ μεγάλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom